Dodaj do ulubionych

Dziecinnie proste hasła do strony KPRM: Bo wład...

30.01.12, 11:46
Dobre/złe zabezpieczenie rządowej strony www przed atakami włamywaczy CO MA WSPÓLNEGO z możliwością swobodnej rozmowy z opinią społeczną?
Stanisław Remuszko
Obserwuj wątek
    • wojtek-gdansk Zła passa prezydenckich doradców w mediach 30.01.12, 12:50
      Kiedy kompromitował się prof. Kuźniar, to miałem ochotę dać mu za przykład pana gen. Kozieja.
      Boże ty jednak istniejesz, bo oszczędziłeś mi kompromitacji!
      ---
      RADCZYNI
      Cóż ta, gosposiu, na roli? Czyście sobie już posiali?
      KLIMINA
      Tym ta casem sie nie siwo.
      (Wyspiański "Wesele", Akt 1, scena 7)
    • zbychu2010 Brak zabezpieczeń kancelarii premiera 30.01.12, 15:44
      Do dzisiaj uważałem Kozieja za poważnego człowieka, wojskowego z wykształcenia i zawodu, generała w stanie spoczynku, po wieloletniej służbie w Wojsku Polskim. A tu proszę! Ewidentną głupotę i zaniedbanie przedstawia jako zaletę i przemyślaną strategię rządową, aby wzmóc kontakt władzy ze społeczeństwem obywatelskim. Chciałbym wiedzieć, dlaczego okna kancelarii premiera nie są zabezpieczone, w sytuacji choćby zagrożenia terrorystycznego i to w budynku o fatalnej lokalizacji pod tym względem. Jest polski producent okien z szybami pancernymi. Po drugie. Czy ten Admin nadal pracuje na rządowej posadzie?
    • bzbz666 Okrucieństwo 31.01.12, 13:09
      Zastosowanie takiego hasła to perfidna, z premedytacją stosowana pułapka.
      Haker na widok takiego hasła umiera ze śmiechu - w męczarniach.
      To by wyjaśniało kilka tajemniczych przypadków śmierci młodych hakerów, o których środowisko od dawna mówiło.
      Tu się jednak rządowe cwaniaczki przeliczyły, albowiem taka niehumanitarna broń jest zakazana przez konwencję haską i genewską.
      Hakerzy już zgłosili sprawę do ONZ i teraz na prośbę ONZ miłujący prawa człowieka rząd USA wydał listy gończe za premierem i prezydentem Polski - już zostały dla nich przygotowane cele w Guantanamo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka