Dodaj do ulubionych

Smolar: Absurdalne słowa PiS

12.12.11, 08:52
Jarosław Kaczyński - który chciał oddać Polskie Wojsko do wspólnej armii Unii Europejskiej (prawdopodobnie pod naczelne dowództwo niemieckie !) i nie uważał tego za oddanie części niepodlagłości, wzywa do manifestacji - bo Tusk (z Sikorskim) próbują ratować Unię i znaczącą w niej pozycją Polski
Obserwuj wątek
    • grisza14 Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 09:23
      od kolegow po piorze.
      Krytyka Jaroslawa Kaczynskiego ozdobiona fotografia przyjemnie usmiechnietego jej autora. Jest tylko jedno ale.Ten mile usmiechniety pan swoim wygladem mocno przypomina niejakiego Stross-Kahna i nie jest to typ urody, ktory koniecznie robi dobre wrazenie w naszej czesci Europy.Takze na przyszlosc drodzy redaktorzy zastanowcie sie glebiej w sprawie doboru fotografii. Mozna sie na tym przejechac.
      • 1zorro-bis Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 09:25
        a Ty Grisza co? Masz z Kahnem jakis problem?:S
        • grisza14 Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 09:32
          Ja nie mam. To Kahn raczej je ma.Od nadmiaru androgenow.
          • 6.smiech Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 09:46
            grisza14 napisał:

> Ja nie mam. To Kahn raczej je ma.Od nadmiaru androgenow.

A tobie ogrysku pewno tego zal, i tez zal ze twoj idol klamczynskich nigdy nie mial androgenow.
        • saint_just Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 10:11
          1zorro-bis napisał:

> a Ty Grisza co? Masz z Kahnem jakis problem?:S
          • grisza14 To byl dowcip z najwyzszej polki 12.12.11, 10:16
            i jeszcze ten pretensjonalny nick.Jak bebnienie jesiennego deszczu o dach i sciany wygodki w ogrodzie.A nie zapomniales gazety? Bo jak wrocisz do domu?
            • saint_just Re: To byl dowcip z najwyzszej polki 12.12.11, 10:21
              grisza14 napisał:

> i jeszcze ten pretensjonalny nick.Jak bebnienie jesiennego deszczu o dach i sci
              > any wygodki w ogrodzie.A nie zapomniales gazety? Bo jak wrocisz do domu?

To klasyka,że kżzde bydlę najgłośniej krzyczy o "zasadach" .....a złodziej - łapaj złodzieja. :-D
        • jwasz1952 Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 12:50
          W przeciwieństwie do żabojada grisza preferuje walenie chabety.
      • nerwus0 Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 09:54
        grisza14 napisał:

> od kolegow po piorze.
        > Krytyka Jaroslawa Kaczynskiego ozdobiona fotografia przyjemnie usmiechnietego j
        > ej autora. Jest tylko jedno ale.Ten mile usmiechniety pan swoim wygladem mocno
        > przypomina niejakiego Stross-Kahna i nie jest to typ urody, ktory koniecznie ro
        > bi dobre wrazenie w naszej czesci Europy.Takze na przyszlosc drodzy redaktorzy
        > zastanowcie sie glebiej w sprawie doboru fotografii. Mozna sie na tym przejecha
        > c.

Twój prezio za to Mister Polski, szczególnie jak pokaże kiełki.
      • he1ku Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 10:04
        Wspaniały uśmiech.Modelką czy miss polonii on nie będzie, ale redaktorem jest. A ty go oskarżasz ,podobnie jak za komuny. W tym okresie krążył kawał jak to szli na polowanie ; naukowcy i oczywiście policjanci, prokuratorzy, sędziowie. Ta ostatnia grupa pod sprawiedliwości złapała zająca i tak go prała w d...... aż przyznał sie ,że jest niedzwiedziem. Kohn został uwolniony od winy , a skarżąca jest niewiarygodnym świadkiem . Ostratnie zdjęcia z kamer przemysłowych hotelu świadczą o jego niewinności.a oskarżenie zostało uknute przez ochronę hotelową. Oskarżenia były, a jak udowodnić że sprawy nie było. Tego dowodów możesz zobaczyć w programie Polsatu pt Państwo w Państwie.
        • grisza14 Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 10:09
          W sprawie wybujalej i dosc specyficznie ukierunkowanej seksualnosci tego czlowieka pokojowka nie jest jedyna skarzaca sie osoba.Poza tym gostek wloczacy sie po hotelu z .... po prosbie, to typowy obraz lewaka.
      • antropoid Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 12:48
        grisza14 napisał:

> Ten mile usmiechniety pan swoim wygladem mocno
        > przypomina niejakiego Stross-Kahna i nie jest to typ urody, ktory koniecznie ro
        > bi dobre wrazenie w naszej czesci Europy.
        --------------

Twój pan za to robi swoim typem "urody" (oraz stanem umysłu) oszałamiające wrażenie i to zdaje się nie tylko w tej części Europy. Wyglądem, zachowaniem i dialektem, którego używa mocno przypomina Małego Głoda z infantylnych (to też pasuje) reklam Danio i tak też jest przez unijnych (i nie tylko) przywódców traktowany. Zaś androgenów starcza mu wyłącznie do wysługiwania się kobietami w politycznej nawalance i zwalania na nie winy za swój paskudny charakter.
      • makrama1 Re: Redaktorzy Der Sturmera mogliby sie uczyc 12.12.11, 19:14
        grisza14 napisał:

> od kolegow po piorze.
        > Krytyka Jaroslawa Kaczynskiego ozdobiona fotografia przyjemnie usmiechnietego j
        > ej autora. Jest tylko jedno ale.Ten mile usmiechniety pan swoim wygladem mocno
        > bi dobre wrazenie w naszej czesci Europy.Takze na przyszlosc drodzy redaktorzy
        > zastanowcie sie glebiej w sprawie doboru fotografii. Mozna sie na tym przejecha
        > c.

Coś Ci się Griszeńka porządnie pomyrdało. Po pierwsze, cóż to za jeden ten Stross-Kahn. Jeżeli miałby to być Dominique Strauss-Kahn, to on do Smolara raczej średnio podobny. Owszem, ma oczy, nos, usta, uszy i co z tego? Ja też mam i Ty zapewne również.

Redakcja będzie Ci prawdopodobnie wdzięczna za wskazówki jakich wizerunków unikać żeby nie zniechęcić czytelników griszopodobnych.
    • rudydon ..moze zadekretowac , ze wszystko co Kaczor powie 12.12.11, 09:34
      jest glupe , jatrzace, zionace nienawiscia, faszystowsko -rasistowskie,podle itd . Byloby latwiej .
      • nerwus0 Re: ..moze zadekretowac , ze wszystko co Kaczor p 12.12.11, 09:56
        A nie jest?
        • rudydon Re: ..moze zadekretowac , ze wszystko co Kaczor p 12.12.11, 10:21
          ..a jak powie ze Tusk jest mezem stanu ?
          • antropoid Re: ..moze zadekretowac , ze wszystko co Kaczor p 12.12.11, 12:49
            Nie powie. Pół roku by potem chorował biedaczek.
      • koloratura1 Re: ..moze zadekretowac , ze wszystko co Kaczor 12.12.11, 10:32
        rudydon napisał:

> powie jest glupe , jatrzace, zionace nienawiscia, faszystowsko -rasistowskie,podle itd .
        > Byloby latwiej .

Po co dekretować ?!
        Wystarczy posłuchać...
    • zero-cin 13.XII.2011. 12.12.11, 09:36
      13 grudnia 2011 r. PiS organizuje marsz ku czci twórców stanu wojennego. Na sztandarach cytat z przemówienia gen. Jaruzelskiego: "ojczyzna nasza znalazła się nad przepaścią..."
      • he1ku Re: 13.XII.2011. 12.12.11, 10:12
        Czy wiesz kto do ciebie dzwonił ? Nie ? Lecz sie jak najdłużej i bądz zdrowy jak najdłużej to ciebie podobne telefony będą omijać. Uważaj ,bo w każdej chwili...... ! kaczyński podobnych telefonów bardzo sie boi.
    • wojtekd38 Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 09:44
      Idiotyzmy jakie wygaduje pan Prezes juz mnie nie dziwia ale dziwia mnie dziennikarze ktorzy je wypisuja i analizuja . Poco i komu ?
    • 6.smiech Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 09:45
      A czy jakiekolwiek wypociny i dzialania klamczynskiego byly kiedykolwiek nieabsurdalne ?
    • amonavis kaczus to tylko maly glupi srajdus 12.12.11, 09:57
      Przestancie sie nim zupelnie zajmowac. Zginie z areny w ciagu tygodnia.
      • rudydon Re: kaczus to tylko maly glupi srajdus 12.12.11, 10:20
        ...ty to jestes , ale przywaliles temu gupiemu Kaczorowi.
    • stivi47 Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 10:17
      Co ten polski maly wodz tych biednych Indian wygaduje to jest polska kapusta maly niedorobiony i niedorozwinenty , juz nawet Anglicy pomalu przychodza do rozomu bez Uni Europejskiej lub nawet siedzenie razem i zabieranie glosu w tej Fiskalnej Uni jaka powstanie jest warzne dla kazdego kraju izolacja to tak jak wyjscie z Uni a to znaczy KATASTROFE dla tego Kraju gdyby Donald Tusk zrobil tak ja chca te CZERWONOSKORZY INDIANIE tego ich malego wodza Kaczodupa to dla polski by to bylo Katastrofa 25 % bezrobocia stagnacja a Zloty by byl wart jakies LAPY AFRYKANSKIEj np Sambi bo z gieldy by wszyskie Infestorzy pouciekali
      • jwasz1952 Re: Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 12:56
        stivi47-i o to właśnie Kaczyńskiemu chodzi.Im gorzej dla Polski tym lepiej dla Kaczyńskiego.
    • krytek-7 Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 10:36
      Jak do tej pory,to czego sie zlapal to zepsul i najwyzszy czas
      zeby mu sie cos wreszcie w zyciu udalo.
      Zycze mu tego z calego seca.
      • jwasz1952 Re: Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 13:02
        krytek-7 napisał:

> Jak do tej pory,to czego sie zlapal to zepsul i najwyzszy czas
        > zeby mu sie cos wreszcie w zyciu udalo.
        > Zycze mu tego z calego seca.
        -np. wzorem Ziobry stworzenie potomka ?
        • krytek-7 Re: Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 13:18
          jwasz1952 napisał:

> krytek-7 napisał:
          >
          > > Jak do tej pory,to czego sie zlapal to zepsul i najwyzszy czas
          > > zeby mu sie cos wreszcie w zyciu udalo.
          > > Zycze mu tego z calego seca.
          > -np. wzorem Ziobry stworzenie potomka ?
          O co,to nie. On jest do tego niezdolny.Chyba,ze by mu ktos pomogl.
          A biedne male Zioberko ma juz przechlapane za tatusia.Jak to biedne dziecko bedzie
          obijane przez kolegow na kazdej pauzie.
          Jarus powinien wreszcie cos zrobic dobrego dla ukochanej ojczyzny.
          Wziac sie i powiesic.
          • ignor-antka Re: Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 14:19
            do krytek,jestes pewien ze ziobro splodzil syna ?BO ja nie!!!!!!!
            • krytek-7 Re: Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 21:31
              ignor-antka napisał:

> do krytek,jestes pewien ze ziobro splodzil syna ?BO ja nie!!!!!!!
              Sek w tym,ze on tez nie jest pewien,ale przypisano to cos jemu.
              Wazne,ze jego kolezanka malzonka wie i to napewno.
      • ozero Re: Smolar: Absurdalne słowa PiS 13.12.11, 07:56
        Na przykład, żeby zrobił zdrową kupę.
    • ju-li1 Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 11:03
      "Jarosław Kaczyński zmierza ku likwidacji własnej partii "
      No i bardzo dobrze.
    • jurek4491 Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 12:32
      JAROSŁAW jestem nieudacznik,nic nie mogę zrobić KACZYŃSKI ze stada mi spier.alają to niech chociaż będzie o mnie głośno, pochodzę sobie trochę ,a co wolno mi.
    • antropoid Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 12:56
      "Aleksander Smolar - Jarosław Kaczyński zmierza ku likwidacji własnej partii"

A jak już ją zlikwiduje, to przeniesie się do Solidarnej (he, he...) Polski i zostanie jej prezesem. Kapitał (RSW) będzie ten sam, kadry te same i paranoja ta sama.

"Smolar skrytykował organizowany przez PiS marsz niepodległości w rocznicę stanu wojennego. Będzie to manifestacja w obronie niepodległości rzekomo zagrożonej przez działania rządu Donalda Tuska..."

Nie, to będzie manifestacja zakompleksionego frustrata, który gryząc się tym, że był pieszczochem PRL-u, a stan wojenny oglądał zza firanki, "walczy" teraz zażarcie z komuną, ponad 20 lat po jej upadku.

• money.pl J.K. jest bardzo chory psychicznie 12.12.11, 13:25
      po co w ogole poswiecacie mu tyle miejsca,zamiast zignorowac kurdupla
    • bodzio151 Smolar: Absurdalne słowa PiS 12.12.11, 17:04
      Panie Smolar czy Polska na woisne 1982 r, oglosila niewyplacalnosc, i co bylo pozniej
    • frey8b Smolar: Absurdalne słowa PiS 14.12.11, 11:18
      Kaczodup już dawno powinien rozwiązać tę faszystowską partię PiS-dzielców .Za Kaczodupem powinni pójść jego następcy Ziobro i Kurski z kumplami. Wszystkie partie zarażone jadem faszystowskim Kaczodupa należy zlikwidować jako szkodliwe i niebezpieczne dla Narodu Polskiego. Fanatyzm Kaczodupa nie zna granic, jest chory psychicznie jak on sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka