trajkotek 13.07.11, 13:58 no i nie łyka psychotropów ... może dlatego, że jest normalny? Tak, czemu nie piszecie, że wielu POlaków podejrzewa, że premier jest normalny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom-z-radia-maryja leń smierdzący 13.07.11, 14:12 klasyczny produkt PRu ładne opakowanie ale w srodku pusty Odpowiedz Link Zgłoś
nufatek Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 14:48 Zostaw Tuska popieraj Alika i Sabe- to najbardziej przyjazne nam stworzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio151 Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 15:09 zawsze mozna cos powiedziec, przezyc orgazm i nie dotrzymac slowa, bez konsekwencji,i na dodatek wmowic milionom ze powiedzialo sie cos zupelnie innego , = T Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 15:24 Niemieszkam w posce juz od roku 1981 ale mam sympatje do Polski i niekturych polakow ten wasz Premier Donald Tusk jak na Polske uwarzam ze jest to niezly Premier polskiegop Rzandu jesli chodzi o jego konkurentow to ten maly J Kaczynski jest dlamnie zamaly i wyglonda jakby byl troche stuknienty on by sie nadawal na premiera polski ale dla tych polskich Alkoholikow bo tym jest wszystko jedno oni i tak sa zawsze nachlani co do tego Napieralskiego to zanim ciagnie sie Czerwona Flaga Stalinowskiej Komuny on chce jak za Komune wszystko Panstwowe wystarczy spojrzec na te zaklady Panstwowe brudne na granicy bankrutctwa a w srodku sto ruznych Zwopzkow zawodowych kture to doprowadzaja do bankrutctwa tych zakladow Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Re: Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 17:33 Z ortografii do "bulu" wynika iż popierasz Premiera Tuska. To miłe Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 18:59 do tego kiedy nasz premier Tusk występuje w Brukseli jako akwizytor sprzedający maść na wszelkie odciski i puszcza przy tym kolorowe bączki - nie robi wiochy, wszyscy są zachwyceni - no rewelacja! INCEPCJA Odpowiedz Link Zgłoś
wppa do stivi47 14.07.11, 20:25 Jak nie mieszkasz w Polsce już 20 lat to co możesz wiedzieć jak tu naprawdę się żyje. Oceniasz Kaczyńskiego choć z twoją pamięcią jest kiepsko, bo zapomniałeś w dużym stopniu jak poprawnie należy pisać w języku Polskim. Jeszcze nigdy nie widziałem tyle błędów ortograficznych w tak krótkim tekście., ale pouczać i oceniać to potrafisz , myślę że powinieneś najpierw zacząć od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 17:32 z tego wynika ,ze wiekszosc polakow nie wie ,co premier robi dla polski -to raczej zle swiadczy o polakach .nie wiedza ,ze w ciagu zaledwie 2 lat premier tusk postawil na nogi tragiczne uklady z sasiadami po koszmarnie nieprzyjaznych niemcom i rosjanom kaczynskich .teraz mamy wspaniale uklady z cala europa -swiadcza o tym wysilki tuska laczenia nowych krajow unii i dwa znaczace medale europejskie za dzialalnosc premiera w europie .a te wszystkie katastrofy,gdzie premier wszedzie byl z ludzmi ?czy kaczynskich kiedys obchodzily katastrofy gornicze ,powodzie ,traby powietrzne i inne nieszczescia ? a kto uratowal polske przed kryzysem? to bylo tylko dla platformy? jak oceniali kaczynskich w europie i jakim krajem jest teraz dla europy polska ? to nie bylo dzialanie dla kraju ?pracowitosc premiera dla polski byla ponadprzecietna -nikt nie zrobilby wiecej .a jak kto nie wie ,co robi premier -jak to bywa w glupim tabloidzie tvn 24 - wystarczy zajrzec na jego strone internetowa ,z ktorej jasno wynika ,ze jest to najbardziej zajety czlowiek w polsce .nie mozna na niego liczyc? nie mial wlasnego majatku ,zeby dolozyc do wszystkich katastrof i nie mogl z powodow kryzysowych zrealizowac ani swoich ani obywateli marzen . czy to nie jaroslaw kaczynski rewaloryzacje emerytur przeznaczyl na swiatynie opatrznosci ,a emeryci ...mieli sobie umierac .moze trzeba lepiej patrzec zanim wyda sie sad o najlepszym z premierow . Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Re: Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 17:37 Ten tekst to na poważnie? Czy parodiujesz teksty z PRLu? Odpowiedz Link Zgłoś
markerek222 Re: Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 19:10 Przyznam się że mam poważny kłopot z Oghaną. Czy ten wpis jest na poważnie?? Czy może jest to ironia? Jeżeli jest to na poważnie to muszę powiedzieć że zwala z nóg. Szczególnie ten fragment o świetnych stosunkach z sąsiadami w świetle ostatniej blokady na owoce i warzywa i postawie naszego dobrego sąsiada. A jeżeli pisałeś to dla jaja, to zbyt mało śmiesznie. Móglbyś wspomnieć o jakiejś beatyfikacji dla Tuska, albo o nagrodzie nobla. Wtedy z czystym sumieniem bym się pośmiał. LEMINGI WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 23:30 tak -to na powaznie -nie bylo i nie bedzie lepszego premiera -jego uwielbia cala europa ,a teraz z powodu koszmarnego kaczora i macierewicza rosjanie robia nam na zlosc .tak! mysle o noblu -lamago! Odpowiedz Link Zgłoś
kownopalka Re: Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 23:52 tak -to na powaznie -nie bylo i nie bedzie lepszego premiera -jego uwielbia cal > a europa ,a teraz z powodu koszmarnego kaczora i macierewicza rosjanie robia na > m na zlosc .tak! mysle o noblu -lamago! Tak, ta, dobre stosunki z ruskimi polegają na tym by usuwac wszystkich tych, których oni nie lubią. dawać dupy na żądanie inaczej nici z warzywek i na złość będą robić. Najlepiej niech podadza własnych kandydatów na premiera i prezydenta, Już nie raz tak bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
he1ku Re: Tusk jaki jest każdy widzi 15.07.11, 12:40 Przyłączę się do dyskusji,bo wkurza mnie fakt ,że ktoś pamięta okres najbliższy.W tym przypadku blokada dostaw warzyw przez Rosję, spowodowaną zarazkami jakie niemcy nie mogli przez kilka miesięcy sprecyzować z jakich warzyw i z jakich dostaw te warzywa były.Polacy w duzej mierze są sami sobie winni.jakaś firma eksportująca warzywa robi reeksport.Z Hiszanii lub Niemiec sprowadza , a następnie do Rosji. W tych sprawach ruscy są bardzo skrupulatni. Gorzej to wygląda u nich w handlu, ale to inna sprawa. Proszę sobie przypomnieć poprzednią spawę podobną jaka miał miejsce z mięsem i wyrobami z niego tez do Rosji za prezydencji Lecha Kaczyńskiego.Ten nienawiścią pałający do Rosji człowiek większe szkody spowodował , odkręcanie procesu nie wiem czy już sie zakończyło , czy obecna sprawa nie jest reperkusją tej poprzedniej.A zatem jeden wniosek się nasuwa; widmo Kaczyńskiego nadal krąży nad stosunkami Polsko - rosyjskimi., w wyniku czego wiele tracimy. A Kaczyński myślał i mówił ,że Polska to potężny kraj ,tylko nie mówił,że brak nam ropy,gazu i te surowce właśnie z Rosji sprowadzamy.Możejki, sukces Kaczyńskiego czkawką się do dziś odbija.Prawdopodobnie na Litwie są jego rodacy , rodzina zony ,stąd wstręt do nazw i nazwisk pochodzenia polskiego.Zamiast przyjażni nienawiść pomiędzy bliskimi narodami.Unia znosi granice, ale sami ludzie wznoszą nowe mury pomiędzy poszczególnymi nacjami.Tu jest przykład .Słuchacze Radia Maryja zaczynają nienawidzieć innych , a krytykujących ich w szególnosci.Czyzby RM emitując wiadomości, odbierało samodzielne myślenie i zaszczepiało nienawiść.Optuję za usunięciem takiego radia z eteru,jeżeli mój głos będzie słyszalny, Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Przystojny?Chyba ślepy tak powie. 13.07.11, 21:42 Jaki tam Tusk przystojny? Wręcz ma brzydki usmiech. Zachowanie natomiast jakies takie labilne nie zdobywające zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: Przystojny?Chyba ślepy tak powie. 13.07.11, 23:33 rozumiem -przystojny jest ten zatruty ,stary krab z koszmarnymi zebami i zacisnietymi piesciami -szatanski jarkacz ,ktory sluzy do straszenia dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
kownopalka Re: Przystojny?Chyba ślepy tak powie. 13.07.11, 23:55 Tusk jest troche przystojniejszy od tego karłowatego Putina, ale i tak niczym nie może zaimponowac. Aż się boję jak ty musisz wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Re: Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 21:43 Sam przyznał, że popalał. Nie trzeba psychotropów, zeby zlasować sobie mózg-wystarczy klej, marycha i tanie bełty. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Tusk jaki jest każdy widzi 13.07.11, 22:07 To jest premier na miarę naszych możliwości. My tym premierem otwieramy oczy niedowiarkom! Odpowiedz Link Zgłoś
k.janno Tusk jaki jest każdy widzi 14.07.11, 09:15 Wałkoń i leń, który w życiu się nie zhańbił żadną pracą, kiedy praca jeszcze była. Odpowiedz Link Zgłoś
basiawisz5 Re: Tusk jaki jest każdy widzi 14.07.11, 21:11 Mylisz się bardzo!!! przecież kiedyś, bardzo dawno temu malował kominy u Niemca. k.janno napisał: > Wałkoń i leń, który w życiu się nie zhańbił żadną pracą, kiedy praca jeszcze by > ła. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarach_pl Tusk jaki jest każdy widzi - bo widzi siebie 14.07.11, 09:34 Każdy widzi głównie to czym sam "grzeszy". Najwięcej cech ujemnych w każdym, nie tylko w Tusku, widzą: lenie śmierdzące, zalani i zaćpani, łamagi, potwornie urodziwi, nieuki, mający coś z psychiką, nie grzeszący inteligencją (a swoją drogą od kiedy inteligencja to grzech?). Odpowiedz Link Zgłoś
wppa do barbarach_pl 14.07.11, 20:38 Napisz mi proszę jak powinien zachować się człowiek inteligentny, może powinniśmy brać przykład i wzór z wykształconego Komorowskiego , a może mądrego Niesiołowskiego ,albo pracowitego i prawdomównego Tuska ? Myślę że odpowiesz mi na zadane ci pytanie , bo jesteś inteligenta pracowita i zdrowa na umyśle. Wiesz ja widzę jak obecny rząd rządzi i rozczaruję cie nie piję , nie ćpam , nawet nie palę, i ciężko pracuje za marne pieniądze . Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa dekada Tusku 14.07.11, 10:06 Tusku kupuje sobie spokój, zadłużając Polskę o 300 mld. Trzeba dać mu szansę zadłużenia na pół biliona, niech sobie ma swą dekadę. Długi będą spłacać nasz dzieci, wnuki i prawnuki, ale warto się poświęcić dla Gierka, tzn. dla Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
penible4 Ja natomiast mam wrazenie, 14.07.11, 10:08 że Premier ma łatwość wypowiadania się, natomiast jeśli chodzi o zawartość merytoryczną wypowiedzi- zawsze mam watpliwości - czy istotnie wie o czym mówi, i czy na dany temat ma rzetelną wiedzę. Mam tez wrażenie, że nie jest specjalistą w zarządzaniu ludźmi - w tym wypadku P.T. Rządem (w konsekwencji - krajem) Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Tusk jaki jest każdy widzi 14.07.11, 10:36 Na opisane w taki sposób osoby potocznie mówi sie miglanc. Moim zdaniem bardzo trafnie i ma tę zaletę , ze lapidarne. Wiecej słuchac ludzi a mniej polityków Odpowiedz Link Zgłoś
ashken Tusk jaki jest każdy widzi 14.07.11, 12:20 Człowiek bez właściwości. I jako taki jest kochany w Europie. Europa nie lubi przecież polityków z jajami, a Donald Tusk jest dokładnie taki, jakim chcą go widzieć. Na przykład ostatnio był w roli słodkiej blondynki z modrymi oczętami. O czymże tak uroczo szczebiotał? Ach tak, o Europie, jako najlepszym miejscu do życia na tej ziemi. Na to jak go tu nie lubić, przecież to klasyczny mainstreamowy polityk europejski i z jakim wdziękiem opowiada bajki! Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Tusk jaki jest każdy widzi 14.07.11, 20:42 ""Europosłowie dyskutowali nad budżetem Unii Europejskiej i problemami w strefie euro. - Mówimy o krajach strefy euro. Polska jest w przedpokoju. Sprawujemy prezydencję, ale spotykają się kraje ze strefy euro, a nasz minister czeka na korytarzu. To jest przykry obrazek naszej prezydencji" wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/nasz-minister-czeka-na-korytarzu-to-przykre,1,4792862,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
hanpas Tusk jaki jest każdy widzi 14.07.11, 23:47 Badanie CBOS-u było znacznie szersze i na miejscu Tuska bym się nim nie reklamował ale jak się ma taką tubę propagandową jak G W to można podjąć próbę.Czy ludzie to kupią?,myślę ,że nie . Odpowiedz Link Zgłoś