jur56 10.09.11, 15:13 PO wygra , ale na zasadzie mniejszego zła i to jest smutne . Kadry PO to makabra , brak profesjonalizmu , wizji , chęci działania itd . Sami karierowicze i do tego bufony . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubiquitousghost88 Dobry artykuł. Mucha nie siada... 10.09.11, 16:02 ...bo tekturowym wachlarzem co rusz to po dupie dostaje. W końcu z powrotem poleciała, nie jak HGW, ale od fryzjera w Krynicy do W-wy. Żeby sobie Polskę z drugiej strony obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Dobry artykuł. Mucha nie siada... 10.09.11, 18:07 ubiquitousghost88 napisał: > ...bo tekturowym wachlarzem co rusz to po dupie dostaje. > W końcu z powrotem poleciała, nie jak HGW, ale od fryzjera w Krynicy do W-wy. > Żeby sobie Polskę z drugiej strony obejrzeć... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ klakier Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Na ciebie siada. Chętnie i z zamiłowaniem... 10.09.11, 21:13 snellville napisał: > ubiquitousghost88 napisał: > > > ...bo tekturowym wachlarzem co rusz to po dupie dostaje. > > W końcu z powrotem poleciała, nie jak HGW, ale od fryzjera w Krynicy do W > -wy. > > Żeby sobie Polskę z drugiej strony obejrzeć... > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > klakier Odpowiedz Link Zgłoś
charli "Następny knot. Rażeni" łatwo na takie przerobić.. 12.09.11, 05:00 "Następny krok . Razem" łatwo przerobić na podobny podmieniając literki.. :) kto ma ciekawszy pomysł...? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek A Palikot spotyka sie z ludźmi na ulicy, w domach 10.09.11, 16:48 .. i wie naprawdę co w polskiej trawie piszczy.. I da im popalić... I popędzi kota.. Ale nie ma coś PiStrolli nad wspólną spluwaczką..? Jest zebranie w TVTrwam, czy w Gazecie Wolskiej i Naszym Nocniku.. wypłata srebrników..? Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: A Palikot spotyka sie z ludźmi na ulicy, w do 10.09.11, 16:53 .... i nawet odwiedzil nasz oddzial zamkniety . Ujal nas swoja osobowoscia i jak tylko nas wypuszcza to wszyscy oddamy na niego glos. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypopasku Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny M... 10.09.11, 18:15 Wreszcie normalna atmosfera,przyjazne twarze nie mówiąc ociekawych wystąpieniach nikogo nie obrażających.Dalsze rządy platformy to skok Polski o dalsze 15 lat w rozwoju kraju i zbliżeniu do krajów wysoko rozwiniętych.I oto należy walczyć w wyborach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysz-tof110 Re: Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny 10.09.11, 19:02 niestety terządy będziemy odczuwać nie 15 lat ale co najmniej 30 Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nawet dłuej, mam nadzieję 11.09.11, 09:25 krzysz-tof110 napisał: > niestety[?] te rządy będziemy odczuwać nie 15 lat ale co najmniej 30 Na szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Muchy ciągną do g.... 10.09.11, 19:35 Skok o dalsze 15 lat ..... Co ty łykasz człowieku ? Zjarałeś się czy jak ? Widziałeś rozwój po podnoszeniu podatków ? Przy utrzymywaniu całych grup uprzywilejowanych A może po blancie wierzysz że nastąpi obniżenie przez podniesienie. Cud qrwa ! Zał mi takich pajaców którzy widząc kogoś w błękitnej koszuli z wyretuszowaną facjata na plakatach po wizycie u kosmetyczki sądzą że to liberałowie .... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie ma to jak "argumenty" w dyskusji! 11.09.11, 09:39 drmuras napisał: > Muchy ciągną do g.... > Co ty łykasz człowieku ? ... > Cud qrwa ! > Zał mi takich pajaców ... Chamstwo nigdy nie zastąpi argumentów, niestety. P.S.: Po co ktoś się fatyguje pisać na forum, skoro nie ma nic do powiedzenia? Żeby sobie ulżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt0_1 Re: Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny 10.09.11, 20:51 szczypopasku napisał: > Wreszcie normalna atmosfera,przyjazne twarze nie mówiąc ociekawych wystąpieniac > h nikogo nie obrażających.Dalsze rządy platformy to skok Polski o dalsze 15 lat > w rozwoju kraju i zbliżeniu do krajów wysoko rozwiniętych.I oto należy walczyć > w wyborach!!!!! Tak myśli dureń Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Obrazki z konwencji PO 11.09.11, 09:50 emeryt0_1 napisał: > szczypopasku napisał: > > Wreszcie normalna atmosfera,przyjazne twarze nie mówiąc ociekawych wystąpieniach > > nikogo nie obrażających.Dalsze rządy platformy to skok Polski o dalsze 15 lat > > w rozwoju kraju i zbliżeniu do krajów wysoko rozwiniętych.I o to należy walczyć > > w wyborach!!!!! > Tak myśli dureń Dureń , bo jest innego zdania niż TY? P.S.: Ciekawe, który z Was jest który? - (Makuszyński) Odpowiedz Link Zgłoś
p0kraka Re: Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny 11.09.11, 02:37 koles jest albo czescia aparatu wladzy (czlonek po) albo sie niezle nawalil Odpowiedz Link Zgłoś
paw73 PO potrzebowała 4500 ochroniarzy na konwencje 10.09.11, 18:32 4500 ochroniarzy zatrudniła Platforma,do ochrony konwencji. Czego tak boi się Tusk, że aż 4500 ochroniarzy potrzebował by chronić dobroczyńców ludu? Ludzie, którzy niczego się nie boję nie oraz mający nic złego na sumieniu ,aż tak się nie boja jak PO. Żeby zatrudniając 4500 ochroniarzy , na ochronę konwencji . Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek Psychopata paw73 i 4500 trolli nie zmienią faktu 11.09.11, 05:31 że PiS ma szansę na zwycięstwo jedynie w konkursie na najdurniejsze kłamstwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysz-tof110 Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny M... 10.09.11, 19:00 całe szczęście że to juz tylko miesiąc rządów arogantów i ignorantów nierobów i leni Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny 11.09.11, 10:02 krzysz-tof110 napisał: > całe szczęście że to juz tylko miesiąc rządów arogantów i ignorantów nierobów i leni Oj, żebyś się nie rozczarował... Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Chcecie to ufajcie, ja jestem wyleczony. 10.09.11, 20:32 Dość mam rządzenia poprzez sondaże, dość mam liberalizmu w wersji Balcerowicza, dość mam polityki, która za wszystko każe płacić obywatelom, która rynek i kapitał stawia ponad wszystko, dość mam polityki, której jedynym celem jest przetrwanie do następnych wyborów. Program? Jaki program, na 4 lata? A co z projektami, które muszą trwać dłużej, nie ma ich tam? Platforma nic się nie zmieniła i ew. następne 4 lata będą takie same jak poprzednie, sorry, gorsze bo ktoś za te ich głupoty będzie płacił. Kto? napisałem wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny M... 10.09.11, 20:42 przydaliby się jacyś nowi bracia Kowalczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt0_1 Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny M... 10.09.11, 20:49 Boże nie dopuść do wygrania przez PO. Te durnie już zniszczyli to co się dało zniszczyć. Z zapaści nie wyjdą nasze prawnuki. Odpowiedz Link Zgłoś
snowbird1 Stary! (nomen omen) 10.09.11, 21:00 to samo, tylko zamiast PO wpisz sobie PiS Odpowiedz Link Zgłoś
p0kraka Re: Stary! (nomen omen) 11.09.11, 02:51 no nie wiem - za rzadow pisu mialem wiecej pieniedzy w portfelu bo odnizyli skaldke emerytalno-rentowa, za rzadow liberalow z PO mam ich nzacznie mniej na skutek rekordowej w ostatnich latach inflacji spowodowanej m.in. wzrostem podatku VAT Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Stary! (nomen omen) 11.09.11, 10:14 p0kraka napisał: > no nie wiem - za rzadow pisu mialem wiecej pieniedzy w portfelu bo odnizyli skaldke > emerytalno-rentowa, za rzadow liberalow z PO mam ich nzacznie mniej na sku > tek rekordowej w ostatnich latach inflacji [?] spowodowanej m.in. wzrostem podatku > VAT O ogólnoświatowym kryzysie, który nastąpił po prosperity (na którą jeszcze załapał się PiS, a której nie umiał wykorzystać) Ty coś-niecoś słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Biedny Pan Bozia! 11.09.11, 10:05 emeryt0_1 napisał: > Boże nie dopuść do wygrania przez PO. A inni się modlą: Boże daj zwycięstwo PO ! I kogo tu słuchać? Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "Premier ma po swojej prawej stronie prezydent 10.09.11, 21:40 "Premier ma po swojej prawej stronie prezydent Warszawy Hannę Gronkiewicz-Waltz, a po lewej - minister rozwoju regionalnego Elżbietę Bieńkowską. Kilka krzeseł dalej siedzi Bartosz Arłukowicz. Po drugiej stronie obok Cezarego Grabarczyka Henryka Krzywonos." To jest piękne: typowe dla karierowiczowskich postokrągłostołowych debilów, typowe dla naszego półświatka najczęściej tej uniwersyteckiej półinteligencji, typowe dla pieszczoszków z odmóżdżonego pokolenia "obalaczy komuny" To jest ta PZPR-owska spuścizna, którą kultywują postokraglostolowe debile! Jakby nie było niczego ważniejszego w PO jak kto gdzie i przy kim siedzi Jakby nie było niczego ważniejszego w naszym kraju jak miejscówki naszych pajaców politycznych na partyjnym zjeździe PO. Brakuje tylko jeszcze politycznej "rozgrzewki" dla pajaców w wykonaniu Wajdy i Bartoszewskiego Brakuje tylko jeszcze miejsc jakie zajmują na sali purpurowe watykańskie brzuchacze !!! W Michnik-owskiej postokrągłostołowej korytokracji w naszym kraju program wyborczy rządzącej partii jest drugorzędny. Sklecony, bez żadnej debaty wewnątrzpartyjnej w PO, przez Sikorskiego program wyborczy PO jest tylko niewygodnym, bo mogącym służyć jako podstawa do rozliczeń dokumentem. Najważniejsze jest wspólne pajacowanie od dwudziestu kilku lat cały czas tych samych, tak albo inaczej przetasowanych postokrągłostołowych debilów Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny M... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Aż się prosi Czechowa, czy jakiegoś innego Mrożka 11.09.11, 20:58 ...ale cóż, oni wszyscy wyszli... 1stanczyk napisał: > To jest piękne: typowe dla karierowiczowskich postokrągłostołowych debil > ów, typowe dla naszego półświatka najczęściej tej uniwersyteckiej półinteligenc > ji, typowe dla pieszczoszków z odmóżdżonego pokolenia "obalaczy komuny" > Jakby nie było niczego ważniejszego w naszym kraju jak miejscówki naszych pajac > ów politycznych na partyjnym zjeździe PO. > > Brakuje tylko jeszcze politycznej "rozgrzewki" dla pajaców w wykonaniu Wajdy > i Bartoszewskiego > > Brakuje tylko jeszcze miejsc jakie zajmują na sali purpurowe watykańskie brzuc > hacze !!! > > W Michnik-owskiej postokrągłostołowej korytokracji w naszym kraju program wybor > czy rządzącej partii jest drugorzędny. >Najważniejsze jest wspólne pajacowanie od dwudziestu kilku lat cały czas tyc > h samych, tak albo inaczej przetasowanych postokrągłostołowych debilów > Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Mój ojciec mówi:synu oni skończą jak Kadafi 10.09.11, 21:52 Jak Tusk przemawiał i straszył PISEm powiedział - ten człowiek oszalał. Szaleńców trzeba izolowac. Stanie się z nimi jak z Kadafim. "Uwielbiany" był, do czasu, i co? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek Tak jak pisałem,trolle po wypłacie,podpici,cuchną 10.09.11, 22:02 rzygowinami.. wpadli żeby popisać durnoty bez ładu i składu... Udlawicie się swoimi wymiocinami.. Kiedy.. Dokładnie 10.10.2011... Nie tylko dlatego że PO wygra.. ale i dlatego że Palikot będzie miał więcej posłow w Sejmie niż Pieniacze i Swarliwi.. a Kartofel co najwyżej zostanie dożywotnią paprotką.. bo i jego Warszawiacy odrzucą.. na gnojówkę.. fuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
max5lat Re: Tak jak pisałem,trolle po wypłacie,podpici,cu 11.09.11, 01:38 czy to jest ta polityka milosci gloszona przez po? Odpowiedz Link Zgłoś
p0kraka Re: Tak jak pisałem,trolle po wypłacie,podpici,cu 11.09.11, 02:53 nie, to kolejny nawalony leming Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie po raz pierwszy, a i nie ostatni... 11.09.11, 10:20 p0kraka napisał: > nawalony leming... ...(o nicku - jak wyżej) się właśnie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
wzwod_poranny Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny M... 10.09.11, 22:08 Prof. Niesiolowski: Ruchac muche! Odpowiedz Link Zgłoś
fajny30lat Rozczarowuje mnie polska polityka. 10.09.11, 22:56 Po ponad 20 latach przemian jestem rozczarowany polska klasa polityczna. Na Kaczynskiego nie zaglosuje (rozbil swoja koalicje, szuka klotni), natomiast Tusk - nic nie robi. To na tym ma polegac polska demokracja? Mam glosowac na leniwego polityka - bo to mnniejsze zlo (czyt. Klamczynski)? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Lepsze mniejsze zło, niż większe 11.09.11, 10:28 fajny30lat napisał: > Po ponad 20 latach przemian jestem rozczarowany polska klasa polityczna. > Na Kaczynskiego nie zaglosuje (rozbil swoja koalicje, szuka klotni), natomiast > Tusk - nic nie robi. > To na tym ma polegac polska demokracja? Mam glosowac na leniwego polityka - bo > to mnniejsze zlo? Możesz jeszcze nie głosować w ogóle, ale: Ale jednak - idź do urny! Bo jak nie, to Sejm i Senat Ci wybierze moher durny. I zło będzie większe. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Joanna Komucha 10.09.11, 22:52 to ta od eutanazji emerytów ? pyszne... najgorsza jest ta zamiana żydokomuny na żydo-Solidarność... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek noo... po tym poście Sobecka cię wynagrodzi.. 11.09.11, 05:34 a może i Kempa..?? Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: noo... po tym poście Sobecka cię wynagrodzi.. 11.09.11, 12:24 ta żydoKlempa to jakaś twoja parchata krewna, miłośniku koalicji żydoPOPiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dajcie nam szansę jeszcze raz. 11.09.11, 09:18 Damy! A mamy jakieś inne wyjście? Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: A mamy jakieś inne wyjście? 11.09.11, 09:47 Mamy, głosuj na SLD, mimo że nie wygra to tandem PO-SLD jest najlepszym wyjściem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A mamy jakieś inne wyjście? 11.09.11, 10:49 alakyr napisał: > Mamy, głosuj na SLD, mimo że nie wygra to tandem PO-SLD jest najlepszym wyjściem. Też uważam, że to najlepsze wyjście. Ale boję się, że jeśli PO i PiS dostaną porównywalną liczbę głosów. to skończymy z ręką w nocniku: powstanie koalicja PiS-SLD. Oczywiście, Jarek natychmiast zabierze się za pożeranie przystawki, stanie mu ona - ostatecznie - kością w gardle, a cała impreza skończy się jak niedawno: przyspieszonymi wyborami po +/- dwóch latach. Może byłoby i warto zaryzykować - zwycięstwo PO byłby wówczas miażdżące, ale: 1. szkoda czasu, 2. co koalicja PiS-SLD zdąży w dwa lata napsuć, może być trudne, lub wręcz niemożliwe do odkręcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: A mamy jakieś inne wyjście? 11.09.11, 20:05 Wiesz co, to typowe myślenie w kategoriach PSL, Platformy. SLD nie musi rządzić, ma swoje pryncypia, które chce realizować. Właśnie dlatego jest tak tępiony /zmiękczany/ przez wszystkich. Jeżeli podpisze umowę koalicyjną z kimkolwiek to dla realizacji celów, nie dla władzy. To jest coś czego Platformersi nie rozumieją i czego się boją. Zresztą PiS też. Obalić rząd zrywając koalicję czy to z PO czy z PiS to dość proste, nie wydaje Ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Nie ma to jak koalicja... POPiS! 11.09.11, 21:07 ...Chciałbym widzieć tę panikę od Berlina, przez Brukselę, do Waszyngtonu. Nawet arabska rewolucja by im przybladła. Ach, pomarzyć o beknięciu tej naciąganej "demokracji" już stawia człowieka na nogi... alakyr napisał: > Wiesz co, to typowe myślenie w kategoriach PSL, Platformy. SLD nie musi rządzić > , ma swoje pryncypia, które chce realizować. Właśnie dlatego jest tak tępiony / > zmiękczany/ przez wszystkich. Jeżeli podpisze umowę koalicyjną z kimkolwiek to > dla realizacji celów, nie dla władzy. To jest coś czego Platformersi nie rozumi > eją i czego się boją. Zresztą PiS też. > Obalić rząd zrywając koalicję czy to z PO czy z PiS to dość proste, nie wydaje > Ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A mamy jakieś inne wyjście? 11.09.11, 21:44 alakyr napisał: > Obalić rząd zrywając koalicję czy to z PO czy z PiS to dość proste, nie wydaje Ci się? Wydaje mi się tylko jedno, że do śmierci będą pamiętać lata 2005 - 2007, a strach przed PiS-em też będzie mi towarzyszył do śmierci: mojej lub PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Najwięcej jest Joanny Muchy 11.09.11, 09:21 jur56 napisał: > Kadry PO to makabra , brak > profesjonalizmu , wizji , chęci działania itd . Sami karierowicze i do tego bufony . Są gdzieś jacyś lepsi? Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: Są gdzieś jacyś lepsi? 11.09.11, 09:49 Są, po lewej stronie sceny politycznej, niekoniecznie należący do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Są gdzieś jacyś lepsi? 11.09.11, 10:53 alakyr napisał: > Są, po lewej stronie sceny politycznej, niekoniecznie należący do SLD. Kto i jakie mają realne szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: Są gdzieś jacyś lepsi? 11.09.11, 20:13 Kto? Odpowiadam: Miller, Czarzasty, Sierakowski, Kołodko, Gdula, Widacki, Łętowska, Balicki, Kwaśniewski /niechętnie/ i setki innych, którzy sprawdzili się pa państwowych stanowiskach w pierwszych latach transformacji. Jakie mają szanse? Niestety Wyborcza + solidarnościowy estabilishment przez 20 lat robiły wszystko żeby były jak najmniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Są gdzieś jacyś lepsi? 11.09.11, 21:56 alakyr napisał: > Kto? Odpowiadam: Miller, Czarzasty, ... Już myślałam, żeśmy pokrewne dusze - bo ja też mam serce po lewej stronie, ale - jednak nie. PS: Z wymienionych przez Ciebie byłabym skłonna zaakceptować tylko: p. Łętowską (z ogromnym szacunkiem!) oraz Kwaśniewskiego. Jeszcze Balicki, niespecjalnie, by mi zawadzał... Sierakowski, Kołodko, Gdula, Widacki, Łętow > ska, Balicki, Kwaśniewski /niechętnie/ i setki innych, którzy sprawdzili się pa > państwowych stanowiskach w pierwszych latach transformacji. > Jakie mają szanse? Niestety Wyborcza + solidarnościowy estabilishment przez 20 > lat robiły wszystko żeby były jak najmniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Są gdzieś jacyś lepsi? 11.09.11, 12:26 np. pedrylska Biedrońka... parszywe komuchy alakyr napisał: > Są, po lewej stronie sceny politycznej, niekoniecznie należący do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: Bidulku, walnij sobie jeszcze jedno piwo. 11.09.11, 20:15 Może napiszesz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny M... 11.09.11, 12:20 Który to zjazd KC Partii? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt35 Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny M... 11.09.11, 16:47 Po co ten głupi komentarz ? Autora dziwi, że ludzie wyglądają porządnie? A co, mają być spoceni, ponurzy, rozczochrani i w dresach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sprzeciw21 Obrazki z konwencji PO: Najwięcej jest Joanny M... 11.09.11, 16:57 Jako komentarz fragment informacji z Serwis21 z dn. 10.09.2011 serwis21.blogspot.com OBIETNICE PLATFORMY: Papier toaletowy z nadrukowanymi dziesięcioma zobowiązaniami Platformy Obywatelskiej pojawił się ostatnio w sejmowych toaletach - podaje serwis tvp.info. Rozumiemy intencję autorów tej inicjatywy, ale naszym zdaniem nie mieli racji. Obietnice Platformy (jak np. obniżki podatku VAT gdy to rząd Tuska podwyższył ją do 23% itd) są całkowicie bezwartościowe, a rolka papieru toaletowego jednak te kilkadziesiąt groszy kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś