6.smiech 20.12.11, 10:17 Z bagna umyslowego, moralnego i walki o dostep do zlobu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogodny100 Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 10:35 Wylatuja kaczce spod ogona i udaja ze sa orlami. Zbysio , z gowna bata nie ukrecisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 10:36 Pozagryzajcie się PiSdzielce,dostarczacie społeczeństwu tyle radości, Ziobro bierz Yarkacza essia essia. Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 10:53 Co to za kolejna partia mutantów typu Wróbel czy Klępa te babska cuchną prze internet nie pomoże im mycie w wodzie święconej. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 11:23 totapis500 napisał: > > Co to za kolejna partia mutantów typu Wróbel czy Klępa te babska cuchną prze in > ternet nie pomoże im mycie w wodzie święconej. Blagam, nie przy kawie bo dobra i szkoda "zwracac". Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 13:07 zero ma to do siebie że co byś z nim nie czynił zerem pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 11:53 Niech zgadnę. Z ziobra zbyszkowego? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 12:28 nerwus0 napisał: > Niech zgadnę. Z ziobra zbyszkowego? Bardzo to ladnie i bibilijnie ujoles. Teraz tylko kwestia czasu gdy przyjdzie waz i raj sie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 13:10 > Niech zgadnę. Z ziobra zbyszkowego? Nie, to abiogeneza arystotelesowska. Oni się lęgną jak muchy, ze zgnilizny. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 13:18 Ja z kolegami organizuję turniej scruble i tv też milczą. Pewnie popierają Polską Federację Scruble. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 13:57 Ziobro myslal ,ze kazde gowno sie do niego przyklei i powstanie wielka partia.Chyba sie przeliczyl , oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:01 Mylisz się. Liczył i nadal liczy na przejęcie całego PiSu. Czyli szamba w całości, nie przez przyklejanie się gowien spoza szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:16 spokojny.zenek napisał: > Mylisz się. Liczył i nadal liczy na przejęcie całego PiSu. Czyli szamba w całoś > ci, nie przez przyklejanie się gowien spoza szamba. No bo chyba liczyc ze jest wiecej gowna jak w pisszambie to juz trudno sobie wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:21 Z cala pewnoscia nie calego szamba,bo pomysl ,Blaszcza ,Hofman ,Macierewicz itp. widzisz ich przy boku Ziobry ? Ja nie ! Oni sa wierni Jarkowi tylko dlatego ,ze nigdzie nie moga sie przykleic (kto ich zechce ?)Wiec zalozenie ,ze szambo zmieni w calosci nazwe jest bledne .Choc dla mnie ,Jarkowe czy Ziobrowe smierdzi jednakowo. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:25 zdybka napisała: > Z cala pewnoscia nie calego szamba,bo pomysl ,Blaszcza ,Hofman ,Macierewicz itp > . > widzisz ich przy boku Ziobry ? Ja nie ! Nie takie rzeczy widziałem w życiu. Ci wskazani są rzeczywiście grupa straceńców, którzy wiedzą, że bez Wodzusia byliby nikim. Nie takie wolty jednak widziałem. Zresztą to są miernoty bez znaczenia. Pisząc "cały PiS nie miałem na myśli 100% członków. Miałem na myśli chociażby majątek tej partii. > Choc dla mnie ,Jarkowe czy Ziobrowe smierdzi > jednakowo. Pełna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:28 zdybka napisała: > Z cala pewnoscia nie calego szamba,bo pomysl ,Blaszcza ,Hofman ,Macierewicz itp > . > widzisz ich przy boku Ziobry ? Ja nie ! Oni sa wierni Jarkowi tylko dlatego ,ze > nigdzie nie moga sie przykleic (kto ich zechce ?)Wiec zalozenie ,ze szambo zmie > ni > w calosci nazwe jest bledne .Choc dla mnie ,Jarkowe czy Ziobrowe smierdzi > jednakowo. Niewatpliwie masz racje ze to smierdzi tak samo i dlatego nie mam zamiaru jechac na Sylwestra do Polski bo chce oddychac swiezym powietrzem i nie ponosic ryzyka ze ktoras z tych mord zobaczylbym z bliska. To by przeciez przynioslo niefart na caly nastepny rok. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:39 6.smiech napisał: Niewatpliwie masz racje ze to smierdzi tak samo i dlatego nie mam zamiaru jecha > c na Sylwestra do Polski bo chce oddychac swiezym powietrzem i nie ponosic ryzy > ka ze ktoras z tych mord zobaczylbym z bliska. To by przeciez przynioslo niefa > rt na caly nastepny rok. Szczerze ? nie jestem pewna mojej reakcji jak wejdzie mi w droge (schtinki). Mialam Polske w planie ale cos mi sie wydaje ze lepiej tam nie jechac . Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:44 zdybka napisała: > Szczerze ? nie jestem pewna mojej reakcji jak wejdzie mi w droge (schtinki). > Mialam Polske w planie ale cos mi sie wydaje ze lepiej tam nie jechac . Nie mam sie prawa wtracac ale ja osobiscie bylem w tym bajzlu za wiele lat i teraz wole zwiedzac inne ciekawe okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:54 6.smiech napisał: Nie mam sie prawa wtracac ale ja osobiscie bylem w tym bajzlu za wiele lat i te > raz > wole zwiedzac inne ciekawe okolice. Masz racje ,oszczedzajmy nerwy ,po co to nam. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:23 spokojny.zenek napisał: > Mylisz się. Liczył i nadal liczy na przejęcie całego PiSu. Owszem, ale taki myk jest możliwy tylko w jednym przypadku - Muchomorek namaści Zbinia na głównego polityka opcji narodowo-socjalistyczno-katolickiej. Wtedy faktycznie nawet Płaszczaki uciekną od Prezesa Polskę Zbaw do zi0brystów. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:26 Płaszczaki to płaszczaki. PiS jest sporą i majętną partią. A Zbyś nie jest aż takim idiotą, żeby tego nie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:46 kotek.filemon napisał: Owszem, ale taki myk jest możliwy tylko w jednym przypadku - Muchomorek namaści > Zbinia na głównego polityka opcji narodowo-socjalistyczno-katolickiej. Wtedy f > aktycznie nawet Płaszczaki uciekną od Prezesa Polskę Zbaw do zi0brystów. Ziobro przejmujac Jarkowa straz przyboczna nie bedzie im ufal ,bedzie musial patrzec im ciagle na lapy .Nadal uwazam ,ze wielu zostanie przy Jarku. Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 14:23 a od kiedy to Suski (z zawodu perukarz) zna się na polityce i w tej sprawie wydaje opinie?? A jako to było w Tarczynie > w gminnym Ośrodku Propagandy ...?za co to towarzysza wyrzucili z pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Skąd się biorą ziobryści 20.12.11, 18:51 Ten gościu, ze zdjęcia, obok Marka Jurka wygląda, jakby myślał: Co łon godo, co łon godo? Hi, hi, ale jaja. Marek Jurek, to ten gość co to ma więcej imion, jako odszkodowanie za brak nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Skąd się biorą ziobryści 21.12.11, 15:13 Te wariaty z PiS maja rating Minus a te wariaty Ziobrowaci maja Ratnig dwa razy Minus co jeden Zajob z tych Ziobrowatych to glupszy i takich maja polacy kiedys wybrac aby polska rzandzili te JOBY ten Buldog Korei Polnocnej pozdrawia takich wariatow bo bendzie nie samotnym buldogiem tego Swiata Odpowiedz Link Zgłoś