5xm 09.10.05, 11:16 Witam, czy ktoś słyszał może o dr Gryglickiej (gastrolog)? Jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doctor z USA [...] IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.10.05, 16:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor z USA A niech i pokasaja jak ich to ucieszy! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.10.05, 19:14 A tchorzliwego chamstwa naprawde nie lubie. Sam nigdy nie zaczynam, ale chetnie stosownie pouczam w odpowiedzi... Zreszta - jako emigrant niejeden raz bylem pokasany - przez swoich i obcych i "co mnie nie zabilo - to mnie wzmocnilo". Wiec bede co najwyzaj taki sam Puryc jak i ten co mnie pokasa. Odpowiedz Link Zgłoś
docuk szkoda prądu 09.10.05, 22:34 Szkoda pańskiego prądu na głupotę drogi Kolego, bowiem jak mówi stare australijskie "przysłowie": "Who was born as a f....r never die as crocodile" Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden [...] 10.10.05, 01:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor z USA To i lepiej! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.10.05, 02:15 Bo jak zza krzaka sie pyta po nazwisku - to po co taki pacjent? Odpowiedz Link Zgłoś