Dodaj do ulubionych

Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. Kurski: To n...

23.03.12, 10:52
O ile ja pamiętam, to Elę Jakubiak i Joannę Kluzik Rostkowską prezes osobiście wywalił z partii.

Wzywamy tych naszych, do niedawna, kolegów partyjnych, którzy opuścili nasze ugrupowanie bez poważnych merytorycznych i programowych powodów, do szybkiego powrotu w szeregi Prawa i Sprawiedliwości
Obserwuj wątek
    • antropoid Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. Kurski: To n... 23.03.12, 11:55
      "Wzywamy tych naszych, do niedawna, kolegów partyjnych, którzy opuścili nasze ugrupowanie bez poważnych merytorycznych i programowych powodów..."

Kopniak w d**ę od rozkapryszonego jaśnie pana i publiczne zwalanie na nich całej winy za porażki, a także własne błędy i głupotę to rzeczywiście żaden powód...

"Wymaga tego dobro Ojczyzny (...)- czytamy w uchwale komitetu politycznego PiS"

Dobro Ojczyzny to by raczej wymagało zamknięcia waszej bandy w Tworkach.

• bzdigniew Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. Kurski: To n... 23.03.12, 12:11
      A nie mogl po prostu powiedziec: "Wroccie, bo beze mnie nie dostaniecie sie do Europarlamentu, Sejmu, a wiec skoncza sie pieniadze i bedzie trzeba wziac sie do roboty"? Niektorzy wroca, pokorza sie, posypia lby popiolem, bo ta cala SP to takie mizerniutkie odbicie PiS-u. Taki kosciol narodowy bez papieza.
    • jurek4491 Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. Kurski: To n... 23.03.12, 12:16
      Ja " JAROSLAW zbaw Polskę KACZYŃSKI " wzywam was zdrajcy, krety i świnie które ryły pod moją dozgonną prezesurą wtacajcie do do obory bo tylko tu jest dla was miejsce. Warchlaki nie ciskajcie się bo na prawicy tylko ja kurdupel jestem kimś,odszczepieńsy bez mojego wsparcia skazani są na wyginięcie, wracajcie nie lękajcię się przyjmę was pod moje skrzydł żeby was inn nie zadziobali.
    • 6.smiech Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. Kurski: To n... 23.03.12, 12:20
      Ale Kaczafi nie ma wstydu. Szmata, nie pisszambowski dyktatorek. Oni mu pluja w dziobek
      a on mowi ze deszczyk pada.
    • nerwus0 Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. Kurski: To n... 23.03.12, 12:22
      Co mr.Kaczafi. Doopa się pali?
    • nerwus0 Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. Kurski: To n... 23.03.12, 12:29
      Za chwilę się rozpłaczę. Papa Kwa,kwa przyjmie w swe
      kikutki synków i córeczki marnotrawne.
      Cud,panowie i panie,cud.
      Biblii się naczytał czy co?
      W każdym razie, jajeczko jakby nieświeże.
    • 6.smiech Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. A Ziobro zap... 23.03.12, 12:56
      kaczusia juz nie wie w ktora strone plync aby sie nie utopic.
    • cornice Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. A Ziobro zap... 23.03.12, 13:23
      Ale bylby dym, gdyby, przekalkulowawszy wszystkie za i przeciw, jedni by przeprosili a drudzy wrocili.
      Ciekawe co by zrobila druga strona - roszade, polegajaca na negocjacjach z Palikotem?
    • eggerger Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. A Ziobro zap... 23.03.12, 13:29
      Pan "Zbawiciel" Prezes
      ma częściowo rację.
      Jaki Pan (ups! Premier) Tusk jest-
      każdy widzi.

Bardziej mnie by jednak przekonał,
      gdyby jakiejś >kobiecie< (hmmmm?)
      zrobił dziecko.
      Lub wymaz z uszu dał
      do stacji >in vitro<.

Jest pewna Pani z Torunia ....
    • bogdan331 Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. A Ziobro zap... 23.03.12, 13:45
    • nerwus0 Re: Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. A Ziobro z 23.03.12, 15:38
      Przecież dla niej jednej nie wybuchnie trzęsieni ziemi.
      Znowu zaczynasz.
      • pal666 [...] 23.03.12, 15:53
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • nerwus0 pal666 23.03.12, 18:16
          Pal666ant. Koniec podrygów. Igrałeś, igrałeś i doigrałeś się.
        • nerwus0 pal666 23.03.12, 18:24
          I co? Wesoło ci? Myślałeś, że jesteś anonimowy?
          Teraz możesz pić ile chcesz. Masz czas od forum.
          • zdybka Re: pal666 23.03.12, 18:33
            Jak milo , ladnie i posprzatane.
            • nerwus0 Re: pal666 23.03.12, 19:08
              No i dobrze. Inni to przeczytają i przekonają się,
              że mimo nicka, który nic nie mówi,nie są
              ani bezkarni ani anonimowi.
              Myślał taki, że nic mu nie zrobią.
              My wiemy jak takiego wyłączyć z obiegu.
              A ostrzegałem. pal666 zniknął, przynajmniej na dwa lata.
              • zdybka Re: pal666 23.03.12, 19:37
                No chyba ,ze uprosi o szanse i zacznie od normalnych wpisow.
                • nerwus0 Re: pal666 23.03.12, 20:10
                  Za późno. Mógł myśleć. Selbe Schuld.
                  A ostrzegałem, że to nie żarty.
                  Może to mu da coś do myślenia.
                  Dostał co chciał.
                  Swoją scieżką, inni się przekonają, że nie
                  są bezkarni. To i tak dobrze, że ma zablokowane
                  tylko IP, mógł stracić wszystkie dane.
                  Nie chce mi się rozwalać jego komputra.
    • jozwa51 Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. A Ziobro zap... 23.03.12, 16:14
      precz z kaczyzmem .niech zyje koziolek matolek.
    • aussie1inc Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. A Ziobro zap... 23.03.12, 18:11
      I to jest wlasciwy kierunek . Jak z Pisem zacznie wspolpracowac i Marek Jurek i Jurek Marek a nawet Marek i Jurek to sie partia pana Kaczynskiego Jaroslawa, syna Raymunda znacznie wzmocni.
      I ja bym sie nie martwil ze ci chetni do wspolpracy sa rownie klotliwi jak sam prezes, bo jest szansa, ze to historyczne porozumienie przetrwa moze nie miesiac, ale co najmniej 2 tygodnie - a to juz jest cos.
    • jelesnia Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. A Ziobro zap... 23.03.12, 23:03
      Jak widać, Jarek jest coraz grzeczniejszy, ale do tego zaproszenia o powrót zbłąkanych owieczek zapomniał dodać, że w nagrodę podaruje imkaganiec i smycz, aby mieć możliwośćczuwać nad przynętą bybez trudu można by było ich przywołać nasłem : Azor do nogi ! ! !
    • anesta79-zibi Re: Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. Kurski: To 24.03.12, 00:32
      Panie Ziobro!!!!!!

To mi wygląda jak przywołanie na Arkę, wszak mamy 2012 rok i chyba tylko ta Partia przetrwa. Ja bym się zgodził, bo tylko dla takiego gnojka w nowym życiu po 2012 roku jest możliwość nauczenia się czegoś. Ale przypuszczam, bo zawsze przypuszczam, bo nigdy nie jestem pewny gdzie jestem, że nie oszukujcie a was nie osrają, znam to z Bemowa z 1991 r.
    • prezes_na_dopalaczach Kacze-Ziobro 24.03.12, 05:13
      Teraz mamy prawdziwych blizniakow, co chcieliby podp_erdolic cos tam. O Ksiezycu nie moga jus nawet marzyc, ale ciagle probuja. Zero + zero zawsze bedze = ZERO. Czy tak ciezko jest zrozumiec podstawy arytmetyki? Juz nie mowie o rachunkach!

P.S. Prezes ma ponoc ....... doktorat(!) Pewnie z tej samej "uczelni" co Rydzyk.
    • and-j1 Re: Kaczafi gra w kulki 24.03.12, 17:38
      boykotka napisała:

> O ile ja pamiętam, to Elę Jakubiak i Joannę Kluzik Rostkowską prezes osobiście
      > wywalił z partii.
      >
      > Wzywamy tych naszych, do niedawna, kolegów partyjnych, którzy opuścili nasze
      > ugrupowanie bez poważnych merytorycznych i programowych powodów, do szybkiego
      > powrotu w szeregi Prawa i Sprawiedliwości

• 1zorro-bis Jarkowi dupsko sie pali? 25.03.12, 09:17
        czuje, ze to juz jego "labedzi spiew"?
        • costa3500 Re: Jarkowi dupsko sie pali? 25.03.12, 13:08

Gnom Jaruś od lat wie jak pielęgnować swoje dupsko,a jak mu się zaczyna grzać to pędzi do rydzyka ten takie przypadki jak przystało na czarnego ma opanowane do perfekcji.
      • bokowski Re: Kaczafi gra w kulki 31.05.12, 14:45
        niech pogra sobie tutaj będzie bezpieczniej :P Gra W Kulki
    • costa3500 Gdy się patrzy na Kaczyńskiego 25.03.12, 13:00

To jakby się czytało teorię Darwina.
    • malgoskamal Kaczyński wzywa do powrotu do PiS. A Ziobro zap... 30.07.12, 13:09
      wygląda jak przygłup
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka