art.usa 27.05.11, 12:45 Aby się nim nie zesrajcie. On tu przyjeżdza wedla interesów, czyli geszeftów, inaczej przyjeżdża do Polski za kasą. Nie wedla miłości do Polski i Polaków, i z wizami dla Polków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziapl1 Idee i interesy z Obamą 27.05.11, 13:16 Wszyscy Polacy ci prawdziwi i ci nieprawdziwi sa narodem zakutych lbow, czyli jak bedziecie uwazac ze "zlapaliscie Pana BOGA za nogi" t. z. USA to spotka was szczescie to co zyd ZGUBIL. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Interesy z Obamą; Odszkodowania dla żydów? Temu spotkanie z Kaczką 27.05.11, 13:32 Chce chwycić kozła za rogi. Ten się przed Jankesem na kolana żuci, zabierze nocą kościołowi i da Obamnie. Bo dla PISu to Jankesi niby święci. ("z rogami", tyle że w swojej ślepocie rogów nie widzą.) Odpowiedz Link Zgłoś
fals-ter Idee i interesy z Obamą 28.05.11, 00:30 0sama Hussein przed przyjazdem do PL siedzial przez caly dzien i sluchal jak mu tlumaczyli co to PL i gdzie to jest, on po polowie dnia dalej nie jarzyl, co to i gdzie to, az w koncu powiedzial: "napiszcie mi cos na kartce ja przeczytm i z glowy niech sie ciemnota cieszy" Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Idee i interesy z Obamą; Oświęcim to mordy Polaków na żydach 28.05.11, 02:08 fals-ter napisał: > 0sama Hussein przed przyjazdem do PL siedzial przez caly dzien i sluchal jak mu > tlumaczyli co to PL i gdzie to jest, on po polowie dnia dalej nie jarzyl, co t > o i gdzie to, az w koncu powiedzial: > "napiszcie mi cos na kartce ja przeczytm i z glowy niech sie ciemnota cieszy" Inteligencja Obamy; Polska wypowiedziała Jankesom wojnę, przed końcem II wojny. Przypadek żeśmy ich nie zdeptali. Oświęcim jest w Polsce, a pytam czemu? żydów nie lubią, jak nikt w UE. Polak to faszysta. Skąd pochodzi Hitler? A gdzie leży Polska? OK, żadnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa A to moja idea i pomysł; zapłać te koszty swego utrzymania. 28.05.11, 02:42 Polak wiz wcale nie chce i nie potrzebuje, bo i poco?. Korea północna też niema. Odpowiedz Link Zgłoś