wlekawa 23.01.12, 07:50 Zobacz Grasia na: www.premier.gov.pl/centrum_prasowe/rzecznik_prasowy_rzadu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net_artgraph Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 08:15 Kolejny pokaz podlizywania sie Amerykanom za darmo, nie dostaliśmy nic w zamian za wojne w Zatoce i Afganistanie, nie dostaliśmy Tarczy a teraz po cihutku ACTA. ACTA skierowane jest przeciwko obywatelom tak ceniącym sobie wolność... JEŚLI RZĄD PODPISZE ACTA, MYSLE, ŻE PRZY NASTĘPNYCH WYBORACH WSZYSCY MŁODZI WYSTAWIA RACHUNEK DLA PO I RZĄDU TUSKA... SAMOBÓJCZY KROK SKOŃCZY SIĘ TYM, ŻE PO DOSTANIE 1% GŁOSÓW... TEGO SIĘ POWINNIŚMY TRZYMAĆ. Wszystkie partie tktóre będą walczyć z rzadem o ACTA będa miały głosy młodych wyborców. Piernikom z PO nie znającym sie na komputerach ACTA nie ziebi ani parzy dla młodych jest to ważna walka o wolność tym razem tocząca sie na forum internetowych. Jestem przeciwnikiem ACTA... niestety rząd jest przeciwnikiem obywateli w tym wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kirdan1 Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 08:46 W "GW" konsternacja. Bronić ulubionego rządu i ulubionego premiera? A może wesprzeć tych młodych hakerów, oni pewnie lubią Palikota, nie? Czekamy na zaprezentowanie jasnej, określonej linii! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
stpaul Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 09:11 Ajwaj ale afera. "Nawet blog Kasi Tusk". W imię protestu przeciwko ograniczaniu wolności internetu. Pff... Jakieś jaja nieświeże nam tu sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 09:58 stpaul napisał: > Ajwaj ale afera. "Nawet blog Kasi Tusk". Bez strony ABW, premiera, Sejmu, Senatu i innych ogrodów zoologicznych jakoś przeżyję. Ale co ja zrobię bez blogu Kasi Tusk? Jak żyć, panie premierze? Jak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
studiomoff Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 09:24 Polecam - będzie dalszy ciąg. next-game.pl/index.php/publicystyka/item/425-sopa-acta-megaupload-anonymous-fbi-pierwsza-wojna-internetowa Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.1954 Tusk chciał podpisać ACTA bez konsultacji 23.01.12, 09:51 Tusk chciał podpisać ACTA bez konsultacji społecznej. Jak jakiś wstydliwy temat chciano po ciuchu zakneblować internet i te głupie tłumaczenia Grasia. Z każdym dniem Tusk rozczarowuje mnie. Przeciez ci młodzi - pokolenie Facebooka i Naszej Klasy poparli go w wyborach, a on się od nich odwraca. Jak daleko będa wchodzić w d... różnym korporacjom RIAA, BSA i w ogóle amerykanom. Dlaczego mamy utrzymywać koncerny, pozwalać się łupić bez opamiętania pod głupim amerykańskim prawem. Ideą ACTA jest dbać o interes firm i koncernów amerykańskich i do tego dopłacać (nie na ich koszt ale na nasz marny budżet, nasi dostaną za to jakieś blachy, a Tusk klepnięcie po plecach). Czy ma pan godność panie premierze?! Jestem całym sercem przeciwko ACTA. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo20 Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 10:02 Anonymus, tylko Was stać na akcje weekendowe ? I to tylko tyle ? Odpowiedz Link Zgłoś
gamaja Re: Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 10:44 Chcę internetu dla siebie, nie chcę ograniczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
nilda Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 11:00 Kanał użytkownika PolishAnonymous nie jest powiązany w żaden sposób z Anonami. Jedyny kanał, który przekazuje "świeże" informacje, które reszta kopiuje to: twitter.com/#!/YourAnonNews i jego polska wersja twitter.com/#!/AnonNewsPolska Następnym razem radzę dobrze się przygotować zamiast pisać bzdury mające wywołać sensację i wzbudzić zainteresowanie. Wolne i prawdziwe informacje w mediach? >:3 Odpowiedz Link Zgłoś
zawszesilesia Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 14:36 blog Kasi T. :)) a to dobre :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 15:21 404 jak byk. Siedzi fest. Naiwni. Przeniesienie na inny serwer uspokoi tylko na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Weekendowy zamach na strony rządowe 23.01.12, 15:24 - To blokowanie stron odbieram jako swoistą akcję protestacyjną wynikającą z poczucia deficytu konsultacji ze społeczeństwem - mówi "Gazecie" Boni. Deficytu kosultacji? Zera konsultacji! Odpowiedz Link Zgłoś