Dodaj do ulubionych

Samolotem do Chorwacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:20
Czy ktos zna jakis sposob jak taniki liniami dotrzec do chorwacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: kike Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 15:37
      sky europe...sprawdz oferte, ale to sezonowka. Ja mam to juz za soba:)
      • Gość: mika Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.chello.pl 16.09.06, 16:59
        O ile pamietam to sky juz nie lata z Krakowa. Sprawdz czy lata jeszcze z Pragi,
        bowiem jest taka mozliwosc i znacznie taniej! Opcje mozna sprawdzic wybierajac
        lotnisko wylotu - Praha
    • Gość: Ania Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.chello.pl 17.09.06, 23:02
      zalezy w ktore miejsce w chorwacji
    • Gość: assia Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:10
      Skay Europe lata do Splitu, Dubrownika i Zagrzebia, ale niestety jeszcze nie
      jest tak tanio jakby się chciało.
      • Gość: Ania Re: Samolotem do Chorwacji IP: 195.94.206.* 19.09.06, 13:31
        A niby według Ciebie mają latać za darmo? Ci lepiej zorientowani, którzy
        wypatrzyli nowe połączenie jak tylko zostało ono ogłoszone mogli nabyć bilet za
        190 PLN w obie strony. To ma być drogo?! Samolot też zużywa paliwo, za które
        trzeba zapłacić, a dodatkowo korzysta z lotnisk, które swoje kosztują.
        A najdroższe bilety sky mial po 700 PLN, więc i tak taniej niż np. Malev, który
        ma najtańsze połączenia z DBV spośród tradycyjnych przewoźników.

I wreszcie nie wprowadzaj w błąd. Sky już nie lata do Chorwacji. To było
        połączenie wakacyjne.
        • Gość: assia Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:52
          Słuchaj laluniu Aniuniu, ja napisałam tylko to co wiedzialam, a skoro Ty
          uważasz że 700 zł dla Ciebie to jest tanio, to musisz niezłą kasę zbijać- ja
          niestety tyle nie zarabiam i pojechałam swoim samochodem, było dużo lepiej
          chociażby ze względu na to, że odwiedziłam po drodze dużo fajnych miejsc.
          Musisz być bardzo nerwowa skoro tak reagujesz. Życzę mniej stresów w pracy
          która daje Ci tak wiele satysfakcji finansowych,ale więcej chyba nerwów.
          Pozdrawiam. Niezorientowana urzędniczka :-)
          • Gość: madzia Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:06
            Hej...sprawdzcie też Germanwings z Berlina. Ja teraz lecę w dwie strony za 700
            zł, a bilet kupowałam 2 tyg przed wylotem. Berlin Schonefeld-Zagrzeb :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka