jantos51 O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 12:25 Ten największy złodziej i nierób musi zostać opodatkowany jak każdy obywatel RP. Wtedy nie będzie wygadywał głupot i namawiał starsze osoby do składania danin. Odpowiedz Link Zgłoś
sioban O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 12:26 hehehe i wszystkie te słowa mówi facet który chodzi w sukience Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 12:51 O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wchodzą sodomici ----------------------------------------------------------------------------------- Czy była to jakaś aluzja do prezesa PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Rydzyk ty niedouczony kmiocie 12.10.11, 13:52 "proszę mnie w to nie mieszać. Dałem Wam wolną wolę, a nie prawo do osądzania. Niech się pedofile nie zajmują ocena moralną orientacji homoseksualnej. Skoro stworzyłem homoseksualistów, to miałem jakiś w tym cel. Dlatego powtórzę to co mój Syn Umiłowany powiedział na temat pedofilii: "Lecz kto by się stał powodem grzechu dla jednego z tych małych, którzy wierzą we Mnie, temu byłoby lepiej kamień młyński zawiesić u szyi i utopić go w morzu tam, gdzie jest ono najgłębsze". I nad tym macie myśleć. I o belce we własnym oku - bo pycha, którą grzeszycie, występując nieproszeni w moim imieniu, to grzech śmiertelny. Jestem w każdym człowieku, ale żaden z Was nie jest mną. I nie potrzebuję pośredników. Ja ołtarzy nie potrzebuję, Wy ich potrzebujecie. Ze mną możecie rozmawiać w pokoiku maleńkim, bo jestem wszechobecny. I nawet nie musicie we mnie wierzyć.... po owocach Was rozpoznam, albowiem jestem Kreatorem, a nie Sędzią. Destrukcja, to nie jest droga, którą idę." Tak ci powiadam Twój Bóg Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-50 O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 14:22 Wolę transwestytę aniżeli pedofila w czarnej sukmanie, głoszącego ewangelię. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusz O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 14:54 Do kruchty! Do kruchty, katabasie przeklęty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
executioner O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 14:59 ˙ > O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wchodzą sodomici. Cóż... po kościele pora na sejm. ˙ Odpowiedz Link Zgłoś
1234qwerty O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 15:01 To straszne że w kościele są pedofile panie Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
otwocky Żałosne to Grodzkie coś.. 12.10.11, 15:17 Ten zboczeniec który ulepił sobie wargi sromowe z sadła na brzuchu jest obrzydliwy i żałosny - najlepiej niech nosi na plecach worek czerwonej farby i spuszcza rurką do gaci- będzie się mógł pobawić w miesiączkowanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 otwocky 12.10.11, 15:33 Sprawę kierujemy do Sądu!Odpowiesz za to!Post skopiowany dla celów procesowych! Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: otwocky 12.10.11, 15:39 ergo12, jak ja bym sie cieszyla, gdyby w koncu w Polsce tego typu chamskie, prostackie zachowania wobec innych zaczely byc pietnowane i karane... Podobnie jak zachowanie TR, ktory najwyrazniej czuje sie bezkarny i lzy, poniza, opluwa tych, ktorzy jakos staja mu na drodze w realizacji jego celow, nie mowiac o tym, ze (glownie) staruszkom robi pranie mozgow i wyludza od nich pieniadze na swoje luksusy i "inwestycje". Poki co ciagle bezkarnie. Teraz nadzieja w Ruchu Palikota... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 mila-gro1 12.10.11, 15:49 rydzyka czeka proces sądowy!Jesteśmy w trakcie dogadywania szczegółow z prawnikami, jako Corpus delicti posłuży nagranie które też skopiowaliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 15:20 Wolę w sejmie 10 "sodomitów" niż jedną Sobecką. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Przeciwko rydzykowi szykowany jest pozew 12.10.11, 15:27 Sądowy!!!O całym skandaliczym zachowaniu tego mnicha jest już powiadomiona Partia Palikota!Będzie pozwew sądowy! Odpowiedz Link Zgłoś
kukuryku20 Ale gdyby nosili czarne sukienki to byłoby OK 12.10.11, 15:39 Według Rydzyka wkładanie przez faceta sukienki jest w porzo - przecież sam ubiera się jak baba Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly Pedalowanie wzamian za powolanie!!.Bezwarunkowo??? 12.10.11, 15:56 Miejmy nadzieje Najmilsi ze mimo liberalizacji tej zasady liczba powolan utrzyma sie na dotychczasowym poziomie, a jesli nastapi zniesienie celibatu - to moze nawet wzrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly Re: Ale gdyby nosili czarne sukienki to byłoby OK 12.10.11, 15:59 "Pedalowanie" tylko wzamian za powolanie?? Bezwarunkowo?? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Do Sejmu wchodzą wszyscy wybrani w wolnych 12.10.11, 15:59 wyborach, bo Sejm reprezentuje społeczeństwo i skoro jest w nim miejsce na ultraradykałów katolickich to jest także dla homoseksualistw, transseksualistów, itd. itd. Sejm podlega prawom demokratycznym, a nie antydemokratycznemu, totalitarnemu dogmatowi centrali, do czego jest przyzwyczajony pan Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys102 A fe, panie Rydzyk... 12.10.11, 16:02 a małpy ( Anna S.) to mogły wejść do sejmu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kingomatic O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 16:12 I to ma być duchowny, który na każdym kroku tryska jadem i ogniem piekielnym. Dzieli Polaków i wpieprza się w nie swoją parafię. W końcu nie jest politykiem, tylko księdzem. Jego zwierzchnicy są w Watykanie. Najwyższy czas by wkońcu ukrócić tę wstrętną mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 16:23 "Sodomici" i Sobecka, Sobecka, obleśny tłuściochu. Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Lepszy "sodomita" niż Belzebub z Torunia 12.10.11, 16:32 I przestańcie tytułować tego szarlatana "ojcem", bo to określenie jest zarezerwowane dla osób, które darzy się jakimś szacunkiem. A to indywiduum na nic takiego nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
walburga O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 12.10.11, 20:01 jak może tak pisać o swoich:(( Odpowiedz Link Zgłoś
brauling Re: O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu 12.10.11, 20:04 Gorzej panie Rydzyk to pederasci. Odpowiedz Link Zgłoś
djenn O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 13.10.11, 03:17 A o sodomitach w swoich własnych szeregach zapomniał. A o hordzie pedofilów kroczącej w łonie świętego kościoła , to nie łaska wspomnieć? Taki szerzyciel miłości, a nie widzi różnicy pomiędzy przebieraniem się w damskie ciuchy, a molestowaniem hurtowo przez katabasów dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 13.10.11, 07:11 Przeginanie pały w jakąkolwiek stronę to rzecz niedopuszczalna. Żyjemy w wolnym kraju,każdy ma prawo wyboru i nikt nikomu nie będzie narzucał swoich ideologii. Wolny człowiek wybiera sam według własnego uznania. Jestem wierzący i do Boga zwracam się bezpośrednio bez wstawiennictwa kościoła. Gdy mam trudne chwile idę do kościoła by tam się wzmocnić. Niestety tacy duszpasterze jak o.Rydzyk zamiast umacniać mnie w wierze narzucają swoje poglądy polityczne. Jest to islamizacja kraju na sposób katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
01zefka O. Rydzyk po wyborach: To straszne! Do Sejmu wc... 21.11.11, 07:02 Panie Palikot !Watykan nie jest żadnym państwem ! To instytucja nierobów ,w której samo zadowoleni oszuści nie dopuszczają myśli o MYŚLI ! Rozwiązać niewolniczy konkordat z tymi chrynami! Drążyć Tuska, aż będzie zmuszony do podjęcia decyzji. Inaczej, takie zboki jak niejaki rycyk, mogą klepać co im ślina na brudny język przyniesie. Tak Ci dopomóż buk. Odpowiedz Link Zgłoś