Dodaj do ulubionych

Zejdźcie z drzewa

01.08.11, 12:37
Autor cofnął sie z drzewa do wody. Od człowieka do lancetnika.
Obserwuj wątek
    • pis_busters Re: "Ja brzoza, ja brzoza zderzam się z rozumem gd 01.08.11, 12:50
      @gderrdar: "Ja brzoza, ja brzoza zderzam się z rozumem gderrdara"
      • saint_just Re: "Ja brzoza, ja brzoza zderzam się z rozumem g 01.08.11, 13:28
        pis_busters napisała:

> @gderrdar: "Ja brzoza, ja brzoza zderzam się z rozumem gderrdara"
        • gderrdar Re: "Ja brzoza, ja brzoza zderzam się z rozumem g 01.08.11, 13:57
          Od lancetnika do ameby - jeszcze gorzej.
          • lks17 Re: "Ja brzoza, ja brzoza zderzam się z rozumem g 01.08.11, 14:13
            pewnie, że gorzej, ameba - pierwotniak - lancetnik, gderdddar ....
    • jurber1 Zejdźcie z drzewa 01.08.11, 14:01
      Przecież nieomylny Jarosław już dawno powiedzial, że TU154 miał konstrukcję bombowca i żadna brzoza nie mogła spowodować katastrofy ! Czy ktoś normalny mógł taką bzdurę głosić ? To uzasadnia bezcelowośc badania psychiatrycznego - albo psychol, albo debil !
      • gderrdar Re: Zejdźcie z drzewa 01.08.11, 14:10
        Jesteś dla siebie zbyt krytyczny w ostatnim zdaniu.
      • saint_just Re: Zejdźcie z drzewa 01.08.11, 15:48
        jurber1 napisał:

> Przecież nieomylny Jarosław już dawno powiedzial, że TU154 miał konstrukcję bom
        > bowca i żadna brzoza nie mogła spowodować katastrofy ! Czy ktoś normalny mógł t
        > aką bzdurę głosić ? To uzasadnia bezcelowośc badania psychiatrycznego - albo ps
        > ychol, albo debil !
        Wiadomo przecież powszechnie ,że każdy bombowiec rutynowo pustoszy kraj przeciwnika wycinką drzewostanu dębowego za pomocą skrzydeł lotem koszącym, więc to niemożliwe, żeby utracił je na miękkiej brzozie.
        • r.romanek63 Re: Zejdźcie z drzewa 01.08.11, 18:11
          Ale to wypowiedź komika czy eksperta? Tak tylko pytam bo z kontekstu nie bardzo wynika, czy miało być fachowo czy śmiesznie.
          • saint_just Re: Zejdźcie z drzewa 01.08.11, 19:41
            .romanek63 napisał:

> Ale to wypowiedź komika czy eksperta? Tak tylko pytam bo z kontekstu nie bardzo
            > wynika, czy miało być fachowo czy śmiesznie.
            • sharn1 Re: Zejdźcie z drzewa 01.08.11, 20:24
              To odpowiedź . Trolla. Bezczelnie zmanipulowana i opłacana wypowiedź trolla. Nix więcej nic mnie w ostatnich komentach na gw standard.
      • michal.b09 Re: Zejdźcie z drzewa 02.08.11, 09:17
        Chyba jedno i drugie!
    • bezspokoju Zejdźcie z drzewa 01.08.11, 15:03
      Panie Michale, uwielbiam czytać Pańskie artykuły-przemyślenia, kilka słów i dużo treści.
    • sam16 Zejdźcie z drzewa 01.08.11, 16:34
      Lot koszacy kojarzy sie J Kaczynskiemu z kosa.
      Bombowce lotem koszacym scinaja drzewa skrzydlami i leca dalej.
      Jesli ktos nie wierzy w geniusz wielkiego stratega to przynajmniej niech wierzy ze prezes zna sie na koszeniu.
    • wujekabc Zejdźcie z drzewa 01.08.11, 18:32
      Kocham Jarka , tylko nie wiem czy mnie puszczą z norweskiego aresztu. B
    • rodzaj_konta Następny 01.08.11, 20:54
      Romans satyryków z polityką nie za bardzo im wychodzi. Taki np.Daukszwwicz bardziej jest znany z kwestionowania "poderżnięcia gardło" ponieważ było przecież "tylko przecięte" niż z tekstów "Panie hrabio".
      Teraz swego czasu śmieszny Ogórek społodził... właściwie nie wiadomo co.

Może postaram się w tej samej tonacji "Ogórkowi partyjna nienawiść zalała oczy jak dziwce sperma" [tu się śmiejemy, panie chichotają, panowie tubalnie].
      • makaron1234 Re: Następny 01.08.11, 21:19
        Jezeli prymitywizm i niepelnosprawnosc intelektualna moze byc smieszna, to wpis tego autora jest bardzo, ale to bardzo "smieszny" . Prymitywny, prostacki i zenujacy. Buractwo pastewne w czystej formie.
        • renifer_lopez Michał "burak" Ogórek 02.08.11, 00:27
          > Jezeli prymitywizm i niepelnosprawnosc intelektualna moze byc smieszna, to wpis
          > tego autora jest bardzo, ale to bardzo "smieszny" . Prymitywny, prostacki i ze
          > nujacy. Buractwo pastewne w czystej formie.

Ogórki też są pastewne, i to jak.
          :)

• michal.b09 Re: Następny 02.08.11, 09:24
        A kto to jest Daukszwwicz? Jakiś kandydat na pOSŁA z ramienia PiS?
      • kotek.filemon Re: Następny 02.08.11, 10:25
        > Romans satyryków z polityką nie za bardzo im wychodzi.

Np. taki Pietrzak... Strach patrzeć, bo człowiek od razu sobie uświadamia, że też na starość może zgłupieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka