nollet 17.02.12, 09:19 Przestępca kryminalny Graś, który chowa sie za immunitetem, broni kumpeli po fachu! Nie ma to jak przestępcom z PO, szef kryminalista, pozostali kubek w kubek jak szefunio Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
he1ku Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na Muchę 17.02.12, 09:22 Panie Graś proszę spojrzeć obiektywnie na ten skład dzisiejszego rządu. ludzie z przypadku , bez znajomości tematu, mało operatywni, pozbawieni samokątroli i uczenia na nowym stanowisku. To jest klęska i afront dla elektoratu, który wylansował takich polityków. Proszę jeszcze bardziej nie błażnić się dalej .Nie mam jakich pretensji do pana czy innych osób z rządu, ale to co wy robicie to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j Graś, to niemiecki cieć... Kotwica tego rządu... 17.02.12, 10:16 i bardzo dobrze, że wciąż szczeka... :))) A słupki lecą na łeb na szyję.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Graś, to niemiecki cieć... Kotwica tego rządu 17.02.12, 12:04 Panie Graś, ze słupkami jest taki problem, że to one głosują. Ostatnio wygraliście, bo byliście najlepszym złem bo ludzie jeszcze się bali Palikota. Już sie nie mogę doczekać przyszłych wyborów. Będzie bardzo zabawnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na M 17.02.12, 09:25 "Mam w ogóle wrażenie, że jest polityczne zamówienie na atakowanie minister sportu. Kilkadziesiąt ośrodków ją atakuje - powiedział w piątek Graś." Panie Graś, weszliście już w buty PiSsu tak głęboko, że chyba w d*pach im już siedzicie. W każdym razie takiej wrzutki to bym się spodziewał od Prezesa Polskę Zbaw. Może czas spojrzeć prawdzie w oczy, że jesteście bandą miernot, na tle których rzeczona Mucha nie wyróżnia się specjalnie ani na plus, ani na minus... Odpowiedz Link Zgłoś
disoprivan Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na Muchę 17.02.12, 09:25 "Mam w ogóle wrażenie, że jest polityczne zamówienie"... co to, kur..a, za jezyk jest? co to za typek, ten gras? gdzie sa jego wargi? ze wszystkich kandydatow na to stanowisko wybrano najlepszego? to jak mowili i wygladali ci gorsi? Odpowiedz Link Zgłoś
notremak Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na Muchę 17.02.12, 09:35 Niepotrzebne żadne polityczne zamówienie; pani minister co krok udowadnia to, o czym mówiła wcześniej: że nie zna się na sporcie. Do tego salon fryzjerski w NCS, do tego mataczenie w sprawie premii dla Kaplera, podpisanie przepisów uniezależniejących premie dla jej podwładnych od wyników ich pracy (czyli dokładna powtórka z Drzewieckiego/Kaplera)... czego więcej trzeba? Tusk miał na podorędziu świetnego znawcę i menedżera od sportu: Schetynę (można lubić lub nie, ale kompetencji w tej dziedzinie odmówić mu nie można). Ponad dobro sprawy wybrał bezpieczeństwo własnych tyłów. I to przed Euro 2012, przed Olimpiadą 2012! W życiu już na niego nie zagłosuję (ani moja rodzina). A z tego co wiem, takich oburzonych jest dużo, dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na M 17.02.12, 13:13 i pewnie Schetyna poradziłby sobie z tym. Tylko jaki Tusk ma interes w budowaniu pozycji Schetyny ? On się boi silnych osobowości jak diabeł święconej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
awm10 Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na Muchę 17.02.12, 09:41 Jakie tam zamówienie. W mediach jest po prostu sezon ogórkowy i czymś muszą zatkać wiadomości. Byle było tanio i z emocjami, taki tabloidowy przepis na oglądalność. W TVN od 2 tygodni tylko Magda (Rutkowski) i Mucha, no strach otworzyć lodówkę, w innych podobnie. A poza tym nic na działkach się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1951 Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na Muchę 17.02.12, 10:25 Kilka slow do Pana Grasia! Cytat: - Mam w ogóle wrażenie, że jest polityczne zamówienie na atakowanie minister sportu. Kilkadziesiąt ośrodków ją atakuje - powiedział w piątek Graś. To jest oburzajacei to mnie obraza Panie Gras, gdyz krytykujac nie dzialam na zamowienie zadnego "osrodka" tylko duktuje mi to wlasny rozum i moje sumienie oraz troska o moja OJCZYZNE! Pan chyba tego NIE ROZUMIE! Ja mam Panie Gras w ogole wrazenie, ze jest polityczne zamowienie ale wlasnie pana szefa na bronienie kazdego nawet najglupszego ministra tylko dlatego ze jest z Pana partii! Malo tego, jest polityczne zamowienie na to ze ten Rzad i jego PREMIER a Pana szef jest z DEFINICJI DOBRY i dlatego kazdy kto go krytykuje na pewno MUSI dzialac na zamowienie jakiegos tajemniczego "osrodka"/sic!/ A tak konkretnie gdzie ten osrodek Panie Gras??? Widze, ze jest Pan juz o krok od tego co robili komunisci, ktorzy takze twierdzili za ONI sa najlepsi i CACY a wszyscy z opozycji dzialaja na zamowienie albo rewizjonistow z RFN albo sa narzedziem brudnej polityki USA i obcych wywiadow! Tamci godzili w dobro naszego wielkiego BRATA ZSRR a teraz sa osrodki kore wedlug Pana teorii godza w NIEOMYLNE PO i wspaniala minister sportu ktora nie zna sie na sporcie i otwarcie o tym mowi! Szczyt ingnorancji! Jakze latwo, Panie Gras, zapomina sie, skad sie wyszlo i czyj mandat do sprawowania wladzy sie zdobylo! Dla mnie Pan juz okazal szczyt swojej IGNORANCJI i skompromitowal sie swymi wypowiedziami o protestach w sprawie ACTA a panskie tlumaczenia atakow hakerskich na wasze strony bylo ZENUJACE! Czy Pan na prawde tego "nie czuje", Panie Gras!!! Nie tylko pani Mucha, kazdy niekompetetntny czlowiek z aparatu wladzu MUSI ODEJSC z definicji wlasnie dlatego ze jest nieudolny i niekompetentny a pierwszym ktory powinien tego dopilnowac i wyegzekwowac konsekwencje jest PREMIER rzadu! Jezeli tego nie robi to znaczy ze jest sam NIEUDOLNY i nie trzeba wielkiego wysilku aby ocenic ze zwiazany jest wiezami kolesiostwa a wiadomo koles kolesia zawsze bedzie bronil! NIEUDOLNY premier powinien wiec pozbyc sie NIEUDOLNEGO rzecznika a nastepnie sam ODEJSC. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Atak na Muchę-bezdyskusyjny!Prostackie chamy jak.. 17.02.12, 10:28 .. bohater z Wembley, Hofman i te śmieci z Faktu i SE, znalazły sobie słaby punkt czyli łatwy cel.. chociaż wiadomo że Mucha powinna zajmować się czymś INNYM niż III liga hokeja .. Jak n.p. COS-y, które bez zmian, od czasu PRL-u, dalej są rodzajem koruptogennych folwarków, działających tak jakby nie były własnością państwa... I mam nadzieję że menadżer z Lublina, który.. zdarzyło się że jest także właścicielem sieci salonów fryzjerskich, biznesu, takiego samego jak sieć n.p. sieć sklepów z telefonami komórkowymi czy naprawy sprzętu AGD.. udowodni jak jest źle.. i powie jak należy tę patologię zmienić.. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Atak na Muchę-bezdyskusyjny!Prostackie chamy 17.02.12, 13:40 zdecydowanie mucha powinna się zająć CZYMŚ INNYM. Bardzo INNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Atak na Muchę-bezdyskusyjny!Prostackie chamy 17.02.12, 13:40 jesteś tępy jak polsilver. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na Muchę 17.02.12, 10:31 Graś, Graś, Graś.... Jesteś kretem prezesa? Powtarzasz takie same paranoiczne hasła, jak on za swoich najlepszych czasów. Przecież Mucha sama mówiła na początku, że na tej robocie się nie zna i wielu rzeczy musi się nauczyć. Powiedziała to na czyjeś polityczne zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Polityczne zamówienie na Muchę 17.02.12, 10:36 Wcale nie dziwi atak na minister Muchę ze strony PiS i szerokiej lewicy. Przecież PiSowi od początku chodziło o to, by stadiony nie były ukończone, by Euro 2012 było wielką klapą, by Polskę w oczach świata pokazać jako dziki kraj, który nie radzi sobie. "Opozycji" nie chodzi o dobro kraju, dla nich "syf i malaria" to środowisko, w którym najlepiej umieją funkcjonować. Rozegranie Superpucharu na Narodowym Stadionie było chyba ostatnią szansą na "rozwalenie" czteroletniego wysiłku naszego kraju aby udowodnić , że Polska może przeprowadzić poważne zawody sportowe. Kibole Legii i Wisły nastawieni byli na wielką awanturę, zniszczenie nowego stadionu i wysłanie w świat informacji o polskiej nieudolności i niekompetencyjności tylko z powodu zawiści, zazdrości i politycznego widimisię. Od czasu podpisania wszystkich dokumentów dopuszczających stadion narodowy do użytku PiS, ale lewica (SLD i RP) aż zżymają się ze złości, że Polska zdała egzamin przygotowań do Euro 2012 pomimo wszystkich przeciwności i ograniczonego przez wielki kryzys wysiłku ekonomicznego. Według polityków PiS, ale jak widać, także coraz częściej i Palikota, zdemolowana Polska to środowisko, w którym najłatwiej prowadzą politykę krajową. Sporą dawkę adrenaliny w tej kwestii dolewały także media, nie bacząc na dobro wszystkich obywateli, a w dość osobliwy sposób wpisały się w teoretykę stosowaną przez PiS i według zasady: czym gorzej dla kraju, tym lepiej dla nas. Przyszedł chyba czas, by pseudo politykom (często absurdalnie nazywających się patriotami i "prawdziwymi" Polakami), ale także i pseudoobiektywnym mediom pokazać gdzie społeczeństwo widzi ich miejsce... Dość chamstwa, cwaniactwa i barbarzyństwa na polskiej scenie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Polityczne zamówienie na Muchę 17.02.12, 13:45 1. czy miro-dziki kraj-drzewiecki zapisał się do pis ? 2. czy zenutek jest synonimem słowa "społeczeństwo" ? 3. czy wziąłeś za dużo tych zielonych tabletek, czy możew zapomniałeś o tych białych ? Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio151 Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na Muchę 17.02.12, 10:38 oj tam ,kochany rzeczniku, , mow konkretnie albo zamilcz, i nie osmieszaj SZEFA Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek Test dla Tuska!Jeżeli zrobi pod presją ziaziu Musz 17.02.12, 10:42 ... Musze i zastąpi Fundusz Kościelny jakimś innym oszustwem.. to nie dotrwa do końca kadencji... Otworzenie najmniejszej szczeliny spowoduje że hordy ePiSkopatu wedrą się ze swoim błotem.. i wszyscy będziemy tego długo żałowali.. Popatrzmy uczciwie: PRZECIEŻ TA HOŁOTA ROBI WSZYSTKO ŻEBY POLSKIE EURO 2012 SKOŃCZYŁO SIĘ NIEPOWODZENIEM... Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly zenutek!święte słowa!grabula!!100% racji dokładnie 17.02.12, 10:50 .. tylko ślepcy którzy myślą że o zarządzaniu min. sportu wiedzą więcej, bo oglądają sport w TV, wydalili pierwsze w życiu słowa krytyki.. no bo to kobieta.. więc będzie łatwiej przywalić... Typowy ePiSkopat.. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek zabójcza mucha 17.02.12, 10:52 zanim spirala nagonki się rozkręciła, to Mucha była agresorką ... red. Staszewski skarżył się na łamach GW: "Asystentka prasowa minister Muchy Anna Glijer przy kolejnym telefonie zabiła mnie ... " __________________________________ Staszewski muchozol nie żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
tyberium11 usta Grasia 17.02.12, 10:54 ach te mocno zaciśnięte usta Grasia, te przymrużone oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na M 17.02.12, 11:07 Ja nawet już packę kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ohayoo zmowa normalna zmowa :) 17.02.12, 11:14 a wystarczyło kompetentnej osobie powierzyć tekę ministra - to takie trudne, czy taki był plan polityczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-miasta Szkoda, że Graś nie wspomniał o najważniejszym 17.02.12, 12:34 pozakonkursowym wyborze swojego fryzjera na państwowe stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
bleku666 Graś: Jest polityczne zamówienie na atak na Muchę 17.02.12, 12:42 Dla zilustrowania stopnia zadufania w sobie i bezczelności tych nieudaczników brak skali. Jeżeli krytyka, to tylko na zamówenie? Czyje? Czyżby tajemniczego układu, który tak zaciekle nie tak dawno zwalczano? Cóż to za wyimaginowany wróg, którego macki sięgają od Faktu i Superexpressu, przez GW aż po RP i Gazetę Poską? Żałosne są te tłumaczenia muszydła, żałosne jest przysłanianie zwyczajnej nieudolności płcią. Minister nie ma płci. Niestety Minister Mucha nie ma także kompetencji. Ma natomiast szereg wpadek. Oraz fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Zamówienie na wyuatowanie cwaniaków i nierobów 17.02.12, 13:09 czyli całej waszej, tfu, formacji politycznej. Platforma była poważną partią, dopóki Tusk nie pozbył się osobowości. Gdyby nie usługa SMS, PO nie istniałaby. Odpowiedz Link Zgłoś
barcelona_ltd Schetyna spotka się z Tuskiem i jako zbawca 17.02.12, 15:11 powróci do rządu w roli ministra sportu. Podejrzenie mam takie, że nasza elita rządząca wspólnie zmajstrowała kontrakt Kaplera i pewnie innych też. Powstaje pytanie, kto miał te pieniądze wziąć, bo przecież nie tylko Kapler. On tylko posłużył do wyprowadzenia ich z budżetu. (Kim on w ogóle jest? Jakiś menedżerski geniusz znikąd). Kto i dlaczego sprzedał sprawę mediom? Wiedząc, co sie święci, znaleźli zderzaka, który jest na tyle głupi i zadufany w sobie, żeby przyjąć teke minista ani be, ani me. I dała się Mucha wrobić swoim koleżkom. Którym konkretnie, to prokuratura mam nadzieję szybko wyjaśni oraz ujawni. A Graś nieh popyta kolesiów, na pewno ktoś coś widział i wie. Odpowiedz Link Zgłoś