Dodaj do ulubionych

Sobota z Obamą

28.05.11, 08:10
...spotkanie "ojców i dzieci polskiej demokracji". Wśród uczestników ... prezes PiS Jarosław Kaczyński,

A ten w charakterze ojca czy dziecka?

który z powodu wizyty Obamy odstąpił od bojkotu Pałacu Prezydenckiego

A szkoda...
Obserwuj wątek
    • bodzio151 Sobota z Obamą 28.05.11, 09:19
      czy my zyjemy jeszcze w Polsce
    • madziapl1 Sobota z Obamą 28.05.11, 10:01
      U Jaroslawa Kaczynsiego w glowie jest ciemniej jak u murzyna w dupie.
    • madziapl1 Sobota z Obamą 28.05.11, 10:19
      Barak Obama musi podziekowac Jaroslawowi Kaczynskiemu ze RACZYL przyjsc na spotkanie jak rowniez za to ze nie przyprowadzil "ELEKTRYKA"
    • 1ewkas Sobota z Obamą 28.05.11, 10:23
      Dla mnie to idiotyzm - protestanta po katolickich kościołach ciągać.
    • madziapl1 Sobota z Obamą 28.05.11, 10:28
      Barak Obama i Jaroslaw Kaczynski to najwazniejsi Prezydenci na Swiecie - Zwlaszcza ten drugi.
    • madziapl1 Sobota z Obamą 28.05.11, 11:42
      Jaroslawie. Pokaz ze jestes PRAWDZIWYM POLAKIEM i Powies sie.
    • gemelar Wielki Człowiek! 28.05.11, 13:29
      Dla mnie największym szokiem w związku z wizytą tego Wielkiego Człowieka jest postawa polskich dziennikarzy. Odkrycie, że po prawie ćwierć wieku od czasu, gdy - wraz z upadkiem PRL - prasa (media) przestały być "pasem transmisyjnym" władzy (PZPR) do narodu - wielu wolnych (choć w niewoli u Kapitału) polskich - powiedzmy - PUBLICYSTÓW przemawia, komentuje i ocenia tę wizytę, jakby występowali w imieniu władz lub opozycji czy różnych partii, a nie jako rzecznicy opinii społęcznej (mam nadzieję, że przynajmniej ją znają, choć żadnych sondaży nie widzę w sieci, podczas gdy roi się od nich w wielu kwestiach z zakresu dupy Marynii). W swoim imieniu więc deklaruję, że gotów byłbym (to naturalnie tzw. przekładnia) W DUPĘ OBAMĘ POCAŁOWAĆ... Ani za obiecane wizy, ani za stacjonowanie wojsk (po kiego... nam one tutaj?), ani za tarczę (raczej za jej brak). Natomiast za to, że dzięki niemu mogę się łudzić, iż nie WSZYSCY POLITYCY TO PROSTYTUTKI, mówiąc Kazikiem Nawet jeśli niewiele mu się uda zreaizować z tego co zamierzył - to jest to przełom we współczesnej polityce. Obama pokazał drogę, którą może da się przejść nad tym bagnem - tą kloaką - którą ukazał nam WikiLeaks
      • alamakotalive Re: Wielki Człowiek! 28.05.11, 13:52
        gemelar napisał:

> Dla mnie największym szokiem w związku z wizytą tego Wielkiego Człowiek
        > a jest postawa polskich dziennikarzy
        . Odkrycie, że po prawie ćwierć wieku o
        > d czasu, gdy - wraz z upadkiem PRL - prasa (media) przestały być "pasem tran
        > smisyjnym
        " władzy (PZPR) do narodu - wielu wolnych (choć w niewoli u Kapita
        > łu) polskich - powiedzmy - PUBLICYSTÓW przemawia, komentuje i ocenia tę wizy
        > tę, jakby występowali w imieniu władz lub opozycji czy różnych partii, a nie ja
        > ko rzecznicy opinii społęcznej
        (mam nadzieję, że przynajmniej ją znają, cho
        > ć żadnych sondaży nie widzę w sieci, podczas gdy roi się od nich w wielu kwesti
        > ach z zakresu dupy Marynii). W swoim imieniu więc deklaruję, że gotów byłbym (t
        > o naturalnie tzw. przekładnia) W DUPĘ OBAMĘ POCAŁOWAĆ... Ani za obiecane wizy,
        > ani za stacjonowanie wojsk (po kiego... nam one tutaj?), ani za tarczę (raczej
        > za jej brak). Natomiast za to, że dzięki niemu mogę się łudzić, iż nie WSZYS
        > CY POLITYCY TO PROSTYTUTKI
        , mówiąc Kazikiem Nawet jeśli niewiele mu się
        > uda zreaizować z tego co zamierzył - to jest to przełom we współczesnej polityc
        > e. Obama pokazał drogę, którą może da się przejść nad tym bagnem - tą kloaką -
        > którą ukazał nam WikiLeaks

Czlowieku zastanow sie co piszesz! Jedyne co Obama pokazal to to, ze potrafi obiecywac!
    • alamakotalive Sobota z Obamą 28.05.11, 13:58
      Proponuje w od powiedzi ograniczyc po smierci Osamy kontygent polski w Afganistanie do 20 zolnierzy. Ustanowienie parytetu: liczebnosci wojsk amerukanskich w Polsce z liczebnoscia wojsk polskich w Afganistanie zalatwi, czego dyplomatyczne zabiegi nigdy nie osiagna.

• gemelar Skoro nic nie wskazuje... 28.05.11, 15:39
      ...jak czytam w leadzie - to ja wskażę że
      PREZYDENT OBAMA UDZIELIŁ WYWIADU IGOROWI JANKEMU pod adresem:
      lubczasopismo.salon24.pl/obamawpolsce/post/310730,obama-dla-salon24-pl-polska-moze-byc-swiatowym-liderem
      Nie dziwię się, żurnalistom z MAINSTREAMU - jak lubi mówić Janke - że nikto o tym nie napomyka, ale uważam, że również ich CZYTELNICY MAJĄ PRAWO TO PRZECZYTAĆ.

Polecam! Bardzo ciekawe! I choć krótkie - wszystko co ważne tam jest (nie na darmo klasycy twierdzieli, że siła dziennikarstwa bierze się z warunków zmuszających żurnalistów do pisania szybko i krótko...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka