anna12-3
12.05.11, 07:42
Teraz po tym handlu idei za stołek,nic już nie może zdziwic.Arłukowicz zawiódł tak wielu ludzi,że widząc co się dzieje,potrafią sobie oni już teraz wytłumaczyc każdą sytuację.Słuchałam,podziwiałam i zgadzałam się ze zdaniem tego jastrzębia lewicy w krytyce rządu Tuska.Wierzyłam mu.Jak się okazało idee można sprzedac,a już jego miejsce w Sejmie koło Gowina jest jawną prowokacją i zaparciem wszystkiego,co się głosił dotychczas.Ja tak, jak jeszcze niedawny Arłukowicz,uważam,że rząd Tuska jest zły i musi byc zmieniony.Teraz już mi wszystko jedno na jaki,byle był lepszy.Straszeniem żądania posad przez ludzi SLD,po tym co zrobiła Platforma zatrudniając "swoich"-jest śmieszne,bo nikt jej nie przebije.Jeśli "rząd fachowców"-zmniejszy bezrobocie,ulży ludziom ubogim,zahamuje drożyznę,to bez względu na kolory partyjne-niech powstanie!Dośc tej propagandy sukcesu tak bardzo oderwanej od rzeczywistości.Mam nadzieję,że ludzie będą głosowac przez pryzmat swoich portfeli i wrzucając kartkę do urny,zastanowią się czy jest im po tych 4 latach,lepiej,czy gorzej.Idee poszły w las.