Dodaj do ulubionych

Sopot nie lubi golasów

23.07.11, 07:25
Seksizm przewodniczącego aż bije po oczach. Jeśli się wprowadza ograniczenia, to niezależnie od płci. Widać, że pan przewodniczący lubi sobie popatrzeć...
Obserwuj wątek
    • snellville Sopot nie lubi golasów 23.07.11, 07:48
      faceci go wku__ja...ciekawe?
      no czasami nie chce sie patrzec na goscia gdzie mu kaldun wisi a jemu wydaje sie ze pieknie wyglada
      proponuje temu wojtkowi zaczac naturalna selekcje.....ladny moze nago ,brzydkiego w kajdanki
      problem w tym jak tu znalesc kryteria
    • k_wilt Na jakim odpuście chodzi się półnago? 23.07.11, 08:20
      Pan Fułek jest chyba bywalcem specyficznych odpustów (święto Kupały? Bachanalia?), skoro nagość kojarzy mu się z odpustem.
      Mamusia nie mówiła, żeby nie używać słów, których znaczenia się nie rozumie?
    • sekwana2005 To nie odpust... 23.07.11, 08:21
      "Sopoccy radni nie chcą na ulicach półnagich turystów. - To kurort, a nie odpust. Obowiązują nas kulturalne standardy - mówi Wojciech Fułek, przewodniczący Rady Miasta."
      Fułek mi zaimponował, ale czy aby nie przesadza?
      Ja rozumiem, że Trójmiasto miało prałata Jankowskiego a teraz ma abepe Głódzia, lecz aż taki krytycyzm wobec Kościoła - w przeciwieństwie do odpustów w Sopocie kultury trzeba?
      Gdzie on facetów bez góry od kostiumu na kościelnych imprezach spotyka? Wolę nie pytać, bo to może tajemnica spowiedzi - i plebanii.
      Dziesiątki lat temu, moja mama gdy była jeszcze smarkata, z koleżankami z intelektualnej dociekliwości kombinowała, jak sprawdzić, czy pod sutanną ksiądz majtki nosi...
      Omal ze szkoły ich nie wyrzucono!
      Ale inicjatywę trzeba też uporządkować, wzorem Warszawy - np. w stolicy na przystankach żółtą linią oznaczane są strefy beznikotynowe - więc należy długą, błękitną linią oddzielić plaże od strefy dla w pełni tekstylnych.
      Albo inny pomysł do wykorzystania - w Warszawie w wielu miejscach są pojemniki na psie kupy z bezpłatnymi na nie woreczkami. Można przecież wzdłuż niebieskiej linii ustawić pojemniki z jednorazowymi koszulkami, najlepiej z kapturem, to na deszcz też się przydadzą, z czarnej folii o np. antracytowym odcieniu...
    • 0721x Sopot nie lubi golasów 23.07.11, 08:47
      tylko tak dalej - za sowietów na Krymie widzę spacerowy spacerowy stateczek upał 40 w cieniu na stateczek włazi człek w krótkich spodenkach i nagle grom z mostku kapitan wrzeszczy woon tut kultura a ty sukin syn kuda leziesz bez sztanow
    • saint_just Sopot wprowadza obowiązek 23.07.11, 09:02
      noszenia burek i nieśmiałego spuszczania oczu.
    • rolnik_jan Sopot lubi taliban ! 23.07.11, 09:24
      Kobietom burki a mężczyźni obowiązkowo w długich brodach. A niech chorzy radni sami sobie spacerują po tym zapyziałym "kurorcie" , ja tam do ciemnoty nie pojadę. Na plaży nie posiedzisz, bo mandat, po mieście nie pochodzisz, bo mandat. Specyficzny sposób na przyciąganie turystów.
    • grawdhaga A klimatyzacja jest 23.07.11, 09:50
      we wszystkich lokalach? Jeśli jest klimatyzacja, to raczej nikt nago tam nie siedzi, bo za zimno :)))
      jeszcze trochę takich zakazów i całkiem przeniesiemy się do Corwacji, Włoch i innych normalnych krajów - a w Sopocie będą tylko kolonie dla dzieci - ich nagość chyba nikogo nie dziwi i nikomu nie przeszkadza
      • brudno a gdzie można nago? 23.07.11, 19:05
        Optymista.
        W wiosce Warszawa pojawiły się przykościelne żądania, aby przed i po wizycie na basenie pod prysznic wchodzić w ubraniach. Bo obsrana dupa opakowana jest ok, lecz umyta i goła w kabinie prysznicowej nie...
        Mam zdjęcia z kąpieli sprzed wieku - Polki chędogo ubrane i nie chędożone w koszu specjalnym moczone były w wodzie, za parawanem...
        Nie tylko w Chorwacji ale i muzułmańskiej Turcji w bardziej dyskretnych miejscach kąpaliśmy się nago cało rodziną - nie siebie uważając za zboczeńców - lecz poglądaczy.
        Ale u nas katotaliboland tworzy kolejne przyczółki. Całe niemal życie sypiam nago. Sam też.
        I nie mam ochoty na "trójki" kościelno-policyjne, co mi drzwi wyłamywać będą, by sprawdzić czy jestem w majtkach. Niezależnie od ich czystości...
        Całe szczęście i nadzieją, że Ziobro i pan co ma kota (150 zł dziennie na opiekę weterynaryjną - na bilbordy zabraknąć może, a minimalna renta nieco ponad 700 zł miesięcznie na człowieka) to już chyba czas przeszły i dokonany. Bo by mnie od dołu podglądali przez lupę, jak robię kupę...
        Czy aby spermy nie zgubiłem, więc karygodnego morderstwa życia niepoczętego nie dopuściłem się.
        Potem wyważenie drzwi - ale nie spuszczenie wody, bo agent Tomek by musiał spływać...
    • mmmsik Gdzie uciekać z tego pojebanego kraju? 23.07.11, 10:09
      brak energii na ripostę czy rozmowę
    • antekguma1 Sopot nie lubi golasów 23.07.11, 11:02
      A już myślałem, że chodzi o jakiś naturystów. Głupi tytuł. Faktem jest, ze niektóre osobniki płci obojga nie mają za grosz samokrytycyzmu i wywalają swoje wdzięki na widok ogólny, ale robienie z tego epopei, a z Sopotu wielki kurort to już gruba przesada durnych radnych.
    • 6.smiech Sopot nie lubi golasów 23.07.11, 11:08
      Od razu na rogatkach powinno sie zatrzymywac turystow ktorzy nie sa odpowiednio ubrani.
      Kobiety w hibabah i burkach a mezczyzni kutach zakonnych.
      A teraz pytanie do p. radnego. Czy procesje koscielne z flaszka moga sie odbywac w kurorcie ?
    • komercjuszek Brawo! 11 Polakom, pretendującym do miana 23.07.11, 17:58
      obywateli świata i mających pretensje do przynależności do kręgu europejskiej kultury wylazła z butów słoma.
      Niektóre społeczeństwa potrzebowały stuleci by osiągnąć kolejne etapy rozwoju, Polakom (przynajmniej niektórym) udało się w ciągu dwudziestu lat w rozwoju cofnąć.
      Congratulations!!!
      • 6.smiech Re: Brawo! 11 Polakom, pretendującym do miana 23.07.11, 20:58
        komercjuszek napisał:

> obywateli świata i mających pretensje do przynależności do kręgu europejskiej k
        > ultury wylazła z butów słoma.
        > Niektóre społeczeństwa potrzebowały stuleci by osiągnąć kolejne etapy rozwoju,
        > Polakom (przynajmniej niektórym) udało się w ciągu dwudziestu lat w rozwoju cof
        > nąć.

To ci sie naprawde udalo. Dziekuje :))
        > Congratulations!!!
    • torunwplomieniach Sropot niech się nie sadzi, bo nie ma z czym! 23.07.11, 19:21
      Jestem z Lublina, i cieszę się, że mam bliżej nad Morze Czarne a nie nad brudny, śmierdzący, no i zimny Bałcior.
      Ciekawe czy przewodniczący rady Sropotu był kiedyś w Nesebarze, Slanczev Brjagu albo Złotych Piaskach? Niech się w swoją nędzną główkę Talibek puknie!
      Bałcior to gie do potęgi dziesiątej.
      • tymon99 Re: Sropot niech się nie sadzi, bo nie ma z czym! 24.07.11, 00:46
        o, byłeś w bułgarii? niesamowite.. może w lublinie to ludziom jakoś imponuje, ale poza - już niespecjalnie.
        • torunwplomieniach A co? Żal ci, że w Sropocie talib rządzi i zimno? 24.07.11, 10:18
          I że Srójmiasto to pępek bandytyzmu ulicznego w PL? Zrozum ZAKOMPLEKSIONY człowieku, że Bałcior NIE NADAJE SIĘ DO KĄPIELI!
        • torunwplomieniach Gościu, w Bułgarii są z całej Europy turyści 24.07.11, 10:19
          A do Sropotu i nad Srałtyk jakoś niespecjalnie ich ciągnie. Dlaczego?
    • tymon99 Sopot nie lubi golasów. ''To kurort, a nie odpu... 24.07.11, 00:44
      cały kłopot stąd, że w sopocie jest zbyt tanio. tylko skrajnemu plebsowi przychodzi do głowy poruszanie się poza plażą w strojach plażowych.
      • torunwplomieniach Sropot nie liczy się w żadnych rankingach 24.07.11, 15:00
        Nikt poważny nad Srałtyk nie jeździ na wakacje. Zimno, że strach nogę zanurzyć.
    • qwww Re: Sopot nie lubi golasów 24.07.11, 14:39
      kicior99 napisał:

> Seksizm przewodniczącego aż bije po oczach. Jeśli się wprowadza ograniczenia, t
      > o niezależnie od płci. Widać, że pan przewodniczący lubi sobie popatrzeć...

chyba nie lubi - kobiety na ogół górę mają zakrytą :) raczej rzadko chodzą w "samych szortach" jak ktoś-tam w artykuliku...
      BTW w USA w LA czy San Francisco w każdym sklepie obok plaż są wywieszki typu "nie obsługujemy klientów bez koszuli"...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka