Dodaj do ulubionych

Gdzie uciekł Kaddafi

24.08.11, 21:10
Tam, gdzie pieprz rośnie.
I jeszcze wam zapieprzy...
Obserwuj wątek
    • blacktractor Gdzie uciekł Kaddafi 24.08.11, 21:37
      >>Dwa miliony dinarów (1,3 mln dol.) nagrody za Kaddafiego miał obiecać pewien biznesmen z Bengazi.

jasne... to na pewno miejscowy poławiacz gąbek
      • ubiquitousghost88 Obiecał 1 mln GBP (B jak Bengazi)... 25.08.11, 08:31
        blacktractor napisał:

> >>Dwa miliony dinarów (1,3 mln dol.) nagrody za Kaddafiego miał obiecać
        > pewien biznesmen z Bengazi.
        >
        > jasne... to na pewno miejscowy poławiacz gąbek
    • zalogowany.cookie Re: Gdzie uciekł Kaddafi 24.08.11, 21:42
      Ja wiem, że polska język trudna język, ale jednak w tytule napisałbym "dokąd uciekł", a nie "gdzie".
      • ffamousffatman Re: Gdzie uciekł Kaddafi 25.08.11, 07:38

no to by s miał napisane
        • 1zorro-bis Re: Gdzie uciekł Kaddafi 25.08.11, 07:41
          koniec sukinsyna bliski....
          • ubiquitousghost88 Re: Gdzie uciekł Kaddafi 25.08.11, 08:41
            1zorro-bis napisał:

> koniec sukinsyna bliski....

Oj, fajni ci dranie... Prawdziwi libijscy rewolucjoniści...
            Tańszych i SAS nie mógł wynająć.
      • ubiquitousghost88 Zanim coś napiszesz, pomyśl trzy razy... 25.08.11, 08:34
        ...żebyś i ty ze wstydem nie uciekał dokąd pieprzowi się nie śniło rosnąć...

zalogowany.cookie napisał:

> Ja wiem, że polska język trudna język, ale jednak w tytule napisałbym "dokąd uc
        > iekł", a nie "gdzie".
    • kotek.filemon Za jakiś czas się odnajdzie 25.08.11, 10:06
      Ale nie za krótki, tak ze trzy lata minimum. A potem się znowu zrobi Obama TV (a nie, pardą, ta marionetka tyle nie przetrwa), zrzuci ciało do oceanu i poszuka następnego króliczka do gonienia. Ważne, żeby gawiedź miała poczucie zagrożenia.
    • zalewajka.pt Szef libijskich "powstańców 25.08.11, 15:22
      Ten szef libijskich "powstańców" już jest przestępcą. Według prawa nawoływanie kogoś do zabicia innego człowieka jest przestępstwem. Już powinien stanąć przed sądem, najlepiej w sądzie jego mocodawców czyli w Hadze. Dowiemy się w ten sposób jakie prawa obowiązują w "demokracji" NATO.
    • kapitan.kirk Gdzie uciekł Kaddafi 25.08.11, 17:49
      Na pytanie "Gdzie uciekł Kaddafi", odpowiedź jest akurat bardzo prosta - uciekł w Libii. Dużo trudniej natomiast odpowiedzieć na pytanie "Dokąd uciekł Kaddafi". A jeszcze trudniej - na pytanie "Gdzie się podziali i dokąd odeszli ludzie umiejący prawidłowo pisać po polsku na poziomie szkoły podstawowej, że zamiast nich GW musi zatrudniać naturszczyków". :-/
      Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka