Dodaj do ulubionych

Pakistan się broni i grozi

05.05.11, 21:56
Na krzywe drzewo to i koza skoczy.

Po Amerykańskiej akcji,
wy powiedzieli się Indyjscy wojskowi,
by w przyszłości też przeprowadzać akcję antiterorystyczne
na terytorium Pakistanu.
Obserwuj wątek
    • porque Teraz kolej na Bortnowska. 06.05.11, 06:39
      Kiedy Halina Bortnowska przyzna sie do plecienia idiotyzmow odnosnie reakcji amerykanskiego spoleczenstwa na wiesc o zlikwidowaniu OBL.Ta patetycznie snujaca swoje urojenia,nawet nie jest w stanie zauwazyc, ze Amerykanie moga cieszyc sie nie ze smierci czlowieka, lecz ze zniszczenia jednego z symboli swiatowego terroryzmu. Mozna przypuszczac, ze gdyby H.Bortnowska przebywala w bombardowanej przez hitlerowcow Warszawie,pierwsza pobieglaby na gestapo doniesc na tych, ktorzy cieszyli sie na widok zestrzelonego samolotu. Tak rodzi sie nowy europejski faszyzm a Halina Bortnowska jest tego doskonalym przykladem.
      • art.usa Re: Teraz kolej na Bortnowska. 06.05.11, 10:34
        Porque,
        kto to jest Halina Bortnowska?

Jakoś z tą babą zdaje się nic nie miałem.
        Ani żadne alimenty.
        • porque Re: Teraz kolej na Bortnowska. 06.05.11, 13:40
          Halina Bortnowska jest przewodnicząca Rady Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka. Obecnie jest ona w niepohamowanym smutku i potepia zniszczenie jednego z symboli swiatowego terroryzmu oraz nawoluje do przyjecia atmosfery zaloby po smierci Osamy ben Ladena.
          • art.usa Re: Teraz kolej na Bortnowska. 06.05.11, 14:56
            porque napisał:

> Halina Bortnowska jest przewodnicząca Rady Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka.
            > Obecnie jest ona w niepohamowanym smutku i potepia zniszczenie jednego z symbo
            > li swiatowego terroryzmu oraz

nawoluje do przyjecia atmosfery zaloby po smierci
            > Osamy ben Ladena.

A to może faktycznie ją jakiś tyfus chwycił.
    • zz26 nie wspieraja al-kaidy? 06.05.11, 06:40
      Ahmad Szah Masud- świetny strateg i dowódca jeden z weteranów wojny w Afganistanie za czasów ZSRR sojusznik USA nazywany Lwem Pandższiru (nawet talibowie nie mogli go pokonać)
      ginie w zamachu 9 września 2001 wiele tropów wskazuje na pakistańskie ISI czyż to nie zadziwiający zbieg okoliczności?
      ginie 2 dni przed zamachami na WTC
      Pakistan nigdy mu nie ufał bo nie chciał być ich marionetką

• cozadno Re: Pakistan się broni i grozi 06.05.11, 08:23
      BIN a nie BEN uparte osły!
      Osama bin Mohammed bin Awad bin Laden
      • cree-is-me A może po prostu "Osama dead Laden"? 06.05.11, 08:33
        Może być? Mnie pasuje najbardziej.
        Następni czekają w kolejce.
        • billy.the.kid Re: A może po prostu "Osama dead Laden"? 06.05.11, 09:15
          dokładnie taką samą radość jak co poniektóre przygłupy okazywali hitlerowcy w warszawie po zatrzymaniu gen.GROTA. i później go uszlachtowali o godz.3.00 w dniu 2.08.1944 po wybuchu powstania warsz.
          • art.usa Re: A może po prostu "Osama dead Laden"? 06.05.11, 10:39
            billy.the.kid napisał:

> dokładnie taką samą radość jak co poniektóre przygłupy okazywali hitlerowcy w
            > warszawie po zatrzymaniu gen.GROTA. i później go uszlachtowali o godz.3.00 w d
            > niu 2.08.1944 po wybuchu powstania warsz.

Gdzie jestem?
            Tu żadnych wiadomości jakoś nie mam.

Nie pozwól mi głupio umrzeć.
            Napisz proszę dokładniej.
      • mrarm Re: Pakistan się broni i grozi 06.05.11, 10:16
        Tak? A wikipedia mówi, że Usama ibn Ladin. I co? Pewnie kwestia transkrypcji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka