Dodaj do ulubionych

Breivik działał sam

27.07.11, 11:17
Ja natomiast myślę że ktoś musiał mu pomagać

filmsline.com/seksnews/news-swing-seks.php
Obserwuj wątek
    • nazikomunista_back Breivik działał sam 27.07.11, 11:55
      Sraczka ruszyła. Podejrzanie podjeżdżający autobus? Ciekawe ile takiej paranoi zniesie "reżim dobroci", że pozwolę sobie zacytować politruka z GW.
      • saint_just Re: Breivik działał sam 27.07.11, 12:01
        nazikomunista_back napisał:

> Sraczka ruszyła. Podejrzanie podjeżdżający autobus? Ciekawe ile takiej paranoi
        > zniesie "reżim dobroci", że pozwolę sobie zacytować politruka z GW.
    • opir Breivik działał sam 27.07.11, 12:33
      I piszą że ten pan-morderca to chrześcijanin. Toż to obraza mojej religii, chrześcijanie nie zabijają ludzi!!
      • saint_just Re: Breivik działał sam 27.07.11, 12:51
        opir napisał:

> I piszą że ten pan-morderca to chrześcijanin. Toż to obraza mojej religii, chrz
        > eścijanie nie zabijają ludzi!!
    • tow_rydzyk Dysfunkcyjny narcyzm mordercy wodzi media za nos 27.07.11, 13:22
      "Rycerz sedzia", "higiena rasowa", “obrona cywilizacji europejskiej”, kult munduru, sredniowieczne zbroje i plaszcze z krzyzami i inne parafenalia germansko-nordyckiej mitologii, mentalnosc Übermensch'a...
      Pytacie sie o inspiracje ? Przerabialismy to zaledwie 66 lat temu...Odbyl sie przeciez proces w Norymberdze...bez skutku...
      "Obrona Europy" przed "muzulmanska zaraza" na Balkanach w latach 90-ych jest najlepszym dowodem, ze nas Europejczykow historia niczego nie nauczyla.
      Ten z lekka lysiejacy ale przystojny blondyn - jak przystalo na rasowego neo-naziste - wyraznie myli kulturystyke z kultura. Wprawdzie cierpiacy na megalomanie Pan Breivik nie moze "konkurowac" pod wzgledem ilosci zamordowanych osob z balkanskimi klero-nacionalistami spod znaku krzyza i polksiezyca ale osiagnal to czego chcial: natychmiastowa ogolnoswiatowa slawe i trybune medialna dla swojej odgrzewanej nazistowsko-rasistowskiej papki smierdzacej jeszcze Zyklonem B .
      Oczywiscie jak kazdy inny terrorysta - bedzie przed kamerami swiatowych mediow odgrywal meczennika. Dokladnie to samo robilo to po 1945 tysiace "weteranow" ochotnikow norweskich wyslugujacych sie Hitlerowskiej ludobojczej machinie w “obronie cywilizacji Europejskiej” na wszystkich frontach II wojny swiatowej w elitarnych oddzialach SS Viking i nie tylko....
      Co do "higieny rasowej", ktora zdaniem Pana Beivika ma "ocalic chrzescijanska cywilizacje europejska przed calkowita zaglada" przypomina mi sie opowiesc mojej Matki Chrzestnej - wiezniarki KL Auschwitz-Birkenau a pozniej Gross Rosen (numer obozowy 25541), ktorej sasiadka na pryczy byla urocza Niemka, ukarana przez Nazistow za zhanbienie rasy aryjskiej poprzez utrzymywanie stosunkow intymnych ze slowianskim “podczlowiekiem” (robotnikiem przymusowym ze "Wschodu"), ktorego zreszta publicznie powieszono...W terminologii obowiazujacej w III Rezszy okreslano to jako “Rassenschande" - “zbrodnie przeciwko rasie (germansko-nordyckiej)". Jedynym przypadkiem skazania zolnierzy niemieckich za gwalt podczas okupacji Polski byl zbiorowy gwalt popelniony przez trzech zolnierzy Wehrmachtu w Busku Zdroju. Faszystowski sad okarzyl zolnierzy nie o gwalt (sic!) ale o zhanbienie swojej rasy (“Rassenschande”).

Ktos niedawno narzekal, ze zbyt czesto nawiazuje w swoich wpisach do horrorow nazizmu i rasizmu i innych totalitaryzmow na tym forum..
      Mam nadzieje, ze przypadek Pana B. przekonal przynajmniej czesc z nas, ze idee Hitlerow i Quslingow tego swiata po cichu tocza podswiadomosc niektorych Europejczykow...i nie wolno nam o tym zapominac...
      Ta na pozor romantyczna fuzja mitologii o “szlachetnych” i “dzielnych” Vikingach i krzyzowcach lansowana wszem i wobec przez tego skandynawskiego samozwanczego zbawiciela cywilizacji chrzescijanskiej to nic innego jak demagogiczne , faszystowskie g..no tylko w innym, uwspolczesnionym, zaktualizowanym opakowaniu. Meczennikiem za “wiare” to jest on raczej miernym. Jego wzniosle “rycerskie” idealy okazaly sie perwersyjna i schizofreniczna niemalze komiksowa pariodia na tle rozstrzelanych z zimna krwia bezbronnych norweskich dzieci.
      W przeciwienstwie do takich religijnych fanatykow jak David Koresh z Waco czy James Jones z Guyany karykaturalny heros rodem z nordyckiej sagi potulnie zdal sie w rece sprawiedliwosci... gdy tylko ujrzal uzbrojonych mezczyzn. A moze zdal sobie w koncu sprawe, ze rzeczywistosc, ktora go otacza to nie wirtualny swiat makabrycznej gry komputerowej.
      Nie chce byc zlym prorokiem ale martwi mnie inny aspekt tego zamachu terrorystycznego. Norweski psychopata pokazal calemu swiatu jak latwo ( bo zaledwie w ciagu paru godzin) mozna zostac globalnym celebryta zabijajac duza ilosc bezbronnych ludzi przycmiewajac medialna slawa takie tabloidalne ikony jak Barak Obama, Amy Winehouse czy nawet pierwsza dziewczyna Bonda......
      Socjologowie prognozuja juz eskalacje “dialogu” chrzescijansko-muzulmansko-izraelskiego metodami proponowanym przez Bin Ladena i Pana B. Nam osobom, ktore nie doznaly blogoslawienstwa religijno-nacionalistyczno-rasistowskiej schizofrenii pozostaje przygladac sie temu z szacunkiem w ime poprawnosci politycznej i...czekac na kolejny zamach terrorystyczny nawiedzonego fundamentalisty-celebryty w imie “jedynej, slusznej wiary”...
      Jestem pewien , ze Pan B. zostanie glowna postacia wirtualnej gry komputerowj pt. “Masakra na wyspie Utoya”, ktora – nie mam w to zadnych watpliwosci - juz wkrotce pojawi sie w sprzedazy. A my ja zakupimy jako prezent gwiazdkowy dla naszych urodzonych w zjednoczonej i tolerancyjnej Europie dzieci do reszty komercjalizujac i relatywizujac “chrzescijanskie wartosci moralne i cywilizacyjne”, ktorych ten “nordycki Übermensch “ ponoc bronil ...
      Tymczasem uwaznie ale z wielka obawa przygladam sie zamieszczanym w swiatowych publikatorach pozowanym fotografiom tego schludnego, zadbanego, elegancko ubierajacego sie Pana o wygladzie amanta, ktory swoim przenikliwym, hipnotyzujacym nordycko-aryjskim spojrzeniem i zagadkowym polusmiechem uwodzi swiatowe media.
      Z wielu wpisow na forach polskich i zagranicznych wnioskuje, ze mu sie to udaje...Na Zachodzie okresla sie to mianem “love-hate relationship”... I to wlasnie mediom chodzi...jak juz byc morderca to przynajmniej przystojnym...

--
      “Władza należy do tego, kto rządzi ulicą....” - Joseph Goebbels
      --
      “A Nordic union between Scandinavia and Great Britain, with the adherence of Finland and Holland, and in which Germany and eventually the British Dominions and America might later on be absorbed, would take away the sting of any communist combination and secure European civilization and peace for the foreseeable future.” Vidkun Quisling
    • moojcik Terminator z Utopya działał sam, z pomocą lewicy 27.07.11, 15:32
      Lider lewicowców uciekł z wyspy jak tylko pojawił się tam ten cherubinek, co miał trudne dzieciństow w rozbitej rodzinie. Lider socjalistów zostawił mu - do wyboru - 600 dzieci, które otumanieni propagandą rodzice powierzyli mu do opieki. I tego samego dnia nasz lider pojawił się w mediach, gdzie zapowiedział więcej tolerancji i "odzyskanie" wyspy Utoya.

Wróżę temu nieustępliwemu "pragmatykowi" dużą karierę w strukturach unijnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka