wyatearp 30.01.12, 11:46 Dobre/złe zabezpieczenie rządowej strony www przed atakami włamywaczy CO MA WSPÓLNEGO z możliwością swobodnej rozmowy z opinią społeczną? Stanisław Remuszko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek-gdansk Zła passa prezydenckich doradców w mediach 30.01.12, 12:50 Kiedy kompromitował się prof. Kuźniar, to miałem ochotę dać mu za przykład pana gen. Kozieja. Boże ty jednak istniejesz, bo oszczędziłeś mi kompromitacji! --- RADCZYNI Cóż ta, gosposiu, na roli? Czyście sobie już posiali? KLIMINA Tym ta casem sie nie siwo. (Wyspiański "Wesele", Akt 1, scena 7) Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu2010 Brak zabezpieczeń kancelarii premiera 30.01.12, 15:44 Do dzisiaj uważałem Kozieja za poważnego człowieka, wojskowego z wykształcenia i zawodu, generała w stanie spoczynku, po wieloletniej służbie w Wojsku Polskim. A tu proszę! Ewidentną głupotę i zaniedbanie przedstawia jako zaletę i przemyślaną strategię rządową, aby wzmóc kontakt władzy ze społeczeństwem obywatelskim. Chciałbym wiedzieć, dlaczego okna kancelarii premiera nie są zabezpieczone, w sytuacji choćby zagrożenia terrorystycznego i to w budynku o fatalnej lokalizacji pod tym względem. Jest polski producent okien z szybami pancernymi. Po drugie. Czy ten Admin nadal pracuje na rządowej posadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
bzbz666 Okrucieństwo 31.01.12, 13:09 Zastosowanie takiego hasła to perfidna, z premedytacją stosowana pułapka. Haker na widok takiego hasła umiera ze śmiechu - w męczarniach. To by wyjaśniało kilka tajemniczych przypadków śmierci młodych hakerów, o których środowisko od dawna mówiło. Tu się jednak rządowe cwaniaczki przeliczyły, albowiem taka niehumanitarna broń jest zakazana przez konwencję haską i genewską. Hakerzy już zgłosili sprawę do ONZ i teraz na prośbę ONZ miłujący prawa człowieka rząd USA wydał listy gończe za premierem i prezydentem Polski - już zostały dla nich przygotowane cele w Guantanamo. Odpowiedz Link Zgłoś