ubiquitousghost88 24.08.11, 21:10 Tam, gdzie pieprz rośnie. I jeszcze wam zapieprzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blacktractor Gdzie uciekł Kaddafi 24.08.11, 21:37 >>Dwa miliony dinarów (1,3 mln dol.) nagrody za Kaddafiego miał obiecać pewien biznesmen z Bengazi. jasne... to na pewno miejscowy poławiacz gąbek Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Obiecał 1 mln GBP (B jak Bengazi)... 25.08.11, 08:31 blacktractor napisał: > >>Dwa miliony dinarów (1,3 mln dol.) nagrody za Kaddafiego miał obiecać > pewien biznesmen z Bengazi. > > jasne... to na pewno miejscowy poławiacz gąbek Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.cookie Re: Gdzie uciekł Kaddafi 24.08.11, 21:42 Ja wiem, że polska język trudna język, ale jednak w tytule napisałbym "dokąd uciekł", a nie "gdzie". Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Gdzie uciekł Kaddafi 25.08.11, 07:38 no to by s miał napisane Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Re: Gdzie uciekł Kaddafi 25.08.11, 08:41 1zorro-bis napisał: > koniec sukinsyna bliski.... Oj, fajni ci dranie... Prawdziwi libijscy rewolucjoniści... Tańszych i SAS nie mógł wynająć. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Zanim coś napiszesz, pomyśl trzy razy... 25.08.11, 08:34 ...żebyś i ty ze wstydem nie uciekał dokąd pieprzowi się nie śniło rosnąć... zalogowany.cookie napisał: > Ja wiem, że polska język trudna język, ale jednak w tytule napisałbym "dokąd uc > iekł", a nie "gdzie". Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Za jakiś czas się odnajdzie 25.08.11, 10:06 Ale nie za krótki, tak ze trzy lata minimum. A potem się znowu zrobi Obama TV (a nie, pardą, ta marionetka tyle nie przetrwa), zrzuci ciało do oceanu i poszuka następnego króliczka do gonienia. Ważne, żeby gawiedź miała poczucie zagrożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zalewajka.pt Szef libijskich "powstańców 25.08.11, 15:22 Ten szef libijskich "powstańców" już jest przestępcą. Według prawa nawoływanie kogoś do zabicia innego człowieka jest przestępstwem. Już powinien stanąć przed sądem, najlepiej w sądzie jego mocodawców czyli w Hadze. Dowiemy się w ten sposób jakie prawa obowiązują w "demokracji" NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Gdzie uciekł Kaddafi 25.08.11, 17:49 Na pytanie "Gdzie uciekł Kaddafi", odpowiedź jest akurat bardzo prosta - uciekł w Libii. Dużo trudniej natomiast odpowiedzieć na pytanie "Dokąd uciekł Kaddafi". A jeszcze trudniej - na pytanie "Gdzie się podziali i dokąd odeszli ludzie umiejący prawidłowo pisać po polsku na poziomie szkoły podstawowej, że zamiast nich GW musi zatrudniać naturszczyków". :-/ Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś