Dodaj do ulubionych

Szef WikiLeaks wystąpi w "Simpsonach"

31.01.12, 18:52
Wikileaks nie publikuje dokumentów z całego świata... Dlaczego nie publikują niewygodnych materiałów z Chin czy Rosji? Tam przede wszystkim są łamane prawa człowieka. Ale to nie byłoby medialne... Wygodniej podsrywać swoim i nazwać to "wojna o prawdę"
Obserwuj wątek
    • gudek83 Szkoda, że nie wspomniano o South Park 31.01.12, 20:39
      i "gościnnym" występie szefa wikileaksa. Perfekcyjnie obnażono tam katastrofalne skutki działania tego portalu.
      jak widać, co kreskówka, to inne poglądy na temat świata,
    • edzymilian Szef WikiLeaks wystąpi w "Simpsonach" 31.01.12, 21:15
      Motyla noga! kto to są Blockbustersi? Pogromcy Wielkiej Płyty? Rozwali-bloki?
    • donek2010 niewygodnych zawsze można oskarżyć... 01.02.12, 03:17
      niewygodnych najlepiej zamknąć,
      gwałt do dobry pretekst do wyeliminowania kogoś na kilka lat...

samoobrona też za bardzo przeszkadzała
      i dziwnym trafem przywódców o gwałt oskarżono,
      a Andrzej się powiesił...
    • cornice Re: Szef WikiLeaks wystąpi w "Simpsonach" 01.02.12, 04:44
      Zalozmy, ze jest tak jak piszesz.
      Ze latwiej jest nie udostepniac prawdy dotyczacej Rosji i Chin.
      Albo, ze jest ona skrzetniej ukrywana i przez to niedostepna dla Wikileaks.
      Czy to czyni informacje z Wikileaks nieistotnymi?
      Ja bym powiedzial, ze to jest pierwsza dziura w tamie, ktora predzaj czy pozniej sie posypie.
      I chwala za to Wikileaks!
    • soeren-fra-dk Na co nam te głosy... 01.02.12, 08:51
      Cała ta lista super-postaci, które kiedyś przewinęły się w Simpsonach nie ma dla polskiego widza jakiegokolwiek znaczenia, bo Polak siedzi przed telewizorem i słucha od 20 lat tego samego głosu: lektora z puszki. I kiedy wydawało się, że wraz z pojawieniem się DVD wreszcie nastąpi przełom, to po latach wykonujemy zwrot i oto znowu króluje jeden głos. Koszmar. Dziwne, że tak mało osób przywiązuje uwagę do oryginalnej ścieżki dźwiękowej filmu. Na północy nawet w wiadomościach dodaje się napisy. Buzek, Tusk, gadają po polsku, a na dole napisy po duńsku.

Søren
      • tomkow2 Re: Na co nam te głosy... 02.02.12, 19:26
        I dlatego ja simpsonów oglądanym tylko z oryginalną amerykańską ścieżką dzwiękową

d'oh
    • przechrztaimason Dla ścisłości 01.02.12, 12:32
      Assange to ten świeżo upieczony pracownik Russia Today?
      • mazen17 Re: Dla ścisłości 03.02.12, 02:27
        No a co z tego? Matt Groening jako super homo-krol i ultra lewak nie ma z tym zadnych problemow. Co ciekawe FOX takze. Ale jesli na tym zrabiaja, to ich sprawa. NB nie mam nic przeciw homo, lubie tworczosc Groeninga, FOX mnie wkurza mimo tego ze jestem konserwatysta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka