Dodaj do ulubionych

Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IVRP

23.08.11, 14:51
Dzierżyński? Przecież to Wasza opcja towarzyszu Wroński. Ciekawe gdzie Pan jest myślami Panie Zero.
Obserwuj wątek
    • grisza14 Pawka Morozof tez ma swoje marzenia 23.08.11, 14:57
      artystyczne. Moze nie Kiepura, ale domek w Warszawie jak najbardziej.
      • mlodaemerytka Re: Pawka Morozof tez ma swoje marzenia 25.08.11, 00:59
        Jak mozna byc tak trywialnym i porownywac do Kiepury takie zero ! Puknij sie w glowe
        czlowieku to olbrzymi nietakt, przepros za to pamiec Kiepury i nie wypisuj bredni.
        • totapis500 Re: Pawka Morozof tez ma swoje marzenia 25.08.11, 07:13

Tu się zgadza kastrat nie będzie TENOREM.
    • ajakzupa P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 23.08.11, 14:59
      Panie Wroński!

Jestem pełen podziwu dla Pana (serio). Ileż trzeba mieć w sobie samozaparcia, aby od lat pisać jeden i ten sam tekst, nie dążyć do samorozwoju, tylko ograniczyć się monotematycznie i łupać w pisowską partię i nie patrzeć peowskiej władzy na ręce. Nawet małpa by się znudziła, no, ale Pan człowiek...

A przecież i pisowcy, i peowscy są tacy sami, niczym się od siebie nie różnią. Co więcej, Pan człowiek światły i po drodze jest Panu z fanatykami religijnymi, jak np. Niesiołowski? Odda Pan im głos przy urnie w sytuacji, gdy ci ludzie we wszystkim są inni od Pana?

Nawet to, że w końcu to pańska chałtura, nie usprawiedliwia Pana, bo kadzi Pan politykom! Tym łajzom jednakowo szkodliwym, czy z PO, czy z PiS-u, czy z SLD, czy z PSL.
      • bezspokoju Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 23.08.11, 15:16
        Pisania o Ziobro nigdy nie jest za wiele, tym bardziej, że sam Złotousty mówi o sobie niestworzone historie. Pan Ziobro jeszcze nie dostrzegł, że chwalenie się podbojami sercowymi ma trojakie źródło : albo jest prymitywnym samochwałą, może mieć kompleks w tej dziedzinie i to tylko pobożne życzenie, ewentualnie próbuje nieudolnie odwrócić uwagę od swoich prawdziwych skłonności seksualnych. W najlepszym razie może być tylko mitomanem i pospolitym burakiem zarazem.
        • ajakzupa Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 23.08.11, 15:39
          Pisania o Ziobrze zawsze za dużo. Ziobro bowiem znaczy nic. Natomiast Coś to to, jak rządzi PO i PSL, a więc ci, którzy przesądzają o sytuacji Polski. Oni mają władzę nad tobą, nade mną, nad Wrońskim. A jaką ma władzę Ziobro? Zerową.

Kiedyś wierzyłem, że dziennikarską sitwę komunistyczną zastąpią publicyści naprawdę wolni i patrzący władzy na ręce. Byłem naiwny. Oni - dziennikarze - nie mogą się wyzwolić z postawy na klęczkach.

O wiele bardziej niż Ziobro ciekawi mnie casus: Wroński. Wroński, bez wątpienia człowiek wrażliwy, inteligentny, a jednak non stop działający wbrew sobie, bo kadzi ludziom takim, jak Niesiołowski. To jest zaprzedanie siebie w imię czego? Przecież Wroński oddaje władzę ogromną ludziom pokroju Niesiołowskiego, fanatykom i fundamentalistom religijnym. Takim samym, jak i ci z PiS-u.

Ten fenomen Wrońskiego sprzecznego z sobą samym, bo to jest fenomen, mnie ciekawi. Ziobro jest prostolinijny, cóż może być interesującego w Ziobrze...
          • bezspokoju Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 23.08.11, 15:50
            Spręż się i spróbuj wyartykułować konkretną, logiczną i spójną myśl na temat. Jednym słowem, o co Ci chodzi ?
            • ajakzupa Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 23.08.11, 16:41
              Nie ty - bezspokoju, czyli F. Edmuntowiczu iDzierżyński n spe (a co, Wrońskiemu wolno, to i mnie też) - będziesz mi mówić, co mam robić.
              • maxik-g Nie, pisowski cynglu, tobie nie wolno. 23.08.11, 17:59
                ajakzupa napisał:

> Nie ty - bezspokoju, czyli F. Edmuntowiczu iDzierżyński n spe (a co, Wrońskiemu
                > wolno, to i mnie też) - będziesz mi mówić, co mam robić.
                • ajakzupa tuskomatołecki czynglu o 23.08.11, 20:03
                  Tuskomatołecki cynglu o nicku maxik-g, marzysz o domku? No, to masz jak w szwajcarskim banku, że Wroński zestawi cię z krwawym Felkiem.

Marzysz o malowaniu? No, to cię zestawi z Hitlerem. Nie ma ratunku, Wroński przekroczył wszelkie granice. Teraz już każdemu wszystko wolno. Nawet mi: cynglowi Rydzyka i Natanka.

Za głupi jesteś, by to ogarnąć.
                  • maxik-g Krwawy Felek to twoja opcja, pisowski cynglu. 24.08.11, 01:02
                    Nie jesteś na tyle głupi, by to ogarnąć.
                    • ajakzupa tuskomatołecki cynglu 24.08.11, 08:06
                      Tuskomatołecki cynglu, jesteś tuskomatołkiem.
                      • ljkoziol2 Re: tuskomatołecki cynglu 25.08.11, 03:04
                        AjakDupa.Idź się wymyj bo znowu smrodzisz na całym forum, ty pisdzielcu.Zresztą, co ty robisz na tym forum?Wąd do rzepy albo waszego dziennika.
              • nowy-trend Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 24.08.11, 01:12
                Te "zupak" tobie już całkowicie odwaliło, każda wypowiedź jak zwykle kretynizm, agresja i jątrzenie. Nie musisz się więcej obawiać "ziojo" bo on w Brukseli a przed prezesiem także nie mocz się bo on dalej na prochach.
                • ajakzupa Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 24.08.11, 08:09
                  Te "nowy-smród" tobie już całkowicie odwaliło, każda twoja wypowiedź jak zwykle agresja, debilizm i judzenie. Na pewno boisz się Tuska, że cię znowu nabije w butelkę albo zamknie ci sklep, więc zioniesz nienawiścią do mnie, aby się Tuskowi przypodobać. Nic ci to nie da. Tusk zrobi, co mu się podoba, więc co najwyżej możesz się zmoczyć ze strachu przed nim.
                  • totapis500 Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 24.08.11, 10:29

Olewam Tuska i Kaczyńskiego też żaden z nich jeść mi nie da za komuny też za darmo nie dawali
                    to pieprzenie Napieralskiego też mam w głębokim poważaniu.Za komuny żyło mi się o wiele gorzej jak Jarusiowi bo jego tatuś był prominentnym kapusiem,a mój siedział bo zdradził kraj i
                    naród służąc w armii Andersa.
        • white_lake Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 23.08.11, 16:09
          bezspokoju napisał:

> Pisania o Ziobro nigdy nie jest za wiele, tym bardziej, że sam Złotousty mówi o
          > sobie niestworzone historie. Pan Ziobro jeszcze nie dostrzegł, że chwalenie si
          > ę podbojami sercowymi ma trojakie źródło : albo jest prymitywnym samochwałą, mo
          > że mieć kompleks w tej dziedzinie i to tylko pobożne życzenie, ewentualnie prób
          > uje nieudolnie odwrócić uwagę od swoich prawdziwych skłonności seksualnych. W n
          > ajlepszym razie może być tylko mitomanem i pospolitym burakiem zarazem.

Ziobro jest jednostką tak wybitną, że w jego przypadku występują wszystkie te okoliczności naraz.
        • gupek-wioskowy Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 23.08.11, 21:48
          "budował relacje nie w kategoriach mężczyzna - kobieta, ale osobowość - osobowość".

no to przysrał żonie ułan...... no ale czego oczekiwać od tej osobowości......
        • flat-ower Re: P. Wroński, czyli co, nawet nie wiadomo 24.08.11, 07:38
          Nie, to kompleks małego fiutka raczej!
    • euro_pejczyk1 Towarzyszu Wroński, 23.08.11, 15:06
      Żebyście nie wiem jak stawali na...czymkolwiek, to nie ma żadnej możliwości byście wy i ten wasz brukowiec ocieplili wasze wizerunki. Wstawka o Dzierżyńskim jest medialną hucpą, świadczącą o waszych zakłamanych sumieniach. I na do widzenia "odpcie... się od generała" i "ludzie honoru" to wasza bajka, dzięki której DO DZIŚ sprawcy mają się lepiej od ofiar.
      Czuwaj!
      • mariolanda1 Re: Towarzyszu Wroński, 23.08.11, 15:34
        Jak czegoś nie lubię to tego nie czytam, w imię czego zmuszasz się do czytania znienawidzonej przez siebie gazety, to sie nazywa tak troche brzydko.A ty zapewne jesteś ofiarą, tylko nie wiem czy dawnego systemu czy swojej głupoty i nienawiści do myślacych inaczej.
        • saint_just Re: Towarzyszu Wroński, 23.08.11, 15:42
          mariolanda1 napisała:

> Jak czegoś nie lubię to tego nie czytam, w imię czego zmuszasz się do czytania
          > znienawidzonej przez siebie gazety, to sie nazywa tak troche brzydko.A ty zapew
          > ne jesteś ofiarą, tylko nie wiem czy dawnego systemu czy swojej głupoty i niena
          > wiści do myślacych inaczej.
          • euro_pejczyk1 Re: Towarzyszu Wroński, 23.08.11, 18:29
            saint_just napisał:

> Zarabia na życie... z każdego postu rozlicza go skrupulatnie Błaszczak.

Klikasz z Czerskiej czy z Wiertniczej?
            • maxik-g Z Nowogrodzkiej, dupku. 24.08.11, 01:03

euro_pejczyk1 napisał:

> Klikasz z Czerskiej czy z Wiertniczej?
        • euro_pejczyk1 Re: Towarzyszu Wroński, 23.08.11, 18:25
          mariolanda1 napisała:

> Jak czegoś nie lubię to tego nie czytam, w imię czego zmuszasz się do czytania
          > znienawidzonej przez siebie gazety, to sie nazywa tak troche brzydko.A ty zapew
          > ne jesteś ofiarą, tylko nie wiem czy dawnego systemu czy swojej głupoty i niena
          > wiści do myślacych inaczej.

Otóż zastanów się o czym jest albo czego dotyczy tekst Wrońskiego. To nie jest dziennikarstwo. To jakaś aberracja, która mogła urodzić się tylko w głowach cze(rs)kistków. To prymitywna wycieczka osobista, żywcem wyjęta z totalitarnej prasy. Nie na darmo Michnik kuma się z Urbanem. A Wroński szuka Dzierżyńskiego wszędzie tylko nie we własnej redakcji, która WIELOKROTNIE mordowała medialnie ludzi.
          • borsuk112 Re: Towarzyszu Wroński, 23.08.11, 19:30

> mariolanda1 napisała:
            >
            > > Jak czegoś nie lubię to tego nie czytam, w imię czego zmuszasz się do czy
            > tania
            > > znienawidzonej przez siebie gazety, to sie nazywa tak troche brzydko.A ty
            > zapew
            > > ne jesteś ofiarą, tylko nie wiem czy dawnego systemu czy swojej głupoty i
            > niena
            > > wiści do myślacych inaczej.
            >
            > Otóż zastanów się o czym jest albo czego dotyczy tekst Wrońskiego. To nie jest
            > dziennikarstwo. To jakaś aberracja, która mogła urodzić się tylko w głowach cze
            > (rs)kistków. To prymitywna wycieczka osobista, żywcem wyjęta z totalitarnej pra
            > sy. Nie na darmo Michnik kuma się z Urbanem. A Wroński szuka Dzierżyńskiego wsz
            > ędzie tylko nie we własnej redakcji, która WIELOKROTNIE mordowała medialnie lud
            > zi.

Ustawienia Wyloguj
            borsuk112

Ulubione fora
            Ulubione wątki

+ dodaj zdjęcia Twoje: Posty Zdjęcia

Forum Publicystyka

Publicystyka
            Nauka
            Duży Kadr
            Telekceważeni
            Poradniki i raporty

Wysokie Obcasy
            Polska Biega
            Leczyć po ludzku
            Duży Format
            Gazeta Wyborcza in English

więcej » Załóż forum
            REKLAMY GOOGLE

Lokata 9% na 2 mies.
            Sprawdź jak zarobić więcej na lokacie !
            OpenOnline.pl
            Lokata Bankowa 8%
            na 2 mies. bez "podatku Belki" Załóż przez Internet !
            getinonline.pl/GetinBank
            Tanie Nowe Mieszkania
            Dogodna lokalizacja,Wysoki standard Szeroka oferta - Sprawdż!
            vitabrain.pl

to jak w takim razie nazwać dziennikarstwo Ziemkiewicza i spółki???
    • saint_just Ach ten zagadkowy erotyzm 23.08.11, 15:37
      wśród nadludzi z NSDAP....
    • ciuciumorales Wronski, to zenujace.... 23.08.11, 15:37
      i tyle w tym temacie.
      --
      www.youtube.com/watch?v=7zNEbvYKSxI</a>
    • trajkotek Zbigniew Ziobro czyl Paweł Wroński? 23.08.11, 15:38
      Paweł Wroński NAPISAŁ:
      "Czytałem gdzieś, że Feliks Edmundowicz Dzierżyński był w gruncie rzeczy łagodnym, spokojnym, pełnym ciepła człowiekiem i romantykiem z natury. W Moskwie marzył o spokojnym życiu i małym domku w Warszawie. To ostatnie marzenie Feliksa Edmundowicza było rzeczywiście przerażające."

A ja czytałem,że Иocиф Виccaриoнoвич Стaлин DUŻO PISAŁ ... Panu, Panie WRrrr pewnie to dużo daje do myślenia ...
      Wroński PISZE
      • demetria11 Re: Zbigniew Ziobro czyl Paweł Wroński? 23.08.11, 17:18
        Winston Churchill też dużo pisał.
      • erte2 Re: Zbigniew Ziobro czyl Paweł Wroński? 23.08.11, 17:57
        trajkotek
        A najwięcej pisał Kraszewski. Tylko co z tego wynika ?
      • 0721x Re: Zbigniew Ziobro czyl Paweł Wroński? 24.08.11, 06:40
        trajkotek bączku Ty też dużo piszesz....
    • aa1000 Re: Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IVRP 23.08.11, 15:39
      Czy ludziom z tzw. polityki i celebry brakuje pieniędzy na konsultację z jakimiś przytomnymi doradcami ds PR.
      Ostania foto sesja pani minister [na szczęście w gabinecie masażu] i powyższa spisana przez Galę, ośmiesza niestety elektorat.
    • januszwk-pl Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 15:42
      Prawdziwa twarz Zbigniewa Ziobry. „Super Express” odkrył, że niewiele brakowało, aby został księdzem, bo tak chciała jego babcia. Zrezygnował, bo miał pociąg do dziewczyn. Są jednak tacy, co sugerują że pociąg jest, ale jedzie w zupełnie inną stronę.
      Newsweek Kret w PiS-ie i moherowa słuchawka Mariusz Cieślik, Robert Górski, Marcin Wójcik 22 czerwca 2009
    • rolex12 ten tekst jest na poziomie... 23.08.11, 15:58
      wczesnej podstawówki tow. Wronski.
    • bumcykcykhopsiup Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 16:07
      "Ta wybrana to Patrycja Kotecka, dziennikarka "Życia Warszawy", a w czasach rządu PiS wiceszefowa Agencji Informacyjnej TVP."
      koteria jak zwykle
    • maxixxx Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 16:30
      Po wczorajszym tekście mister Wrońskiego który cieszył się, że fanów innych poglądów niż POPiSowe premier polskiego rządu odsyła do ministra do spraw wykluczonych myślałem, że redaktora Wrońskiego nie będzie stać na coś głupszego i jednak się pomyliłem

Każdy kto choć raz zobaczył mój komentarz wie, że politykom PO i PiS życzę wszystkiego najgorszego ale zwykłe człowieczeństwo nakazuje mi dziś stanąć w obronie wyjątkowej kanali jaką dla mnie jest Zbigniew Ziobro bo jako człowiek czuję, że nawet kanalia ma prawa ludzkie, które ta kanalia odmawiała innym ludziom

A te prawa nakazują mi bym napisał panu Wrońskiemu by następnym razem biorąc się za poważną analizę wywiadu dla gazety plotkarskiej obojętnie kogo napierw stuknął łbem w ścianę a jak mu nie przejdzie chęć komentowania to, żeby zaprosił jakiegoś kolesia i pograł z nim w windowsowego sapera bo to będzie lepiej spożytkowany czas
    • jurber1 Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 16:42
      Znacie Ziobrę - to chorobliwy kłamca - w każdym zdaniu musi być kłamstwo ! A więc prawda wyglada na opak - następująco: "kobieciarz" - znaczy: interesują go chłopcy, bruneci, nie cierpi dyskotek, nie cierpi "bachorów", BB oczywiście była starą babą gdy Zbysio miał 16 lat, nie "podbijał" serca PP - to tylko układ kamuflujący klamstwa każdej strony... itd, itd
      • rockawy Re: Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 24.08.11, 00:44
        Jubiler 1 dokladnie tez tak mysle. Wyobrazasz sobie Zioberke w sweterku lub tym smiesznym garniturku na dyskotece .Nie .Takich to ja widuje obsciskujacych na ulicach i w metrze NY. Uroda wypisz ,wymaluj nasz Zbyniu.Te same minki,usteczka w ciup i oczka rozbiegane ,kontrolujace sytuacje.
    • dr54 Zbigniew Ziobro kobieciarzem ! 23.08.11, 17:35
      Serdecznie sie usmialem czytajac " Gale " . Preferencje seksualne tego pana sa powszechnie znane , nawet slub i dziecko w drodze nie sa w stanie tego zatuszowac . W kazdym zwiazku partnerzy odgrywaja role kobiet lub mezczyzn , wiec nazywanie siebie kobieciarzem nie jest niczym zaskakujacym . Zero bedzie zerem i tak juz pozostanie !!!!!!!!!!!!!!!!
    • tykaczor Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 17:41
      Nie dziwię się Zbyniowi Gwoźdiowi . Jeżeli się ma inną orientację seksualną to naprawdę ciężko się zmusić do innej płci . Jaki ten "człowiek " przechodzi KOSZMAR !
    • mike.recz Z tym Dzierżyńskim to Pan przegiął. 23.08.11, 17:46
      Zachował się Pan jak głupek i zniżył do poziomu red. Warzechy:
      lukaszwarzecha.salon24.pl/284224,sowieckie-chamstwo-radnych-po
      • rozwado Re: Do Dzierżyńskiego to mu daleko 24.08.11, 22:59
        Musi dlugo sie uczyc.
    • acc4 Już w dzieciństwie miewał Kocio do niewieścich 23.08.11, 18:40
      nóżek pociąg... Ten pociąg dowiózł Kocia, jak pamiętamy, do zimnych nóżek w galarecie.
    • antropoid Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 18:49
      "Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP"

Pogratulować panu redaktorowi porównań. Już gorzej Kiepury nie można sponiewierać...
      • emilly_davisson Re: Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 21:57
        Bardzo mądre i trafne podsumowanie!
        Porównać cenionego polskiego śpiewaka do tego potwora, który dla partykularnych interesów partyjnych zamykał niewinnych ludzi na lata w aresztach, przeciwników politycznych doprowadzał do samobójstwa i wydawał miliony z budżetu państwa na akcje służb specjalnych montujących pseudoafery w celach j.w. Potwora, który zniszczył dochodowy szpital i karierę jednego z najzdolniejszych polskich kardiochirurgów, operującego najbardziej beznadziejne przypadki z całej Polski, lekarza przez wielkie L szanowanego i podziwianego przez wszystkich swoich pacjentów) kłamliwie oskarżając go publicznie i nawet przed rozpoczęciem sprawy w sądzie o .... morderstwo pacjenta !!!

Nie można żartować z tego typu ludzi ! Takich ludzi powinno się wykluczać z życia społecznego i politycznego , żeby nie dopuścić do władzy kolejnego hitlerka.
    • aekielski Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 18:55
      Mały biały domek co noc mi się śni,mały biały domek,a w nim ja i ty. Są to słowa piosenki śpiewane przez byłego prokuratora generalnego żonie co dzień,co noc. Przewaga Z.Ziobry nade mną jest taka,że on już był, a ja jeszcze raz chciałbym być. Już raz chciałem.
      • darek638 Re: Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 19:00
        Panie Pawle miej Pan litość. No już dzisiaj to takie pierdoły Pan napisał jak
        w najgorszym szmatławcu a później wmawiacie nam, że GW to nie tabloid.
        A co?
        Pzdr.
        • terror Re: Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 22:54
          darek638 napisał:

> Panie Pawle miej Pan litość. No już dzisiaj to takie pierdoły Pan napisał jak
          > w najgorszym szmatławcu a później wmawiacie nam, że GW to nie tabloid.
          > A co?
          > Pzdr.
          To nie tabloid, to GóWno
    • emigrantka-1 Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 19:04
      Ciekawe, co z tego wszystkiego dostanie Kotecka za bycie parawanem. Ziobrze juz nic nie pomoze, chocby mial i szescioro dzieci.
    • totapis500 Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 19:44

Zastanawiam się co pocznie ta jego żona i jak pocznie może to będzie niepokalane poczęcie.
    • ajakzupa No i jakoś przestało być miło. 23.08.11, 20:28
      Wroński, marzysz o domku? No, to sam sobie dośpiewaj, kim możesz być. A może marzyłeś o malowaniu? No, to jesteś blisko pewnego faceta ze swastyką...

Każdy z nich: Mao, Stalin, Pol Pot, Castro itd., itd. o czymś marzył, o czymś sielankowym, i był dobrotliwym panem, więc, Wroński, masz duży wybór, jeśli chodzi o to, kim możesz jeszcze być...

No i jakoś przestało być miło.
      • jabmax Re: No i jakoś przestało być miło. 23.08.11, 20:49
        A propos: faceta ze swastyką..., Rudolf Höß miał być księdzem...
        • ajakzupa Re: No i jakoś przestało być miło. 23.08.11, 21:05
          No, notabene, a Stalin miał niższe seminarium prawosławne. Coś w tym jest... Być może Wroński był ministrantem albo marzył, by być ministrantem...
    • antypisdzior Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 20:45
      Szkoda że nie powiedział jak nagrywał kolegów na studiach i donosił do prokuratury. Dla mnie on zawsze będzie zerem.
    • ksantypasokrates Zbigniew Ziobro, czyli Jan Kiepura IV RP 23.08.11, 20:50
      Panie Wroński !!! Proszę nie używać nazwiska J. Kiepury do takich niecnych porównań. Spadkobiercy tego słynnego śpiewaka i aktora może o tym artykule nic nie wiedzą i odpowiednio nie zareagują !!!! A mieliby wszelkie podstawy , aby żądać odszkodowania !!!!

!I to wielkiego !!!!!

Ale niech Pan wie ,ze w Polsce żyją fani Kiepury i dalsi krewni i Oni także mogą to uczynić !!!!

.I także mieliby do tego prawdopodobnie wszelkie prawa !!!!

Jak Pan oficjalnie nie przeprosi za to , co Pan uczynił , to oświadczam ,że jestem jednym z krewnych śp. J. Kiepury !!!!!

A więc mogę zadziałać !!!!!

.I chociaż to pokrewieństwo jest piąta wodą po kisielu , ale jest . i na tą okoliczność mam dowody !!!!

• brzmski "brunetki, blondynki" 23.08.11, 20:53
      że paweł w. lekkie, zbyt lekkie pióro ma, wiadomym jest nie od dziś; ale żeby nieopatrznie posiłkować się płyciuchną asocjacją, ze szkodą dla wydźwięku ideowego, tegośmy się nie spodziewali; miało być krotochwilnie - ziobro...janem kiepurą IV rp; wyszło - jak często bywa; otóż gazettfacecjonista zwrócił uwagę ogółu na istotowy rys - umiłowanie ojczyzny, łączący ponad czasami wymienione postacie; wszak jan kiepura - nawet swoją willę w krynicy zwał... p a t r i a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka