Dodaj do ulubionych

Więzienie CIA: za dużo tajności

28.03.12, 07:26
Piękny oręż zafundował pan prokurator Seremet potencjalnie obwinionym w tej sprawie.

A była okazja na proste kroki :
- śledztwo
- skierowanie do sądu lub umorzenie
- wyrok lub uniewinnienie.

Teraz przy każdym przeniesieniu spraw będziemy informowani kto jest znajomym, a kto nie jest godny zaufania zawodowego pana prokuratora.
Obserwuj wątek
    • refleksyjny GW szkodzi Polsce 28.03.12, 07:32
      Pamiętam wasze hasło sprzed kilku lat, brzmiące w przybliżeniu:
      ~~"Zatrzymac SLD. Za wszelką cenę".
      Możecie Millera skrócic o glowę, ale dlaczego robicie to kosztem Polski?
      Szkodniki.
      • komarrek Re: GW szkodzi Polsce 28.03.12, 08:50
        Kosztem Polski? Co masz na myśli?
        • refleksyjny Pomyśl troszkę. 28.03.12, 10:30
          I wszystko będzie zrozumiałe.
          • piglowacki Jak już manipulujesz Czuchnowski … 28.03.12, 12:57

to tak, żeby łatwo Cię za rękę nie można było ZŁAPAĆ. A to, że za NAGANIACZA u POPiS-u & prok. Kasi Płończak robisz to jest „oczywistą oczywistością”.

Sam przeca Czuchnowski oburzony w maju ub.r. pisałeś, że śledztwo w sprawie ‘wiezień” CIA w Pomrocznej odebrano TEMU* Jureczkowi Mierzewskiemu i zastępcy prokuratora apelacyjnego Robercikowi Majewskiemu (stracił stanowisko) BO CHCIELI POSTAWIĆ ZARZUTY URZĘDNIKOM PAŃSTWOWYM RZĄDU SLD… przyznali status pokrzywdzonych Abd al-Rahim Hussein Muhammed Abdu Al-Nashiri i Zayn al-Abidin Muhammad Husayn

W dzisiejszym tekście piszesz Czuchnowski w jednym miejscu, że „Prokuratorzy Waldemar Tyl i Robert Majewski informują go” a w drugim „rozmówcy ''Gazety'' wskazują, że odebranie sprawy Tylowi i Jankowskiemu jest niepokojące” … to kto w końcu z NOWYM zastępcą prokuratora apelacyjnego Tylem jako drugi w ‘prowadził’ to śledztwo …

…” Taki ruch, i to w chwili postawienia zarzutów, wykonuje się, gdy przełożonym nie odpowiada kierunek, w jakim poszło śledztwo - ocenia Janusz Kaczmarek”…

No właśnie Czuchnowski podstawowym pytaniem jest, czy Tyl + Jankowski (lub Majewski) zamierzali postawić zarzuty ‘przełożonym’ Siemiątkowskiego … a Ty ani be, ani me …

Bo śledztwo do jednej z KILEREK IV RP Jarosława K. & wybitnego PiC aplikanta Zi0br0 prok. Kasi Płończak (o której niżej) trafiło … u której to KILERKI Czuchnowski za NAGANIACZA robisz … i w imieniu KILERKI „ciemny lud” wczoraj poinformowałeś, że Miler ma również przesrane … jednocześnie o TFUrczość KILERKI przemilczając …

I czemu Czuchnowski Jarosławem K. w INSYNUACJACH lecisz: „Podczas procesu (który trwa) jeden z głównych świadków oskarżenia - były komendant malborskiej policji - odwołał zeznania” … bo przeca od ponad dwóch lat wiadomo, że Ostrowska zostanie uniewinniona … że zeznania odwołali / zmienili wszyscy świadkowie łącznie z „KRÓLEM SZTUMU”, który zrobił przepału w oleju napędowym na 200 mil. zł. (700 mil. zł. wg innych źródeł) … dogadał się z IV RP … nadał na Ostrowską … osiedział 27 miesięcy … i obecnie w Niemczech korzysta z wypracowanych przepałów.

:-(((

Przejażdżka, której nie było czyli historia prowokacji politycznej wobec M.Ostrowskiej” (2010-10-01)
            www.dziennikbaltycki.pl/artykul/314581,przejazdzka-ktorej-nie-bylo-czyli-historia-prowokacji,id,t.html

…” Za sprawą fałszywych zeznań Małgorzata Ostrowska znalazła się na trzy lata w politycznym czyśćcu. Historię prowokacji wobec byłej posłanki lewicy - przypomina Tomasz Słomczyński”…

…”Następnego dnia po wygaśnięciu mojego mandatu zgłosiłam się do prokuratury w Krakowie. Wszystkie lokalne i ogólnopolskie media o tym wiedziały. To był dla mnie szok. Ciekawe, skąd dziennikarze wiedzieli, że będę jechać do Krakowa do prokuratury? Na spotkanie umawiałam się tylko z panią prokurator.”…

…”Zeznaje Piotr M.: Uważam, że moje zatrzymanie, aresztowanie miało tylko jeden cel - pani poseł Małgorzata Kierując się własną ludzką słabością, której ogromnie żałuję, podjąłem taką, a nie inną decyzję. Przed świętami do aresztu przyszła pani prokurator. Zapytała, czy widziałem w telewizji posła Pęczaka”...

…”Andrzej Pęczak, znany polityk SLD, został tymczasowo aresztowany w listopadzie 2004 roku w związku z zarzutami korupcyjnymi. W grudniu 2007, kiedy Piotr M. rozmawiał z prokurator Katarzyną Płończak, media pokazały polityka, który schudł i podupadł na zdrowiu w areszcie śledczym.

- Szkoda tak wyglądać, mówiła pani prokurator. Czy nie lepiej wrócić do domu, do rodziny, do dzieci? Przyzna się pan do zarzutu wręczenia pieniędzy pani Ostrowskiej, wyjaśni ten proceder, mnie potrzeba będzie trochę czasu do zweryfikowania tych wyjaśnień i do świąt Bożego Narodzenia jest pan w domu.

Piotr M. mówi z trudem. Z jednej strony sali patrzy na niego Małgorzata Ostrowska, z drugiej prokurator Katarzyna Płończak.

- Przez siedem miesięcy w areszcie miałem do czynienia ze skazanymi za zabójstwa. Gdy dowiedzieli się, że jestem policjantem musiałem walczyć o życie. Moja sytuacja za kratami była gorsza niż pedofila. Za obietnicę wyjścia z aresztu zgodziłem się ześwinić. Obciążyłem Małgorzatę Ostrowską.”…

…”Po Piotrze M. zeznaje w gdańskim sądzie Sławomir T. On również wycofuje wszystkie zeznania obciążające posłankę. … Obaj oskarżeni ustalili między sobą te zeznania. Sławomir T. mówił, że prokuratorskie sugestie, kogo obciążyć, żeby wyjść na wolność, były bardzo czytelne.”…

Przyjdzie pora na prokuratora?” (Przegląd nr. 45/2009)
            www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/przyjdzie-pora-na-prokuratora

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

* - TEN Jureczek Mierzejewski od tej kilkunastoletniej ŚCIEMY śledczej z Papałą i Mazurem !!!

… niezłe jaja … i potężny UKŁAD w RP rozdaje karty … tyle że UKŁAD gdzie indziej umiejscowiony niż wszyscy workers „wolnych mediów” sugerują !!!

Przecież Jureczek Mierzejewski najprawdopodobniej już by siedział, gdyby Arturek Zirajewski ps. „IWAN” w więzieniu „państwa miłości” procesu Boguckiego & Słowika DOŻYŁ i opowiedział jak i przez kogo „w śledztwie” był PROWADZONY.

dużo więcej i dalej po linkach o Jureczku i jego ‘śledztwie’:
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,107352915,,aplikantowi_Zi0br0_nawet_TRUPY_8230_.html?v=2

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tym, że MAFIA paliwowa w IV RP Jarosława K. jak i w Donkowym „państwie miłości” ma się świetnie nasze kochaniutkie POPiSowe „wolne media” (innych w Pomrocznej nie ma) przez lata się nie interesowały tak, że udupienie śledztw mafii paliwowej przez wybitnego PiC aplikanta Zi0br0 & Co. JEDYNIE Ojciec Malwersant podsumował:

„Mafia miała parasol ochronny organów ścigania” (7-8 lutego 2009):
            www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20090207&id=po01.txt

„Śledztwo niepotrzebnie straciło na dynamice” (7-8 lutego 2009):
            www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20090207&id=po02.txt

historiografia skręcania śledztw wobec mafii paliwowej przez wybitnego PiC aplikanta Zi0br0 & Co.: „MAFIA paliwowa w IV RP ma się świetnie ! ! !”
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,57186211,,MAFIA_paliwowa_w_IV_RP_ma_sie_swietnie_.html?v=2

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

„Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyrusz
            • galaxy2099 Lewacy szumia z powodu wiezienia bestii 28.03.12, 14:21
              A ja ciesze sie, ze chlamy i bestie typu islamksich terrorystow mordujacych setki ludzi na calym swiecie sa torturowani aby uzyskiwac od nich informacje. Nawet wieloletnie najciezsze toruty w stylu srtedniowiecznym sa warte ich prowadzenia na bestiach jesli tylko mialyby uratowac zycie jednego niewinnego czlowieka.
              Nie zaglosuje NIGDY za zadnym politykiem ktory w takiej sytuacji jakta obecniebroni bestii a sciga tych ktorzy bestie scigaja i zabijaja albo torturuja. gardze roiwniez wszelkiej masci tzw obroncamim praw czlowieka - aby miec prawa czlowieka trzeba najpierw czlowiekiem byc. A oni nie zasluguja nawet na to aby nazywac ich zwierzetami bo obrazalbym zwierzeta.
              I zaden terroryzm dziennikarzy i lewakow wmawiajacy mi ze bronia konstytucji , prawa bo to samo rzekomo moze mnie spotkac nie powiedzie sie drogie pismaki. Mam swoj rozum i uzywam go - nie potrzebuje waszej wykladni moralnosci, waszych definicji czlowieczenstwa i waszego straszenia mnie CIA Zydami i aparatem panstwa.
              Zebyscie lewackie pismaki z taka determinacja bronili zycia mordowanych nienarodzonych dzieci jak bronice tych bestii przed torturami...ale dla was to tylko aborcja a nie morderstwo - swoja droga piekne slowo-wytrych wymyslono aby tylko nie uzywac slowa morderstwo w dodatku z premedytacja.
              • kotek.filemon Re: Lewacy szumia z powodu wiezienia bestii 28.03.12, 14:40
                Tylko wiesz, prawiczku, ciebie też ktoś może zdecydować odstrzelić bez sądu z byle powodu (on the other hand mam powód - za głupotę). BTW, przynajmniej połowa więzionych w Guantanamo nie miała nic wspólnego z terroryzmem.
                • galaxy2099 Re: Lewacy szumia z powodu wiezienia bestii 28.03.12, 22:12
                  O takl, standartowy bezmozgowy argument powtarzany prze lewak jak modlitwa w waszej religii - mnie tez moga odstrzelic. Ja synku nie naleze do organizacji terrorystycznej i nie planuje, nawoluje i wykonuje zamachow wktrych gona tysiace ludzi. Wiec daj sobie spokoj ekstremisto lewacki z porownywaniem mnie do takich bestii bo glupi taki jak ty nie jestem.
                  A jak mi szajba odbije i bede mordowal innych to jak najbardziej nalezec mi sie bedzie kulka w leb. Rozumiesz synku.
                  Te bestie, ktore byly torturowane w Polsce w dalszym ciagu siedza w Guantanamo. Jak myslisz dlaczego? Pewnie za niewinnosc. I nie porownuj tych bestii do przypadkowo zatrzymanych bo tacy u nas nie byli torturowani.
                  Ale wy klewacy uwielbiacie straszyc ludzi ze jak pozwoli sie sluzbom zabijac i torturowac hieny to od razu beda oni z ulicy zgarniac niewinnychy ludzi i miliony beda torturowane. To sa wasze standardowe bajdurzenia i strzaszenie uczciwtych obywateli. Nigdy nie zaglodsujer na zadnego polityka ktyory wykazuje litosc dla takich hien jak ci torutowani w Polsce islamisci. Po moim trupie i zadni tzw obroncy praw czlowieka mnie nie zakrzycza swoimi piskami.
                  Brawo Leszek Miller i brawo wszyscy ci ktorzy na to pozwolili. Macie moje slowa uznania i poparcie w tej sprawie.
                  Jak widzisz lewaku popieram Millera a ten bynajmniej nie jest prawicowcem. I co idioto bezmozgowy ... jak to pasuje do twojej latki prawaka jaka mi przykleiles. Trzeba uzywac mozgu a nie naklejek, synku.
            • piglowacki Zatroskania Czuchnowskiego śledztwem … 28.03.12, 20:06

… w sprawie ‘więzień’ CIA w Pomrocznej z maja 2011 r. i odebraniem tegoż śledztwa TEMU Jureczkowi Mierzewskiemu:

;-)))

CIA miało więzienie w Polsce” (2011-05-30)
              wyborcza.pl/1,76842,9689626,CIA_mialo_wiezienie_w_Polsce.html

…”Złamanie konstytucji, bezprawne pozbawienie wolności i udział w zbrodni przeciwko ludzkości - takie zarzuty chciał postawić urzędnikom państwowym rządu SLD prokurator Jerzy Mierzewski w sprawie "tajnych więzień CIA" w Polsce. Śledztwo mu odebrano.”…

• and-j1 Wiarygodność Polski wystawiona na pośmiewisko 30.03.12, 22:15
          komarrek napisał:

> Kosztem Polski? Co masz na myśli?
    • tak-jest Wdzięczność Agory i Michnika wobec PO za TOK FM 28.03.12, 08:04
      Michnika pisze dla Tuska i PO,wdzięczność Agory za pasma dla TOK FM.
      Artykuł na zamówienie rządu Tuska "Polskie więzienia CIA", jest wspólnym działaniem Michnika i Agory , aby odwrócić uwagę społeczeństwa ,od miasteczka przed URM. Agora staje na głowie,na polecenie Tuska,aby społeczeństwu nie dawać w mediach, sprawy podwyższenia emerytur do 67lat.
      Rapaczyński Wanda i Michnik Adam są wdzięczni Tuskowi i PO,że pozwolili radiu Agory TOK FM,bez problemów przejąć pasma nadawcze kolejnych stacji regionalnych .[b[/b]
    • romp66 Kolejny atak GW na prawdziwą lewicę-SLD 28.03.12, 08:13
      Pamiętam jak kobieta o męskiej twarzy niejaka Ewa Milewicz wyrzekła," SLD WOLNO MNIEJ" . Cała agora z wyborczą na czele, słowa te wciela w czyn od 22lat!
      Michnik i większość idiotów z Agory i rządu PO PSL , zaprasza tymi głupimi kłamliwymi działaniami terrorystów do naszego kraju. Rząd i Michnikowe schowają się przed bandziorami,zgina biedni ludzie. Później Tusk Michnik itd, będą udawać rozpacz
      • patience "Prawdziwa lewica" heheeeeeeeeee 28.03.12, 08:29
        Jak złodziej okradnie kiosk, to idzie siedzieć. A jak minister okradnie nas z Konstytucji, to "Prawdziwa lewica" (SLD) robi go swoim szefem i broni go przed pudłem razem z prokuratorem krajowym i "Prawdziwymi Polakami" z PiS :)
        • paw73 Re:@patience Palikot i PO chronią pedofilów. 28.03.12, 09:41
          15 działaczy PO zatrzymanych za pedofilię! Kanalie z PO gwałciły dzieci,wtedy gdy to się dział kmioty z PO z Palikotem na czele milczeli.
          PiS nękał działaczy lewicy, efektem tego była śmierć pani Blidy,wtedy PO i Palikot milczeli bo im się to opłacało.
    • patience Seremet musi odejść 28.03.12, 08:20
      Pinior ma rację. Seremet musi odejść, ale najpierw musi znaleźć bardzo dobre wytłumaczenie swoich decyzji. Inaczej sam może stanąć przed sądem za mataczenie w śledztwie...
    • q-ku Polska to niepoważny kraj... 28.03.12, 08:21
      Takie tajemnice nigdy nie powinny być ujawnione. Nikt nam nie zaufa przy takim braku poufności.
      Dupy a nie wojskowi...
      • komarrek Re: Polska to niepoważny kraj... 28.03.12, 08:55
        Takie wydarzenia nie powinny mieć miejsca. Jak zwykle dajemy d... USA, a teraz jeszcze pierzemy ich brudy. Żałosne.
      • kotek.filemon Re: Polska to niepoważny kraj... 28.03.12, 09:24
        q-ku napisał:

> Takie tajemnice nigdy nie powinny być ujawnione.

Ale jakie tajemnice, skoro cały cywilizowany świat wie od paru lat o tym, że juesej w bantustanach zależnych urządzało tajne więzienia. To tylko w PL trwała kampania wypierania.
    • anna12-3 bicie piany 28.03.12, 09:03
      Komu i po co jest potrzebne to bicie piany,tak bardzo szkodzące Polsce i narażaniu polskich żołnierzy i Polaków na zemstę terrorystów? Nie jestem prawnikiem,ale jest kilka powodów dla,których to śledztwo nie ma najmniejszych szans. Najistotniejszym powodem jest odmowa pomocy prawnej ze strony Ameryki. Bez zeznań ludzi i dokumentów,ta sprawa na zawsze będzie sprawą domysłów,przecieków i nie potwierdzonych materialnie twierdzeń. Wątpię,aby wywiad amerykański pozostawił jakikolwiek ślad w dokumentach umożliwiający udowodnienie prowadzenia tortur w Polsce. Wątpię,aby polscy ludzie wywiadu byli w posiadaniu takowych papierów. Co wiemy w tej sprawie od początku:
      - były śródlądowania amerykańskich samolotów w Szymanach /uważam,że nie jest to karalne,tym bardziej,że byliśmy i jesteśmy członkiem NATO i sojusznikiem Ameryki w walce z terroryzmem/-nie uważam,żeby ten fakt podlegał jakiejkolwiek karze .
      - zeznania dwóch terrorystów,w tym jednego,jak mówił wczoraj Morozowski w TVN-24,uprzedził o planowanym zamachu ,w którym mogło zginąć bardzo dużo niewinnych ludzi. Zeznania tych terrorystów,nie mogą być wiarygodne,bo po pierwsze są w ich żywotnym interesie,a po drugie,są w trybie przypuszczającym.
      - wynajęcie willi,do której nikt z Polaków nie miał wstępu. Między wywiadami jak pokazują różne filmy,są dopuszczalne takie umowy. Takich lokali,każdy wywiad na świecie ma bardzo wiele,a w Polsce na pewno nie był on jedyny.
      Reasumując-uważam,że z zarzutami opierającymi się na nie udokumentowanych,nie popartych żródłowymi zeznaniami faktach,rozprawi się każdy adwokat.
      P.S.
      Właśnie te moje przypuszczenia potwierdził przed chwilą mec.Schramm w wywiadzie na TVN-24. Oczywiście,że używał prawniczych określeń i posługiwał się kodeksem,ale z rozmowy z Kużniarem wynika,że postawienie zarzutów w oparciu o nasze polskie prawo,biorąc okoliczności sprawy-jest praktycznie niemożliwe.
      Kończąc tak jak na początku,zadaję pytanie,komu i po co była potrzebna ta gazetowa prowokacja.
      • zjd61 Re: bicie piany 28.03.12, 09:56
        Zgadzam się z Anną w 100%.To GW na zlecenie Tuska odgrzewa stare kotlety w trudnym dla niego momencie.Pewnie obiecał im więcej reklam rządowych za większa kasę.A te sługusy z GW
        zawsze łase na forsę i pochlebstwa.Panie Michnik wstydź się!!!
      • prezi777 Re: bicie piany 28.03.12, 10:53
        Bycie w NATO nie oznacza uchylenia naszej Konstytucji. Zrozum, że te dziwki działały WBREW NASZEMU PRAWU. Niemcy również są w NATO a jakoś się nie sku...li. A jak się kradnie to trzeba to robić dobrze. Przeciek wyszedł o amerykanów. Nie tylko, że się sku...liśmy to jeszcze ten kto nas wykorzystał jeszcze ogłosił to światu.
    • tom.gorecki jedno zdanie - 2 bzdury 28.03.12, 09:29
      "Zasada tajności śledztwa nie jest hierarchicznie ważniejsza niż ochrona konstytucji. Nie jesteśmy republiką bananową! "

1. JESTEŚMY republiką bananową w stylu południowoamerykańskim (ubodzy politycy w kieszeni bogatych latyfundystów, religia panująca, podporządkowanie państwa kościołowi, rozbieżności majątkowe gigantyczne, struktury mafijne u władzy).

2. Tajność ponad konstytucją jest i w USA i innych "ostojach demokracji".
      • 2lkad1 Re: jedno zdanie - 2 bzdury - TAK 28.03.12, 09:39
        Zgoda, po trzykroć zgoda. Tak, jak zgadzam się z Anną, poprzedniczką owego wpisu.
        Cała ta prasowa afera z Szymanami, to nikomu niepotrzebne, a bardzo niebezpieczne bicie piany!
        • nukl-eus Re: jedno zdanie - 2 bzdury - TAK 28.03.12, 10:50
          niebezpieczna to była decyzja przyzwalająca i złamanie wszelkich praw i konwencji.............
          tak, tak polityka to szambo i bardzo brzydkie gry, ale w końcu do czego podąża, jaki jest cel zachodnich demokracji? (kto się cynicznie uśmiechnął niech jedzie na terapię na Białoruś)
          Mogli sobie sojusznicy pod innym dachem nierząd uprawiać (tego może im zabronić ich prawo, które jak widać szanują na swojej ziemi ), ale nasze "prosiaczki" tak bardzo chciały być PRZYDATNE!
    • ndjamena Ci którzy rezygnują z wolności 28.03.12, 10:05
      w imię bezpieczeństwa, nie zasługują na żadne z nich. /T Jefferson/. Chcę żyć w kraju, w którym zbrodnie i tortury nie są zamiatane pod dywan, nawet jeżeli (a może w szczególności jeżeli) krwią umazane są ręce najwyższych oficjeli. Także jeśli chodzi o krew podejrzewanych (bo przeciez nie skazanych) o terroryzm. A Miller to już wykazuje się najdalej idącą hipokryzją, powołując się na argument strachu przed potencjalnym zamachem bombowym. Nie przesądzając jego winy/niewiny, to trzeba było o niebezpieczenstwie narazania polskich dzieci myslec, kiedy wyrazalo się zgodę na utworzenie więzień CBA
    • bodzio151 Więzienie CIA: za dużo tajności 28.03.12, 10:16
      uwazalem Pana prok.Olejnika za dobrego prokuratora i faceta z zasadami , widac ze sie jednak mylilem , ciagnie go do polityki, do mediow /niestety kolejna osoba, ktora dla kariery dla zaistnienia w mediach ......./
    • yacek67 Więzienie CIA: za dużo tajności 28.03.12, 11:00
      Najważniejsze pytanie można sformułować tak. Amerykanie by być w zgodzie z własną konstytucją umieszczali czy to więzienia czy stosowali tortury poza swoim terytorium. Dlaczego zatem Polska zgodziła się pogwałcić własną konstytucję w imię zachowania amerykańskiej? Sprawcy powinni ponieść jak najsurowsze konsekwencje.
    • ryanmdusa Więzienie CIA: za dużo tajności 28.03.12, 11:59
      Brudne pieski szczekaja, akarawana idzie dalej..., byle nie za glosno bo dostana kijem po brudnych pyskach.
    • ador43 Więzienie CIA: za dużo tajności 28.03.12, 12:24
      Idiotyzmy jakich dopuszcza sie prokuratura naglasniajac sprawy neandarkhel czy wlasnie wiezien dla terrorystow nie mieszcza sie w glowie.Takie pogloski powinno sie uciac bo sprowadzaja one na nasz Kraj niebezbieczenstwo ataku terrorystycznego.Te wszystkie organizacje wystepujace w obronie praw czlowieka niech pomysla .jakie mozliwosci dzialania mialy by kiedy u wladzy byliby ludzie typu bin laden.Terroryzm zwalczac glaszczac terrorystow po glowach i prosic ich zeby tego nie robili bo to jest be?Przestancie kretyni narazac nas na niebezpieczenstwo .
      • kotek.filemon Re: Więzienie CIA: za dużo tajności 28.03.12, 13:00
        ador43 napisał:

> Idiotyzmy jakich dopuszcza sie prokuratura naglasniajac sprawy neandarkhel czy
        > wlasnie wiezien dla terrorystow nie mieszcza sie w glowie.Takie pogloski powinn
        > o sie uciac bo sprowadzaja one na nasz Kraj niebezbieczenstwo ataku terrorystyc
        > znego.

Niebezpieczeństwo ataku terrorystycznego to ściągnął na polaczkowo świadomy i dobrowolny udział w awanturach irackiej i afgańskiej. Chciało się robić za wasala hamerykańskiego (i to gratis), to trzeba płacić teraz frycowe...
    • bator99 Więzienie CIA: za dużo tajności 31.03.12, 11:58
      moje zdanie w tej sprawie jest takie: ci wszyscy,którzy wzieli się za to śledztwo, to są szkodnikami Polski i do tego mają zakute baranie łby. Do pierdla z nimi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka