6.smiech 30.01.12, 12:27 Ugoda z Klamczynskim, chyba ze smiechu posikam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezspokoju Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 12:31 Wychodzi na to, że Kaczyński pokrętnie wycofa się ze swoich słów względem Kaczmarka i tym samym nie pójdzie do pierdla. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
surfer6 Kaczyński chce przeprosić Kaczmarka 30.01.12, 13:50 Kaczyński dzwoni na numer Janusza Kaczmarka. Jarek: "Czy rozmawiam z Tomaszem Kaczmarkiem ?" Kaczmarek:"Nie panie Jarosławie, tu Janusz Kaczmarek..." Jarek:"A to przepraszam..." Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 12:36 Jesli Kaczmarek sie zgodzi to ciekaw jestem czym go Klamczynski przekupil. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 14:42 Jak Kaczmarek mu odpuści tzn. że jest bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 14:47 nerwus0 napisał: > Jak Kaczmarek mu odpuści tzn. że jest bez jaj. Pozyjemy zobaczymy, ale lepiej zeby mial jaja bo bedziemy mieli lepsza zabawe z kaczypisem. Odpowiedz Link Zgłoś
stanos111 Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 18:53 Kuzynostwo / rodznka ... pokwakaja i bedzie wiecej kaczatek, ale to dopiero poczatek ... kwa , kwa , kwa ... kur... wa kiedy sie to ... nie macie lepszych tematow o? tylko o kacz-kach ... Ludzie maja inne problemy ... GAZETA pojebana / przestancie ja czytac ... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekd38 Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 13:31 Jezeli KacZmarek wycofa skarge tzn ze klamal i Prezesik jest OK i spada na cztery lapki. Odpowiedz Link Zgłoś
cul-de-sac Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 13:35 Nie dziwie sie. Ile razy mozna przegrywac? I to w swietle reflektorow? Po ewentualnej ugodzie J.K. bdzie mogl rozglaszac w czasie nastepnej kampanii wyborczej jakiz to on chetny do zgody i porozumienia. Jak z dzieckiem: za raczke ... i do baru. Odpowiedz Link Zgłoś
cheffin Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 13:42 masz racje to jest typ faceta ktory wykorzysta kazdy ruch przeciwnika po trupach do celu, taka jest natura ludzi tego pochodzenia, cul-de-sac napisała: > Nie dziwie sie. Ile razy mozna przegrywac? I to w swietle reflektorow? Po ewent > ualnej ugodzie J.K. bdzie mogl rozglaszac w czasie nastepnej kampanii wyborczej > jakiz to on chetny do zgody i porozumienia. Jak z dzieckiem: za raczke ... i d > o baru. Odpowiedz Link Zgłoś
cheffin Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 13:39 Kto klamie maly hipokryta boi sie ze wyda sie jego prawdziwa natura,pochodzenie jakie ma jest z natury zlosliwe.............czy Kaczmarek pojdzie na to watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Zapłaci ten, kogo to nie dotyczy :-(. 30.01.12, 14:14 Za te słowotoki, przepychanki nie zapłaci Kaczyński. Za tą niby obrazę nie zapłaci Kaczmarek. Za ten przewód sądowy, za adwokatów, prokuratorów (też!) sędziego (ów) zapłacę ja, zapłacisz Ty podatniku. Zapłacimy niemałe pieniądze z naszych podatków. POPiS stworzył prawie doskonały system przekierowania podatków do kieszeni ludzi wymiaru sprawiedliwości :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa.live Re: Czas goi rany, ale jest paskudnym kosmetykiem ( Twain) 30.01.12, 14:20 6.smiech napisał: > Ugoda z Klamczynskim, chyba ze smiechu posikam. Niema honoru między zbójami. Kto popełni błąd, i go nie poprawi, zaczyna robić drugi błąd. (Confucius) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Posadzić kaczora na jajach! 30.01.12, 15:08 kluska11 napisał: > "Posadzic kaczora!" ... na jajach. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 15:00 Gdyby swego czasu Lech Wałęsa nie wycofał pzwu przeciw Lechowi Kaczyńskiemu - Kaczyński, jako prawomocnie skazany w procesie karnym ( a wiele wskazywało na to że tak się właśnie stanie) nie mógłby startować w wyborach prezydenckich i prezydentem by nie został (nawiasem móweiąć na dobre by mu to wyszło). Dziś jarosław kaczyński próbuje wycofać się z procesu bo wie że w razie przegranej (bardzo prawdopodobnej) zakończy karierę parlamentarną i zapewne polityczną. Janusz Kaczmarek ma niepowtarzalną szansę naprawić dwa błędy Wałęsy i jeden Buzka i byłby ostatnią dupą gdyby z niej nie skorzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 15:12 erte2 napisał: Janusz Kaczmarek ma niepowtarzalną szansę naprawić dwa błędy Wałęsy i jeden Bu > zka i byłby ostatnią dupą gdyby z niej nie skorzystał. To znaczy w Kaczmarku nasza nadzieja . Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 15:23 Cześć. Podobno chciałaś o coś zapytać. J. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 15:41 Witaj , jak rosolek ? zapewne smakowal ! Czytales wczorajsze wpisy ? tez te ze Smieszkiem ? Potrafisz to jakos zorganizowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 15:56 Rosołek był super. Czytałem. Teoretycznie to jest możliwe tylko muszę trochę nad tym posiedzieć. Coś słyszałem, że można założyć prywatny wątek. Ale muszę to sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 16:09 Wiesz ,jak bedziesz mial czas, to nie jest sprawa na szybko . Ale dzieki ! Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 20:54 zdybka napisała: > Wiesz ,jak bedziesz mial czas, to nie jest sprawa na szybko . > Ale dzieki ! oczywiscie ze sie nie pali ale fajnir moglobu byc. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 21:17 Postaram się. Muszę przemyśleć, jak to zrobić by nikt inny nie właził. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 16:06 Jeżeli Kaczmarek pójdzie na ugodę z gnomem straci cały szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 31.01.12, 00:37 costa3500 napisał: > Jeżeli Kaczmarek pójdzie na ugodę z gnomem straci cały szacunek. Ale moze zyskac duuuuzo kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 31.01.12, 13:30 6burakow napisał: Ale moze zyskac duuuuzo kasy... To znaczy ,jaro bedzie placil za milczenie ? A to bedzie z jego prywatnej kieszeni ? czy jak zwykle podciagniete pod podatnika !? Odpowiedz Link Zgłoś
waldemark112 Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 16:37 Zdumiewa mnie p,Kaczmarek.Dobre serce albo ,wina,..Stary wyleniały lis chce swego sera.A do sera śmieją się durnie.Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 16:54 Temu panu już dawno podziękowałem! To nie jest mój premier, mój poseł, a czasem się zastanawiam czy jest naprawdę Polakiem. Kretacz i obłudnik! Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Re: Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 18:47 Kaczołap ma obywatelstwo polskie plus (jak dotąd) nie był karany, a to wystarcza aby byc posłem :) Nie tak dawno podawali, że Kaczołap zabiegał w gdańskim sądzie, aby zakazał Kaczmarkowi wypowiadania się publicznie o stanie zdrowia psychicznego prezesika ... paradne! Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Poseł CHRL w Mongolii nazywał sie Penk-Ten-Hui 30.01.12, 17:10 6.smiech napisał: > Ugoda z Klamczynskim, chyba ze smiechu posikam. Odpowiedz Link Zgłoś
walekpapla Kaczyński chce ugody z Kaczmarkiem 30.01.12, 18:50 Znowu łobuzy zatracone dokuczają mojemu ulubionemu kurdupelkowi. Fe! Wstydźcie się. Chociaż myślę, że roczny na ten przykład odpoczynek w zacisznym saloniku np. we Wronkach (piękna grzybowa okolica )na pewno wpłynął by kojące na jego sterane walką z układami i tym sprzedajnym germanofilem (zapomniałem nazwiska - takie jakieś nie polskie no i to imię?) nerwy. Jestem pewien, że dobrze by mu to zrobiło. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś