Dodaj do ulubionych

PiS widzi podwójną zdradę

13.04.11, 07:19
Przestańmy się ciągle zajmować tymi facetami. Przestańmy ich karmić naszym zainteresowaniem i reakcją. Co X powiedział w Sobotę rano, a co wieczorem? Co mu Y odpowiedział w Niedzielę i tak dalej. Oni nie są tego warci.
Obserwuj wątek
    • 1sz-truten PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 07:22
      za sprawa pis-cielstwa wracamy do sredniowiecza !
      na szczescie ida wybory i mam nadzieje ze ludzie dadza upust swej aprobaty badz nie ?
      • and-j1 za pieniądze podatników jest ten kabaret PiS 13.04.11, 18:43
        1sz-truten napisał:

> za sprawa pis-cielstwa wracamy do sredniowiecza !
        > na szczescie ida wybory i mam nadzieje ze ludzie dadza upust swej aprobaty bad
        > z nie ?
        >
        >
    • jurber1 PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 07:30
      RATUJMY POLSKĘ, RATUJMY NASZ KRAJ ! To kieruję do tych od Jarka ! Rozkręcanie spirali posądzeń i wezwan do awantury na skalę krajową jest zagrożeniem dla Polski i jej rozwoju. Jak pohamowac Jarosława ? Prz najbliższych sondażach nie przyznajcie się do zamiaru głosowania na PIS ! Pogarszające się sondaże przyniosą skutek natychmiastowy - Kaczyński znów będzie miłościwy, dobrotliwy i lagodny - jak w czasie kampanii prezydenckiej. A potem zaglosujecie jak chcecie ...
      • 1zorro-bis Kacza menda & Co. 13.04.11, 07:36
        szkoda na nich slow.....
        • gregory502 Re: Kacza menda & Co. 14.04.11, 21:17
          Cały czas potarzam że to największe mendy na naszej ziemi Jakieś wampiry które żywią się ciągle trupami I jeszcze wiele czasu będzie im śmierdziało z mordy trupim smrodem
          Jeśli się wykopyrtną to jestem ciekaw gdzie znajdą miejsce tacy jak Brudziński Hofman Macierewicz Giżyński czy inni padlinożercy Kto ich zaakceptuje i przygarnie Nikt i oni o tym chyba wiedzą i idą na wojne na której zginą jak najwierniejsi Hitlerowi To jedyne ich wyjście bo instynkt samozachowawczy chyba stracili
    • aekielski PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 07:40
      Prezes w biały dzień został zdradzony przez swoich europosłów. Te barany napisały pod zdjęciem Lecha Kaczyńskiego,że to największy polityk jakiego znała historia. A prezes to co,pies? Kto prezesowi meldował wykonanie zadania? Prezes zawsze był pierwszym pilotem,a jego brat drugim. Europosłowie PiS mają przechlapane,drugą kadencję mogą sobie wybić z głów.
    • terleo PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 07:53
      Bolszewików z pisu, którzy w r. 2007 ZŁAMALI KONSTYTUCJĘ, ZDRADZILI IDEĘ SOLIDARNOŚCI, okradli spółdzielnie mieszkaniowe na 20 mld zł, zniszczyli finanse i solidaryzm spółdzielczy SM, należało osądzić wtedy. Dziś jest za późno.
      *Wnet sobie Polak nową przypowieść kupi,
      Że przed szkodą i po szkodzie GŁUPI*.
      Gdyby po Wyroku TK /18.12.2008/ zgłoszono wniosek o impeachment dla prezydenta, TO by Mu ocaliło życie, a Polsce zapewniło praworządność. Marna to pociecha, że - jak mówi przysłowie: *Pan Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy*.
      Tę HAŃBĘ NARODOWĄ I ZDRADĘ KONSTYTUCJI III RP mogliśmy załatwić TU, na Ziemi. .
    • asperamanka PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 07:57
      Panie Prezesie, Pan ordynarnie kłamie. Oni walnęli w glebę o 08:41 Środkowoeuropejskiego Czasu Letniego, czyli o 10:41 w Smoleńsku. A świt to jest o tej porze roku o 5-tej rano. To znaczy że nie zostali "zdradzeni o świcie", tylko "w godzinach przedpołudniowych". Ale rozumiem że jedyny raz kiedy Pan w swoim życiu wstał wcześniej niż w południe to było 13 grudnia 1981, kiedy Pana mamusia obudziła żeby Pan szybko biegł na komisariat podpisać na ochotnika "fałszywą" lojalkę lewą reką. W grudniu o 8-mej rano to rzeczywiście był świt.
    • fumanczu refleksja porocznicowa 13.04.11, 08:17
      flic.kr/p/9xo7DF
    • antobojar Kaczyński popełnił Zdradę Stanu i to wielokrotnie 13.04.11, 08:45
      Nie wiem co robią profesorowie i t.zw. eksperci "konstytucjonaliści"..?
      Znaczy się .. wiem... ROBIĄ W GACIE..!! ZE STRACHU , GDYŻ J. KACZYŃSKI MOŻE WRÓCIĆ...

Otóż odmowa udziału w pracach BBN i Rady Bezpieczeństwa Narodowego jest
      EWIDENTNĄ ZDRADĄ STANU !

Są nimi również zniewagi jakich się dopuścił wobec urzędującego Prezydenta Rzeczpospolitej i najwyższych organów państwowych..

Za tolerowanie tych zbrodni Polska zapłaci bardzo wysoką cenę... Przekonacie się..

We władzach budzi strach uwikłanie zdradzieckiej polityki Kaczyńskiego z haniebnie stronniczym Kościołem Rzymsko Katolickim w Polsce. Ich zmienne jak chorągiewka poparcie, jest kartą przetargową w budowaniu finansowej potęgi Kościoła.

Jest tak jak z Hitlerem... Kiedy wystarczyło tupnąć i deportować malarza do Austrii, albo po prostu wsadzić go do pudła, stratedzy "wielkiego narodu" używali go jako dyspozycyjnego straszaka... a kiedy wreszcie chcieli zareagować, obudzili się już nie z ręką, ale głową w nocniku...

Musimy sobie uświadomić że Kaczyński w tej chwili to odpowiednik prezesa III-ligowego klubu, trzeba przyznać - bardzo bogatego klubu, gdyż PiS zgromadził FORTUNĘ !!, który wydaje polecenie kibolom, żeby na wypadek przegranej wtargnęli na boisko i zrobili zadymę, nie dopuszczając do ZAKOŃCZENIA MECZU..!!! Taka sytuacja pozwoli klubowi w nieskończoność kwestionować przegraną walkowerem, oskarżanie o układy i destabilizację w lidze...

A jeżeli nawet zostaną ukarani, to wykonają w odpowiednim momencie "MANEWR STOKŁOSY" i cały kraj obudzi się pewnego dnia zdradzony o świcie, tak jak w dniu wprowadzenia stanu wojennego ... albo jeszcze gorzej...

Gnidę Kaczyńskiego należy rozgnieść TERAZ, a Kościół zapytać czy nad rozwiązaniem Konkordatu woli głosowanie w Sejmie czy przeprowadzenie Referendum...
      Od razu się zaśmierdzą pod sukienkami..

I powtarzam.. TERAZ, TERAZ, TERAZ... NIE PÓŹNIEJ... TERAZ !!

• maciej508 Re: Kaczyński popełnił Zdradę Stanu i to wielokro 13.04.11, 09:14
        Masz 100% racji!Popieram Twoją wypowiedz i strach pomyśleć że to się może stać!!!Teraz jeszcze nie jest za pózno przegonić szmaciarza !!!
      • zdybka Re: Kaczyński popełnił Zdradę Stanu i to wielokro 13.04.11, 09:57
        Trafiles w samo sedno.Pozdrawiam.
      • 6.smiech Re: Kaczyński popełnił Zdradę Stanu i to wielokro 13.04.11, 11:09
        antobojar napisał:

> Nie wiem co robią profesorowie i t.zw. eksperci "konstytucjonaliści"..?
        > Znaczy się .. wiem... ROBIĄ W GACIE..!! ZE STRACHU , GDYŻ J. KACZYŃSKI MOŻE WR
        > ÓCIĆ...........

Zgadzam sie z toba w 100 %. Dziewkuje za sluszny i rozsadny wpis !
        • nerwus0 Re: Kaczyński popełnił Zdradę Stanu i to wielokro 13.04.11, 12:03
          Nic dodać , nic ująć. Tak samo myślę.
      • pn-ski Re: Kaczyński popełnił Zdradę Stanu i to wielokro 13.04.11, 15:56
        Absolutnie sluszne
    • flat-ower PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 09:00
      Hofman jest z Konina, stolicy polskiego obskurantyzmu, głupoty i wielbicieli świniny co nie jest bez znaczenia dla stanu mózgów mieszkańców tej niegdyś wiochy a teraz tzw. miastem. Facet jest więc prymitywny pomimo pewnych sukcesów w stosowaniu diety Ducana. Szkoda się nim zajmować.
    • iwano19 PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 09:04
      Kim będzie Jarek?Kim będzie PiS?Kiedy Polska,świat,przestaną się interesować katastrofą?Przecież oprócz przypominania o katastrofie,PiS nie ma niczego do zaproponowania.Wielbiciele spod Belwederu,to oszaleli frustraci,odrzuceni staruszkowie którzy chcą zwrócić na siebie uwagę.
    • emar22 Jeśli Kaczyński to tylko dyskretny 13.04.11, 09:04
      .. artykuł taki.
    • caperucita PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 09:13
      Dawniej się bulwersowałam, że w Europie Polski nie zaliczało się do kraju europejskiego. Teraz wiem dlaczego, sama twierdzę, że oddaliła się nawet jeszcze bardziej, nawet wybryki Berlusconiego to pikuś w porównaniu z tym, co dzieje się w Polsce, a najgorsze i najbardzoej przerażające jest to, że PIS ma ciągle tyle poparcia. Ta mieszanina nacjonalizmu, bezdennej głupoty, braku wykształcenia, staroświeckiej mentalności, doprawiona kościółkowym zaczadzeniem jest tak przerażająca i wszelkich wynikających z nich przywar, sprawia że wielu Polaków na emigracji przeciera oczy ze zdumienia i chyba oddycha z ulgą, że nie musi w tym uczestniczyć...
    • pestalocci krętacka morda 13.04.11, 09:17
      Kiedy jakiś prowincjonalny klecha z zasobnym portfelem obraził Pierwszą Damę , spoczywającą dziś na Wawelu, nazywająć Ją czarownicą, to nasze kurduplątko stuliło uszy po sobie i nawet nie miauknęło w obronie honoru szwagierki.

Teraz wydziera japisko, że honoru brata i szwagierki niektórzy nie szanują.

Byle do koryta. Chce mi się wymiotować.
    • erte2 PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 09:29
      Czarny scenariusz:
      Wybory jesienne wygrywa PiS.
      1. Natychmiast po wyborach organizuje policję polityczną której jeduynym celem i zadaniem jest zwalczanie opozycji.
      2. Kolejną "nocną ustawą" przejmuje telewizję i radio publiczne (do których natychmiast wracają Sakiewicze, Wildsteiny, Pospieszalskie i itp.) oraz KRRiT która zaraz potem odbiera koncesje TVN-owi, Polsatowi oraz przywatnym rozgłośniom radiowym typu TOK-FM; uwolnione częstotliwości natychmiast prz4ekazuje Rydzykowi.
      3. Nacjonalizuje "Gazetę Wyborczą",. "Politykę" a redakcje obsadza swoimi.
      4. Po spacyfikowaniu wolnych mediów przejmuje prokuraturę, sądy i wszystkie służby mundurowe które posłusznie wykonują wszelkie polecenia prezesa - w tym głównie dotyczące delegalizacji opozycji - z zamykaniem w więzieniach włącznie.
      5. Zmienia skład Państwowej Komisji Wyborczej na taki który daje gwarancję wygranych wyborów oraz ordynację wyborczą preferującą rządzącą partię,
      6. Ogłasza przerdterminowe wybory w których - wobec braku opozycji i posiadając własną Komisję Wyborczą- uzyskuje przewagę konstytucyjną.
      7.Zmienia konstytuję wprowadzając do niej kilka zapisów, m.in. o przewodniej roli PiS-u, dożywotniej funkcji premiera (lub prezydenta) dla jarosława kaczyńskiego oraz wprowadzjąc do niej zapis o finansowaniu PiS-u z budżetu państwa.
      8. Na każdym skrawku ziemi buduje pomniki Lecha Kaczyńskiego które po korekcie podpisu mogą łatwo zmienić się na pomniki jarosława kaczyńskiego.

....itd.......

BRRRRRRR !!!

• antobojar Ogłaszam akcję: Weekend wyborczy bez grilla, wakac 13.04.11, 09:59
        .. wakacji za granicą, balangi ze strasznym kacem..

JUŻ DZISIAJ PLANUJ JESIENNE TYGODNIE TAK, ŻEBY NIE KOLIDOWAŁY Z WYBORAMI...

JEŻELI WŁADZE NIE KORZYSTAJĄ Z PRZYSŁUGUJĄCYCH IM PROREGATYW, SAMI POZBĘDZIEMY SIĘ KACZEJ WSZAWICY... I WYTNIEMY KOŁTUN...
    • koloratura1 PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 09:59
      Panie Kuźniar!
      Nie bądź Pan taki egzegeta; pisomohery i tak się lepiej znają na dekalogu. ;)
    • costa3500 Hofman i Jarek; 13.04.11, 10:01

W duecie są bardziej śmieszni od nieżyjącego prezydenta nieudacznika.
    • marek-1951 PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 10:17
      Nie mam zdrowia do pisania o oszołomach ale słyszałem fajny kawał, napiszę bo może ktoś nie zna.
      Wyobraźmy sobie że do Smoleńska polecieli obaj bracia.
      Dalej to samo, katastrofa, wszyscy nie żyją.
      Kogo wdzięczny naród pochowałby na Wawelu.
      .............
      PILOTA.
    • nocri Oni wszyscy pójdą do Piekła ! 13.04.11, 10:47
      "Ci wszyscy, którzy za to odpowiadają pójdą do piekła " to słowa doradcy Prezydenta RP w reakcji na wydarzenia pod Pałacem prezydenckim wypowiedziane dla TokFM dziś rano. Profesor Kuźniar oburzony hasłami rzucanymi pod adresem wybranych w demokratycznych wyborach tłumów niezadowolonych z życia grup wspieranych przez partię PiS nie potrafił w tym wywiadzie utrzymać na wodzy emocji.
      Miał rację polityczna hucpa pod Pałacem pod pozorem upamiętnienia ofiar o których mało kto tam mówił mogła u normalnych obywateli budzić jedynie takie emocje.

więcej tu
    • cyniczne_oko niezłe mają "wizje", prorok jest wszechwidzący 13.04.11, 10:47
      tylko podwójną zdradę widzą? A nie siedmio a może ośmiokrotną? Ich wizje są niezłe, muszą dobre zioła mieć. A prorok to już musi być na wiecznym haju....
    • strikemaster Re: PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 10:51
      > Przestańmy się ciągle zajmować tymi facetami. Przestańmy ich karmić naszym zain
      > teresowaniem i reakcją. Co X powiedział w Sobotę rano, a co wieczorem? Co mu Y
      > odpowiedział w Niedzielę i tak dalej. Oni nie są tego warci.

Dla nas nie, ale rządzący POPIS stosuje katastrofę jako doskonały temat zastępczy. Dzięki temu nie musi sie zajmować sprawami, na których się nie zna, np. gospodarką, budżetem.
    • 6.smiech PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 11:06
      Kretynizm klamczynskiego i jego wasali puka juz w dno od spodu. Spieprzaj dziadu.
    • antropoid PiS sam jest podwójną zdradą. 13.04.11, 11:12
      Zdradą prawa i sprawiedliwości.
      • 6.smiech Re: PiS sam jest podwójną zdradą. 13.04.11, 11:15
        antropoid napisał:

> Zdradą prawa i sprawiedliwości.

A no wlasnie. Amen.
        • nerwus0 Re: PiS-podwójna zdrada. 13.04.11, 13:26
          Jaka podwójna? Potrójna.
          Ameryka jeszcze nie dała braciszkom Oskara, za wybitne dzieło kinematografii.
    • one.emeryt12 PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 11:14
      Szkoda ze Polscy nie ucza sie niczego z historii Polski i swiata. Juz niedawno byl taki Hitler
      ktoremu na wszystko sie pozwalalo i patrzono przez palce na jego brewerie bo niektorym
      wydawalo sie ze go tymi ustepstwami i lagodnoscia troche poskromia. Historia jednak
      pokazala cos calkiem przeciwnego i jak to sie skonczylo, ale Polacy tego jakos nie widza.
      Szkoda i zal mnie Polski.
    • nazikomunista PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 11:17
      Chętnie zobaczyłbym jakieś wiarygodne statystyki, np. ile tego bezmózgiego bydła faktycznie do Wawszawy zjechało.

Nu, to Kto nie skacze, ten za Tuskiem.
    • fmio PiS widzi podwójną zdradę 13.04.11, 11:33
      Sądziłem, ze nikt nie jest w stanie mnie tak wkurzyć, jak zapasiony euroKurski. Myliłem się. Na prowadzenie wyszedł facet z nazwiskiem "o wyraźnej opcji niemieckiej"...
      A Niesioł, jak to Niesioł... Jak zwykle nieoględnie wyartykułował to, co sądzi wielu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka