Dodaj do ulubionych

Polska zgadza się na prawa osób niepełnosprawny...

26.03.12, 07:13
Jak tak to czytam, to sobie myślę, och, ach ta Polska! To już nie Polska to ta wymarzona Bolandia -:))
Obserwuj wątek
    • nie-pelnosprawni.pl Uwaga na Integrację KRS 0000 102 130 26.03.12, 09:00
      Uwaga na Stowarzyszenie Przyjaciół Integracji KRS 0000 102 130
      Kłamią i oszukują ludzi o jakiejś działalności na rzecz niepełnosprawnych - żerują na chorych i niepełnosprawnych.

nie-pelnosprawni.pl/
      Prawdziwi Niepełnosprawni
    • jamnnik dziwnym trafem 26.03.12, 11:08
      jak jest mowa o ratyfikacji konwencji dotyczącej praw człowieka Polska zawsze wprowadza jakieś ograniczenia. Władza lubuje się w ograniczaniu naszych praw. Jedyne w czym przodujemy to w podsłuchach, policyjnych pomyłkach i pozbawianiu wolności tych którzy nikomu nic złego nie zrobili.
    • polska_baba Niepełosprawni mają prawa, ale egzekwować ich nie 26.03.12, 16:47
      mogą.
      Świetne rozwiązanie - gratuluję wszystkim: rządowi, parlamentowi, wszelkim władzom i wszystkim partiom, bo wszyscy są w tę sprawę umoczeni.
      W nagrodę za ten świetny pomysł wszystkim Wam daję po milionie złotych na dziób. Każdy z Was ma prawo do miliona ode mnie, ale oczywiście nie macie prawa tej kasy w żaden sposób egzekwować. Zechcę, to dam, a nie zechcę, to nie dam. Ale prawo macie! Czujcie się milionerami!
    • kotek.filemon Re: Polska zgadza się na prawa osób niepełnospraw 26.03.12, 16:52
      Kuffa nie musiałem nawet zaglądać do artykułu a wiedziałem, że gdzieś tam się pojawi kwestia świętości życia niewypoczętego. Czyli jak zawsze w polaczkowie - ratyfikujemy wszystkie konwencje pod niezbędnym warunkiem nienadawania podmiotowości kobietom w wieku rozrodczym, a już tym bardziej takim niepełnosprawnym.
      BTW, kiedy kłamcy z Platformy Oszustów ratyfikują KPP bez kaczych aneksów? Lata temu bredzili o tym w kampanii. Co prawda nie skłoniło mnie to, żeby się zniżyć do poziomu głosowania na nich, ale miło widzieć, jak nadal dymają swoich młodych i wykształconych wyborców bez zabezpieczenia.
    • dar61 Ograniczajmy ograniczenia redakcjom 26.03.12, 19:35
      ... Mi[m]o, że są proste sposoby, by strony udostępnić ...

Mimo że są proste sposoby, by „esowi" w słowniku udostępnić zasadę zapisu przecinka przesuniętego, to on ich nie zna!

so.pwn.pl/zasady.php?id=629776
      Są różne oblicza niepełnosprawności?
    • abdank27 Polska zgadza się na prawa osób niepełnosprawny... 26.03.12, 20:27
      A już myślałem, że zastrzeżenia dotyczą nie wpuszczania do parlamentów osób niepełnosprawnych umysłowo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka