grisza14 29.08.11, 10:48 Szkoda, ze od czasu Anastazji Potockiej nie ma juz seksownych publicystek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
q-ku jak feministki się pienią na wieść o prostytucji;) 29.08.11, 11:00 może się pani autorka pocieszyć - panów też się wynajmuje w takich agencjach no tak, ale przecież szanującej się, postępowej feministce nie wypada być hetero, to demode Odpowiedz Link Zgłoś
aro-d Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwóreczka... 29.08.11, 11:09 A ja takie pytanko małe mam. Przede wszystkim do redaktorów Superaka, ale i do Pani Redaktor - a czy to nie prywatna sprawa piłkarzy, gdzie spędzają wolny czas? Czy podawanie nazwisk klientów domu publicznego nie jest naruszeniem ich prywatności? A już zupełnie do Pani Redaktor - czy schodzenie do poziomu tabloidu, nawet pod pozorem przeglądu prasy i walki o prawa kobiet nie zrównuje GW z Superakiem, Faktem, News of the World...? Chociaz te nazwiska mogła Pani sobie darować. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwórecz 29.08.11, 19:43 No to niech piłkarze wytoczą proces Superakowi Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwóreczka... 29.08.11, 11:21 "... a teraz poużywamy sobie z ich kobietami?" pani tez jest zaszyta w xix wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: Zuchy w burdelu i inteligentna czwóreczka 29.08.11, 11:42 grisza14 napisał: > Szkoda, ze od czasu Anastazji Potockiej nie ma juz seksownych publicystek. ------------- Domino/Grisza- na Twoim miejscu nie wypowiadałbym się na temat sexu. Uwierz najpierw, że się od jego różnych form nie ślepnie, zbieraj doświadczenia i za trzydzieści lat pogadamy. Tobie naprawdę odbija. Sex jest piękny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: Zuchy w burdelu i inteligentna czwóreczka 29.08.11, 11:46 PS; dowiedź, że jesteś mądry i pomyśl, zanim się zaplujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cul-de-sac Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwóreczka... 29.08.11, 11:48 Jakas falszywa nutka przebija przez ten artykul...Nie bylo innych tematow? Odpowiedz Link Zgłoś
vieslawk Co to za paplanina? 29.08.11, 12:00 Czy to jest jakiś plotkarski portal? Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Czego można oczekiwać od griszeńki,który na swojej 29.08.11, 12:04 liście masturbacyjnej ma SFotygowaną Straganiarę, Sobecką, Kempę, Szczypińską, Płaszczaka i Hofmana.. Że nie wspomnę o Don Maccioro i Kaczorze w brunatnych mundurkach.. z krótkimi spodenkami.. oczywiście.. lol.. "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
lolopiekny a jak tam Wasze życie osobiste towarzyszko ? :) 29.08.11, 12:15 cytując Misia.... Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly Dzięki p.Miłado,nareszcie wiem dlaczego uważam PiS 29.08.11, 12:34 za partię zdegenerowanych oszustów i kłamców, zbiorowisko psychopatów/socjopatów, paranoików, manipulatorów i prowokatorów.. a niekiedy nawet za zdrajców własnej Ojczyzny.. Otóż wraz z 80% społeczeństwa cierpię na postępującą degradację umysłową... Jak mogłem tego nie dostrzec..? Z prawicą jest wszystko w porządku.. tylko ze mną dzieje się coś złego.. Już nie wiem komu bardziej dziękować Hofmanowi czy Żarynowi że mnie oświecili.. i wskazali mi moje miejsce... (Nie wiemy z kim o tym ŻARYN rozmawiał, ale wiemy, od niego, że od lat.. i nikt się tym nie przejął.. nikt nic nie zrobił żeby to naprawić..? SKANDAL!!) "Nie widzi pan zagrożenia, że polska prawica przestanie być rozumiana przez Polaków? Od lat mówi się o postępującej degradacji umysłowej części rodaków". "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan Swif Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Dzięki p.Miłado,nareszcie wiem dlaczego uważa 30.08.11, 17:03 Ale kto powiedział, że ta "część rodaków", cierpiąca na degradację umysłową, to akurat Polacy (ci, którzy nie rozumieją prawicy, oczywiście)? Moim zdaniem równie dobrze może chodzić o degradację umysłową prawicy - która to (degradacja, nie prawica) powoduje, że reszta społeczeństwa rzeczywiście nie rozumie, o co prawicowym degeneratom chodzi. W końcu gdyby ktoś postawił w jednym rzędzie np. Girzyńskiego, Macierewicza, Fotygę i Mularczyka - to zdjęcie do podręcznika anomalii jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Takie Zuchy a nie mają fajnych swoich dziewczyn. 29.08.11, 12:40 Co to za ciury życiowe ci, pożal się boże, maczo z Legii, że muszą do burdelu. Czy naprawde nie stać ich aby zdobywać fajne dziewczyny. Tacy chłoptasie "piłkogłowi". Żenada. Poruta. Obciach. A ten wychowujący przez sport działacz co się wypowiada. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
gostuniop Re: Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwórecz 29.08.11, 14:09 Takie tematy: www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,114757,9865442,Jak_zaciagnac_kobiete_do_lozka.html?as=1&startsz=x zapewne pani Jędrysik nie rażą? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwóreczka... 29.08.11, 15:06 "Najpierw pognębiliśmy w Moskwie ich mężczyzn, a teraz poużywamy sobie z ich kobietami?" Więcej... wyborcza.pl/1,75968,10190804,Zuchy_Legii_w_burdelu_i_inteligentna_czworeczka_z.html#ixzz1WQGM7RFa Tego typu pytanie naprawdę mogła sobie Pani darować. Odpowiedz Link Zgłoś
brzmski opowieści z... magla 29.08.11, 15:20 a magiel na, nie - nie w alei róż, raczej... na ząbkowskiej; zatem burdel w miejsce agencji towarzyskiej przystoi?!; jako środek stylistyczny - może, lecz z ust pąkowia miłady ję. - stanowczo n i e; choć, być może, rzecz cała przyczynę ma nie w ustach, a... na sercu - w portfelu, skoro maciej st. - o produkcie defekacji, x, y, nawet b (jak bikont np.) - opowieści z krypty, snują, przypiwszy się do jedwabnego, treblinki, kielc z czasów pogromu; może gra idzie o wymóżdżonego, a przy kasie czytelnika, i stąd... tabloizacja Odpowiedz Link Zgłoś
helguera ten tekst jest debilniejszy od poprzedniego. 29.08.11, 18:58 więc może i tu milada powinna zrezygnowac z ooini interautów. Odpowiedz Link Zgłoś
darek638 Re: ten tekst jest debilniejszy od poprzedniego. 29.08.11, 20:28 Polactwo prostactwo zawsze swoje. Chodzenie do agencji jest powodem do wstydu. Z prostego powodu wchodzisz do agencji zdrowy. A jaki wychodzisz? To nie jest niezobowiązująca przyjaźń z sąsiadką czy koleżanką z biura. Co dalej z agencji do żony? Chyba, że jeszcze przy drodze jakąś Bułgarkę się trafi. Robią to chłopcy, którzy zarabiają od 60 do 100 tysięcy złotych miesięcznie. Bezradni chłopcy. Co lepsze kasa czy rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: ten tekst jest debilniejszy od poprzedniego. 30.08.11, 17:05 A gdzieś ty widział mądrego piłkarza? Polskiego zwłaszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
malauchatka Re: ten tekst jest debilniejszy od poprzedniego. 31.08.11, 12:39 Nie bądź głupi i nie denerwuj się to ICH sprawa. A może nie miał ich kto rozprawiczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
malauchatka Re: Zuchy w burdelu i inteligentna czwóreczka 29.08.11, 21:18 Noo, Pani Redaktor! Piętnować chłopaków, że poszli do burdelu a od czego jest burdel? Ja nie korzystam( mam swoje lata i nie bardzo miałbym tam, co robić) - zazdroszczę ale zawiści nie czuję. Być może nie mają stałych dziewczyn? - jaki problem? Co do ministra "adonisa", ma 37 lat i ładną sylwetkę prawdopodobnie niektórym paniom się spodoba, za kilka lat spróchnieje i nie podskoczy bo się rozsypie, lepiej jak się pokazuje taki niż zadufany w swojej mądrości(na to ma czas) Co do braku burdeli dla pań( wyczuwam pewną zazdrość - panowie mają.. a my?). Nic prostszego może Pani(z całym szacunkiem) stanąć na czele odpowiedniego ruchu kobiet i spowodować otworzenie takowych. Felieton wygląda na czepianie się... tylko czego? i po co? ŻYCZĘ MIŁEJ ZABAWY W DAMSKIM BURDELU! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwóreczka... 29.08.11, 22:20 Przysłowia są mądrością narodów, a jedno z nich mówi, że " Jak suka nie da, pies nie weźmie". Zatem - w czym problem????? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwórecz 30.08.11, 17:06 Może w tym, jakim trzeba być żałosnym kutafonem, żeby chodzić do burdelu? Odpowiedz Link Zgłoś
malauchatka Re: Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwórecz 31.08.11, 12:35 Ja wiem, że to przykre, ale to ich osobista sprawa. Nie chodzisz? - widocznie nie musisz, Po to dobry Bozia stworzył burdele, żeby z nich korzystać - nie byłoby tych przybytków, gdyby nie było na nie zapotrzebowania. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Zuchy Legii w burdelu i inteligentna czwóreczka... 29.08.11, 22:22 A jeszcze parafrazując Laskowika z Kabaretu "TEY" można by rzec: " nie chciało się nosić teczki - dziś trzeba dawać d.....czki" O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś