Dodaj do ulubionych

"Kpina. Wyborców potraktowano jak głupków". Bal...

04.07.11, 10:40
Tzw. "lewica" miała w tej kadencji miała 4 długie lata na wniesienie tego projektu. Wniesienie projektu teraz to się nazywa KAMPANIA WYBORCZA. Dlatego nie zagłosuję na SLD. Proponuję nie zajmować się dłużej tematem SLD-owskiego projektu ustawy liberalizującej ustawę aborcyjną, bo to do niczego nie prowadzi.Taki pic na wodę.
Obserwuj wątek
    • ddeb123 "Oszustwo, kpina. Wyborców potraktowano jak głu... 04.07.11, 10:41
      mam w dupie aborcje i te wszystkie projekciki obywatelski. Jak chcą niech się rżną i skrobią na potęgę, ich sumienie nie moje
      • koloratura1 Re: "Oszustwo, kpina. Wyborców potraktowano jak g 04.07.11, 16:38
        ddeb123 napisał:

> mam w dupie aborcje i te wszystkie projekciki obywatelski. Jak chcą niech się
        > rżną i skrobią na potęgę, ich sumienie nie moje

Kiedy właśnie nie mogą; przynajmniej w tym naszym katotalibanie.
    • alikpalik Panie Balicki! 04.07.11, 10:59
      Pamiętam, że to pan jako minister był wybitnym specjalistą od ściemy i oszustwa.
      W jednym się zgadzamy - ten projekt powinien zostać definitywnie odrzucony.
    • rychoku Dlaczego pan Balicki chce mordować Polaków? 04.07.11, 11:32
      Komu służą ludzie tak nienawidzący Polaków, jak pan Balicki?
    • 6.smiech "Kpina. Wyborców potraktowano jak głupków". Bal... 04.07.11, 11:38
      A niby dlaczego glupkow z tzw. projektu obywatelskiego nie traktowac jak na to zasluzyli ?
      czyli za dennych glupkow ?
    • maxixxx "Kpina. Wyborców potraktowano jak głupków". Bal... 04.07.11, 11:51
      Zgadzam się z opinią, że wyborców potraktowano jak głupków

PO zastosowało swoją typową metodę czyli chowanie głowy w piasek bo albo się jest ZA albo PRZECIW - jak widać PO w głosowaniu jest za projektem a takie przypadki jak rodzinka Dziwisza i przywrócenie Radziszewskiej co to z każdą rządową ustawą lata do Episkopatu po akceptacje na listy PO pokazuje, że jest to partia równie niebezpieczna jak PiS dla wolności obywatelskich Was drogie panie i Waszych sióstr i przyjaciółek

Z jednej strony widzimy mizdrzenie się polityków PO i wspierających ich mediów do wyborcy lewicowego a z drugiej mamy takie kwiatki jak ubezwłasnowolnienie wszystkich kobiet w ciąży i to w dniu przejęcia tzw. prezydencji UE

Nie wolno zapominać, że jednym z stałych współpracowników PO i twórców PeOwskiej wersji konstytucji jest "wybitny" konstytucjonalista niejaki Zoll który był na czele Trybunału Konstytucyjnego w 1996 roku gdy obalano przyjętą przez lewicę ustawę łagodzącą rygory aborcyjne - uzasadnienie Zolla do dziś wśród prawników jest uważane za kuriozum bo nie objeło wogóle przepisów konstytucji ale prywatne poglądy ówczesnego szefa TK
    • gregroyx "Kpina. Wyborców potraktowano jak głupków". Bal... 04.07.11, 11:52
      Zadam, qu..., REFERENDUM W SPRAWIE ABORCJI. Niech SLD doprowadzi do tego, a nie gledzi o jakiejhs idiotycznej "liberalizacji".
      A poza tym gdzie sa ci "obywatele" co zlozyli ten "obywatelski" projekt? Chcialbym tych "obywateli" poznac z nazwiska i policzyc ilu tych "obywateli" jest! To tylko pizdziowskie polglowki moga probowac tak manipulowac ludzmi. "OBYWATELSKI" projekt! TO FARSA!
      Torunska szkola manipulacji medialnej im. Josepha Goebbelsa dziala pelna para. Klamstwo powtorzone 1000 razy staje sie prawda.
    • nazikomunista_back "Kpina. Wyborców potraktowano jak głupków". Bal... 04.07.11, 13:01
      Jeśli pan Komorowski jeszcze raz użyje PiSdogłowego sformułowania Pewne Środowiska, to permanentnie zostanie dla mnie Gajowym. O Pewnych Środowiskach to mogą bredzić Jarek z Antkiem.
    • kuma1 "Kpina. Wyborców potraktowano jak głupków". Bal... 04.07.11, 13:10
      Kpiną było wniesienie tego projektu.Jak zwykle u komuchów udawanie, że robi się coś dla klasy robotniczej,myśli o biednych gdy zawsze działanie jest identyczne ,rozkradają i zadłużają na potęgę.Tak dzieje się wszędzie na świecie gdzie dojdą do władzy .Ich wróg klasowy usuwa skutki dewastacji gospodarczej i mentalnej zbałamuconego społeczeństwa by przy wyjściu na prostą znowu oddać władzę politrukom od mącenia i dorabiania garbu biedocie.U nas dodatkowo mają cichą nocną koalicję z PIS zawartą w pałacu i opitą obficie wińskiem .Nic dziwnego, że przed wyborami kombinują aby wyborców zrobić w bambuko co wielokrotnie już im się udało.
    • jabmax Masz rację "emilly..." to typowy "chocholi taniec" 04.07.11, 13:24
      Moim zdaniem skuteczną odpowiedzią na tego typu "projekty obywatelskie" jest referendum(np.przy okazji wyborów).Mogę założyć się,że rozległby się lament "jak to w referendum decydować w kwestii życia".Ale to jedyny sposób, żeby "wybić z głowy" fanatykom religijnym takie manipulatorskie akcje.A tak niestety,małymi kroczkami, prawicowe oszołomy, utrwalają w Polsce "jedyne słuszne poglądy", efekty widać choćby w kuriozalnych wyrokach sądów(skazują córki, ich matki za "doradzanie").
      Coraz częściej odnoszę wrażenie że ministrant-Napieralski jest "agentem-śpiochem" kk.;-)
    • erte2 "Kpina. Wyborców potraktowano jak głupków". Bal... 04.07.11, 13:59
      Pan poseł Balicki po skompromitowaniu się przy okazji szczepionek przeciw jakiejś tam kolejnej grypie na jakiś czas schował się w mysią dziurę i nie wychylał się sądząc że publiczność zapomni o jego lobbowaniu na rzecz koncernów farmaceutycznych (przy okazji przypomnę że nie zdobył się nawet na przeprosiny pani minister Kopacz za te wszyskie kalumnie które na nią rzucał).
      W związku z tym mam radę: Panie Pośle - jeśli znowu ma pan zamiar wygadywać głupstwa - niech pan lepiej siedzi cicho i nie kompromituje się kolejny raz.
    • koloratura1 "Kpina. Wyborców potraktowano jak głupków". 04.07.11, 16:46
      Może ci wyborcy na to zasługiwali?
    • ian54 "Kpina. Wyborców potraktowano jak głupków". Bal... 04.07.11, 20:56
      Aborcja powinna być legalna, a w związku z niedawnym głosowaniem pisowskiego projektu w którym poslowie PO głosowali za nową ustawą ja i cała moja rodzina w najbliższych wyborach będziemy głosować na SLD albo Palikota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka