amerikanische.heidelbeere 27.05.11, 12:02 No pewnie. In vitro jest dobre na kampanię wyborczą. Poobiecują a później zostawią młode pary na pastwę losu. In vitro to ludzkie problemy a nie problemy bioetyczne… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambasador11 Re: In vitro wciąż w lesie 27.05.11, 15:00 Trafiłaś chyba w sedno problemu... Zero wrażliwości społecznej... Nawet u lewicy… ;/ Widza w tym tylko sposób na rośnięcie słupków a nie pomoc młodym ludziom… Na HBO ma być film o staraniach „Już jestem”. Oni robią dobre dokumenty, więc może pokażą ludzką stronę problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: In vitro wciąż w lesie 31.05.11, 14:40 ambasador11 napisał: > Trafiłaś chyba w sedno problemu... Zero wrażliwości społecznej... Nawet u lewic > y… ;/ Widza w tym tylko sposób na rośnięcie słupków a nie pomoc młodym lu > dziom… Na HBO ma być film o staraniach „Już jestem”. Oni robi > ą dobre dokumenty, więc może pokażą ludzką stronę problemu. W sumie dobrze, że takie filmy powstają, bo dzięki nim można trochę lepiej poznać sprawę. Ale z drugiej strony nie jestem zwolennikiem, by in vitro było znaczącym tematem w kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Czy w kampanii wyborczej wróci temat in vitro? 27.05.11, 16:58 Mam nadzieję, że nie. Dopóki się nie rusza tematu, to aktywność katooszołomów nieco spada. Błędem było już w ogóle ruszenie sprawy przez SLD w momencie, kiedy sejmową większość posiada kruchtowa kołtuneria z POPiSsu. Zanim SLD popełnił ten błąd, to sprawa in vitro była poruszana tylko w bełkocie frondowych przygłupów i może we łzawych artykułach o małych rączkach zamrożonej blastocysty w fanzinach typu "Gościa niedzielnego". Potem mleko się rozlało i okazało się, że zamiast refundacji z NFZ będziemy mieć całkowity zakaz pod dyktando czarnej mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
nonna2 Re: Czy w kampanii wyborczej wróci temat in vitro 27.05.11, 19:24 Błędem było już w ogóle ruszenie sprawy przez SLD w momencie, Taaak! SLD winne, że PO jest konserwatywna, zachowawcza i boi się kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś