organmaster 06.07.11, 11:09 pani etyk, cóż to za słownictwo - bzykać; chyba, że pije pani do dość znacznego grona polaków o nazwisku wdzięcznie pobrzmiewającym rzeczonym bzyczeniem - m u c h a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar-par Dobrze, że redaktorzy i Agora sie zreflektowali.. 06.07.11, 11:23 no przynajmniej raz na jakiś czas w Agorze nie umiera możliwość krytyki swoich artykułów. To ważne dla wewnętrznej debaty . Tak trzymać. Chociaż przeprosiny powinny tez się ukazać w następnym LOGO, a artykuł powinien zniknąć z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Łojezu, łojezu... 07.07.11, 10:17 Wie Pani ten magazyn to "magazyn dla mężczyzn", więc z góry wiadomo czego można się po nim spodziewać (roznegliżowanych panienek, nowinek zakupowo technologicznych, automoto i trochę o zdrowiu - taka sztampa). Po co Pani to czyta i komentuje? Np. w Cosmopolitan z kolei widziałem artykuł pod tytułem coś w okolicach "jak się przespać z szefem aby poprawić karierę" - nie widziałem aby potępiała Pani tego typu kurestwo. Na świecie jest dużo gó...anych tytułów ale żeby je od razu czytać i komentować do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Gdzie bzykać? Logo radzi 06.07.11, 11:25 W piśmie dla facetów nie będą opisywali gdzie fraulein'y latają bzykać się na wakacje. To chyba normalne jest, o tym piszą w innych pisemkach. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Głupota Zrody poraza 06.07.11, 11:28 własnie zrobiła temu pismu wspaniała reklame Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Gdzie bzykać? Logo radzi 06.07.11, 11:31 Właśnie jestem po artykule p. Jankego " Przepraszam, że przepraszam" z tygodnika Uważam Rze :) Odpowiedz Link Zgłoś
magwol2 Gdzie bzykać? Logo radzi 06.07.11, 11:38 "Seks jest dla młodych ludzi - a tacy są właśnie czytelnicy "Logo " - częstym elementem letnich wyjazdów" Jest nim też upijanie się do nieprzytomności. Następny artykuł powinien być o tym, gdzie się można najtaniej uwalić i za pijackie burdy nie trafić do aresztu. W końcu Logo nie jest od moralizowania a od uprzyjemniania życia młodym byczkom bez zahamowań. Odpowiedz Link Zgłoś
m.godwin Re: Gdzie bzykać? Logo radzi 07.07.11, 04:10 > "Seks jest dla młodych ludzi - a tacy są właśnie czytelnicy "Logo " - częstym > elementem letnich wyjazdów" > Jest nim też upijanie się do nieprzytomności. Następny artykuł powinien być > o tym, gdzie się można najtaniej uwalić i za pijackie burdy nie trafić do aresztu. Młodzi ludzie potrafią sobie zorganizować życie erotyczne i seksualne. Płatny seks, czy inne kurеwstwo, jest dla starych nieudaczników - podejrzewam, że tacy są właśnie czytelnicy Logo. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Re: Gdzie bzykać? Logo radzi 07.07.11, 06:18 Prawda,młodzi w Polsce nie mają problemów z seksem. Porady Logo są dla majętnych zboczeńców którzy z braku zajęć szukają gdzie tu jeszcze wsadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Gdzie bzykać? Logo radzi 07.07.11, 08:25 To może powinni zamieścić jakiś artykuł z poradami dla sponsorów? :P Ciekawe czy Środa pisze też do redakcji przewodników (mainstream!) by nie zamieszczali porad dotyczących seksturystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
wojo.b Re: Gdzie bzykać? Logo radzi 06.07.11, 11:51 Niezłe szmaciarze w tym Logo robią... odpowiedź redaktorów rozwiewa wszelkie wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Dno 06.07.11, 17:53 Logo reklamuje Tajlandię, gdzie DZIECI prostytuują się z biedy. Rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Dno 06.07.11, 21:26 Skoro takie biedne te dzieci to powinno się je wyskrobać jak był na to czas. To by się podobało naszym postępowym i światłym feministkom. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Hasłem miłośniczek aborcji jest 06.07.11, 21:24 mój brzuch moja sprawa, więc może p. Środa uszanuje kobiety które dają przekaz że ich psitka ich sprawa i zarabiają jak im się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
ichniomjek Re: Hasłem miłośniczek aborcji jest 07.07.11, 00:16 Jakbyś miał do wyboru zdychanie z głodu albo prostytucję, to dawałbyś dupy aż miło. Czy to znaczy, że powinno się uszanować twój "wybór" czy może lepiej dac np. miejsce pracy? No? Jak to jest z tym "wyborem" na Tajlandii? Geniuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: Hasłem miłośniczek aborcji jest 07.07.11, 03:10 Absolutnie "genialna" odpowiedz. Powiedzmy ze pani profesor (czy Ty) jest skuteczna ze swoimi ideami i zadni faceci do tej Tajlandii nie pojada. Powiedzmy tez ze macie racje i prostytucja tam jest z biedy (choc o ile wiem to glownie roznice kulturowe z naszym chrzescijanskim swiatem) i jak kobieta sie nie prostytuuje to zdechnie z glodu (jak napisales wyzej). No to skutkiem Waszych apeli bedzie to ze zdechna z glodu! A co myslisz ze Ci faceci co tam jezdza zamiast tego seksu postanowia tam tworzyc miejsca pracy i to z pensja zblizona do zachodniej (czyli np. Polskiej)? Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Hasłem miłośniczek aborcji jest 07.07.11, 10:02 zbychuk napisał: > Absolutnie "genialna" odpowiedz. Powiedzmy ze pani profesor (czy Ty) jest skute > czna ze swoimi ideami i zadni faceci do tej Tajlandii nie pojada. Powiedzmy tez > ze macie racje i prostytucja tam jest z biedy (choc o ile wiem to glownie rozn > ice kulturowe z naszym chrzescijanskim swiatem) i jak kobieta sie nie prostytuu > je to zdechnie z glodu (jak napisales wyzej). > No to skutkiem Waszych apeli bedzie to ze zdechna z glodu! A co myslisz ze Ci f > aceci co tam jezdza zamiast tego seksu postanowia tam tworzyc miejsca pracy i t > o z pensja zblizona do zachodniej (czyli np. Polskiej)? Dla twojej informacji - w Tajlandii panuje bieda, ale nikt z glodu nie umiera a na prostytucji zarabiaja glownie nie dziewczyny, tylko "opiekujaca" sie nimi tamtejsza mafia. Ale nie tylko o to chodzilo Srodzie. Razacy jest tez styl, w jakim napisany byl artykul, w ktorym mlodym byczkom, ktorzy sa cool, wmawia sie, ze kobiety to zywy towar, ktory bedzie posluszny, jesli wielki bwana z penisem wylozy pieniadze na stol. Taki byczek oczywiscie do Tajlandii nie pojedzie, bo go zwyczajnie na to nie stac, ale bedzie sie podobnie zachowywac w stosunku do kobiet w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
ajsrod Feministyczna skleroza chwyciła Środę :) 06.07.11, 21:57 I się biedna Środa pogubiła/zaprzeczyła: "Chodzi o przedmiot, jakim jest kobieta." i "Jedź na Jamajkę, turystki w okresie "przedmenopauzalnym" podrywają tam facetów" Odpowiedz Link Zgłoś
milet1 Sexturystyka tyczy się również kobiet 06.07.11, 22:03 szczególnie kobiet w wieku pani Środy. Jakoś nie pamiętam żadnego tekstu potępiającego eksploatację młodych mężczyzn w Tunezji lub Egipcie. Czy mężczyźni to coś innego? Hipokryzja pani etyk jest znana. Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Sexturystyka tyczy się również kobiet 07.07.11, 11:36 A to w Pani Domu czy Twoim Imperium byl jakis instruktarz dla seksturystek? Po drugie: arabscy habibi to nie "pracownicy" miejscowej mafii i proceder nieco sie rozni od meskich wycieczek do Tajlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
m.godwin Kwantyfikatory 06.07.11, 22:05 W którym miejscu tekstu używane są duże kwantyfikatory, zwłaszcza nadmiernie? Ja tu widzę kwantyfikator egzystencjalny, zwany małym - wskazanie istnienia wyjątkowego sku...syństwa u Mikołaja Kirschke. Komentarz do komentarza tylko to potwierdza i rozwiewa wszelkie wątpliwości (gdyby ktoś je jeszcze miał). Nie dość, że kawał buca, to jeszcze z brakami w wykształceniu. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_k.prawy Dziwne to nieco 06.07.11, 22:21 Jedna rzecz mnie zastanawia: dlaczego prof. Środa - dojrzała i ustatkowana kobieta - wzięła do rąk pismo dla młodych, lekko zwariowanych, mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
laptokowiec Re: Dziwne to nieco 07.07.11, 10:56 Powiedziłbym raczej, że dla gadżeciarzy i sądząc po w.w. artykule również dla debili. Odpowiedz Link Zgłoś
schnier Gdzie bzykać? Logo radzi 06.07.11, 22:42 Gratulacje Pani Profesor! Choć wydaje mi się, że co najmniej równie często się z Panią nie zgadzam jak podzielam Pani opinie, to tym razem w pełni zgoda. No i gratulacje, bo efekt (przynajmniej w części) osiągnięty. Schnier Odpowiedz Link Zgłoś
realizmforte Gdzie bzykać? Logo radzi 06.07.11, 22:59 LOGO to klasyczny, lubieżny alfons w wydaniu medialnym. Reakcja Pani profesor zupełnie trafna i naturalna, tyle że dla większości wypowiadających się w temacie niezrozumiała - niepostrzeżenie przyzwyczajani do smrodu szamba , już im nie bardzo przeszkadza. Reakcje Pani profesor na szambo - bezcenna , wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
vonl Re: Gdzie bzykać? Logo radzi 06.07.11, 23:39 No racja. Chociaż raz zgadzam się ze Środą. Wspominam, bo może się to długo nie powtórzyć. Z drugiej strony, jakie jest LOGO każdy widzi - obrazkowy periodyk dla niedorozwiniętych KONSUMENTÓW - więc ta zgodność to nic nadzwyczajnego :P Odpowiedz Link Zgłoś
m.godwin Re: Gdzie bzykać? Logo radzi 07.07.11, 00:44 > jakie jest LOGO każdy widzi - obrazkowy periodyk dla niedorozwiniętych > KONSUMENTÓW - więc ta zgodność to nic nadzwyczajnego :P Dodajmy jeszcze, że pisany przez niedorozwiniętych dziennikarzy. Z periodykiem tym miałem do czynienia dwa albo trzy razy, w jakichś poczekalnianych okolicznościach. Ale przegląd tekstów i podpisów pod nimi nie pozostawił we mnie złudzeń - to wszystko pisane przez ludzi kompletnie pozbawionych ambicji, albo nagle potrzebujących jakiejkolwiek gotówki (to był duży kwantyfikator, jakby kto pytał). Odpowiedz Link Zgłoś
tyberium11 import Tajek 06.07.11, 22:59 a o kupowaniu i imporcie tajskich dziewczyn nie pisali? W Niemczech wielu facetów kupiło sobie Tajkę na żonę. Moi koledzy też są napaleni na tanie tajskie żony. Kupowanie żony to już coś dla poważniejszych, pragnących stabilizacji samców, jak Tajka będzie podskakiwać to się ją do domu odeśle, jako wybrakowany towar. Odpowiedz Link Zgłoś
realizmforte Gdzie bzykać? Logo radzi 06.07.11, 23:05 Tyberium , o ile " żona" wcześniej " mężą" nie wykastruje , lub nie poderżnie gardła , jak podaje prasa europejska. Samiec, to jednak tylko samiec. Odpowiedz Link Zgłoś
tyberium11 Gdzie bzykać? GW radzi 06.07.11, 23:10 GW tak samo traktuje kobiety, od samczych tekstów robiących z kobiet (luksusowe) przedmioty aż się roi w tej gazecie. Dzisiaj na przykład : wymień starą żonę na nową albo tekst o Komedzie zaczynający się od słów: 700 pamiątek po Komedzie, dowody miłości do nart, kobiet i szybkich samochodów. Samce z wyborczej nie są o wiele lepsze od samców z tego drugiego szmatławca. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonamoment Logo się ładnie zachowało 07.07.11, 00:05 Logo się ładnie zachowało, z kulturą. Przyznało do błędu, przeprosiło, nie wdało w pyskówkę. Jaka miła odmiana! Odpowiedz Link Zgłoś
m.godwin Re: Logo się ładnie zachowało 07.07.11, 00:46 > Logo się ładnie zachowało, z kulturą. Przyznało do błędu, przeprosiło, > nie wdał o w pyskówkę. Gdzie się ładnie zachowało? Jeśli się nie wdało, to chyba tylko dlatego, że nic nie zrozumiało. Odpowiedz Link Zgłoś
maj16 Brawo! 07.07.11, 00:48 Brawo Pani Profesor! Fajnie się z Panią zgadzać. Świetny tekst i ważne, że reakcja "naczelnych" natychmiastowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.godwin Re: Brawo! 07.07.11, 01:29 > Świetny tekst i ważne, że reakcja "naczelnych" natychmiastowa :) Co takiego fajnego w natychmiastowości reakcji? Polemiki prasowe są fajne, bo są prasowe. Jeśli "naczelni" (korzystając z tego, że wydawca ten sam) dostaje krytyczny tekst przed jego publikacją, to nie jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Napaleni chłoptasie z LOGO, których nie stać ... 07.07.11, 02:48 ... na normalne oczarowanie kobiety, tylko ją, nieudacznicy i pierdoły kupują za parę marnych drobniaków aby sobie spuścić z krzyża jak do kloaki. Obrzydliwość. Jak nie dorosłeś do normalnych relacji erotycznych to zatrudnij swoją rączkę synku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pitcher Re: Napaleni chłoptasie z LOGO, których nie stać 07.07.11, 06:00 Sa kraje gdzie za seks-turystyke z nieletnimi w Tajlandii mozna isc do ciupy. Odpowiedz Link Zgłoś
adop Gdzie bzykać? Logo radzi 07.07.11, 07:39 Sytuację poprawiłby całkowity zakaz bzykania na urlopie. Bzykanie dozwolone powinno być tylko w małżeństwie i to po bożemu, chociaż z pobieżnych wyliczeń wynika że jest to najdroższy rodzaj bzykania. Zakazane też powinno być pisanie o bzykaniu, szczególnie przez panie które nie mają o tym pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Gdzie bzykać? Logo radzi 07.07.11, 08:27 sroda obludnico, gorszysz sie rajfurzac! Odpowiedz Link Zgłoś
szyterka Gdzie bzykać? Logo radzi 07.07.11, 08:27 makabryczne w odpowiedzi redaktorów logo jest stwierdzenie, że: "seks jest dla ludzi młodych..." I dalej to zdanie. Przerażająca perspektywa na przyszłe lata i głębokie współczucie rodzicom się należy?? Cóż za totalny brak klasy, nie mówiąc o brakach merytorycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
cacum Logo jest dla frajerów 07.07.11, 08:41 Tak dla frajerów. Dla tych co nie znaja się na niczym. I mają za dużo pieniędzy. Snobów ze wsi Głucha Dolna. A artykuł o tym "letnim byzkaniu" to wyraz miałkości i beztalencia redaktorka. Odpowiedz Link Zgłoś