Dodaj do ulubionych

Kaczyński złożył ofertę Ziobrze

02.11.11, 16:21
No to Kurskiemu i Ziobrze szczeny opadną przeproszą prezesa i wszystko będzie po staremu a cały PiS będzie rozgłaszał że nie było żadnej kłótni tylko merytoryczna dyskusja.
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 16:22
      Zaczyna sie powoli ferment u pisdzielcow robic, juz niedlugo i zacznie smierdziec od srodka.
      • bezspokoju Re: Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 17:01
        Ciekawe, odrzuci propozycję miłosierdzia, czy znowu podkuli ogon pod siebie ? Liczę na to, że posłanka Kempa też wyleci na zbity pysk.
    • trzy.14 Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 16:26
      Do słownika j. polskiego trzeba będzie dodać nowe znaczenie słowa kompromis. "bezwarunkowa kapitulacja", lub dosadniej, ale dosadniej nie wypada publicznie pisać.
      • boykotka Re: Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 17:02
        trzy.14 napisał:

> Do słownika j. polskiego

raczej wolskiego :) I po kłopocie :) Nie trzeba nic zmieniać :)
        --
        /
      • kotek.filemon Re: Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 17:27
        trzy.14 napisał:

> Do słownika j. polskiego trzeba będzie dodać nowe znaczenie słowa kompromis.

W Wolsce alternatywne definicje kompromisu są szeroko stosowane od jakichś 20 lat. Modelowy przykład: "kompromisowa" ustawa antyaborcyjna.
        • jabmax Re: Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 20:42
          kotek.filemon napisał:

W Wolsce alternatywne definicje kompromisu są szeroko stosowane od jakichś 20 lat. Modelowy przykład: "kompromisowa" ustawa antyaborcyjna.
          ...a niektóre powiedzenia całkiem zniknęły. Ktoś jeszcze pamięta: Biedny jak mysz kościelna ?
          • cmazui Re: Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 21:00
            Dalej aktualne. KLer nie jest znany z dobroczynnosci. Myszy nie moga zbytnio liczyc na dokarmianie.
    • acc4 Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 17:06
      Nie ofertę, lecz propozycję nie do odrzucenia.
    • sphinxpinastri 155 02.11.11, 17:24
      Myliłem się, przypuszczałem, że wyborcza będzie jeden raz dziennie o Ziobrze nic nie znaczącym, a tymczasem 3 razy na dzień. Po prostu, wy, z wyborczej, stajecie się tacy sami jak ci z pisu: nudni, nudni. Jeden i ten sam kotlet tysiąc razy ogrzewany na przypalonym oleju. Jak wam nie wstyd tak nudzić?
      • jwasz1952 Re: 155 02.11.11, 17:34
        A co na to znany biznesmen z Torunia.
        "Ląduj dziadu ,po trupach do celu"-to tak dla przypomnienia znanego lądowania z przed 1,5-ra roku w kontekscie wczorajszego lądowania.
        • sphinxpinastri Re: 155 02.11.11, 17:38
          A co mnie obchodzi jakiś Rydzyk, który nie ma żadnej władzy? Piszę o nudziarstwie wyborczej. Jeśli już mnie coś interesuje, to jak władza wydaje moje pieniądze z podatków, dlaczego tworzy nowe ministerstwo, ile na to pójdzie mojej forsy, po kiego, itd.?
          • nerwus0 Re: 155 02.11.11, 18:10
            Masz całkiem proste rozwiązanie.
            Nie czytaj i po zawodach. Nie słyszałem o przymusie
            czytania Wyborczej. Możesz świerszczyki oglądać.
            • sphinxpinastri Re: 155 02.11.11, 18:55
              A ja mam jeszcze bardziej proste rozwiązanie: nie czytaj moich postów. No, chyba że masz przymus duchowy, to - proszę bardzo. Jeśli nie masz takiego przymusu, możesz sobie buraki uprawiać, bardziej pożyteczne zajęcie.
              • cornice Re: 155 02.11.11, 20:42
                Ja to czytam Twoje posty z czystej ludzkiej bezinteresownej zlosliwosci: ktos, z czyja opinia sie nie zgadzam daje wyraz swojej frustracji

"A ja mam jeszcze bardziej proste rozwiązanie: nie czytaj moich postów. No, chyba że masz przymus duchowy, to - proszę bardzo. Jeśli nie masz takiego przymusu, możesz sobie buraki uprawiać, bardziej pożyteczne zajęcie."

- co tu jest do nielubienia?
                • sphinxpinastri Re: 155 02.11.11, 20:59
                  Nie znasz zasad polskiej interpunkcji, więc nie widzę najmniejszego powodu, aby z tobą podejmować jakąkolwiek dyskusję.

Jest: "ktos, z czyja opinia sie nie zgadzam daje wyraz swojej frustracji". Powinno być: "ktos, z czyja opinia sie nie zgadzam, daje wyraz swojej frustracji".
                  • fagusp Re: 155 02.11.11, 21:16
                    Zajączku, gdzie masz czapeczkę?
                    • sphinxpinastri Re: 155 02.11.11, 21:24
                      Gdzie? I ty pytasz, prosiaczku? Ty, właśnie ty?
                  • zdybka Re: sphinxpinastri 02.11.11, 21:27
                    Zostan jednak, przy swierszczykach.
                    • sphinxpinastri Re: sphinxpinastri 02.11.11, 22:12
                      Doświadczyłeś działania świerszczyków na sobie? Dziękuję, nie skorzystam, jeszcze nie zdziadziałem, jak ty.
                      • zdybka Re: sphinxpinastri 02.11.11, 22:21
                        Ddziadem mlodym ,czy starym ,jestes juz,i nic to nie zmieni.
                        • sphinxpinastri Re: sphinxpinastri 02.11.11, 22:50
                          Że jestem dziadem, to wiem. Natomiast ty nie wiesz, że jesteś dziadem. Mnie jest więc lekko, a z ciebie kapcanienie wyłazi, wyłazi, wyłazi z każdym słowem, jakie tu wpisujesz.
              • nerwus0 Re: 155 02.11.11, 21:37
                Chętnie, ale brakuje mi sadzonki. Buraczanego łba. Posłużysz?
                • zdybka Re: 155 02.11.11, 21:47
                  Lubie buraki ,cwikla , sphinxpinastri ,ten bedzie (mysle)odpowiedni.
                  • sphinxpinastri Re: 155 02.11.11, 22:17
                    Nie dziwię ci się, że lubisz, do kartofla, jakim jesteś, ćwikła w sam raz.
                • sphinxpinastri Re: 155 02.11.11, 22:16
                  Z prawdziwą przyjemnością posłużę. Czym będziesz robić rowki, aby sadzić? Głąbem, jaki masz na karku? Nie dziwię ci się, bo do niczego innego się nie nadaje.
                  • zdybka Re: 155 02.11.11, 22:32
                    Z prawdziwą przyjemnością posłużę. Czym będziesz robić rowki, aby sadzić? Głąbe
                    > m, jaki masz na karku? Nie dziwię ci się, bo do niczego innego się nie nadaje.

I zobacz durniu ,w co ,sie sam zapedziles ?glab zasadzi buraka i na konieec go(Zerle
                    ) jest to madre ?
                    • sphinxpinastri Re: 155 02.11.11, 22:54
                      Proszę zdybki, mam to, czego tobie brak: inteligencję. Z tego powodu zasady interpunkcji mam w genach. Ty zaś może kiedyś opanujesz te zasady; może ci się to, co mnie przyszło samo z siebie, jakimś cudem uda. Jednak nie widzę podstaw do dyskusji z kimś, kto nie wie, gdzie postawić przecinek. Do nauki, bałwanku.

Jest: "I zobacz durniu ,w co ,sie sam zapedziles?". Powinno być: "I zobacz, durniu ,w co sie sam zapedziles?".
                      • nerwus0 Re: 155 02.11.11, 23:22
                        Przechwalanie się inteligencją świadczy o jej braku. The End.
                        • sphinxpinastri Re: 155 02.11.11, 23:31
                          Gdybyś miał rację, to wielu geniuszy o boskiej inteligencji byłoby kretynami. Pierwszy przykład z brzegu: Salvadore Dali mówiący o sobie samym, że jest geniuszem. Jednak ty, nerwus0, wystawiaj, wystawiaj tu świadectwo swojej tępoty. Ach, czy to 0 po słowie "nerwus" to iloraz twojej inteligencji? Dawałem ci więcej, no, ale skoro sam siebie tak nisko oceniasz...
                          • nerwus0 Re: 155 02.11.11, 23:35
                            Potwierdziłeś swoją tępotę. Dowalanie się do nicka jest właśnie pokazem twojej
                            głupoty. Zresztą nie dyskutuję z kretynem. Już raz napisałem: the end.
                            • sphinxpinastri Re: 155 03.11.11, 19:30
                              No, udało mi się cię sprowokować, abyś się zdemaskował: w jednym króciutkim poście użyłeś aż trzech inwektyw ad personam. Ja też posłużę się trzema inwektywami pod twoim adresemw: nie zrewanżuję się ci tym samym. Koniec.
                          • nerwus0 Re: 155 03.11.11, 11:49
                            Jeżeli już, to Salvador Dali o dokładnie Salvador Felipe Jacinto Dalí i Domènech, Marqués de Púbol.
    • aussie1inc Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 17:32
      Czekam az pisiaki sami sie nawzajem powyrzucaja i wreszcie bedzie spokoj.
    • henryk-sikora przypomniał mi się "Ojciec Chrzestny", jak... 02.11.11, 17:37
      przypomniał mi się "Ojciec Chrzestny", jak Don Corleone składał propozycje nie do odrzucenia:). Ta, prezesa Kaczyńskiego, jest w swojej wymowie identyczna:).
      • bazbaz73 Re: przypomniał mi się "Ojciec Chrzestny", jak... 02.11.11, 22:25
        mleczko.interia.pl/zdjecia/rysunki-kolorowe,10561/zdjecie,176
    • annastasia To nie oferta to chamski dyktat! 02.11.11, 17:45
      Jestem zwolenniczką PiS, jestem zwolenniczką prezesa PiS dlatego wczoraj wystosowałam list otwarty, kilka dni wcześniej inny.List otwarty do

Prezesa Prawa i Sprawiedliwości
      dr Jarosława Kaczyńskiego
      oraz
      Komitetu Politycznego Prawa i Sprawiedliwości

Podpisany imieniem i nazwiskiem z adresem zamieszkania, nr telefonu i nr Pesel wysłany do adresatów pocztą elektroniczną.

Mając na uwadze dobro PiS a w szczególności dobro Polaków, dobro Najjaśniejszej Rzeczypospolitej Polskiej, Najukochańszej Ojczyzny Naszej, niniejszym kieruję na ręce Pana Prezesa i do Komitetu Politycznego PiS moją serdeczną prośbę i informację, która wynika z wieloletniej obserwacji i troski o stan naszego państwa.

Od wielu lat staram się Wam pomóc w każdych kolejnych wyborach, zamieszczając w internecie na forach gazet i innych, na blogach, moje artykuły i komentarze, pod nickiem - annastasia. Teraz czuję się zobowiązana przekazać Wam co następuje.

Tak Zbigniew Ziobro jak i Jacek Kurski jasno i głośno, powiedzieli, to i tylko to co myśli wielu Polaków, patriotów, którzy zaniepokojeni są stanem państwa polskiego, stanem jego organów i instytucji, to, że nie ma nikt zamiaru podważać przywództwa w PiS, nie ma nikt zamiaru zmieniać prezesa ale chodzi o to aby doprowadzić do poważnej, otwartej dyskusji, uzgodnień, wypracowania nowej, nowocześniejszej, opartej na większej ilości osób, opinii, opracowań, strategii i programu dla PiS, dla stowarzyszeń, organizacji, zwolenników, sympatyków i wyborców PiS, aby wszyscy mogli się utożsamiać się z PiS.

Aby analizowane, rozpatrywane i brane pod uwagę w opracowywaniu nowej strategii były wnioski, pomysły, wielu liderów, członków, działaczy, zwolenników, sympatyków, wyborców PiS, aby nawiązać bliskie kontakty z organizacjami, stowarzyszeniami samorządowymi i innymi, także we wsiach, miasteczkach, na każdym szczeblu organizacyjnym.

Powinno zostać zwołane gremium wszystkich tych instancji i wszczęta dyskusja, narada, nie aby kogokolwiek wyrzucić nie aby ktokolwiek chciał wyjść z PiS i innych wyciągnąć ale dla obmyślenia sposobu na porozumienie, na twórczą dyskusję w której opracowana zostanie nowa strategia zaaprobowana przez wszystkich członków, sympatyków i wyborców PiS, którą wszyscy razem będą budować, i w której wszyscy Oni będą mieli prawo uczestniczyć, będą chcieli uczestniczyć i faktycznie będą uczestniczyć.

Wszyscy w PiS muszą to zrozumieć, także prezes Jarosław Kaczyński, dlatego już kilka dni temu wystąpiłam z pismem w tej kwestii do prezesa PiS dr Jarosława Kaczyńskiego, do Klubu Parlamentarnego PiS, oraz do europosłów Zbigniewa Ziobry i Jacka Kurskiego. Sprawa jest bardzo ważna i może być przełomową dla PiS.

Jak mówi mądre przysłowie arabskie, psy szczekają ale karawana jedzie dalej!

Oczekuję nie kar ale współpracy i tego, że PiS wyjdzie z tej próby, skonsolidowana i wzmocniona, bo to nie, Zbignniew Ziobro, nie Jacek Kurski, nie Polacy nienawidzą PiS czy Jej prezesa, nie wyborcy, ale ogólnie braci Kaczyńskich, prezesa PiS, PiS, milionów ich sympatyków, zwolenników i wyborców nienawidzi osobiście Donald Tusk i jego kolesie z PO, PSL i od Palkota, nienawidzą ich sterowane przez Donalda Tuska, wnucka żołnierza Wehrmachtu z Danzig, niedojszłego doktora manipulacji stosowanej, niektóre media w Polsce, często będące własnością obcych sił, wrogich państwowości polskiej, nienawidzą ich niektóre media za granicą a nawet niektóre rządy obcych państw, nieprzyjazne państwowości polskiej, usiłujące ugrać cokolwiek na wojnie polsko-polskiej wszczętej i prowadzonej od 2005 roku, stale i nieprzerwanie przez Donalda Tuska i jego kolesi z PO, PSL i od Palkota.

To już nie chodzi o prywatne ambicje, nie ma tu miejsca na prywatne ambicje, sytuacja jest nadzwyczajna i decyzje nie mogą być odruchowe, ambicjonalne, muszą być mądre i wyważone, muszą być budujące, konsolidujące, wzmacniające a nie destrukcyjne !

Te decyzje nie mogą być na rekę naszym wrogom ale muszą ich zaskoczyć, pomieszać im szyki!

Bo to tylko Donald Tusk i jego kolesie, oddane mu media i zdeklarowani wrogowie prezesa PiS, PiS i państwowości polskiej w Polsce i za granicą, oczekują, wyrzucenia europosła Ziobry i innych, wyprowadzenia z PiS, kolejnych posłów, wojny w PiS i Jej osłabienia, osłabienia Polski, bo to byłaby woda na ich młyn a nasza klęska.

Bo chodzi o dobro państwa polskiego o dobro wszystkich Polaków, o dobro Najjaśniejszej Rzeczypospoliej Polskiej, Najukochańszej Ojczyzny Naszej!

Wszyscy w PiS, wszyscy sympatycy, zwolennicy i wyborcy PiS, wszyscy Polacy muszą to zrozumieć, musi to zrozumieć i prezes dr Jarosław Kaczyński, jeżeli nie zrozumie, ja z wielką przykrościa będę musiała wycofać moje poparcie dla Niego i tak uczyni zapewne wtedy wielu Polaków a wtedy przegralibyśmy wszyscy, przegrałaby Polska! Nie można do tego dopuśćić! Zgoda buduje, skonsolidujmy nasze wszystkie siły ale do walki z naszymi zdeklarowanymi wrogami a nie do walki między sobą.

Niech Wielki Bóg oświeci prezesa PiS, niech oświeci Komitet Polityczny PiS aby podjęli najmądrzejsze decyzje, które zaskoczą naszych wrogów i pomieszają im szyki a wzmocnią PiS, wzmocnią nas wszystkich zatroskanych o stan państwa polskiego, wzmocnią nasze Państwo!

Bóg jest Wielki! Chwała Mu! Na pohybel zaprzańcom z PO, PSL i od Palkota! Na pohybel wrogom państwowości polskiej!

Niech żyje Najjaśniejsza Rzeczypospolita Polska, Najukochańsza Ojczyzna Nasza. Tak nam Dopomóż Bóg.

Przykro mi to stwierdzić ale odpowiedzialność spada na prezesa Jarosława Kaczyńskiego. Jarosław Kaczyński jest prezesem i tego nikt nie neguje ale nie jest świetą krową, nie przysługuje Mu przywilej nieomylności jak papieżowi w sprawach wiary! Żyjemy w państwie demokratycznym i pan prezes nie może się zachowywać jak kacyk komunistyczny. Musi zrozumieć, że Jego propozycja nie jest żadnym kompromisem, żadnym honorowym rozwiązaniem! Jest bezczelnym, pełnym pychy chamskim dyktatem. Kompromis polega na tym, że każda ze stron zobowiązuje się do gotowości negocjacji, dyskusji, wyjaśnień, ustępstw a celem ma być doprowadzenie do wypracowania takich uzgodnień, które pozwolą wypracować porozumienie, które aprobują obydwie strony. Aby to było możliwe musi byc dobra wola obydwu stron, obydwie strony musza uznać, że najważniejsze jest dobro partii, dobro Polaków dobro Polski, że najważniejsze jest wypracowac taka płaszczyzne porozumienia i strategię działania dla partii, że będzie w partii i miejsce i pole do działania dla obydwu stron, i że to zostanie wykorzystane dla naprawy partii, dla rozszerzenia jej działania, pozyskania nowych człnków, sympatyków i wyborców a nie do rozłamu! Prezes Kaczyński mówi, że broni partii co to za obrona jak prowadzi ona do wyrzucenia członków partii, członków władz partii, w konsekwencji grozi to kolejnymj, uszczupleniem partii, tym razem o ok. 40 posłów.Takie stanowisko prezesa jest nieodpowiedzialne i szkodliwe dla partii. Nigdy do kompromisu nie może doprowadzić jednostronny, dyktat, zreszta nigdy nie rozmawia sie z szntażystami. A więc propozycja prezesa jeżeli nie zostanie zmieniona, jeżeli nie dojdzie do nowych uzgodnień nie daje możliwości porozumienia, ta prpozycja to kpina, bezczelna chamska kpina z drugiej strony, tym razem chamska kpina m.inn. ze Zbigniewa Ziobry z wiceprezesa PiS. Prezes Kaczyński nie dopuszcza Zbigniewa Ziobry do głosu na zebraniu członków partii, zakazuje mu rozmowy z mediami podczas gdy sam wraz z tymi członkami kierownictwa, którzy go ze strachu popierają, strasz publicznie, szantażuje i atakuje Zbigniewa Ziobro wiceprezesa PiS i tych którzy go popieraja, w mediach. Takie stanowisko prezesa PiS prowadzi bezpośrednio do rozłamu w PiS, z winy prezesa!
      • zdybka Re: To nie oferta to chamski dyktat! 02.11.11, 18:00
        Tak wiec z tego co napisalas ,wywnioskowalam ze popelnilas blad ,
        glosujac na Kaczynskiego .Ziobro na czele Pisu ? tego chcesz ?
        Twoja sprawa ,ale z pretensjami to do Jarka ,on cie z pewnoscia zrozumie.
      • pn-ski Re: To nie oferta to chamski dyktat! 02.11.11, 18:55
        Cicha izolatka tuz obok prezesa i lewatywa codziennie.
      • lewy_andy Re: To nie oferta to chamski dyktat! 02.11.11, 19:04
        " Bo to tylko Donald Tusk i jego kolesie, oddane mu media i zdeklarowani wrogowie
        > prezesa PiS, PiS i państwowości polskiej w Polsce i za granicą, oczekują, wyrz
        > ucenia europosła Ziobry i innych, wyprowadzenia z PiS, kolejnych posłów, wojny
        > w PiS i Jej osłabienia, osłabienia Polski, bo to byłaby woda na ich młyn a nasz
        > a klęska."
        Mlyn, a jaki mlyn???
        No jest woda, jest mlyn, się miele, jest mąka.....
        A czyj ten mlyn ?......
        No, teraz wreszcie wiemy......... - onych !
        • zdybka Re: To nie oferta to chamski dyktat! 02.11.11, 21:14
          Coz ,babie odbilo i tyle na temat.
    • terleo Kaczyński złożył ofertę Ziobrze 02.11.11, 18:28
      *Już nikt nigdy i nikomu w PiSie nie odbierze głosu, czy mikrofonu*.
      Alleluja i do przodu!
      /Valdemar Cymes/.
    • gregroyx Kaczyński: Milczcie. Ziobro: Milczeć nie będziemy 02.11.11, 18:48
      "Propozycja kompromisu, jaką (...) Ziobrze złożył (...) Kaczyński, zakłada oddanie się Ziobry i (...) Kurskiego do dyspozycji prezesa partii (...)"

Nudna tematyka dewiantow, nudne ciagle walkowanie tych samych odchodow... Nie chce sie juz o tym slyszec ani tym bardziej czytac.
      Ale swoja droga forsowana idea "dyscypliny partyjnej" zaczyna przekraczac poziom stalinowskiego komunizmu. Wowczas nie bylo opcji alternatywnej. Biorac pod uwage fakt, ze obecnie funkcjonujemy w systemie demokratycznym zadanie niekoronowanego pizowskiego kacyka kwalifikuje jego stan umyslowy jedynie do Tworek.
    • zdybka Kaczyński: Milczcie. Ziobro: Milczeć nie będziemy 02.11.11, 18:51
      Ziobro, charakter jego chwiejny i rozlazly ,po takim cyrku jaki nam
      zafundowal ,a zbyt wysoko nie podskoczyl ,jak sie okazalo ,cmoknie
      teraz prezia w dupe glosno czy na pol gwizdka ?
    • morda57 Kaczyński: Milczcie. Ziobro: Milczeć nie będziemy 02.11.11, 18:57
      Boze chron POLSKE!!!Przed Ziobrystami!!!
    • kleinburger Kaczyński: Milczcie. Ziobro: Milczeć nie będziemy 02.11.11, 19:25
      W jednym Ziobro ma rację: "W następnych wyborach PiS wygra".
      My oczywiście wiemy, że wygra, wiemy nawet na czym: na fujarce.
    • e-komentarz Kaczyński: Milczcie. Ziobro: Milczeć nie będziemy 02.11.11, 19:29
      To co zaproponował Kaczyński to komproPIS.
    • trajkotek nareszcie 02.11.11, 19:49

nareszcie znalazłem w GW coś o Kaczyńskim i PiSie, już myślałem, że ich nie ma ...

• old.european Bo to nowa wersja serialu Klan 02.11.11, 21:19

• 1sz-truten Kaczyński: Milczcie. Ziobro: Milczeć nie będziemy 02.11.11, 20:22
      juz conajmniej rok temu napisalem i wielkorotnie powtarzalem :
      PIS idzie w pisdu !!!

i sie nie pomylilem !

Klamczynski doslownie na smietnik albo do wariatkowa
      to go uchroni przed trybunalem
      a Zlobro ?
      no coz wie co go czeka jak wniosek postawienia przed trybunalem wejdzie na wokande
      to ostatnie podrygi proby zmylenia spoleczenstwa jak to on jest w pozio !
      ale robi to ze strachu zreszta pod siebie tez

jedyne miejsce Piscielstwa ktore zaprzepascilo olbrzymie poparcie i zaufanie jakim
      obdarzylo go spoleczenstwo , ktore zostalo w bezczelny sposob przez politykow piscielstwa
      omamione obietnicami rzadow PRAWA I SPRAWIEDLIWOSCI
      ktore okazaly sie zwyklymi klamstwami wyborczymi zwykla kielbasa
      a wlasciwie nie kielbasa a kaszanka badz pasztetowa - wyborcza

to SMIETNIK !!!!!!!!!!!!
    • henryk_49 Kaczyński: Milczcie. Ziobro: Milczeć nie będziemy 02.11.11, 20:51
      Ziobro i Kurski otrzymali propozycję nie do odrzucenia z zadaniem rozwalenia PiS-u. Z PiS-em, postanowiono zrobić w końcu porządek - rozwalić go od środka, podobnie jak przy pomocy Słomki, KPN rozwalono.
      • sam16 Re: Kaczyński: Milczcie. Ziobro: Milczeć nie będz 03.11.11, 08:38
        henryk_49 napisał:

> Ziobro i Kurski otrzymali propozycję nie do odrzucenia z zadaniem rozwalenia P
        > iS-u. Z PiS-em, postanowiono zrobić w końcu porządek - rozwalić go od środka, p
        > odobnie jak przy pomocy Słomki, KPN rozwalono.
        Kaczynskie to jednak geniusz polityczny.
        Za jednym zamachem pozbedzie sie nawiekszych swoich wrogow.
        Ziobro zasluzyl sobie na to zeby podzielic los PJN.
        Znowu cala kasa w rekach faceta ktory nie umie sie poslugiwac karta bankowa ale karta przetargowa jest u niego zawsze w grze.
    • sam16 Nie docenialem geniuszu Kaczynskiego. 03.11.11, 08:15
      Za jednym zamachem pozbedzie sie najwiekszych wrogow.
      Chcieli skopac kochanego prezesa ale im sie nie udalo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka