Dodaj do ulubionych

Operacja "sfałszowane wybory"?

30.09.11, 10:17
Niech Jarosław zapali pochodnie i łazi z nią co wieczór po Krakowskim Przedmieściu i kogo to będzie obchodzić oprócz niego i jego wyznawców??

Moim zdaniem to PiSiaki mogą sobie mówić co chcą i nawet mogą składać wnioski do Sądu Najwyższego o unieważnieniu wyborów ale państwa polskiego nic takie zachowania nie powinno obchodzić i wszystkie instytucje powinny pracować normalnie

Tylko wyrok Sądu Najwyższego może zarządzić nowe wybory i o tym powinni pamiętać wszyscy którzy już dziś podniecają się tym co zrobią PiSiaki po przegranych wyborach
Obserwuj wątek
    • ttr32 [...] 30.09.11, 10:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • nerwus0 Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 18:03
        ttr32 napisał:

> Sondaż HH-jeszcze ciepły -publikacja weekend- RÓWNOWAGA PIS i PO.Czy obercyngi
        > elka ma jeszcze pytania?
        Mecenas,Dyplom 4158/93 U.Wr.
        Z aplikacją !!
        Przestań błaznować. Z dnia na dzień, twoje wypowiedzi są coraz to bardziej
        paranoiczne. Znowu chlejesz?
        • eggerger Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 18:29
          On ma TYLU klientów,
          że nie ma czasu
          siedzieć na wrażych forach.

A tym bardziej chlać
          tak wcześnie.
          • nerwus0 Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 18:39
            Właśnie kiedyś tak wcześnie zaczął chlać, że nieświadomy zaczął mnie straszyć,
            że ściągnie moje IP i załatwi mnie i Bóg wie co jeszcze, przy okazji wygadał się.
            Ja oczywiście do pamięci i go mam.
            Za każdym razem wbijam ten jego dyplom.
            Chyba do dziś żałuje, że dał się podejść jak dziecko.
            • eggerger Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 18:48
              Czy to nie była ta dyskusja,
              kiedy mu dokopano i dowiedziono
              nieznajomości prawa?

A on wtedy strzelił
              numerem dyplomu?
              Z braku argumentów.
              • nerwus0 Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 19:17
                Możliwe.
                Pzdr.
    • polskawbudowie [...] 30.09.11, 10:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • padafas Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 10:42
      Nawet gdyby wygrał o 0,1%to uznał by to że z fałszowano to do niego podobne
    • paw73 Kublik choroba TVP,już TVP super przejęła PO 30.09.11, 11:09
      Pistolet Michnika Agnieszka Kublik(schizofrenia na punkcie Czarzastego ) już przestała pisać o TVP. Olejnik i Kublik zamilkły na temat TVP, gdy telewizja stał się łupem Tuska , Juliusz Braun człowiek PO został prezesem TVP. Olejnik i Kublik , woda w ustach o Krzysztofie Lufcie członku KRRiT ,który stratował bez powadzenia starował na posła z PO. Rewolwery PO z wyborczej Olejnik i Kublik, nic nie chlapną szefie KRRiT członku PO, byłym prezesie TVP i tzw. nosiwódą na imprezach u pana prezydenta Komorowskiego. Obecnie w TVP zatrudnionych jest mnóstwo tzw. dziennikarzy z GW TOK FM i ogółem ludzi AGORY , na gwiazdorskich kontraktach. Olejnik i Kublik pokochały TVP , odkąd ta stał się Tusk Vision Platforma. TVP INFO przydzielono ludziom Żelichowskiego z PSL, kadrówka wszywko jak rolniczy kwadrans-ktoś PSL co25min pojawia się w tej stacji. Gwiazdorskie Kontrakty otrzymali! : Łukasz Grass- AGORA TOK FM! Mikołaj Lizut AGORA redaktor naczelny i dyrektor programowy radia Roxy FM+ publicysta "Gazety Wyborczej", dyrektor artystyczny Teatru Radia TOK FM. Jacek Żakowski AGORA pisze komentarze w Gazecie Wyborczej, prowadzi piątkowe wydania publicystycznej audycji Poranek w Radiu TOK FM. Tadeusz Mosz AGORA w radiu TOK FM codzienny poranny autorski program "EKG – Ekonomia, Kapitał, Gospodarka"! Kamil Dąbrowa redaktor i szef muzyczny radia TOK FM,
      • klara.zawada Re: Kublik choroba TVP,już TVP super przejęła PO 30.09.11, 12:51
        @paw73 - nie rozumiem Twojego wywodu, czego chcesz dowieść?
        gazeta Wyborcza jest prywatną spółką akcyjną i moze sympatyzowac z kim chce, podobnie jaki inne gazety w tym kraju. mamy pluralizm mediów.
        radio TOK FM i radio Roxy są przywatnymi stacjami grupy Agora i mogą zatrudniać kogo chcą.
        Jacek Zakowski jest dziennikarzem niezależnym i może pracować u kogo mu sie zywnie spodoba. To samo dotyczy Ziemkiewicza - Gazeta polska, TVP info, oraz innych dziennikarzy. To ich praca. A więc?
        • szalom-1 Re: Kublik choroba TVP,już TVP super przejęła PO 30.09.11, 13:19
          Pani Kublik atakowała TVP, puki nie zaczęli tam pracować ludzie AGORY za kosmiczne kontrakty i nie wdrażali myśli przewodniej PO.
          Dziś pani Kublik już nie przeszkadza kontrakt pana Dąbrowy w TVP kultura na 55tys miesiącznice , czy pan Lizuta na 30 tys za w kawa czy herbata raz na tydzień.
          Opowiem ci dolega że oni są na stałe zatrudnieni w Agorze, tam maja kontrakty dodatkowe!
          Lepiej wóz albo przewóz!
          Nie krytykuje tu bazgraniny w wyborczej Kolędy Zalewskiej , która na stałe pyszczy w tvn dla PO, czy Durczoka pisującego dla Polska the times .
          TVP jest spółka skarbu państwa, nie PO i Kublik pyszczy tylko wtedy gdy nie ma tam jej ziomów od PO .
          Kublik jet taka sam jak Zinkiewicz,czy Lichocka, lub Semka.
          TVP jest stacja posłuszna Tuskowi , nawet materiały znikają z wiadomości,która nie są jemu wygodne jak za Pati Koti dla PiS.
          • eggerger Re: Kublik choroba TVP,już TVP super przejęła PO 30.09.11, 18:43
            Przepraszam najmocniej !
            Twoje"puki"
            zniechęciło do czytania.

A pewnie mądrze napisałeś/aś-
            jak zwykle.
    • wlekawa Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 11:20
      Biorąc pod uwagę pokręcone ego prezesa, to całkiem możliwy scenariusz.
    • gownos Wybory, ktorych ie bedzie 30.09.11, 11:26
      Namawiam do przeczytania komentarze pana Ziemkiewicza - ten tekst wyjasnia wszystkie mechanizmy

blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/09/24/wybory-ktorych-nie-bedzie/
      Bardzo dziekuje GWybiorczej za swietny tekst. Robicie swietna reklame dla Radia Maryja. Ja dzieki negatywnej kampanii tak z przekory zaczelam sluchac tej rozglosni i zostalam mile rozczarowana. Poza licznymi i przewazajacymi programami o tematyce religijnej sa tez swietne wiadomosci, komentarze polityczne i chyba najleprze - Nocne rozmowy. Bardzo podoba mi sie styl rozmow - goscie maja czas na wypowiedzenie sie, nie przerywa im sie w niegrzeczny sposob, sluchacze maja szanse na zabranie glosu. Dla mnie bomba do tego stopnia, ze od czasu do czasu zalicze nawet rozaniec ;-).

Ciekawa jestem dlaczego rozglosnia katolicka mialaby zapraszac do siebie np Nergala czy Urbana

Mediokracja
      polskatoty.pl.nowyekran.pl/post/28306,film-traktujacy-o-tym-czym-sa-media-wladza-czy-informacja
      Sikorski zamawia dodatkowa kamere z Polsatu
      www.youtube.com/watch?v=mduG-YNiFeQ
      niezalezna.pl/16873-szesc-osob-moglo-przezyc-nikt-ich-nie-uratowal
      • 2lkad1 Re: Wybory, ktorych ie bedzie 30.09.11, 13:32
        Pan Ziemkiewicz wie, co pisze: "Wystarczająco długo już się param dziennikarzeniem w III RP, by zetknąć się z przypadkami, kiedy urzędnicy państwowi, niekiedy wysocy, wypełniali polecenia organów, którym formalnie wcale nie podlegali".
        Przecież o tym mówi i sam Ryszard Kalisz.

• maaac Re: Wybory, ktorych ie bedzie 30.09.11, 15:10
        :)
        pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Kr%C3%B3l
        "Należał do ZSMP w okresie PRL, od 1979 działał w PZPR. Od lipca 1989 do stycznia 1990 był członkiem i sekretarzem Komitetu Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. W latach 1989–1991 sprawował mandat posła na Sejm kontraktowy w okręgu Poznań-Grunwald z puli PZPR, był rzecznikiem jej klubu poselskiego."

W 1996 tygodnik "NIE" napisał, iż był tajnym współpracownikiem Służby Bezpieczeństwa o pseudonimie "Rycerz". Marek Król wystąpił przeciw Jerzemu Urbanowi, naczelnemu "Nie", z pozwem o ochronę dóbr osobistych. W grudniu 2007 IPN podał, iż Marek Król rzeczywiście został zarejestrowany, lecz pod pseudonimem "Adam"[3].

Wstrętne PKW odsunęło kadrowego komucha i TW od możliwości kandydowania (ciekawe co by napisal w oświadczeniu o współpracy?), a Ziemkiewicz ma o to pretensje.

Jeżeli to co Ziemkiewicz pisze jest prawdą (a raczej mu kiepsko wierzę) to byłby skandal. Jednak zawsze miło jest widzieć jak "zatwardziali antykomuniości" bronią innych farbowanych lisów w ramach grupowej solidarności.
    • zabarwiacz niestety dowody fałszerstw poprzednich wyborów są 30.09.11, 11:28
      Bruksela,

Warszawa

....
    • jurber1 Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 12:04
      Szachrajstwa przedwyborcze w imię maksymy "ten ciemny lud wszystko kupi", to specjalność PIS-u: "dziadek z Wehrmachtu", pusta lodówka, Cugier-Kotka, afery kryminalne PC... Ale metoda komuchów - krzycz "łapaj złodzieja" gdy sam kradniesz - to "priwyczka" Jarosława - potomka carskiego oficera i synka PZPR-owskiego sługusa, który po ostatniej przegranej sięgnął po rodzinną maksymę: "cnotę straciłem, rubla nie zarobiłem"
    • bekessy Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 12:29
      Oj, kogoś tu chyba boli, że trudniej będzie oszukać :)
    • pn-ski Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 13:07
      Prezes Kaczynski: "Wojnę polsko-polską może zakończyć tylko nasze zwycięstwo. Bo pewne sprawy byśmy oczywiście musieli podsumować. Potem byśmy to zakończyli. Nie nakręcalibyśmy konfliktu".

Jakbym czytał Adolfa Hitlera.
    • hieronim_kowalski Mały oszust znów knuje coś paskudnego... 30.09.11, 13:25
      Mały oszust znów knuje coś paskudnego...
    • gola2210 I jeszcze niech sprawdzą czy w urnie 30.09.11, 13:56
      przypadkiem nie siedzi człowieczek ,który "zjada" arkusze z głosami oddanymi na PIS.PARANOJA.
    • iwano19 Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 13:56
      Zacytuję Anusiaka"dlaczego mnie to nie dziwi?"
    • gownos Posluchajcie oryginalu 30.09.11, 14:09
      www.tvn24.pl/15209,1,rozmowa.html
    • zabarwiacz Szanowny Panie Premierze 30.09.11, 14:17
      „Szanowny Panie Premierze

Piszę do Pana już po raz kolejny, jako obywatel tego „chorego kraju” i jako ojciec trójki małoletnich dzieci, któremu Pan i Pana urzędnicy zniszczyli całe dotychczasowe życie. Piszę do Pana już po raz ostatni, gdyż nie wierzę, że odniesie to jakikolwiek skutek. Chcę jednak, aby Pan wiedział, że liczyłem na to, że nie jest Pan kłamcą i hipokrytą, ale normalnym człowiekiem szanującym prawo, a przede wszystkim ojcem kochającym swoją rodzinę. Widzę jednak, że żądza władzy zniszczyła w Panu wszelkie wartości i ludzkie cechy, którymi tak się Pan chwalił w trakcie kolejnych kampanii wyborczych. W jednym z ostatnich wystąpień stwierdził Pan cyt. „nie ma żadnego powodu, żeby ktoś się czuł bezkarny czy bezpieczny tylko, dlatego, że jest szefem jakiejś służby. Każdy podlega sprawdzeniu czy kontroli wtedy, kiedy pojawiają się jakieś sygnały niepokojące „. Być może tak Pan myśli, ale ja już w to nie wierzę, gdyż to podległe Panu służby zniszczyły mi życie.”

„W chwili obecnej moja rodzina pozostaje bez środków do życia, gdyż komornik zajął nasze jedyne źródło utrzymania. Wszystko to za sprawą podległych Panu urzędników. W tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak tylko wybrać jedyne honorowe wyjście z sytuacji, bo wtedy moja rodzina ma szanse na bardziej normalne życie. Nie żałuję jednak tego, co zrobiłem w 2008 r., chociaż nigdy nie przyszło mi do głowy, że zwalczając przestępczość sam zostanę przez nią zniszczony.”
      • ar.co Re: Szanowny Panie Premierze 30.09.11, 16:47
        A możesz wytłumaczyć, po co przepisujesz fragmenty wypocin byłego milicjanta, wywalonego z roboty przez PiS, zajmującego się głównie donoszeniem na kolegów z pracy i dostającego milicyjną emeryturę (2900 zł), znacznie wyższą od tego, co może zarobić uczciwie pracujący człowiek, który nie ma szans na emeryturę w wieku 49 lat?
    • neoendeo Pitolenie Kublikowej to zasłona dla fałszerstw... 30.09.11, 14:30
      Gazeta Wyborowa wszystko wyjaśni i uzasadni, przed wszystkim ostrzeże swój ociemniały lud czytelniczy.
    • nex_us Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 14:38
      PiS to umysłowe kibolstwo - ciemne agresywne chamskie. Tak samo zresztą jak jego służalczy "dziennikarze" typu Ziemkiewicz - facet o umysłowości psychopaty.

Normalnemu, przyzwoitemu człowiekowi wstyd by było powoływać się na kreatury pokroju RAZa.
    • sierra65 Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 15:59
      Czy kaczyński wygra czy przegra jego miejsce jest na smietniku,
      będzie tylko jedną z bardziej wstydliwych i nikczemnych kart historii
      państwa. Jako premier mógł wiele kiedy jego brat był prezydentem a
      udowodnil tylko że jest komplentym ZEREM.
      Teraz nie będzie inaczej. Historia jest sprawiedliwym sędzią.
    • aekielski Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 16:36
      Wybory są fałszowane już od 1989 roku,a wszystko za sprawą odpowiednio dobieranej w zależności od zapotrzebowania ordynacji wyborczej. Tylko wybory z okręgów jednomandatowych dadzą nam prawdziwych posłów za których będziemy odpowiedzialni.
    • henryk_49 Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 17:22
      Jeżeli PiS wygra, wybory zostaną unieważnione. Odpowiednie środki zostały już przedsięwzięte.
      • nerwus0 Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 18:09
        A jakie złociutki, jeśli łaska?
      • nerwus0 Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 18:42
        henryk_49 napisał:

> Jeżeli PiS wygra, wybory zostaną unieważnione. Odpowiednie środki zostały już p
        > rzedsięwzięte.
        Co, jak guru Yara, wiem ale nie powiem?
        • henryk_49 Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 21:11
          Właśnie powiem. Te przedsięwzięte środki , umożliwiające unieważnienie wyborów to:
          -Bezprawna odmowa zarejestrowania komitetu wyborczego Korwina-Nike ,
          -Odłożenie rozpatrzenia odwołania tegoż na po wyborach. Dalszy scenariusz jest taki:
          - jeżeli wygra platforma, to "niezawisły sąd" uzna że odmowa rejestracji była zgodna z prawem,
          -jeżeli wygra PiS, to " niezawisły sąd " uzna, że odmowa była bezprawna , bezpodstawna a wybory są nieważne i należy je powtórzyć.
          • nerwus0 Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 21:45
            Kretyństwo, narazie mówisz o "przed".
            Powiedz co "po".
            JKM sam sobie winien. Nie dopełnił warunków prawa.
            Gadaj, jakie przygotownia czyni komisja wyborcza, bo narazie bredzisz.
            Dowody, proszę.
            Co, wiem ale nie powiem?
            Takie twoje gadanie, jak Jaro mężem stanu.
            Skoroś taki jasnowidz, to powiedz jak mi na imię?
            Gdzie się tacy durnie rodzą?
            Do du..py z takim jasnowidzem.
            I żegnam.
    • komercjuszek Sam fakt, że w ogóle ten temat zaczyna 30.09.11, 17:28
      być poruszany, świadczy o jakości polskiej demokracji. Jest ona mianowicie o doopę roztrzaść. Kabaret i jasełka w jednym.
      Po jaką cholerę zajmować się w ogóle tą instrukcją?
      Jedynymi osobami uprawnionymi do przebywania w lokalach wyborczych są wyznaczeni członkowie komisji wyborczych. Dla żadnych osób spoza ich grona nie ma tam miejsca. Sam fakt dopuszczenia tam "obserwatorów" jednej partii byłby świadectwem nieudolności administracji państwowej i przyznaniem, że system nie funkcjonuje prawidłowo.
      Dla Kaczora i jego bobków, każdy zakończenie wyborów inne niż wygrana PiSu, będzie i tak świadczył o tym, że wybory te zostały zmanipulowane i to niezależnie od "obserwacji" ich przebiegu.
      Więc po jaką cholerę stwarzać precedensy? J.K. będzie darł mordę tak czy tak, wolno mu, gwarantuje mu to konstytucja. Ale to nie oznacza, że trzeba na to reagować. Chyba, że akceptuje się stan, w którym nie ten odgrywa rolą decydującą, kto dysponuje parlamentarną większością, tylko ten, kto głośniej krzyczy. Tylko że jeśli tak jest, to może byłaby pora przywrócić do funkcjonowania generałów Jaruzelskiego i Kiszczaka? Bo jak wygląda, stan wyjątkowy nawet w jego formie "light" w jakiej był on przeprowadzony przed 30 laty, to jedyna możliwość zaprowadzenia w polityce tego kraju jako takiego porządku.
      • maaac Re: Sam fakt, że w ogóle ten temat zaczyna 30.09.11, 18:04
        Mylisz się w jednej sprawie - mężowie zaufania "od zawsze" mieli prawo uczestniczyć jako obserwatorzy we wyborach.
        • nerwus0 Re: Sam fakt, że w ogóle ten temat zaczyna 30.09.11, 18:12
          Ta instrukcja będzie doskonałą pożywką dla kabaretów.
          Szkoda, że Laskowik już nie robi kabaretów politycznych.
          Na Pietrzaka nie ma co liczyć. Wypalił się jak szczapa.
          • eggerger Re: Sam fakt, że w ogóle ten temat zaczyna 30.09.11, 19:00
            Śmieszyły Ciebie dowcipy
            p. Pietrzaka?
            Były "słuszne", ale
            polotu nie miały.
            Jakby bożej iskry brakowało.

A na Teyu płakałem ze śmiechu.
            • nerwus0 Re: Sam fakt, że w ogóle ten temat zaczyna 30.09.11, 19:22
              W tamtych czasach nie bardzo było się z czego śmiać.
              I to jest smutne. Uczono nawet ludzi z czego się mają śmiać.
              Obawiam się, że to może wrócić.
              Chińskie knajpki będą zamykane. Z powodu menu. Kaczka pieczona.
              • eggerger Re: Sam fakt, że w ogóle ten temat zaczyna 30.09.11, 19:43
                Pisałem o finezji dowcipu.

Poza tym, to była moja
                młodość.
                A ja nie mam instynktu
                stadnego. Do dziś.

Pozdrawiam.
                • nerwus0 Re: Sam fakt, że w ogóle ten temat zaczyna 30.09.11, 19:48
                  Mówisz o finezji. Jako, że forum czytają również czubki, staram się pisać, by i oni pokapowali.
                  Ty wiesz, o co mi chodzi.
    • jurek4491 Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 19:11
      Pytanie do Państwowej Komisji Wyborczej
      • nerwus0 Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 19:38
        • Prowiant, w tym woda i termos z herbatą lub kawą
        • Tabletki od bólu głowy oraz inne potrzebne ci leki
        • Spokój ducha

A pampersy?
        Co, w przypadku przepełnienia owych?
        Stoperan, na wszelki wypadek. Jakiś DEO.
        Najbardziej ciekawi mnie ten spokój ducha. Kurde, w czym oni go
        przyniosą?
        A'propos pampersów.
        To raczej w przypadku nawalenia w owe, to raczej ci mężowie będą raczej
        przeganiali głosujących, niż zachęcali.
        A jeżeli zwolennicy PO zrobią strajk chodzony przed toaletą, to cóż uczyni
        strażnik wyborczy, w wypadku niewyposażenia go w rzeczony przedmiot?
        Oj, ciężkie jest życie strażnika.
        Nachodzą pytania. A jeżeli nie zdążą z pampersmi na czas? A jeżeli zdążą,
        to gdzie mam to założyć? Przecież nie wolno mi spuścić z oka Komisji.
        Iście hamletowski dylemat:
        Sr.ć albo nie sr.ć.
        • nerwus0 Re: Operacja "sfałszowane wybory"? 30.09.11, 22:45
          Co to?
    • citaobscura -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- 30.09.11, 21:11
      • nerwus0 Re: -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- 30.09.11, 22:46
        ++++++
    • citaobscura -=- trzeba być kompletnym paranoikiem..... 30.09.11, 21:13
      No, rzeczywiście, trzeba być kompletnym paranoikiem, by kojarzyć obecne wybory z takimi incydentami, jak ten, gdyPlatforma Obywatelska została przyłapana z dymiącym pistoletem, na fałszowaniu wyborów w Wałbrzychu, wyrokiem sądu zostało to stwierdzone i wybory zostały powtórzone.

Albo z tym, jak w bagażniku komendanta policji pod Warszawą znaleziono cały zestaw kart wyborczych, a dziwnym trafem protokoły zgadzały się, co do sztuki. Karty zgubione, a w protokole są skrupulatnie przeliczone, co do sztuki! Ordnung muss sein!

Albo z tym, jak w Brukseli wyjęto z urny kilkaset kart więcej, niż wydano, co dorównuje cudowi w Kanie Galilejskiej, choć jakoś cieszyło się mniejszym zainteresowaniem w rzadowych i zaprzyjaźnionych z rządem mediach, ciekawe, dlaczego, przecież tego, to nawet David Copperfield nie dokonał, taki mały otworek w urnie , a proszę, ile kart wiecej wchodzi!

Albo z tym, jak na śmietnisku znaleziono kilkaset wypełnionych kart wyborczych, zupełnym przypadkiem wszystkie z krzyżykiem na Jarosława Kaczyńskiego.

Albo z tym, jak w kraju, w którym uporano się z problemem analfabetyzmu nagle społeczeństwo oddaje 2 miliony głosów nieważnych, tak się składa, ze w pewnej komisji dwóch członków otwarcie zabierało sie za „poprawianie” wyników, jak zawsze, w każdych wyborach, nieostrożnie nie sprawdzając, że tym razem przewodnicząca komisji akurat jątrząco i dzieląco jest z PiS.

No, po prostu trzeba być paranoikiem, by mieć jakiekolwiek, najmniejsze podejrzenia, czy obawy, co do jakichś nieprawidłowości. Słusznie pietnuje te śmieszne, jątrzące podejrzenia nasza kapłanka średniego szczebla, przodująca w pracy polityczno- wychowaczej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka