Dodaj do ulubionych

Ambasador Słowenii: Przepraszam, że podpisałam ...

01.02.12, 09:32
No i co panie TUSK, i panie Niesiłowski, Zdrojewski, Boni może też usłysze, że pani ambasador Słoweni jest złodziejem, hakerem... że to bezrozumna baba? Niech się pan wstydzi tego co oficjalnie pam mówi i mówią pana przydupasy...
Obserwuj wątek
    • wyatearp Ambasador Słowenii: Przepraszam, że podpisałam ... 01.02.12, 09:35
      Dorosły świadomy człowiek i odpowiedzialny funkcjonariusz demokratycznego państwa nie wie co robi? "Przegląda na oczy" pod wpływem wpisów na forach?A po paru dniach publicznie protestuje przeciw swemu chlebodawcy?
      Jakoś mi się w to wierzyć nie chce. Mam nadzieję, że ta pani przynajmniej podała się do dymisji...
      Stanisław Remuszko
      www.remuszko.pl/blog.php/?p=1200
    • wyatearp Niewiara 01.02.12, 09:36
      Dorosły świadomy człowiek i odpowiedzialny funkcjonariusz demokratycznego państwa nie wie co robi? "Przegląda na oczy" pod wpływem wpisów na forach?A po paru dniach publicznie protestuje przeciw swemu chlebodawcy?
      Jakoś mi się w to wierzyć nie chce. Mam nadzieję, że ta pani przynajmniej podała się do dymisji...
      Stanisław Remuszko
      www.remuszko.pl/blog.php/?p=1200
      • net_artgraph Re: Niewiara 01.02.12, 09:42
        Prawda, że w Polsce to niemożliwe?
    • grzech_pierworodny Ambasador Słowenii: Przepraszam, że podpisałam ... 01.02.12, 10:00
      Przyznaję się, ściągnąłem! Ściągnąłem swojej dziewczynie majtki, marki Triómf. Nazajutrz przyszedł do mnie przedstawiciel tej firmy z kwestionariuszem umowy i z pytaniem, czy często będę te majtki ściągał (raz w tygodniu, czy częściej), bo od tego zależy tantiema, którą będę uiszczał. Dwa dni później przyszedł sklepikarz, który te majtki sprzedał. Powiedział, że nie chce kasy, wystarczy mu, jak sobie te majtasy czasem powącha. Ludzie !!! Nie żyjemy na bezludnej wyspie tylko w społeczeństwie i przestrzeganie prawa (w tym prawa autorskiego) jest koniecznością, więc odczepcie się od ACTA. P.s. Namówiłem kobietę, żeby chodziła bez majtek. Oszczędzamy na praniu i tantiemach.
      • zb.bukowski Re: Ambasador Słowenii: Przepraszam, że podpisała 01.02.12, 10:05
        Jesteś głupi jak but do którego nie masz praw autorskich, ale go używasz
        • grzech_pierworodny Re: Ambasador Słowenii: Przepraszam, że podpisała 01.02.12, 10:10
          Ty masz prawo do mózgu, ale go nie używasz.
      • pmeltoc Re: Ambasador Słowenii: Przepraszam, że podpisała 01.02.12, 17:16
        wnioskując po twoich poglądach to były barchany, wracaj do XIX w i nie wracaj
    • henryk-sikora Ambasador Słowenii: Podpisałam ACTA. Nie byłam ... 01.02.12, 10:03
      Następna, która uległa zbiorowej histerii. Dla takich osób nie powinno być miejsca w służbie publicznej. Ale to problem Słowenii.
      • anty65 Re: Ambasador Słowenii: Podpisałam ACTA. Nie była 01.02.12, 10:28
        Naturalnie masz prawo do własnego zdania, ale mnie bardziej przekonuje opinia GIODO i RPO. Nie wyglądają mi na histeryków.

henryk-sikora napisał:

> Następna, która uległa zbiorowej histerii. Dla takich osób nie powinno być miej
        > sca w służbie publicznej. Ale to problem Słowenii.
    • grzech_pierworodny Ambasador Słowenii: Podpisałam ACTA. Nie byłam ... 01.02.12, 10:03
      Przyznaję się, ściągnąłem! Ściągnąłem swojej dziewczynie majtki, marki Triómf. Nazajutrz przyszedł do mnie przedstawiciel tej firmy z kwestionariuszem umowy i z pytaniem, czy często będę te majtki ściągał (raz w tygodniu, czy częściej), bo od tego zależy tantiema, którą będę uiszczał. Dwa dni później przyszedł sklepikarz, który te majtki sprzedał. Powiedział, że nie chce kasy, wystarczy mu, jak sobie te majtasy czasem powącha. Ludzie !!! Nie żyjemy na bezludnej wyspie tylko w społeczeństwie i przestrzeganie prawa (w tym prawa autorskiego) jest koniecznością, więc odczepcie się od ACTA. P.s. Namówiłem kobietę, żeby chodziła bez majtek. Oszczędzamy na praniu i tantiemach.
      • anty65 Re: Ambasador Słowenii: Podpisałam ACTA. Nie była 01.02.12, 10:27
        Teraz to Cię dopadnie GIODO za umieszczanie na forum publicznym danych ... no może nie osobowych, ale za to osobistych.
    • anty65 Historia 01.02.12, 10:23
      Nie było to już tak kiedyś, że wystarczy iluś tam sprawiedliwych?
      Pewnie w histrorii też budzili się na kacu dzień po złożeniu podpisu.
    • ubiquitousghost88 Ambasador Jugosławii czegoś takiego by nie zrobił 01.02.12, 10:39
      A jak Jugę półanalfabeci, terroryści-cwaniacy rozwalili, żeby w roli polityków "nowej fali wolności i niepodległości" (skąd my to znamy...) mogli porozsyłać po świecie swych synalków i córunie w roli "ambasadorów", to taka "kompetentna" osóbka potem im z ręki je i wszystko podpisuje, co jej każą, czy chce, czy nie chce.
      Bo jakby spróbowała poddać się do dymisji, to krecha na całe życie, przy jej "kompetencjach" profesjonalnych ograniczonych do umiejętnego lizania dupy amerykańskiej...
    • iwano19 Ambasador Słowenii: Podpisałam ACTA. Nie byłam ... 01.02.12, 14:04
      Dziwi mnie,że teraz tak wiele mówi się o ACTA.Co najbardziej przerażające,to tłumaczenia wielu rządów,że oni to zrobili przypadkiem albo musieli.Pozostają pytania kto ich zmuszał albo dlaczego trafił się przypadek.W Polsce ACTA to podobno przypis w ustawie o rybołówstwie?Nikt ACTA niby nie chce więc kto i co na tym zamieszaniu,oprócz USA,zyska?
      • rs_gazeta_forum Re: Ambasador Słowenii: Podpisałam ACTA. Nie była 01.02.12, 18:45
        iwano19 napisał:
        > Co najbardziej przerażające, to tłumaczenia wielu rządów, że oni to zrobili przypadkiem
        > albo musieli.

Jeszcze bardziej mnie przeraża, że oni nie widzą w tym problemu.
      • anty65 Re: Ambasador Słowenii: Podpisałam ACTA. Nie była 01.02.12, 21:46
        Polecam do poczytania wydanie FORUM z tą właśnie okładką jak w linku, albo grzebanie na stronach serwisów informacyjnych w innych krajach.
        FORUM

iwano19 napisał:

>Nikt ACTA niby nie chce więc kto i co na tym zamieszaniu,oprócz USA,zyska?
    • centaur10 Re: Ambasador Słowenii: Przepraszam, że podpisała 01.02.12, 18:34
      Baju, baju, niech cwaniara nie udaje słodkiej idiotki. Babsko kute na cztery nogi, poza tym kukła, która musi być posłuszna premierowi. Za próbę myślenia dostałaby propozycje ustawienia sie w dłębokim skłonie twarzą w kierunku spadku schodów z wyciągnietymi do przodu rękami i oczekiwaniu na nogę portiera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka