Dodaj do ulubionych

Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach

20.05.11, 09:11
Takich ludzi powinni zamykać ... w pokojach bez okien i drzwi.
Obserwuj wątek
    • flat-ower Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 09:37
      Jak pomysle o adwokatach - politykach to Giertych przy tym Rogalskim to aniol i noblista !
      Przeciez ten piesek kaczynskiego jest potwornie ograniczony !
      • myzeszwagrem Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 16:07
        flat-ower napisał:
        > Jak pomysle o adwokatach - politykach to Giertych przy tym Rogalskim to aniol i noblista !
        > Przeciez ten piesek kaczynskiego jest potwornie ograniczony !

Ograniczony? To zbytek uprzejmości.
        Ja zastanawiam się jak to możliwe żeby taki debil był adwokatem? Kto dopuścił do tego żeby został aplikantem adwokackim? Kto mu zaliczył egzamin zawodowy? Niestety, wszystko to bardzo źle świadczy o polskiej palestrze in gremio, a - szerzej - o państwie polskim, w którym adwokatami mogą być ludzie ciemni, tępi, wygadujący głupoty nie mieszczące się w głowie średnio rozgarniętego człowieka.
        • rozenek_taki Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 21.05.11, 00:32
          Najpierw delikwent kończy prawo, a potem wybiera drogę zawodową.
          Dla naprzykładu, Kaczołap skończył prawo :)

• strikemaster Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 24.05.11, 09:53
        > Jak pomysle o adwokatach - politykach to Giertych przy tym Rogalskim to aniol i
        > noblista !
        > Przeciez ten piesek kaczynskiego jest potwornie ograniczony !

Giertych to cynik, i Rogalski też, mają tylko inne cele polityczne.
    • pioter-85 PiS - Reaktywacja 20.05.11, 09:39
      Stawiam oskarżenie, a nie mam dowodów. PiS w najczystszej formie :)

Proszę Państwa, nie mogę powiedzieć, co by się stało, gdybym powiedział co wiem, a czego powiedzieć nie mogę!
      • rozenek_taki Re: PiS - Reaktywacja 20.05.11, 16:46
        Ja stawiam tezę, że Rogalski nie posiada połowy mózgu - oczywiście nie można tego dowieść bez operacji plastycznej :)

• rolnik_jan Dlaczego brednie tej istoty człekokształtnej są 20.05.11, 09:39
      publikowane ? Po co każdy pierd i bełkot musi być nagłośniony ?
      • prezes_na_dopalaczach Re: Dlaczego brednie tej istoty człekokształtnej 20.05.11, 17:45
        Bo........... Polska Jest Najsmieszniejsza (PJN), chociaz smiac sie juz odechcialo.
      • strikemaster Re: Dlaczego brednie tej istoty człekokształtnej 24.05.11, 09:55
        > publikowane ? Po co każdy pierd i bełkot musi być nagłośniony ?

Tak, bo to sensacja, a media potrzebuja sensacji.
    • olewus.1 Rogalski, no co ty, nie było Helu !? 20.05.11, 09:43
      Ajajaj, coś wymyśl ,człeku, może Wassermanowa coś podpowie, hę ?
    • olszymow Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 09:44
      niewiarygodnie śmieszna i idiotyczna myśl tego wybitnego prawnika ( samoocena ). Jak on dostał dyplom ukończenia studiów ? BŁAZEN !
      • kamyk_wj Re: Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:03
        Jak zrobił dyplom to nawet mogę zgadnąć, ale kto mu maturę dał?!
        • jot-es49 ...ale kto mu maturę dał?! 20.05.11, 12:19
          Oj tam zaraz dał!
          Sam sobie kupił na bazarze Różyckiego!

Dwa razy drożej go kosztowała ze względu na idiotyczny wyraz tzw. twarzy!
          • rozenek_taki Re: ...ale kto mu maturę dał?! 22.05.11, 18:53
            To czoło to wynik dotkliwego uderzenia sztachetą za młodu - tak się wtedy załatwiało spory w jego wsi :)
        • strikemaster Re: Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 24.05.11, 09:56
          > Jak zrobił dyplom to nawet mogę zgadnąć, ale kto mu maturę dał?!

Jaiś przybysz zza wschodniej granicy. I nie dał, a sprzedał, prawie jak oryginał. :)
    • 123jna Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 09:52
      Na tyle na ile znam swiat (a z racji wieku i podrozy mozna tak powiedziec) obiecuje panu Rogalskiemu, ze Rosja nie ma zamiaru odebrac mu zycia. Nawet moze go odznaczyc za wspieranie jej dzialan albowiem ten czlowiek swa postawa oczernia i kompromituje Polske, lepiej nawet sami Rosjanie, ich wywiad, by tego nie zrobil. Poza tym, z tego co czytalam o katastrofie samolotowej w Smolensku to wszystkie ciala byly jakby "zbite" razem, stanowily jakby kule w ktorej trudno bylo odszukac jakiekolwiek nienaruszone zwloki. Jak sobie ten prawniki (wstyd dla zawodu) wyobraza identyfikacje kazdej nogi czy palca? Nie wyobraza bo nie jest w stanie ogarnac sytuacji - intelektualnie. Osmiesza kraj jak tylko potrafia to czynic Kaczynscy - co za szkodniki - nawet ich imiennik Unabombaren, do tego morderca dzieci.
      • michal.b09 Re: Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 09:56
        Nawet nawdychanie się helu nie usprawiedliwia kaczej głupoty!
    • minstrel515 Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 09:59
      Zobaczyć Moskwę...i umrzeć?
    • michal.b09 Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:00
      Jak nie wiesz to ekshumuj sprawdź czy konsystencja zawartości trumien jest zgodna z parametrami mielonki niekonserwowej i potem zabieraj głos!
    • apas13 Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:00
      "- Nie wybieram się do Rosji, obawiam się o swoje życie i zdrowie "

O zdrowie bym się, mecenasie, nie martwił - raczej się nie pogorszy, jest już wystarczająco źle. Zaś co do życia to może być problem: mogą rozpylić hel, azot, rozlać wodę brzozową (sic!) lub ciekłe kryształy... Promienie kosmiczne, bomby próżniowe i zaklęcia szamanów z Syberii także mogą być śmiertelnie niebezpieczne! Z Ruskimi nigdy nic nie wiadomo, wszak w Polsce mają jakieś 16 milionów agentów...
      • kamyk_wj Re: Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:07
        >Zaś co do życia to może być problem: mogą rozpylić hel, azot,
        > rozlać wodę brzozową (sic!) lub ciekłe kryształy... Promienie kosmiczne, bomb
        > y próżniowe i zaklęcia szamanów z Syberii także mogą być śmiertelnie niebezpiec
        > zne!
        Dla niego największym ryzykiem jest upadek w wyniku zaplątania się we własne sznurówki.
        • rozenek_taki Re: Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 22.05.11, 01:17
          Podobno gdy Miernota był preziem w Stolycy to niejednokrotnie przychodził do pracy w butach nie do pary ... PORYP ???
    • 0721x Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:02
      charakterystyczną cechą PISu jest to że przyciąga kretynów
    • anty65 W oparach helu i na prochach 20.05.11, 10:04
      Czy hel nie powinien być zakazany tak jak dopalacze?
    • polake Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:04
      O, zaczyna się już dyskredytowanie ustaleń komisji Millera, w takim razie coraz bardziej niecierpliwie czekam na raport, bo będzie ciekawie :)
    • mike.recz Rogalski, największy zwycięzca tej tragedii. 20.05.11, 10:08
      Każda jego bzdura jest cytowana.

www.rmf24.pl/opinie/wywiady/kontrwywiad/news-rafal-rogalski-nie-pojade-do-rosji-obawiam-sie-o-swoje,nId,341019
      Konrad Piasecki: A gdyby polski adwokat miał taką możliwość - ruszy pan do Moskwy?
      Rafał Rogalski: Powiem otwarcie, że ja się obawiam, ja raczej się tam nie wybieram z bardzo wielu względów.
      Konrad Piasecki: Ale obawia się pan czego?
      Rafał Rogalski: Obawiam się.
      Konrad Piasecki: Obawia się pan Rosji, czy obawia się pan siebie w Rosji?
      Rafał Rogalski: Obawiam się o swoje życie i zdrowie.
      Konrad Piasecki: Uważa pan, że ktoś czyha na nie w Rosji?
      Rafał Rogalski: Być może.
      Konrad Piasecki: Ma pan na to jakieś dokumenty?
      Rafał Rogalski: Nie mam na to żadnych dowodów, jednakowoż z ostrożności raczej się tam nie wybieram. Nawet gdybym miał taką możliwość.
    • janbociek Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:11
      Ale się namnożyło na tym forum zwolenników kacapów.Wiadomo,że w Polsce są kacapy zmajstrowani przez czerwonoarmistów - WON DO ROSJI LIZAĆ DUP.. PUTINOWI.
    • erte2 Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:12
      Uff ! odetchnąłem z głęboką ulgą ! Spadł mi wielki kamień z serca ! Oraz nareszcie będę mógł spokojnie zasnąć !!!
      Dlaczego ?
      Po pierwsze - jestem spokojny o mecenasa Rogalskiego - bo już na niego nikt w Rosji nie czychnie i na jego cenne zdrowie i życie nikt nie dybnie. Dzielny mecenas nie da im szans !

Po drugie - upadła jedna z teorii o zamachu - pozostały już tylko: sztuczna mgła, sztuczna brzoza, bomba próżniowa, laser, leser, kolosalnych rozmiarów siatka na motyle, telepatia, teleportacja, telekineza, teleskop, telegraf, telewizja, promienie X, Y, Z, batalion Specnazu z procami, kosmici oraz sól, cukier i pieprz. Dlaczego pieprz ? A dlaczego nie ?
      • erte2 Re: Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:16
        Oczywiście "czyhnie" a nie "czychnie". Tak czy owak jestem uspokojony.
      • pn-ski Zapomniałeś o teorii sosnowieckiej 20.05.11, 11:03
        upadła jedna z teorii o zamachu - pozostały już tylko: sztuczna mgł
        > a, sztuczna brzoza, bomba próżniowa, laser, leser, kolosalnych rozmiarów siatka
        > na motyle, telepatia, teleportacja, telekineza, teleskop, telegraf, telewizja,
        > promienie X, Y, Z, batalion Specnazu z procami, kosmici oraz sól, cukier i pie
        > prz. Dlaczego pieprz ? A dlaczego nie ?

Zapomniałeś o teorii sosnowieckiej (jeden facet spod Sosnowca strącił choojem odrzutowca...)
        • rozenek_taki Re: Zapomniałeś o teorii sosnowieckiej 22.05.11, 13:13
          Ja to znałem w wersji ostrowieckiej ... obie są równie prawdopodobne dla "mecenasa"
    • costa3500 Czy ten pajac; 20.05.11, 10:14

Podobno adwokat nie przestanie pleść głupot,czy żaden psychiatra nie jest w stanie mu pomóc.
      • janbociek Re: Czy ten pajac; 20.05.11, 10:36
        Tak pajacu @ costa3500 - potrzebna ci pomoc psychiatry z Rosji.
        • rozenek_taki Re: Czy ten pajac; 21.05.11, 14:35
          Mnie od dawna zastanawia dlaczego wokół tego psychola skupia ludzi albo głupich albo brzydkich albo głupich i jednocześnie brzydkich :)

• janbociek Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:33
      Wiadomo,że Peło to banda kacapska.Dajcie sobie spokój z obrażaniem Rogalskiego który broni honoru POLSKIEJ ELITY(z wyłączeniem tych z PO i SLD i PSL co znaleźli się w samolocie dla zamydlenia oczu) która została zamordowana w Smoleńsku.Walcie się kacapy podszywający się pod obywatelstwo RP.
      • pn-ski Błazen Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:59
        prezes cicho siedzi i wysyła swojego błazna na występy, coś ta swołocz knuje...
      • 6.smiech Re: janbociek 20.05.11, 11:44
        Tobie to juz nawet i psychiatra Gaddafiego nie pomoze. Idz w slady Teda Kacynskiego (3 blizn)
        i zaszyj sie w jakies dziupli to tam bedzieszz mogl dalej rozwijac swoje teorie.
        • rozenek_taki Re: janbociek 22.05.11, 00:04
          To dalej nie tłomaczy tak groteskowego wyglądu tego jegomościa ... czy w jego wsi nie mieli lustra?

• 6.smiech Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:40
      Takich pie...w jak ten idiota wymysla to trzeba chyba w Tworkach szukac. To ten jego Hel
      lub inna czesc kraju rzucila sie na pusta glowe rozrabiacza. Zreszta jaki pan, taki kram.
    • nietuskaczka Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 10:41
      "Nie wybieram się do Rosji, obawiam się o swoje życie i zdrowie" - powiedział w RMF FM mecenas Rafał Rogalski,(...) I podkreslil: -" Nie mam na to zadnych dowodow, ale z ostroznosci tam sie nie wybieram."

No pewnie, na tak wazna osobistosc juz w Smolensku czekaja rozpylacze helu. Zadne dowody nie sa nam potrzebne, wystarczy ze ten wyjatkowy bambus rozpyla kolejne insynuacje.
    • pn-ski Panie Rogalski: wstydu oszczędź 20.05.11, 11:13
      kto by na pańskie marne życie nastawał, panie Rogal... nie ośmieszaj się pan... zresztą to już nawet śmieszne być przestaje, trochę normalności w kraju potrzeba a nie ciągły cyrk kurdupla i jego niedo.jebka adwokata.
    • 6.smiech Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 11:40
      Kabaretu "Pod Kaczka" ciag dalszy. Dziekujemy i wygladamy nastepnego wystepu.
    • nazikomunista_back Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 11:56
      Otrują go helem.
    • djenn Paranoja 20.05.11, 12:02
      podobno jest nieuleczalna. Więc może państwo wygospodaruje zamknięte mieszkanko dla mecenasa?
    • bogdan331 Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 12:14
      Rogalski chodzi przy nodze pissekty.To typowy facet chory z urojenia.Jak jego guru.No fiut i nędza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka