spoko.12 27.09.11, 06:07 Oj tam piwo,oj tam. Kibole wnoszą wódkę na stadiony w butelkach po wodzie mineralnej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paputekonly P.Ewa zadaje b.trafne pytanie!Czekamy na odp.rządu 27.09.11, 07:35 Najlepiej przed wyborami... No i opozycji też!!!! "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan Swift Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Re: siedlecka puknij się w ten pusty łeb 27.09.11, 08:21 nie masz się w co puknąć, bo tego (łba) nie masz. Masz, jak to się mówi, pusto pod sufitem Odpowiedz Link Zgłoś
ksylamit Rozsądek masz, rzeczywiście, mocno limitowany. 27.09.11, 12:10 Za to chamstwa i głupoty - bezmiar Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon ...pod jaka firme robili te ustawe ? 27.09.11, 10:25 teraz waza piwo zamiast lody krecic. Odpowiedz Link Zgłoś
syn.ksiedza.proboszcza Re: Piwem w prawo 27.09.11, 13:56 Czekam na sądy supermarketowe (w końcu złodziei na pęczki) Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa51 Piwem w prawo 27.09.11, 16:50 najsmieszniejsze jest to ze w polsce nikt nie produkuje piwa o zawartosci 3,5%.wyglada to tak jak gruszki na wierzbie.kibicom pozostanie tylko polizac sobie cukierek przez papierek. Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: Piwem w prawo 28.09.11, 10:23 W Austrii jest coś takiego jak "Radler". Spróbuj sie tym upic. Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Piwem w prawo 27.09.11, 18:57 Kibole,czy jak ich tam zwał,niedługo,będą się przedstawiać jak szykanowani chrześcijanie.Tacy są przecież pokrzywdzeni i to za co?Jak zwykle za niewinność.Ja też mam dosyć,państwo niesłusznie pokrzywdzeni.Mam dosyć płacenia za szkody przez was poczynione,za tysiące wywalone na eskortowanie was na mecze.W innych krajach sport przynosi dochody,nieraz gigantyczne.W Polsce przynosi gigantyczne straty bo sport to rozrywka przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
helguera palikot powiedział 27.09.11, 19:34 palikot któremu ,gdyby tylko mogl pokonac pisiora,gazeta z pewnoscia by kibicowala,powiedzial ze cała ta ''akcja''z kibolami pomysl i dzielo PO.Sondaze pokazaly że 70% Polakow jest za srogim karaniem kiboli[i slusznie]wiec PO postanowiło zaqgrac kibolami,a PiS dal si3 w to wciagnac.Nikt lepiej jak Palikot nie zna PO.Sadząc po tym ole gazeta poswieca palikotowi miejsca,ja w tej sprawie wierze mu. Odpowiedz Link Zgłoś
default_reader Piwem w prawo - kibice nie chcieli piwa 27.09.11, 20:45 Bardzo trafne spostrzeżenie komicznego zestawienia wprowadzanych w jednym pakiecie przepisów, ale jednocześnie konieczne jest bardzo ważne sprostowanie: stowarzyszenia kibiców (w tym ogólnopolskie) opowiadały i opowiadają się jednoznacznie PRZECIWKO sprzedaży jakiegokolwiek alkoholu na stadionach. Sugerowanie, że dotychczasowy brak piwa na stadionach był odbierany przez kibiców jako szykana jest bardzo niesprawiedliwy i sprzyja utrzymywaniu stereotypowych poglądów na temat kiboli, a nie rzetelnej dyskusji, co na stadionach warto zmieniać, a czego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bryk713 Piwem w prawo 28.09.11, 00:36 Typowa w Polsce dyskusja o niczym - nie ma w sprzedaży piwa o zawartości alkoholu do 3,5%, politykom wybaczam, oni nie znają się nawet na prostszych sprawach (albo celowo zrobili sobie taki żarcik. Ale wszystkie media niczym stado głupich baranów powieliły newsa o zezwoleniu na piwo na stadionach. Piwo takie musiałoby mieć jakieś 8 st ekstraktu czyli coś w rodzaju moczu wielbłąda chorego na nerki i żaden browar nie zaryzykuje produkcji takiej lury. Gdyby Kaczor obiecał emerytom podwyżki o 50 drahmów to pewnie ta banda dziennikarzy - półidiotów też by nie zauważyła, że coś tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Piwem w prawo 28.09.11, 01:21 Nieszczęśliwi ludzie muszą się gdzieś odstresować, po to wymyślono igrzyska, a jak się jeszcze napiją, no to mają nirwanę... Szkoda że lwów mało... Odpowiedz Link Zgłoś
joris Piwem w prawo 28.09.11, 08:58 Tyle halasu o 3% piwo, a stacje benzynowe tona w alkololu i to bardzo mocvnynm - widzialem 70& pejsachowke. Odpowiedz Link Zgłoś
frey8b Piwem w prawo 28.09.11, 14:52 Piwo KARMI ile ma procent ? Więc na ochłodę kibicom powinno wystarczyć, a kibole i tak nie piją piwa, tylko wódę. A z drugiej strony jak chcę się napić piwa to idę do baru, czy restauracji a nie na stadion. Ewentualnie siedzę w domu przed telewizorem oglądam mecz i piję piwo. Kibol natomiast gdyby miał tak robić jak ja, to musiałby po pierwszym piwie wyrzucić telewizor przez okno po drugim pobić żonę, po trzecim zdemolować mieszkanie. Więc wybiera stadion, tam można bezkarnie demolować stadion, komuś dołożyć, no i powydzierać się. Czyli odstresować. uważam że KARMI powinno wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś