Gość: Ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:20 Czy ktos zna jakis sposob jak taniki liniami dotrzec do chorwacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kike Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 15:37 sky europe...sprawdz oferte, ale to sezonowka. Ja mam to juz za soba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.chello.pl 16.09.06, 16:59 O ile pamietam to sky juz nie lata z Krakowa. Sprawdz czy lata jeszcze z Pragi, bowiem jest taka mozliwosc i znacznie taniej! Opcje mozna sprawdzic wybierajac lotnisko wylotu - Praha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.chello.pl 17.09.06, 23:02 zalezy w ktore miejsce w chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assia Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:10 Skay Europe lata do Splitu, Dubrownika i Zagrzebia, ale niestety jeszcze nie jest tak tanio jakby się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Samolotem do Chorwacji IP: 195.94.206.* 19.09.06, 13:31 A niby według Ciebie mają latać za darmo? Ci lepiej zorientowani, którzy wypatrzyli nowe połączenie jak tylko zostało ono ogłoszone mogli nabyć bilet za 190 PLN w obie strony. To ma być drogo?! Samolot też zużywa paliwo, za które trzeba zapłacić, a dodatkowo korzysta z lotnisk, które swoje kosztują. A najdroższe bilety sky mial po 700 PLN, więc i tak taniej niż np. Malev, który ma najtańsze połączenia z DBV spośród tradycyjnych przewoźników. I wreszcie nie wprowadzaj w błąd. Sky już nie lata do Chorwacji. To było połączenie wakacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assia Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:52 Słuchaj laluniu Aniuniu, ja napisałam tylko to co wiedzialam, a skoro Ty uważasz że 700 zł dla Ciebie to jest tanio, to musisz niezłą kasę zbijać- ja niestety tyle nie zarabiam i pojechałam swoim samochodem, było dużo lepiej chociażby ze względu na to, że odwiedziłam po drodze dużo fajnych miejsc. Musisz być bardzo nerwowa skoro tak reagujesz. Życzę mniej stresów w pracy która daje Ci tak wiele satysfakcji finansowych,ale więcej chyba nerwów. Pozdrawiam. Niezorientowana urzędniczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:06 Hej...sprawdzcie też Germanwings z Berlina. Ja teraz lecę w dwie strony za 700 zł, a bilet kupowałam 2 tyg przed wylotem. Berlin Schonefeld-Zagrzeb :) Odpowiedz Link Zgłoś