art.usa 05.05.11, 21:56 Na krzywe drzewo to i koza skoczy. Po Amerykańskiej akcji, wy powiedzieli się Indyjscy wojskowi, by w przyszłości też przeprowadzać akcję antiterorystyczne na terytorium Pakistanu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porque Teraz kolej na Bortnowska. 06.05.11, 06:39 Kiedy Halina Bortnowska przyzna sie do plecienia idiotyzmow odnosnie reakcji amerykanskiego spoleczenstwa na wiesc o zlikwidowaniu OBL.Ta patetycznie snujaca swoje urojenia,nawet nie jest w stanie zauwazyc, ze Amerykanie moga cieszyc sie nie ze smierci czlowieka, lecz ze zniszczenia jednego z symboli swiatowego terroryzmu. Mozna przypuszczac, ze gdyby H.Bortnowska przebywala w bombardowanej przez hitlerowcow Warszawie,pierwsza pobieglaby na gestapo doniesc na tych, ktorzy cieszyli sie na widok zestrzelonego samolotu. Tak rodzi sie nowy europejski faszyzm a Halina Bortnowska jest tego doskonalym przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Teraz kolej na Bortnowska. 06.05.11, 10:34 Porque, kto to jest Halina Bortnowska? Jakoś z tą babą zdaje się nic nie miałem. Ani żadne alimenty. Odpowiedz Link Zgłoś
porque Re: Teraz kolej na Bortnowska. 06.05.11, 13:40 Halina Bortnowska jest przewodnicząca Rady Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka. Obecnie jest ona w niepohamowanym smutku i potepia zniszczenie jednego z symboli swiatowego terroryzmu oraz nawoluje do przyjecia atmosfery zaloby po smierci Osamy ben Ladena. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Teraz kolej na Bortnowska. 06.05.11, 14:56 porque napisał: > Halina Bortnowska jest przewodnicząca Rady Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka. > Obecnie jest ona w niepohamowanym smutku i potepia zniszczenie jednego z symbo > li swiatowego terroryzmu oraz nawoluje do przyjecia atmosfery zaloby po smierci > Osamy ben Ladena. A to może faktycznie ją jakiś tyfus chwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 nie wspieraja al-kaidy? 06.05.11, 06:40 Ahmad Szah Masud- świetny strateg i dowódca jeden z weteranów wojny w Afganistanie za czasów ZSRR sojusznik USA nazywany Lwem Pandższiru (nawet talibowie nie mogli go pokonać) ginie w zamachu 9 września 2001 wiele tropów wskazuje na pakistańskie ISI czyż to nie zadziwiający zbieg okoliczności? ginie 2 dni przed zamachami na WTC Pakistan nigdy mu nie ufał bo nie chciał być ich marionetką Odpowiedz Link Zgłoś
cozadno Re: Pakistan się broni i grozi 06.05.11, 08:23 BIN a nie BEN uparte osły! Osama bin Mohammed bin Awad bin Laden Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me A może po prostu "Osama dead Laden"? 06.05.11, 08:33 Może być? Mnie pasuje najbardziej. Następni czekają w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: A może po prostu "Osama dead Laden"? 06.05.11, 09:15 dokładnie taką samą radość jak co poniektóre przygłupy okazywali hitlerowcy w warszawie po zatrzymaniu gen.GROTA. i później go uszlachtowali o godz.3.00 w dniu 2.08.1944 po wybuchu powstania warsz. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: A może po prostu "Osama dead Laden"? 06.05.11, 10:39 billy.the.kid napisał: > dokładnie taką samą radość jak co poniektóre przygłupy okazywali hitlerowcy w > warszawie po zatrzymaniu gen.GROTA. i później go uszlachtowali o godz.3.00 w d > niu 2.08.1944 po wybuchu powstania warsz. Gdzie jestem? Tu żadnych wiadomości jakoś nie mam. Nie pozwól mi głupio umrzeć. Napisz proszę dokładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrarm Re: Pakistan się broni i grozi 06.05.11, 10:16 Tak? A wikipedia mówi, że Usama ibn Ladin. I co? Pewnie kwestia transkrypcji. Odpowiedz Link Zgłoś