Dodaj do ulubionych

Idee i interesy z Obamą

27.05.11, 12:45
Aby się nim nie zesrajcie.
On tu przyjeżdza wedla interesów,
czyli geszeftów, inaczej przyjeżdża do Polski za kasą.

Nie wedla miłości do Polski i Polaków,
i z wizami dla Polków.
Obserwuj wątek
    • madziapl1 Idee i interesy z Obamą 27.05.11, 13:16
      Wszyscy Polacy ci prawdziwi i ci nieprawdziwi sa narodem zakutych lbow, czyli jak bedziecie uwazac ze "zlapaliscie Pana BOGA za nogi" t. z. USA to spotka was szczescie to co zyd ZGUBIL.
    • art.usa Interesy z Obamą; Odszkodowania dla żydów? Temu spotkanie z Kaczką 27.05.11, 13:32
      Chce chwycić kozła za rogi.
      Ten się przed Jankesem na kolana żuci,
      zabierze nocą kościołowi i da Obamnie.
      Bo dla PISu to Jankesi niby święci. ("z rogami", tyle że w swojej ślepocie rogów nie widzą.)
    • fals-ter Idee i interesy z Obamą 28.05.11, 00:30
      0sama Hussein przed przyjazdem do PL siedzial przez caly dzien i sluchal jak mu tlumaczyli co to PL i gdzie to jest, on po polowie dnia dalej nie jarzyl, co to i gdzie to, az w koncu powiedzial:

"napiszcie mi cos na kartce ja przeczytm i z glowy niech sie ciemnota cieszy"
      • art.usa Re: Idee i interesy z Obamą; Oświęcim to mordy Polaków na żydach 28.05.11, 02:08
        fals-ter napisał:

> 0sama Hussein przed przyjazdem do PL siedzial przez caly dzien i sluchal jak mu
        > tlumaczyli co to PL i gdzie to jest, on po polowie dnia dalej nie jarzyl, co t
        > o i gdzie to, az w koncu powiedzial:
        > "napiszcie mi cos na kartce ja przeczytm i z glowy niech sie ciemnota cieszy"

Inteligencja Obamy; Polska wypowiedziała Jankesom wojnę, przed końcem II wojny.
        Przypadek żeśmy ich nie zdeptali.
        Oświęcim jest w Polsce, a pytam czemu?
        żydów nie lubią, jak nikt w UE.
        Polak to faszysta. Skąd pochodzi Hitler? A gdzie leży Polska?
        OK, żadnych pytań.
    • art.usa A to moja idea i pomysł; zapłać te koszty swego utrzymania. 28.05.11, 02:42
      Polak wiz wcale nie chce i nie potrzebuje,
      bo i poco?.
      Korea północna też niema.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka