Dodaj do ulubionych

Giertych: Lepper nie zmienił frontu

09.08.11, 13:43
i do tego wszystkiego to mowil prawde. Przeciez to fakt ze klamczynski, Z.Zero &Co. zniszczyli
wielu ludzi.
Obserwuj wątek
    • jurber1 Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 14:19
      "Tonący brzytwy się chwyta" - tym tylko można tłumaczyć Hoffmana, który (w TVN24) usiłował zagłuszać dyskusję na temat katastrofy wyborczej w Wałbrzychu , jak i Ziobrę - który swoimi przestepczymi działaniami doprowadzil do samobójstwa (?) Barbary Blidy, potem próbował tego samego wobec Leppera (koalicjanta !!!) a teraz gra rolę jego obrońcy i przyjaciela ! Co za hieny cmentarne !!!
    • askold Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 14:57
      I pomyśleć, że jest w Polsce taki prestidigitator, który faszystę potrafi zamienić w autorytet moralny. I co ciekawe sprawić aby inni w to wierzyli... . Brawo !
    • jerzymoneta Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 15:00
      nagranie w całości ma już prokuratura - poniżej fragmenty stenogramu. to nie blef. lepper chciał powiedzieć prawdę.

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/349954,o-czym-sakiewicz-rozmawial-z-lepperem-oto-fragmenty-nagrania.html
      • boykotka A ja się pytam, którą "prawdę" ? 09.08.11, 16:36
        jerzymoneta napisał:

> nagranie w całości ma już prokuratura - poniżej fragmenty stenogramu. to nie bl
        > ef. lepper chciał powiedzieć prawdę.

Bo jak na razie mamy 2 : jedną zanotowaną przez sąd a udostępnioną przez Giertycha ( 19/07/2011) a drugą z niewiadomej daty od Sakiewicza ......

• bat_na_pisuary Giertych to jednak straszna k.... 09.08.11, 21:14
          Zwykła ściera z odchodów ludzkich...
        • radocha1 Re: A ja się pytam, którą "prawdę" ? 09.08.11, 23:06
          Panie jerzymoneta - jak na razie, to nagranie Sakiewicza trafiło do speców od akustyki - żeby jakoś odszumili, poprawili - żeby zrozumieć słowa - i zrobić stenogram.

Czyżby znowu kopia - tak marna - że nie można potwierdzić autentyczności i wykluczyć montaż???
          Sakiewicz - nie wiedzieć czemu - nie zadbał o wiarygodność nagrania - nie zaplombował przy świadkach całego majdanu - i czekał kilka miesiący - z materiałem - który powinien NATYCHMIAST trafić do prokuratora.
          Co się działo z nagraniem przez te miesiące?
          • radocha1 Re: A ja się pytam, którą "prawdę" ? 09.08.11, 23:58
            ps
            mamy uwierzyć, że Sakiewicz - dziennikarz - nie wie co zrobić i jak prędko (bo czas też się liczy - im lepszej jakości materiał, tym więcej trzeba popracować nad ew. manipulacją) - by nagranie było wiarygodne?
            Begerowa - niby taka głupia - a wiedziała.

W Polsce kilka tysięcy ludzi CODZIENNIE montuje materiały (w tym i ja) - i zapewniam - przez kilka miesięcy - to można zrobić sporo więcej, jak się chce i umie.
            A potem dołożyć szumów, bitrate 64 - i NIKT nie udowodni manipulacji.
            I NIKT jej nie wykluczy.

I gadać będzie można dużo - aby przekonująco. To już wtedy będzie "religijne" - kwestią WIARY.
            • maaac Re: A ja się pytam, którą "prawdę" ? 10.08.11, 00:29
              Czyżby znów "przypadkowo" nie oryginalny nośnik tylko kopia?
              Tak jak u ZZ i Julke? Masz jakieś nowe wiadomości?
          • 123jna Re: A ja się pytam, którą "prawdę" ? 10.08.11, 07:38
            radocha1 - Sakiewicz to "nawiedzony" oszust. NIGDY czlowiek ten nie mowi prawdy.
        • 2lkad1 Re: A ja się pytam, którą "prawdę" ? 10.08.11, 08:20
          boykotka napisała:

> jerzymoneta napisał:
          >
          > > nagranie w całości ma już prokuratura - poniżej fragmenty stenogramu. to
          > nie bl
          > > ef. lepper chciał powiedzieć prawdę.
          >
          > Bo jak na razie mamy 2 : jedną zanotowaną przez sąd a udostępnioną przez Gierty
          > cha ( 19/07/2011) a drugą z niewiadomej daty od Sakiewicza ......

Nie wiadomej daty i JAKOŚCI !!!
          Ryzykują chłopcy z PiS, szarżując z tym Lepperem. A Sakowicz-ścierwojad nawet w razie wpadki, a nawet wyroku sądowego utrzyma się na rynku i tak, bo wstydu nie ma, a na takich zawsze jest popyt.
      • erte2 Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 17:58
        Takich "stenogramów" to mogę napisać z dziesięć od ręki. Za darmo. A gdybym jeszcze na tym miał zarobić, to ho, ho !
        Ale nie napiszę. Bo jestem normalnym, uczciwym człowiekie.
    • dupus_salatus Złodziej pierwszy krzyczy "łapaj złodzieja" 09.08.11, 15:05
      W sytuacji bez wyjścia, trzeba chociaż zamącić. A usłużne media będą rozrząsać kto ma rację, bo przecież nie można założyć że jeden z rozmówców kłamie w żywe oczy.

Ziobrze zależy na wyjaśnieniu "samobójstwa" Leppera, bo widocznie podejrzewa co się stało.
      Zwykłe rozgrywki o władzę w pisie.
      • costa3500 Re: Złodziej pierwszy krzyczy "łapaj złodzieja" 10.08.11, 07:50

Zastanawia fakt że to ZERO ma czelność po swoich dokonaniach w rządzie Jarka wypowiadać się
        publicznie.
    • leser.1 Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 15:25
      Ani "Zero", ani Kamiński na własną rękę nie podjęliby się działań znanych jako "afera gruntowa".
      Zrobili to na polecenie Kwaczora, który chciał mieć "haka" na coraz bardziej "podskakującego" Leppera.
      Ponieważ PiS potrafi spieprzyć wszystko i trochę więcej, tak i ta prowokacja skończyła się klapą.
      Niezamierzonym rykoszetem dostało tylko kilka osób wmanewrowanych przez harcerzyka Kamińskiego w udział w tym bagnie.
    • swan_ganz Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 15:25

charlescrawford.biz/blog/andrzej-lepper-1954-2011
      • 2lkad1 Re: swan_ganz - so what?? 10.08.11, 08:39
        So what?

Ryzykowne stwierdzenia p. ambasadora, ale bardzo sensowne komentarze czytelników.
    • fastjustlooking Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 15:25
      choć raz choć jeden mówi prawdę - fakt; jak Lepper miał żal do Kaczyńskiego o jego styl polityki - afery, szczucie, niszczenie; bo jak Lepper niepotrzebny już był to zdeptać; ale pisowcy teraz będa guru wybielać, że najlepiej to Lepper był niepoczytalny, jak tak mógł myśleć o guru który go wykorzystał i kopnął w D...
    • cezaryk Słuchajmy naszych faszystów! Naprzód Ge! 09.08.11, 15:26
      Słuchajmy naszych faszystów! Naprzód Ge!
    • maciejkozlowski [...] 09.08.11, 15:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • amanasunta [...] 09.08.11, 15:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jojo148 Lepper najbardziej wadzil Kaczynskiemu 09.08.11, 15:47
      Teraz widzimy, komu naprawde wadzil Lepper, kto najbardziej skorzystal na jego smierci i kto przygotowywal gwozdz do jego trumny.
    • maljaw47 Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 16:06
      Właściwie, to chyba żadne ohydne działanie ze strony PIS-owców już mnie nie dziwi. Po trupach i to dosłownie do celu. Żałośni, ohydni ludzie. Oby Polacy dali im kopa w wyborach!!!! Tfu.... niedobrze się robi
    • ttr32 Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 16:08
      GW manipuluje.Sakiewicz ma NAGRANIE rozmowy z Lepperem a nie ZAPIS!
      • eggerger Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 17:39
        Nie cierpię pana Giertycha, ale
        chyba jest on lepszym prawnikiem
        od Pana, Panie >ttr32<.
        I aplikacją nie musi się chwalić.
        O numerze dyplomu nie wspomnę.
      • cwdj Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 18:28
        GW-no dwoi się i troi, jak tu pokazać durnemu ludowi, że jest inaczej niż jest. "Wybitny" ekspert Giertych, wcześniej wyśmiewany przez nich dzisiaj pluje na PiS i Kaczyńskiego, to jest dobre, to durne lemingi kupią. A prawda?, a co to kogo obchodzi
        • robokopo "Durne lemingi"? A kim ty jesteś? 09.08.11, 18:32
          Jakimś wielce świadomym prorokiem? Tej jednej jedynej slusznej i przemoralnej partyi zwanej groteskowo "Prawem i Sprawiedliwością"?
        • maljaw47 Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 18:39
          Mówiąc durnemu ludowi, masz chyba siebie na mysli. Co tu ma GW ? Wkurza mnie takie typowo pisowskie gadanie . Giertych mówił to wszystko w TV, gazeta powtórzyła tylko, zresztą tak jak inne media. Poza tym trzeba być wyjątkowym ciemniakiem, żeby wierzyć Sakowskiemu, ziobrze. Dzięki Kaczyńskiemu i podnóżkowi Zerze Lepper znalazł się w takiej sytuacji , oni posrednio przyczynili się do jego śmierci
        • kuma1 Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 19:45
          Pan Giertych nie krył swojej wiedzy ani osiągnięć i zawsze można wrócić do nagrań z Sejmu.Bracia Kaczyńscy to największe zło, które mogło przytrafić się Polakom w czasie odbudowy kraju i świadomości narodowej i obywatelskiej.
      • radocha1 Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 23:34
        Sakiewicz ma NAGRANIE rozmowy z Lepperem - tyle, że NIECZYTELNE - prokuratura nie dała rady spisać - dali fachowcom do poprawienia czytelności.
      • 2lkad1 Re:Co ma Sakiewicz 10.08.11, 08:42
        Co ma Sakiewicz, niedługo się dowiemy, lub nie dowiemy w ogóle.
        Nie dałbym złamanego paznokcia...

ttr32 napisał:

> GW manipuluje.Sakiewicz ma NAGRANIE rozmowy z Lepperem a nie ZAPIS!
    • ajakzupa zmiana frontu 09.08.11, 16:10
      Gazeto, bardzo mi się podoba to zdanie, cytuję: "Jesteśmy przekonani, że w okresie kiedy prezesem rady ministrów był Jarosław Kaczyński, to publikowaliśmy teksty mające na celu kompromitację Giertycha, a w okresie kiedy rządzi Tusk, publikujemy teksty mające na celu nobilitację Giertycha".

• boykotka Re: zmiana frontu 09.08.11, 16:41
        Jednego możemy być pewni - Giertych jako rasowy prawnik nie rzuca "gołych" słów. Pamęitacie wystąpienie Giertycha w sejmie w 2007r jak wypunktował Kurskiego ???
        • eggerger Re: zmiana frontu 09.08.11, 17:47
          Mnie też się to przypomniało.
          Dziesięć minut temu.
          Podał go Kurski do sądu?
          Nie znam ciągu dalszego.
          • ajakzupa przgięcie pały 09.08.11, 17:59
            Jestem przeuroczo usatysfakcjonowany tym, że Giertych - tu, na forum i w samej Gazecie ukazywany nie tak dawno jak czołowy faszysta, zło zła, wcielenie wszelkiej nieprawości - staje się niemal jak guru, na pewno jest kreowany na autorytet, ba, Autorytet. No, warto tu sobie być i czytywać, rozrywka doskonała.

A przecież nie kto inny, jak właśnie Giertych i Lepper wynieśli Kaczyńskiego do władzy i umożliwili tworzenie tej straszliwej, ohydnej IV RP. Gdyby nie ich poparcie, Kaczyński mógłby sobie co najwyżej powąchać smród ze swoich marzeń o byciu premierem.
            • erte2 Re: przgięcie pały 09.08.11, 18:11
              Droga grochówo (kapuśniaku, kartoflanko czy jak tam wolisz) - Roman Giertych jest facetem o poglądach zdecydowanie mi obcych. Jego ministrowanie to było wielkie nieszczęście a próby uczynienia z Polski państwa "narodowego" mogły przyprawić o ból głowy. I to jest fakt.
              Faktem jest również to że wspomógł jarosława kaczyńskiego w zdobywaniu władzy i to jest jego największy grzech.
              Ale - przy wszystkich zastrzeżeniach - jedno można stwierdzić na pewno: nikt nigdy nie przyłaoał go na kłamstwi jak również nigdy nikogo on nie pomówił, nie rzucił oszczerstwa i nie zmieniał poglądów w zależności od kierunku wiatru.
              • nirelle Re: przgięcie pały 09.08.11, 18:28
                erte2 napisał:

> Droga grochówo (kapuśniaku, kartoflanko czy jak tam wolisz) - Roman Giertych je
                > st facetem o poglądach zdecydowanie mi obcych. Jego ministrowanie to było wielk
                > ie nieszczęście a próby uczynienia z Polski państwa "narodowego" mogły przypraw
                > ić o ból głowy. I to jest fakt.
                > Faktem jest również to że wspomógł jarosława kaczyńskiego w zdobywaniu władzy i
                > to jest jego największy grzech.
                > Ale - przy wszystkich zastrzeżeniach - jedno można stwierdzić na pewno: nikt ni
                > gdy nie przyłaoał go na kłamstwi jak również nigdy nikogo on nie pomówił, nie r
                > zucił oszczerstwa i nie zmieniał poglądów w zależności od kierunku wiatru.

To, że Giertych nie kłamie, nie oznacza, że Lepper przez swoich adwokatów chciał spotkac sie z Kaczyńskim.
                A nieustanna stałość przy swoich poglądach nie świadczy dobrze o polityku. Jak to mówią, tylko krowa nie zmienia swoich poglądów. To nie znaczy, że polityk ma zmieniać partię jak rękawiczki i być chorągiewką na wietrze. Sądzę, że Lepper, Kaczyński, Giertych są ludźmi mającymi swoje zasadnicze idee, ale mogą kłaść różne akcenty zależnie od sytuacji politycznej i zmian w otaczającej rzeczywistości.
              • boykotka Re: przgięcie pały 09.08.11, 18:32
                Dokładnie.
                Roman Giertych nie jest też z mojej bajki - nie mniej jednak zapracował na mój pełny szacunek w sprawie Kurskiego. Jest też jednym z niewielu posłów, których nie przyłapałam na kłamstwie, nie oczernia innych, nie rzuca gołych słów.

Dla przypomnienia :)

www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4
              • ajakzupa drogi erte2 09.08.11, 19:59
                Najdroższy erte2, piszesz: "Droga grochówo (kapuśniaku, kartoflanko czy jak tam wolisz)" - za chwilę zrewanżuję ci się na zasadzie oko za oko.

A co mnie Giertych obchodzi. Mnie interesuje to, jak ktoś niedawno uznawany tu za faszystę staje się Autorytetem. Jak ci, co plują na Giertycha, nagle zaczynają go hołubić.

A teraz oko za oko. No, dobra, tym razem ci odpuszczę, nie zniżę się do twojego poziomu.
            • eggerger Re: przgięcie pały 09.08.11, 18:15
              Jest parcie "na szkło",
              jest parcie na władzę.

To drugie chyba gorsze.
              Vide prezes.
              Każdy trup się przyda.

Zresztą, nie tylko on.
              • ajakzupa Re: przgięcie pały 09.08.11, 20:01
                Ten trup przydaje się każdemu, zwłaszcza Gazecie.
            • mhjunior007 Re: przgięcie pały 10.08.11, 01:00
              Jeden cytat to jest "traktowanie jak guru"?
              Ciekawe.
              Bo z kolei tam u was w PiSie to nawet jak ktoś ma ołtarzyk z Jarosławem i cały dzień z uwielbionym wyrazem twarzy spija słowa z ust wodza, to się nie mówi "traktuje go jak guru" tylko patrzy podejrzliwie, czy na pewno jest lojalny, bo nie chodzi na kolanach.
              A tu Gazeta raz zacytowała faceta i od razu "traktowanie jak guru".
              Być może nie mieści Ci się w głowie, że jakaś gazeta może cytować człowieka odległego ideowo od wiodącego nurtu tejże gazety. Bo fakt, że w Naszym Dzienniku czy Gazecie Polskiej wypowiadają się politycy, klakierzy i zwolennicy tylko jednej jedynej słusznej partii. No więc uwierz mi na słowo, że normalność to jest właśnie wtedy, jak daje się głos różnym ludziom, a "pluralizm" nie wziął się od plucia na politycznych przeciwników.
              Wiem, dla Ciebie trudne do ogarnięcia. Ale mimo wszystko spróbuj.
            • 2lkad1 Re: przgięcie pały 10.08.11, 08:45
              Fuj... pałę do zupy?
            • mlodaemerytka Re: przgięcie pały 10.08.11, 12:08
              ajakzupa napisał:

> Jestem przeuroczo usatysfakcjonowany tym, że Giertych - tu, na forum i w samej
              > Gazecie ukazywany nie tak dawno jak czołowy faszysta, zło zła, wcielenie wszelk
              > iej nieprawości - staje się niemal jak guru, na pewno jest kreowany na autoryte
              > t, ba, Autorytet. No, warto tu sobie być i czytywać, rozrywka doskonała.
              >
              > A przecież nie kto inny, jak właśnie Giertych i Lepper wynieśli Kaczyńskiego do
              > władzy i umożliwili tworzenie tej straszliwej, ohydnej IV RP. Gdyby nie ich po
              > parcie, Kaczyński mógłby sobie co najwyżej powąchać smród ze swoich marzeń o by
              > ciu premierem.
              =========================
              Mysle wlasnie,ze w tym tkwi slabosc Polakow. Malo "pamietaja". Pasjonuja sie chwilowa popularnoscia. Dodala bym,ze KK byl mocodawca Kaczynskich za oddawane "hojna reka" dobra narodowe. Ci komunisci czlonkowie PZPR przy poparciu koscioloa nawet sobie nie
              zaszkodzili swoja przeszloscia ! Teraz powinnismy sie domagac "odklamania" zyciorysow
              Kaczynskich a nie godnosci na Wawelu.
              Zal mi Marszalka Pilsudzkiego i wstydze sie, bo za zycia w takim towarzystwie by sie znalaz. Bede usatysfakcjonowana po publicznym ogloszeniu faktow , kim Oni byli Ci "patrioci" ? Cala rodzina wlacznie z wyslugiwaniem sie Stalinowi przez kuzyna. Przeszla szkole konspiracji a przeciez sa archiwa, prawda ! Numery legitymacji partyjnych sa ! Tylko dobrej woli nie ma. Maciarewicz wszystkiego nie zdazyl zniszczyc.
    • ludwik.filip Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 16:14

ZIOBRO ! to facio bez SKRUPUŁÓW !!!
      KURDUPEL KACZYŃSKI taka sama BESTIA !
      HOFFMAN -chłoptas do USŁUG !! obrzydzenie człowieka bierze ! w jakim my KRAJU żyjemy !
      Muślę ,że POLACY zmądrzeją i WYKURZĄ TYCH "PRAWDZIWYCH POLAKÓW" na zbity PYSK ! Ww CZASIE jesiennych WYBORÓW !
      LEPPER ! próbował coś nie cos ZROBIĆ dla POLSKI ! ALE pisowcy TEZ go "ZGNOILI" !!!
    • antypo-lityk Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 16:16
      Tylko nie giertych!!!
    • i33il33 Koński łeb bezczelnie kłamie i manipuluje..... 09.08.11, 16:28
      ......gawiedzią bo nie rozmawiał z Lepperem i nie może nic wiedzieć co chciał Lepper zrobić.A on robił wszystko aby utrzymać się przy życiu, nawet rozważał wyjazd z Polski bo dobrze wiedział o tym,że mafia i służby specjalne na niego zapolują,dlatego też poszukiwał kontaktu poprzez Sakiewicza ze swoim największym wrogiem politycznym aby mu pomóc przy okazji kręcąc w desperacji na siebie bicz.
      • boykotka Jeżeli masz na mysli Giertycha 09.08.11, 16:43
        To on powołuje się na zaprzysiężone zeznanie Leppera złozone przed sądem w dniu 19/07/2011.
        Został ci już tyko Duch Święty w odwodzie :)
      • edeco to jest gwóź do trumny Leppera 09.08.11, 17:50
        TO JEST GWÓŹDŹ DO TRUMNY (politycznej) LEPPERA - wrzeszczał minister ZERO wymachując dyktafonem. Robił to za przyzwoleniem Kłamczyńskiego.

Tak więc i33il33, włazisz w D. Yarosławowi I Obrażonemu ale pamiętaj, to do ciebie przyklei się gó... i to Ty będziesz nim śmierdział.
        • i33il33 Re: to jest gwóź do trumny Leppera 09.08.11, 18:24
          edeco napisał:

> TO JEST GWÓŹDŹ DO TRUMNY (politycznej) LEPPERA - wrzeszczał minister ZERO wymac
          > h...ąc dyktafonem. Robił to za przyzwoleniem Kłamczyńskiego.
          >
          > Tak więc i33il33, włazisz w D. Yarosławowi I Obrażonemu ale pamiętaj, to do cie
          > bie przyklei się gó... i to Ty będziesz nim śmierdział.

Bądźmy uczciwi bo istotnie ZERO wymachiwał dyktafonem co dla mnie jest skandalem,ale nie możesz twierdzić,że odbyło się to za przyzwoleniem Kłamczyńskiego.
          Nie włażę Yarosławowi w D ja tylko twierdzę,że czym innym jest zeznawanie w sądzie jako świadek oskarżenia gdy ten świadek musi wszystko mówić zgodnie z prawdą a zupełnie czym innym jest strach przed egzekucją bo przecież obawiał się o życie,czego Giertych jako prawnik nie widzi tej różnicy i coś bredzi o jakichś "zmianach frontu" przez Leppera.
    • adamemanuel Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 16:58
      Jeśli chodzi o pałacyk w Łazienkach Królewskich, to ludzie, ratuj się kot może. To jest Pałac Myślewicki nie Myśliwski. pl.wikipedia.org/wiki/Pa%C5%82ac_My%C5%9Blewicki_w_Warszawie

czy naprawdę trzeba skończyć aż kurs przewodnika po Warszawie żeby dotrzeć do tej informacji znanej powszechnie każdemu rdzennemu Warszawiakowi? Proszę nie powielać więcej błędu.
      • erte2 Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 20:00
        adamemanuel
        Twoja dbałość o szczególy jest porażająca. Szczególnie wzruszył mnie ten "kot co może"........
    • ewarystluka01012010 Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 17:03
      mściwe kaczory - usuwanie przeszkód do kariery lesia (śmierć prezesa NIK), zemsta za list (śmierć Geremka), wypadek w którym miał zginąć prokurator krajowy Olejnik, teraz Lepper który wespół z Gertychem zniszczył IV RP, kto następny...?
    • ko_menta_tors Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 17:08
      To jak to?! Sakiewka wiedział od września, kto jest przestępcą i nie zawiadomił prokuratury?! No, to teraz poleciał, żeby go zamknęli?
    • rozwado Ekshumowac Powazki! 09.08.11, 17:23
      Kazdy, ale to absolutnie kazdy nieboszczyk stoi po stronie Kaczora i niewatpliwie zostal zatruty pawulonem.
      • boykotka Re: Ekshumowac Powazki! 09.08.11, 17:42
        rozwado napisał:

> Kazdy, ale to absolutnie kazdy nieboszczyk stoi po stronie Kaczora i niewatpliw
        > ie zostal zatruty pawulonem.

No, ewentualnie zatruł się oparami sztucznej mgły :)
        • eggerger Re: Ekshumowac Powazki! 09.08.11, 17:58
          Chyba, że się potknął o sznurówkę.
          Znamy? TĘ sznurówkę.
          Ale to też dowodzi lojalności.
          Szczególnie po śmierci.
    • synanki Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 17:36
      w tym PiSie to kłamstwo na kłamstwie i kłamstwem pogania - ale ciemny moherowy lud
      to kupi.
    • cyntia4 Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 17:40
      Nie wiadomo czy Lepper zmienił zdanie czy nie, ale na pewno zmienił je Giertych, który chce zapracować na wejście w łaski PO i temu podporządkowane są jego oświadczenia.
      • eggerger Re: Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 18:02
        Być może masz rację.
        Giertychowi nie wierzę,
        ale musi mieć coś w rękawie.
        Jak to prawnik.
    • vomitorium1 Giertych: Lepper nie zmienił frontu 09.08.11, 17:42
      koniu kochany
      (taka wypowiedź
      grozi
      śmiercią
      lub kalectwem)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się