saint_just 15.08.11, 23:30 Fotografia to dla tych, co nie mają zadnego talentu, ale uparli się, żeby być artystami przez co imponują samym sobie i nie muszą nosić woreczków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erte2 Re: Jak dorwać Helmuta Kohla 16.08.11, 00:03 saint_just Tak troszeczkę to jesteś idiotą, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jak dorwać Helmuta Kohla 16.08.11, 00:19 facet ma wielkie ego i żyje wspomnieniami być polonusem w PRL-u wynagradzanym w twardej walucie było faktycznie równe pozycji króla no ale to se ne vrati Odpowiedz Link Zgłoś
maciorra Re: Jak dorwać Helmuta Kohla 16.08.11, 15:23 Jakoś tego wielkiego ego w tym wywiadzie nie widać... A zdjęcia robił swietne i to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta "Czas Apokalipsy" to mistrzostwo świata 17.08.11, 07:19 Poruszające do bólu zdjęcie, już za samo to jedno - wielki szacunek za umiejętność patrzenia w ten specyficzny dla fotografa sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: Jak dorwać Helmuta Kohla 16.08.11, 06:51 erte2 napisał: > saint_just > Tak troszeczkę to jesteś idiotą, prawda ? _______________________________ Pocałuj mnie troszeczkę w d.u.p.ę. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Jak dorwać Helmuta Kohla 17.08.11, 06:57 saint_just napisał: > erte2 napisał: > > saint_just > > Tak troszeczkę to jesteś idiotą, prawda ? > _______________________________ > Pocałuj mnie troszeczkę w d.u.p.ę. masz racje, troche przesadzil - ty jestes totalnym idiota Odpowiedz Link Zgłoś
mesamesa @saint_just 16.08.11, 11:20 Mam napad jasnowidzenia. Zobaczyłem saint_justa przyozdobionego swoim "polskim wąsem", jak w kapciach przed telewizorem spożywa schabowego, w telewizorze "Plebania" na cały regulator, a on się drze na swoją starą, że kotlet zimny. saint_just napisał: > Fotografia to dla tych, co nie mają zadnego talentu, ale uparli się, żeby być a > rtystami przez co imponują samym sobie i nie muszą nosić woreczków. Odpowiedz Link Zgłoś
williamadama Mam pytanie... 16.08.11, 20:36 Dlaczego zdjęcia są prostokątne jeśli obiektyw jest okrągły? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Mam pytanie... 16.08.11, 23:39 Bo skończyły się trójkątne foremki. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Mam pytanie... 17.08.11, 07:02 williamadama napisał: > Dlaczego zdjęcia są prostokątne jeśli obiektyw jest okrągły? to dla takich durniow jak ty przez zastanawianie sie nad tym, moga podnies sobie IQ .....nawet do 70 Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry Zarozumialy glupi pstrykacz 16.08.11, 23:34 "ten byl za lysy a tamet popsul MU zabawe" dupku z obiektywem, to oni tobie maja sluzyc czy ty im pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Zarozumialy glupi pstrykacz 16.08.11, 23:40 Osobowość autorytarna. Odpowiedz Link Zgłoś
mazen17 Papier toaletowy 17.08.11, 00:05 "Cze" pryszczaci! Widzicie te panie z lancuszkiem papierem toaletowego?! Widzicie ten "sklep miesny"? Fajnie to kapitalisci podrobili, co? Szukaja jeleni co to w takie fotomontaze uwierza, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tam96 czy to polskie nazwisko? 17.08.11, 03:07 but walesy, but papierza, but havla :P sorki... Odpowiedz Link Zgłoś
polsz nie rozumiem 17.08.11, 07:17 czemu określa się go mianem polskiego fotoreportera?? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora odpowiedź dla "polsz" 17.08.11, 09:21 A dlaczego nie można "nazywać" go polskim fotoreporterem, skoro jest Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: odpowiedź dla "polsz" 18.08.11, 07:25 urodzony w Londynie jeszcze w latach 80-tych jest zagranicznym fotografem. A teraz Polak... Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: odpowiedź dla "polsz" 18.08.11, 10:19 Na pewno dzięki nazwisku i obywatelstwu było mu łatwiej. Malkontenci na każdego fotografa odnoszącego sukces patrzą z dystansem i znajdą na niego haka. Ten ma niepolskie nazwisko, inny ma ojca milionera, jeszcze inny był przecież żydem, a jeszcze inny publikował w PRL-owskich czasopismach... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Re: odpowiedź dla "polsz" 19.08.11, 08:29 Czy Ty "polsz" jesteś aby w pełni władz umysłowych? Czy Ty nie widzisz co za brednie wypisujesz? Czy ktoś, kto się rodzi za granicą z matki i ojca, którzy są Polakami i mieszka od wielu lat w Polsce nie jest Polakiem? Nawet rdzenny Niemiec, Rosjanin, lub jakiejkolwiek innej nacji obywatel, jeżeli osiądą w Polsce, przyjmą obywatelstwo polskie, lub nie przyjmą, jeżeli będą identyfikowac się z polskością i czuć się Polakami to nimi będą. Nie będą tacy jak Ty stanowić o tym kto jest, a kto nie jest Polakiem. Kto ci nadał takie prawo, abyś Ty kwalifikował kto jest Polakiem, a kto nie? Ty jesteś sumieniem innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Jak dorwać Helmuta Kohla 27.08.11, 18:16 Chris Niedenthal ma udowadniać że jest Polakiem? Chris Niedenthal ma udowadniać, że jest artystą fotografii reporterskiej? To się gawiedź rozdokazywała... Odpowiedz Link Zgłoś