Dodaj do ulubionych

''Siły godnościowe'' kontratakują

03.08.11, 11:19
oderwanie od korzeni i wartości prowadzi do liberalizmu i do
życia seksualne przed ślubem sakramentalnym.

nie jest słuchany głos Błogosławionego Jana Pawła II.

kardynał Dziwisz zakneblował usta księdza dr. Piotra Natanka
Tekst linka-Wesoła i Radosna Nowenna Ku Czci Chrystusa Króla

i a gdzie nauki Rozalii Celakównej ? a tak pięknie przepowiadała i nauczała.
Obserwuj wątek
    • raor68 ''Siły godnościowe'' kontratakują 03.08.11, 11:42
      Pan Semka potrafi z kilkusekundowego spotkania wyciagnac dalekoidace wnioski. Pozwoli mi byc moze tym samym rowniez mnie kogos ocenic, po kilunastu wystapieniach w telewizji, jako glupiego buca...
    • antobojar Semka dowodzi że intelektualne zaplecze Rzepy jest 03.08.11, 12:16
      dobierane wg. kryteriów wagowych...
      Żadne inne nie znalazłyby zastosowania....
      Wyobrażam sobie jak ze ze Świątkowskim z CBA, ustalają listy proskrypcyjne przy golonce...
      (Obserwowałem go aż przez 12 swkund... i źle mu z oczu patrzyło... Rozstrzelać..? Oczywiście..!
      Kto następny..? Poczekaj może zamówimy najpierw.. następną goloneczkę..?)

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."
      "Relativity applies to physics, not ethics"
      Albert Einstein
    • aussie1inc ''Siły godnościowe'' kontratakują 03.08.11, 12:19
      Czy ten pan Semka, to ten bardzo tlusty pan, ktory z powodu tuszy ledwo mowi? Jesli to ten co mysle, to wcale sie nie dziwie jego opiniom, bo nadmiar tluszczu moze zalac mozg.
    • maritt.g ''Siły godnościowe'' kontratakują 03.08.11, 12:47
      Plakat z księdzem i zakonnicą... Podobał mi się. Pokazywał miłość, która przekroczyła granice wyznaczane przez habit. Ale ja jestem oczywiście człowiekiem bez właściwości.
      • skibaskiba Re: ''Siły godnościowe'' kontratakują 03.08.11, 13:28
        Mam pomysł na plakat dla obrońców zwierząt.
        Akurat są problemy z nową ustawą, mógłby pomóc.
        Otóż na tym plakacie widzę Semkę na golasa trzymającego na rękach małego prosiaczka.
        I podpis: "Nie każdy może być swinią!"
    • pak4 ''Siły godnościowe'' kontratakują 03.08.11, 14:07
      Nie równałbym raportu MAK z Białą Księgą PiS
    • balladynazburzy Czy kiedys prasa zacznie byc konsekwentna...? 03.08.11, 15:39
      Myslalam, ze "Super Express" to brukowiec na to wlasnie zaprogramowany: zeby byl brukowcem - a tu Pan Redaktor tegoz we wlasnej osobie sié pieni...
      • paczka111 Piotr Semka urażony 03.08.11, 16:09
        A te dwa konie z Benettona? Błagam, pomóżcie, jakim człowiekiem wg pana Semki jest ten, któremu koniki się podobały?
        P.S. Pan Siemoniak to betka. Kiedyś Semka opowiadał,jaki torem trafił do obecnej opozycji. Otóż któregoś razu Wałęsa olał go równo na podwórku u prałata Jankowskiego. I pan Semka poczuł się. Do tego stopnia, że postanowił Bolkowi pokazać. I pokazuje.
    • acc4 Moje zdanie o Piotrze Semce: 03.08.11, 16:06
      Utuczył się na wyrażaniu swojego zdania jak wieprzek.
    • saint_just Mam torbę "Benettona". 03.08.11, 16:59
      Nie do zdarcia i śladów używania - chyba jednak oryginał.
    • mike.recz Tekst o całowaniu Semki niezły ale w innym 03.08.11, 18:15
      miejscu poleciał jeszcze lepiej.

- No właśnie - człowiek od wszystkiego. Przypomnę też, że nigdy się nie odniósł do powtarzanych niegdyś opinii, że był autorem tego obrzydliwego raportu Platformy Obywatelskiej na temat publicznych mediów. Poważna partia stworzyła dokument, w którym pojawiły się insynuacje o konserwatywnych dziennikarzach - że są żołnierzami ideologicznymi PiS itp.

Więcej
      www.se.pl/wydarzenia/opinie/piotr-semka-o-siemioniaku-czowiek-bez-wasciwosci_198588.html
      Nic dziwnego, że Semka raport nazywa obrzydliwym, przecież to było pisane między innymi o nim.
      • h-mol Re: Tekst o całowaniu Semki niezły ale w innym 03.08.11, 19:29
        mike.recz napisał:

> miejscu poleciał jeszcze lepiej.
        >
        >
        > - No właśnie - człowiek od wszystkiego. Przypomnę też, że nigdy się nie odniósł
        > do powtarzanych niegdyś opinii, że był autorem tego obrzydliwego raportu Platf
        > ormy Obywatelskiej na temat publicznych mediów. Poważna partia stworzyła dokume
        > nt, w którym pojawiły się insynuacje o konserwatywnych dziennikarzach - że są ż
        > ołnierzami ideologicznymi PiS itp.
        >
        > Więcej
        > www.se.pl/wydarzenia/opinie/piotr-semka-o-siemioniaku-czowiek-bez-wasciwosci_198588.html
        > Nic dziwnego, że Semka raport nazywa obrzydliwym, przecież to było pisane międz
        > y innymi o nim.
        A coż na to poradzić, że owi dzienikarze są "żołnierzami PiS"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka