Dodaj do ulubionych

Solidarność w Warszawie - koncert, protest i pł...

01.07.11, 07:59
Teraz " Solidarność" protestuje? mnie jej protest to jest tak potrzebny jak strup na d-u-p-i-e.
Jedyny kraj na świecie gdzie robotnik wywalczył sobie kapitalizm, to Polska. Jak głupim trzeba być aby tak postępować.
Ta kretyńska "solidarność" razem z klerem doprowadziła do permanentnej biedy 3miliony ludzi pracy !! Teraz robi jakieś protesty? Śmiechu warte ! Niech zrobi rewolucję aby poprawić byt ludziom pracy, niech dadzą możliwość pracy, bo to 20 lat temu zniszczyła razem na czele z tym śrubokrętem walesą miejsca pracy! Precz z taką "Solidarnością" !!!
Obserwuj wątek
    • bolek_i_jego_worek Solidarność w Warszawie - koncert, protest i pł... 01.07.11, 08:41
      A właśnie, jak tam wojenka Tuska z kibicami?
      • koloratura1 Jak to po wojence ładnie... 01.07.11, 10:32
        bolek_i_jego_worek napisała:

> A właśnie, jak tam wojenka Tuska z kibicami?

1. Nie z kibicami, a z kibolami.
        2. Zakończona: bandyci pod sąd.
        • lukask73 kibole 01.07.11, 10:49
          > 1. Nie z kibicami, a z kibolami.
          W Poznaniu na kibiców od dziesięcioleci mówiło się kibole, tak jak na brata mówi się brachol. Bez żadnego negatywnego zabarwienia.

Przez tych pampersów-dziennikarzy teraz nie wiadomo, o kim piszą.
    • bodzio151 Solidarność w Warszawie - koncert, protest i pł... 01.07.11, 09:49
      ale jaja, znalazla sie solidarnosc, a gdzie elektryk, i ten z wroclawia recenzent
      • koloratura1 Re: Solidarność w Warszawie - koncert, protest i 01.07.11, 10:34
        bodzio151 napisał:

> ale jaja, znalazla sie solidarnosc, a gdzie elektryk, i ten z wroclawia recenzent

Wiesz, oni to prawdziwa Solidarność. Z tą bandą nie chcą mieć nic wspólnego.
      • kuba2010 Solidarnosc? 01.07.11, 12:14
        To juz nie ta Solidarnosc z przed 32 lat.
        Mam pytanie, kto zaplacil z autokary i cala wycieczke tych 'solidarnosciowcow'? Czyzby prezes?
    • he1ku Kukiz i Piersi oraz strajk solidarnosci 01.07.11, 09:54
      Piersi na koncercie i piersi po koncercie i co ? popieprzyło się Kukizowi .To ci co zaprosili go na ten koncert to ludzie komuchy, dawniej PZPR.Tych co ganić chciał to dawni solidarnościowcy ,tez wywodzący się z komunistycznego kraju,ale to opozycjoniści.Ale co wymagać od takiego kulturalnego człowieka jak Kukiz.
      Nie zazdroszczę mieszkańcom Warszawy,co jakiś czas ogląda spęd hołoty na placach miasta,wlekących sie po ulicach.Miasto i tak ma utrudnienia z powodu budowy i modernizacji nawierzchni, a tu jeszcze przemarsz np solidarnościowców z hasłami ; chcemy pracy. Jak to przecież oni w godzinach pracy tu są.za tem oni nie chcą pracować ,a tylko wyższego wynagrodzenia, a nie pracować.grecy już tego się dorobili,może wysłać ich tam, by sprawdzili jak to działa.W sumie hasła tam powtarzane to wywodzą się z komuny, oprócz tych kibicowskich.To odrębny temat.Zamordyzm by się przydał w stosunku do kiboli,ale prawa człowieka. Sam mam wiele nagrań na monitoringu z zachowania sie debili, którzy o różnej porze dnia wyrywają tablice bezpiecznikowe na budynkach,dewastujących sprzęt, a nawet kradnących kamery monitoringowe.Litości - ludzie . jak ich można do ludzi zaliczać.Przecież to rozjuszone bydło.Kiedyś byłem światkiem jak polski kibic atakował anglika na dworcu w Katowicach.miałem ochotę jednego i drugiego sam obić.Tylko co by to pomogło.Tak byli rozjuszeni, pałający nienawiścią młodzi ludzie.Nienawidzący sie tylko dla tego,ze są fanami różnych klubów. Efekt porozbijane gęby,zdemolowane meble w holu na dworcu.Obyło się to bez interwencji policji i sok-u, bo jeszcze doszły by kary pieniężne za ten incydent.I tacy ludzie chcą mieć wolność.Sami nie umieją obecnej uszanować i żądają jeszcze większej.To mordować chcą się wzajemnie, to tak ona ma wyglądać ?
    • vdziwny Solidarność w Warszawie - koncert, protest i pł... 01.07.11, 10:15
      Szum i rwetes dla poparcia PiS? I to ma być związek zawodowy ludzi pracy? Teraz krzyk, a gdzie postulaty zatwierdzonde w Stoczni Gdańskiej? Gdie się podziały! Wszak nie było tam poparcia dla XVIII wiecznego kapitalizmu, ani o korytkach dla rozpychających się nowych bonzów! Gdzie ta Solidarność, którą popierałem?
    • koloratura1 Solidarność w Warszawie - koncert, protest i pł... 01.07.11, 10:57
      Kukiz: Jeżeli moje sumienie nie pozwala mi poprzeć żadnej z tych czterech partii politycznych...

To poprzyj, pan, piątą, szóstą, itd.
      Albo załóż se własną.

Uczestnicy zbierali podpisy pod inicjatywą obywatelską o podwyższenie płacy minimalnej

A podpisów pod inicjatywą obywatelską o realizację zasady, żeby każdy był zdrowy, piękny i bogaty - nie zbierali?
      Szkoda...

Jolanta z Lublina, nauczycielka - ...Kiedy rządziło PiS, było więcej miejsc pracy...

A o różnicy w możliwościach rządzenie w czasie ogólnoświatowej koniunktury (lata rządów PiS) i w czasie ogólnoświatowego kryzysu (rządy PO). coś się pani nauczycielce obiło o uszy?

Kibice(?) Legii Warszawa: Donald, matole, twój rząd obalą kibole.

Oj, chyba jednak - nie obalą....

Jak na razie, Donald sobie nie najgorzej z bandytami radzi.

• przyjacielameryki Solidarność w Warszawie - koncert, protest i pł... 01.07.11, 11:09
      A co może rząd zrobić żeby ludzie lepiej pracowali i więcej zarabiali w gospodarce rynkowej????? To niestety nie jest takie proste a zarobki zależą od wykształcenia, od umiejętności, od wiedzy i doświadczenia, od pracowitości. Są różne szkolenia z unijnego programu POKL, są miliardy zł,. na szkolenia zawodowe w tych programach i tam związkowcy powinni się udać, przygotować swoich członków i pracowników do takich szkoleń. Człowiek musi się uczyć i szkolić przez całe życie a żądaniami, protestami, strajkami tylko pogarsza się sytuację pracowników a nie polepsza. To Pan Duda nie wie o tym??? Bo Śniadek faktycznie nie wiedział - klasyczny polityk!
    • ddeb123 Solidarność w Warszawie - koncert, protest i pł... 01.07.11, 11:22
      banda debili, kretynów i oszołomów
    • nowy-trend Solidarność w Warszawie - koncert, protest i pł... 01.07.11, 11:36
      Ta solidarność którą kiedyś wspierałem i dla której gotów byłem umrzeć nie ma z tą bandą politycznych kretynów nic wspólnego. PiS-uary wykorzystują ich do swoich celów. Ciekawi mnie jak pomoże ta manifestacja w uzyskaniu podwyżek płac? Jak i skąd weźmie rząd pieniądze na płace minimalne? Za tu dużo tu pojęć z czasów komuny gdy mówiliśmy wszyscy "co oni robią" mając na myśli ówczesny rząd. Może trzeba uderzyć się w pirsi i zapytać "a co ja robię w pracy żeby tę podwyżkę wypracować? Wielu musi przejść kursu edukacji ekonomicznej.
    • pablobodek Brawo warchoły z "Soli(PiS)darności" !! 01.07.11, 17:30
      Za waszą wycieczkę i rozróby zapłaci polski podatnik !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka