Dodaj do ulubionych

Kto przytuli kibola?

23.09.11, 20:31
POwscy dziennikarze z GW coś wolno płodzą reakcje na dzisiejsze podpalenie się człowieka zniszczonego przez państwo Tuska. Pewnie ostro kombinują jak tu za wszystko obwinić "represyjną" IV RP i połechtać "wolnościową" i "cudowną" III Okrągłostołową.
Jest źle, a będzie gorzej.
Obserwuj wątek
    • 6.smiech Kto przytuli kibola? 23.09.11, 20:45
      Co sie o nich martwic, to juz zrobilo pisszambo bo im sa potrzbne bojowki tak jak za Hitlera
      jego wstepne SA. Gdy mu pomaga dobrac sie do koryta to ich zarznie. Gratuluje panowie
      kibole.
      • euro_pejczyk1 Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:27
        6.smiech napisał:

> Co sie o nich martwic, to juz zrobilo pisszambo bo im sa potrzbne bojowki tak j
        > ak za Hitlera
        > jego wstepne SA. Gdy mu pomaga dobrac sie do koryta to ich zarznie. Gratuluje p
        > anowie
        > kibole.

GW robi pod siebie ze strachu! I ty też. Brzmisz jak Hitlerjugend i Komsomoł w jednym. Czerpiesz z KPP-owsko-POszołomskich wzorów?
        Pełne gacie macie ze strachu. Wasza polityka miłości ma krew na rękach. Tacy jak ty to ojcowie chrzestni mordercy z Łodzi. A GW to jego matka chrzestna.
      • bardzozimnylk pis każdego menela przytuli 24.09.11, 02:25
        byle by był dobrą trampoliną do koryta
    • young.mohair Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 20:55
      rozsadek.ltd napisał:

> POwscy dziennikarze z GW coś wolno płodzą reakcje na dzisiejsze podpalenie się
      > człowieka zniszczonego przez państwo Tuska. Pewnie ostro kombinują jak tu za ws
      > zystko obwinić "represyjną" IV RP i połechtać "wolnościową" i "cudowną" III Okr
      > ągłostołową.
      > Jest źle, a będzie gorzej.

Może jutro "okaże się", że to J.K. osobiście podpalił tego człowieka? I w dodatku pomylił się , bo to miał być Stefan?
      A wątek na ten temat już był na forum ale gdzieś się zapodział...
      Może nie był lewomyślny?
      • wwredny Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:15
        Jak na razie to wszyscy winia obecnego premiera RP za to ze ten czlowiek sie podpalil.

A ty wyskakujesz tu z byłym premierem.
        • poborowy102 Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:20
          a jak się zastrzeliła Barbara B. w trakcie aresztowania z podejrzeniem uczestniczenia w mafii węglowej, to kogo winili i winia do dziś?
    • jurek4491 Kto przytuli kibola? 23.09.11, 21:12
      No policjanty żeby to był ostatni wasz taki wybryk jak ze "Staruchem", następnym razem jak bedzieta chcieli kogoś aresztować to szybciuteńko posłańca do Klempy słać i o pozwolenie pytać. A jak bedzie Bety, Marzeny albo Zochy to ani sie ważyć kogoś palcem tchnąć, najlepiej przez cały dzień z komisariatu nie wyłazić.
    • marek.56b Kto przytuli kibola? 23.09.11, 21:33
      Przychodzę na stadion i oglądam mecz drużyny ze swojego miasta to jestem kibic czy kibol?
      • wwredny Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:13
        Zastanow sie czym sie rozni kibic od kibola a poznasz odpowiedz na twoje pytanie
      • erroid Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:15
        do póki nie wyrywasz krzesełek, nie wbiegasz na murawe ani nie rzucasz na nią rac, noży, widelców, innych sztućców i nie wiem czego jeszcze, nie skandujesz przy tym faszystowskich haseł a po wszystkim nie demolujesz miasta z twarzą dla nie poznaki zawinętą w szalik, nie walisz z polbruku w szyby przystanków, sklepów i policję i nie powodujesz że przypadkowo napotkane matki z dziećmi uciekają do domów dopóty jesteś kibic
        • young.mohair Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:36
          I nie wywiesza antyrządowych haseł! To powinno być na pierwszym miejscu!!!!!
        • slupikk Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 23:32
          no nie, jest wolność słowa, jeśli tylko drzesz na całe ryło: JEBAĆ ŻABOLI, ICH CAŁA POLSKA PIERDOLI", ale nie niszczysz mienia, to też jesteś kibic, a nie kibol ;)
    • old.european A jest cos, czego dla wladzy prezes by nie zrobil? 23.09.11, 22:07

• solardragon Re: A jest cos, czego dla wladzy prezes by nie zr 23.09.11, 23:19
        lecz się trolu - takie teksty tylko zrażają ludzi do PO
      • ciulzpo Re: A jest cos, czego dla wladzy prezes by nie zr 23.09.11, 23:30
        dlaczego wy jesteście tacy uPOśledzeni
    • nicpon007 NSDAP też przygarniała największe menty 23.09.11, 22:09
    • mapi7 Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:16
      Są kibice i kibole.
      Kibole są paskudni tak jak PiS. Pasują do siebie. Ja Głosuję na PO.
    • poborowy102 Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:18
      to samo robiła PO za rządów PiSu, solidaryzowała się z wszystkimi co przeciwko Pisowi i to samo robiła też GW i robi do dzisiaj choćby wypominając doktora G (skazanego za łapówki), czy Blidę, która miała byc aresztowana.
      • porarelaksu Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:47
        Natomiast nigdy nie udawała, że kibole to młodzież patriotyczna, ba, pomogła PiSowi przeforsować ustawę o sądach 24-godzinnych.
        • poborowy102 Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 23:04
          Sądy 24 godzinne miały być właśnie metodą walki z zadymiarzami i też oczywiście były krytykowane przez GW i PO.
      • michr Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 23:48
        Doktor G. został uniewinniony z zarzutów korupcji przez sąd a nie skazany. Sprawa toczy się w tej chwili w sprawie błędu lekarskiego
        • young.mohair Re: Kto przytuli kibola? 24.09.11, 09:37
          Ot taki sobie "błąd lekarski" zakończony zgonem pacjenta...
          • anders76 Re: Kto przytuli kibola? 25.09.11, 20:19
            To byla proba przerwania agoni czlowieka, ktory bez tej proby musial umrzec w ciagu kilku dni. Byc moze umarl tych kilka dni wczesniej. Wiedzial o takim ryzyku i sie na nie godzil. Oczywiscie, ze sad musi to obadac jak ktos bliski sobue zyczy.
    • creckk Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:19
      Hmm psełdo "artykóły" ze szmatłąwca wybiórczego już dawno przestałęm czytać (przerzuciłęm się m.in na onet, zdarza mi się ca najwyżej przeczytać nagłówek, żeby troche się pośmiać z ich głupoty, ale tego czegoś (chyba w gazetkach szkolnych prezentują wyższy poziom) to już sam nie wiem czy się śmiać czy płakać... wybiórcza ani słowem o samopodpaleniu przed kancelarią herr tuska. Jeżeli ludzie macie jeszcze choć odrobinę własnego mózgu, zacznijcie czytać obiektywne portale i gazety.. Gdyby wybiórcza była w niemczech, 45% niemców byłoby przekonanych, że Polska rozpoczęła II WŚ, a Niemcy ją wygrali..

wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/podpalil-sie-pod-kancelaria-premiera-tusk-wraca-do,1,4859841,region-wiadomosc.html
      • young.mohair Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:38
        creckk napisał:

Gdyby wybiórcza była w niemczech, 45% niemców byłoby przekonanych,
        > że Polska rozpoczęła II WŚ, a Niemcy ją wygrali..

A to ci się udało :)
        __
        To jest moja opinia i ja ją całkowicie podzielam!!!
      • yem hipokryzja 24.09.11, 09:19
        jakoś ci inspirowani przez pisiorów frustraci zarzekają się , że nie czytają " psełdo "artykóły" ze szmatłąwca wybiórczego " a właśnie takich frustratów komentarzy jest na forum Wyborczej najwięcej , a wiecie dlaczego ?, bo dostają polecenie od swoich psiorskich propagandystów, speców od czarnego PR-u polecenie żeby tu wchodzić i bruździć , zaśmiecać , zbluzgać PO .
        tacy pożyteczni idioci. i tak samo kibole ,pod dyktando pisiorów nagle zaczęli grać jak im jarkacz każe. a przecież gdyby jarkacz rządził , to gdyby tak dymili na stadionach jak w Bydgoszczy to nie skończyło by się na zamknięciu stadionu na jeden mecz tylko wszystkich by ich kaczor powsadzał do pierdla na całą swoją kadencję , a staruch nie byłby bohaterem tylko usłyszałby - spieprzaj dziadu .. do aresztu na Rakowiecką lub do Wronek .
        • young.mohair Re: hipokryzja lemingów 24.09.11, 09:47
          yem napisał:

> bo dostają polec
          > enie od swoich psiorskich propagandystów, speców od czarnego PR-u polecenie żeb
          > y tu wchodzić

freeisoft.pl/?p=27189
    • mtcwa Jestem kibolem 23.09.11, 22:23
      i nie jestem za żadnym pisem, wy prymitywne wybiórcze redaktorzyny i wy marni komentatorzy. Idźcie już spać bo późno bo jutro do kościółka (sobota nie mniej święta od niedzieli) a później TVN i wybiórcza czeka a później w poniedziałek jeszcze marna praca za grosze. Hehe, prymitywni jesteście 100 razy bardziej od tych bandytów ze stadionu xD Platforma was wyzwoli, a jak nie to pis xD Prawda taka że jadą was prymitywne polaczki na dwa baty. Dzielić i rządzić, dzielić i rządzić.
      • marek.ostrowski Re: Jestem kibolem 23.09.11, 22:33
        Jestem. Podatek vat +1%. Dopłaty za przedszkole, a jakże przecież jest ulga dla rodzin z dziećmi, którą wprowadziło PO i LPR! A najlepsza obietnica PO to obniżenie podatku vat, który wprowadzili i to na rok przed ewentualnym zakończeniem swojej przyszłej kadencji. Tak aby nowy rząd miał fajnie..Zadłużenie Państwa katastrofalne

ale są stadiony! przypudrowane dworce, autostrady częściowo, kolej?! WAGONÓW BRAK
    • poborowy102 Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:24
      przede wszystkim PO w kwestii kibolstwa robi idiotyczne, PR-owskie POkazówki - zaaresztowali kibiców Legii idących na mecz - sąd: "bezpodstawnie, uniewinnieni", a po rozróbach w Bydgoszczy na źle zabezpieczonej imprezie zamknęli na jeden czy dwa mecze stadiony w innych miastach. To jest głuPOta, bo nie na POkazówkach to wszystko, całe to rządzenie, powinno polegać.
    • socrates11 Platforma ma ponad 90% w więzieniach 23.09.11, 22:26
      Kibole to nie więźniowie

Wszystko na temat
      • mtcwa Re: Platforma ma ponad 90% w więzieniach 23.09.11, 22:30
        W tym momencie cała dyskusja mogłaby być już skończona. ;)
    • anders76 Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:30
      "Beata Kempa poręcza za "Starucha", który siedzi w więzieniu podejrzany o rozbój. Mówi o nim: "Wiem, że ten człowiek ma w sercu patriotyzm".
      Nowa metoda dla bandziorow " Ja mam w sercu patriotyzm wiec dawaj portfel ! "
      Jak sie wychodzi na sojuszu z PiS-em to by mogli ze sp Lepperem pogadac.
      A generalnie, to zamiast "tonacy brzytwy sie trzyma" mozna spokojnie powiedziec "Jareczek g...wna sie trzyma" , pewnie czuje jak tonie.
    • amorvertical Kaczor przytulał Lepera i Samoobronę 23.09.11, 22:39
      byle mieć władzę. Teraz przytuli kibola, kur..ę i złodzieja, malującego plugastwa na murach i cmentarzach, szabrownika, szmalcownika, pijaka i wszystkie szumowiny świata byle tylko postawiły na nim krzyżyk na liście wyborczej. Kurdupel dla władzy zrobi wszystko a potem jego lizodupcy spróbują to plebsowi wytłumaczyć. Jak z Begerową. Co za szmata!
      • toberson Nigdy wiecej nie zaglosuje na PO!!! 23.09.11, 22:49
    • lookas7 Oto jest prawdziwa przyczyna ataku na kiboli!!!! 23.09.11, 22:40
      Nie Tusk tylko red.nacz.GW rozpoczął tzw. ostateczne rozwiązanie kwestii kibolskiej. Sygnał do ludzi Tuska poszedł z Czerskiej po tego typu akcjach kibiców w odwecie za zerwanie banerów na stadionach dot. 70. rocznicy napaści ZSRR na Polskę ! Po roku sytuacja sie powtórzyła,a GW dorobiło do tego wątek pisowski.
      stupido.pl/154-michnik-na-stadionie.html
      • azsxdcf Re: Oto jest prawdziwa przyczyna ataku na kiboli! 23.09.11, 23:32
        Oczywiście. Przy wielu akcjach odnosiło się wrażenie że ośrodek władzy znajduje się na Czerskiej a nie na Wiejskiej w Warszawie. Przecież to jakaś groteska.

Do tego dochodzi wykorzystywanie znajomości wśród dziennikarzy zachodnich gazet. Inaczej nie udało by się wplątać w naszą lokalną politykę różnych zeitug, którzy o dziwo zawsze wiedzą po kim można jechać do oporu niezależnie od sprawowanej funkcji i nie grozi to jakimś skandalem dyplomatycznym.
    • milo_1 Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:45
      .

PiSlamiści znaleźli w stadionowych kibolach popleczników w walce z Tuskiem . Tusk dla jednych i drugich jest "śmiertelnym" wrogiem.

Prezes Kaczyński na pewno cieszy się z takiego obrotu sprawy......... nie po to Kempa i Romaszewscy poręczali za "Starucha".................... lecz, jeżeli dojdzie do jakichkolwiek zadym przed wyborami z udziałem kiboli to PiS z Kaczyńskim będą ponosić za to odpowiedzialność....bo,czym różni się PiSlamskie "kibolstwo" na Krakowskim Przedmieściu od kibolstwa stadionowego .........niczym ___te same hasła , te same metody, nawet race i pochodnie stanowią znak rozpoznawczy.

Stadionowe hasło "Donald matole, twój rząd obalą kibole" _______ jest przedwyborczym hasłem przewodnim PiSlamskiej formacji ............. nie ważne metody ....ważny jest CEL....

.
      • young.mohair Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:53
        milo_1 napisał:

> Tusk dla jednych i drugich jest "śmiertelnym" wrogiem.

Przykre. Bo gdzie teraz będzie odgrywał swoje meczyki? Jak tu wszędzie za nim jadą i wieszają te okropne transparenty:

niezalezna.pl/16562-gdzie-tusk-tam-kibice
    • almagus Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:49
      Kibol karmiony szpakiem chce zostać w areszcie Wolakiem.

Wredoty wojna, waluta niespokojna.
      Im lepiej, niech boże, obłuda pomoże.

Jak żyć? To proste, bez wojny!
      Zasobny byt i spokojny.
      Walczy wredota katolicka.
      Plac wolny po bolszewicka.
      Po ekonomii socjalizmu.
      Po lektorze komunizmu.
      Mamy speca nadbudowy.
      Wredny element związkowy.
      Też udzielona opieka.
      Z kościołem byłego UBeka.
      Odlot bez powrotu posad.
      Kandydat na nowy bezład.
      Premier, prymas, papież, przedent.
      Wszechświatowy element.
      Praca każdemu w obozie.
      Po Leninie wierzyć w bozie.

almagus 2011-09-23
      talk.polonia.net/viewtopic.php?f=14&t=365&start=60
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10341179.html
      Jak żyć? 'Czy jest odpowiedź na to mordercze pytanie?' [Publicyści]
      han
      2011-09-23
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10341559,Samospalenie_pod_Kancelaria_Premiera.html
      Mężczyzna podpalił się przed Kancelarią Premiera. Zostawił list
      wg, mig, PAP
      2011-09-23

www.youtube.com/watch?v=y_BRvgHI8jw
      www.youtube.com/watch?v=d3ogwtb46uI
      www.youtube.com/watch?v=poYsKO9pIwc
      www.youtube.com/watch?v=6mEBgFVQLY0
      • maciekgr Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 23:01
        Almagusa grafomana głowa boli!
        Gdzie znaleźć temat na wypociny?
        Znalazł! Czepił się kiboli!
    • maciekgr Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:54
      Durne i tendencyjnie pytania! - to ma być redaktor!
      Durne i tendencyjne odpowiedzi - to ma być ekspert i doktor!

Dziś w tramwaju widziałem wlepkę stylizowaną na logo Gazety z podpisem G... prawda!
      Faktycznie po przeczytaniu tej dialogu wypociny taka się refleksja nasuwa!
    • anarcho-emeryt Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 22:57
      No i wyszlo szydlo z wora!!!!
      Przeciez to samo dzialo sie w latach 20i 30 ubieglego wieku w Niemczech!!! Ta sama metoda.
      Partia (NSDAP) nie mogla miec wiekszosci w Reichstagu wiec "zaprzyjaznila sie" z motlochem i mieli swoje SA i SS, ktore w wiekszosci skladaly sie z kryminalistow i innych owczesnych "kiboli".
      Oni mieli wygrac ta "wojne" i pomoc w dojsciu do wladzy.
      Kto bedzie gral role pis-Himlera albo pis-Roehma? Mam typy!!!!
      • maciekgr Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 23:18
        Drogi emerycie!
        Trochę więcej znajomości historii bo pleciesz mówiąc delikatnie androny!
        Brak wiedzy da się nadrobić i to nie jest wstyd!
        Jeżeli jest coś innego to po pomoc proszę udać się do Goździkowej!
    • 2kbb Dlaczego media traktują Polaków jak ciemną masę ? 23.09.11, 22:58
      To dziwne bo wydawało by się że mieszkamy w praworządnym i wolnym kraju. A tu takie sobie coś . Hm ciekawe jak Polska ma skutecznie konkurować ze Światem w gospodarce, nauce, kulturze jeżeli we własnym kraju obywatele są manipulowani...
    • mt7 Sami się przytulają po meczach, aż im tchu brak 23.09.11, 23:07
      ze szczęścia, że nareszcie mogli dać upust swojemu patriotyzmowi.
    • loban1980 GW to propaganda PO. 23.09.11, 23:07
      GW już dawno przestała pisać obiektywne artykuły. Nie jestem za PIS-em ale jak czytam taką propagandę pro platformową to aż mi się chce wymiotować. Szkoda, że z porządnej gazety zrobił się tandetny propagandowy szmatławiec PO. Dlaczego Michnik do tego dopuścił?
      • michr Re: GW to propaganda PO. 24.09.11, 00:24
        loban1980 napisał:

> GW już dawno przestała pisać obiektywne artykuły. Nie jestem za PIS-em ale jak
        > czytam taką propagandę pro platformową to aż mi się chce wymiotować. Szkoda, że
        > z porządnej gazety zrobił się tandetny propagandowy szmatławiec PO. Dlaczego M
        > ichnik do tego dopuścił?
        Jeżeli tak będziesz myślał to nie ważna że nie jesteś zwolennikiem PiS-u inni ci wybiorą PiS. Oddanie głosu na ugrupowanie które nie ma szans na wejście do Sejmu, to zmarnowanie swojego głosu.
    • jan.kuli Kto przytuli kibola? 23.09.11, 23:08
      Po co tyle pisze sie o bandytach, tych jednych ze stadionow i tych drugich z PiSu...?! Gazety szkoda.
      • tessoro79 Re: Kto przytuli kibola? 23.09.11, 23:14
        Bójcie się Pełowiaki, bo niedługo Was rozliczymy:-)
      • serbinek26 czlowieku na mecze od 1 ligi do B -klasy chodzi 23.09.11, 23:25
        co tydzien kilkaset tys Polakow -rozumiesz to? jak ty zaklniesz na ulicy nic ci nie zrobia a jak ktos na meczu wypije piwo czy cos krzyknie to dostaje 2 lata w zawieszeniu- dociera ?? czy jestes niereformowalny ..albo ze wsi?
    • mt7 2006, kiedy go wyrzucili z CBŚ to pIs był u władzy 23.09.11, 23:16
      A poza tym przestań pisać brednie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka