sop3 09.09.11, 07:19 Trzymajcie owce daleko od Błoń! To jest jeden wielki wychodek żeby nie powiedzieć sracz dla psów z połowy Krakowa. O menelstwie ,dla którego w lecie to jest sanitariat i noclegownia nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donmarek Re: PSL pasie na Błoniach 09.09.11, 09:19 ... no coś Ty! To doskonały pomysł . Przynajmniej będzie i oscypek i bryndza z naturalną wkładką. Jakieś owsiki, włosienie etc. A jest i szansa na bąblowicę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: PSL pasie na Błoniach 09.09.11, 09:55 sop3 napisał: > Trzymajcie owce daleko od Błoń! To jest jeden wielki wychodek żeby nie powiedzi > eć sracz dla psów z połowy Krakowa. O menelstwie ,dla którego w lecie to jest s > anitariat i noclegownia nie wspomnę. A to wszystko zmienia oblicze ziemi, tej ziemi! Pan wiesz, kto po niej stąpał... Odpowiedz Link Zgłoś
oryginalnystahustah PSL pasie na Błoniach 09.09.11, 09:57 ...z Jeleniej Góry...? Odpowiedz Link Zgłoś
hazaja Re: PSL pasie na Błoniach 09.09.11, 09:57 Górale nie są zachwyceni. To jedna wypowiedź. Wystarczy poczytać sobie komentarze na podhale24... Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 PSL pasie na Błoniach 09.09.11, 11:41 To skandal żeby na miejscu które zostało dotknięte stopą świętego tak sprofanować Dziwisz chyba zaspał. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Już mi sie to zaczęło podobać, ale ... 09.09.11, 11:58 Już mi się to nawet zaczęło podobać, ale po przeczytaniu komentarzy "wziąłem na wstrzymanie". Krakowianie wiedzą lepiej jakie te błonie rzeczywiście są. Pewnie nawet lepiej niż ja o morzu :) więc musze polegać na ich opinii. Ale obrazek pikny :) Odpowiedz Link Zgłoś
bsnrk PSL pasie na Błoniach 09.09.11, 14:00 Pomysl fajny, ale czy naprawde 200 tysiecy kosztuje wypas owiec na Bloniach, to chyba pytanie do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś