kicior99 23.07.11, 07:25 Seksizm przewodniczącego aż bije po oczach. Jeśli się wprowadza ograniczenia, to niezależnie od płci. Widać, że pan przewodniczący lubi sobie popatrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snellville Sopot nie lubi golasów 23.07.11, 07:48 faceci go wku__ja...ciekawe? no czasami nie chce sie patrzec na goscia gdzie mu kaldun wisi a jemu wydaje sie ze pieknie wyglada proponuje temu wojtkowi zaczac naturalna selekcje.....ladny moze nago ,brzydkiego w kajdanki problem w tym jak tu znalesc kryteria Odpowiedz Link Zgłoś
k_wilt Na jakim odpuście chodzi się półnago? 23.07.11, 08:20 Pan Fułek jest chyba bywalcem specyficznych odpustów (święto Kupały? Bachanalia?), skoro nagość kojarzy mu się z odpustem. Mamusia nie mówiła, żeby nie używać słów, których znaczenia się nie rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 To nie odpust... 23.07.11, 08:21 "Sopoccy radni nie chcą na ulicach półnagich turystów. - To kurort, a nie odpust. Obowiązują nas kulturalne standardy - mówi Wojciech Fułek, przewodniczący Rady Miasta." Fułek mi zaimponował, ale czy aby nie przesadza? Ja rozumiem, że Trójmiasto miało prałata Jankowskiego a teraz ma abepe Głódzia, lecz aż taki krytycyzm wobec Kościoła - w przeciwieństwie do odpustów w Sopocie kultury trzeba? Gdzie on facetów bez góry od kostiumu na kościelnych imprezach spotyka? Wolę nie pytać, bo to może tajemnica spowiedzi - i plebanii. Dziesiątki lat temu, moja mama gdy była jeszcze smarkata, z koleżankami z intelektualnej dociekliwości kombinowała, jak sprawdzić, czy pod sutanną ksiądz majtki nosi... Omal ze szkoły ich nie wyrzucono! Ale inicjatywę trzeba też uporządkować, wzorem Warszawy - np. w stolicy na przystankach żółtą linią oznaczane są strefy beznikotynowe - więc należy długą, błękitną linią oddzielić plaże od strefy dla w pełni tekstylnych. Albo inny pomysł do wykorzystania - w Warszawie w wielu miejscach są pojemniki na psie kupy z bezpłatnymi na nie woreczkami. Można przecież wzdłuż niebieskiej linii ustawić pojemniki z jednorazowymi koszulkami, najlepiej z kapturem, to na deszcz też się przydadzą, z czarnej folii o np. antracytowym odcieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Sopot nie lubi golasów 23.07.11, 08:47 tylko tak dalej - za sowietów na Krymie widzę spacerowy spacerowy stateczek upał 40 w cieniu na stateczek włazi człek w krótkich spodenkach i nagle grom z mostku kapitan wrzeszczy woon tut kultura a ty sukin syn kuda leziesz bez sztanow Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Sopot wprowadza obowiązek 23.07.11, 09:02 noszenia burek i nieśmiałego spuszczania oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik_jan Sopot lubi taliban ! 23.07.11, 09:24 Kobietom burki a mężczyźni obowiązkowo w długich brodach. A niech chorzy radni sami sobie spacerują po tym zapyziałym "kurorcie" , ja tam do ciemnoty nie pojadę. Na plaży nie posiedzisz, bo mandat, po mieście nie pochodzisz, bo mandat. Specyficzny sposób na przyciąganie turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
grawdhaga A klimatyzacja jest 23.07.11, 09:50 we wszystkich lokalach? Jeśli jest klimatyzacja, to raczej nikt nago tam nie siedzi, bo za zimno :))) jeszcze trochę takich zakazów i całkiem przeniesiemy się do Corwacji, Włoch i innych normalnych krajów - a w Sopocie będą tylko kolonie dla dzieci - ich nagość chyba nikogo nie dziwi i nikomu nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
brudno a gdzie można nago? 23.07.11, 19:05 Optymista. W wiosce Warszawa pojawiły się przykościelne żądania, aby przed i po wizycie na basenie pod prysznic wchodzić w ubraniach. Bo obsrana dupa opakowana jest ok, lecz umyta i goła w kabinie prysznicowej nie... Mam zdjęcia z kąpieli sprzed wieku - Polki chędogo ubrane i nie chędożone w koszu specjalnym moczone były w wodzie, za parawanem... Nie tylko w Chorwacji ale i muzułmańskiej Turcji w bardziej dyskretnych miejscach kąpaliśmy się nago cało rodziną - nie siebie uważając za zboczeńców - lecz poglądaczy. Ale u nas katotaliboland tworzy kolejne przyczółki. Całe niemal życie sypiam nago. Sam też. I nie mam ochoty na "trójki" kościelno-policyjne, co mi drzwi wyłamywać będą, by sprawdzić czy jestem w majtkach. Niezależnie od ich czystości... Całe szczęście i nadzieją, że Ziobro i pan co ma kota (150 zł dziennie na opiekę weterynaryjną - na bilbordy zabraknąć może, a minimalna renta nieco ponad 700 zł miesięcznie na człowieka) to już chyba czas przeszły i dokonany. Bo by mnie od dołu podglądali przez lupę, jak robię kupę... Czy aby spermy nie zgubiłem, więc karygodnego morderstwa życia niepoczętego nie dopuściłem się. Potem wyważenie drzwi - ale nie spuszczenie wody, bo agent Tomek by musiał spływać... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmsik Gdzie uciekać z tego pojebanego kraju? 23.07.11, 10:09 brak energii na ripostę czy rozmowę Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Sopot nie lubi golasów 23.07.11, 11:02 A już myślałem, że chodzi o jakiś naturystów. Głupi tytuł. Faktem jest, ze niektóre osobniki płci obojga nie mają za grosz samokrytycyzmu i wywalają swoje wdzięki na widok ogólny, ale robienie z tego epopei, a z Sopotu wielki kurort to już gruba przesada durnych radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Sopot nie lubi golasów 23.07.11, 11:08 Od razu na rogatkach powinno sie zatrzymywac turystow ktorzy nie sa odpowiednio ubrani. Kobiety w hibabah i burkach a mezczyzni kutach zakonnych. A teraz pytanie do p. radnego. Czy procesje koscielne z flaszka moga sie odbywac w kurorcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
komercjuszek Brawo! 11 Polakom, pretendującym do miana 23.07.11, 17:58 obywateli świata i mających pretensje do przynależności do kręgu europejskiej kultury wylazła z butów słoma. Niektóre społeczeństwa potrzebowały stuleci by osiągnąć kolejne etapy rozwoju, Polakom (przynajmniej niektórym) udało się w ciągu dwudziestu lat w rozwoju cofnąć. Congratulations!!! Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Brawo! 11 Polakom, pretendującym do miana 23.07.11, 20:58 komercjuszek napisał: > obywateli świata i mających pretensje do przynależności do kręgu europejskiej k > ultury wylazła z butów słoma. > Niektóre społeczeństwa potrzebowały stuleci by osiągnąć kolejne etapy rozwoju, > Polakom (przynajmniej niektórym) udało się w ciągu dwudziestu lat w rozwoju cof > nąć. To ci sie naprawde udalo. Dziekuje :)) > Congratulations!!! Odpowiedz Link Zgłoś
torunwplomieniach Sropot niech się nie sadzi, bo nie ma z czym! 23.07.11, 19:21 Jestem z Lublina, i cieszę się, że mam bliżej nad Morze Czarne a nie nad brudny, śmierdzący, no i zimny Bałcior. Ciekawe czy przewodniczący rady Sropotu był kiedyś w Nesebarze, Slanczev Brjagu albo Złotych Piaskach? Niech się w swoją nędzną główkę Talibek puknie! Bałcior to gie do potęgi dziesiątej. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Sropot niech się nie sadzi, bo nie ma z czym! 24.07.11, 00:46 o, byłeś w bułgarii? niesamowite.. może w lublinie to ludziom jakoś imponuje, ale poza - już niespecjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
torunwplomieniach A co? Żal ci, że w Sropocie talib rządzi i zimno? 24.07.11, 10:18 I że Srójmiasto to pępek bandytyzmu ulicznego w PL? Zrozum ZAKOMPLEKSIONY człowieku, że Bałcior NIE NADAJE SIĘ DO KĄPIELI! Odpowiedz Link Zgłoś
torunwplomieniach Gościu, w Bułgarii są z całej Europy turyści 24.07.11, 10:19 A do Sropotu i nad Srałtyk jakoś niespecjalnie ich ciągnie. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Sopot nie lubi golasów. ''To kurort, a nie odpu... 24.07.11, 00:44 cały kłopot stąd, że w sopocie jest zbyt tanio. tylko skrajnemu plebsowi przychodzi do głowy poruszanie się poza plażą w strojach plażowych. Odpowiedz Link Zgłoś
torunwplomieniach Sropot nie liczy się w żadnych rankingach 24.07.11, 15:00 Nikt poważny nad Srałtyk nie jeździ na wakacje. Zimno, że strach nogę zanurzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Sopot nie lubi golasów 24.07.11, 14:39 kicior99 napisał: > Seksizm przewodniczącego aż bije po oczach. Jeśli się wprowadza ograniczenia, t > o niezależnie od płci. Widać, że pan przewodniczący lubi sobie popatrzeć... chyba nie lubi - kobiety na ogół górę mają zakrytą :) raczej rzadko chodzą w "samych szortach" jak ktoś-tam w artykuliku... BTW w USA w LA czy San Francisco w każdym sklepie obok plaż są wywieszki typu "nie obsługujemy klientów bez koszuli"... Odpowiedz Link Zgłoś