bodzio151 29.03.12, 15:14 i znowu ten aniolek kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joeshmoe Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 15:47 To mozna skomentowac tylko w jeden sposob - skur...synstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
palesobie Re: Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 19:41 Zawsze podejrzewałem, że Wawel, to za wysoko dla Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wyatearp Palec, sufit, brud, ssanie 29.03.12, 15:52 Może to prawda, a może nieprawda? Nie wiadomo. Zwłaszcza że nie wiadomo, co na to druga(ie) strona(y). Ludzi rozumnych i dobrych pozdrawiam serdecznie i z respektem :-) Stanisław Remuszko www.remuszko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Re: Palec, sufit, brud, ssanie 29.03.12, 18:24 laik moglby zadawac takie pytania,przy wyroku prawomocnie uniewinniajacym gowno mnie obchodzi co ma do powiedzenia druga strona,nie pierwsza to wpadka pana engelkinga a kariera kwitnie,jezeli panstwowe sluzby fabrykuja dowody tzn ze jestesmy trzecim swiatem,szkoda mi moich poatkow ale zycze sedziemu by wysadzil odpowiednie odszkodowanie moze wtedy ktos wyczysci szmbo w prokuraturze slaskiej, Odpowiedz Link Zgłoś
apas13 Re: Palec, sufit, brud, ssanie 30.03.12, 00:20 Panie Remuszko. Drugiej strony wysłuchał niezawisły sąd, kilkukrotnie. Również dziennikarze poprosili drugą strone o wyrażenie zdania, ale poza bełkotem Kaczmarka nie uzyskali nic. Proszę więc na przyszłość lepiej przemysleć pretekst, jakiego używa pan do reklamowania swojej twórczości literackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 15:56 miał być szantażowany, Miał zapłacić, miał też nakłonić, miał też wziął, miał współpracować... - a może by tak bez tego "miał", bo inaczej możemy sobie co najwyżej miauczeć, a na pewno: poszczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 16:14 Kiedy wreszcie źli urzędnicy zaczną ponosić część kosztów które za ich grzechy musimy wspólnie wszyscy ? Lech Kaczyński nie zapłaci, wiec nie płaćmy chociaż za jego pomniki - jak ten w Mysłowicach i tam gdzie PIS ma większość !? A Engelking ma się u Seremeta nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 18:39 Niektórzy chcieli zostać posłami,aby schować się za immunitetem..Panowie prokuratorzy ,PRL już dawno się skończył,ale wasze nawyki pozostały. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 16:19 IV RP Niech Zyje! "Impuls polityczny" w wymiarze sprawiedliwosci - Niech Zyje! Prezes kaczynski, minister Ziobro i cala reszta tych zuchow - Niech Rozkwitaja!, bo panstwo jest glupie i nic im nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
bezspokoju Re: Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 16:23 Przecież to PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ !!! Ewentualne roszczenia proszę egzekwować od Skarbu Państwa. Sędzia sobie poradzi, a co z szeregowymi obywatelami ? Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Znowu Katowicka prokuratura, matecznik PIS-u 29.03.12, 16:38 To tzw. "Ziobryści" którzy parali się i parają fałszywymi oskarżeniami na przeciwników PIS-u,Rydzyka..itp. Prokurator Generalny{ mianowany przez Kaczyńskich} ma upaprane łapy, bo pozwala pracować mafijnym bandziorom. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_basia Re: Znowu Katowicka prokuratura 29.03.12, 19:16 Raczej przedziobryści,skoro rzecz działa się w 2000 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
cmazui Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 16:46 Czy w przypadku zniszczenia zdrowia, zycia i kariery przez blad lekarzy, ten sedzia wykaze sie rowniez taka determinacja w przyznawaniu wysokiego odszkodowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar1910 Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 16:50 Należałoby chyba wprowdzić do polskiego kodeksu nowy przepis o nazwie "paragraf Kaczyńskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Martusia niech wyskoczy z kasy. 29.03.12, 16:53 Ciekaw ilu jeszcze ludziom Lech Kaczyński złamał życie i karierę. Sprawa Czekalskiego tez swój początek miała za czasów Lecha Kaczyńskiego - ministra sprawiedliwości (rzekomo). Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Chcą kanonizować L.K., a to taki sam łotr jak.. 29.03.12, 16:55 reszta ePiSkopatu... Miał rację amb. Bahr mówiąc w wywiadzie, że za czasów rządów Kaczyńskich, otarliśmy się o coś bardzo niebezpiecznego... Co za łajdaki.. i dobrali sobie psychopatow jak Don Maciorro i Zerro... Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Re: Chcą kanonizować L.K., a to taki sam łotr jak 29.03.12, 17:30 Gorzej, to L.Kaczyński " kanonizował" łajdaka Ziobrę..I za to należy mu sie, splunięcie i zapomnienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 17:00 Takie jest prawdziwe oblicze PiSdzielców. Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 17:09 Jak ten news skomentuje złotousty Adam Hofman? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 17:15 I znowu ten aniolek Kaczynski! Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 właśnie wtedy, L.Kaczyński powołał Ziobro... 29.03.12, 17:28 Na wiceministra... Wtedy już poszło; pomówienia, fałszywe oskarżenia..itd...itp. A tera leży złoczyńca na Wawelu....Tfu ! Odpowiedz Link Zgłoś
vdziwny Re: właśnie wtedy, L.Kaczyński powołał Ziobro... 29.03.12, 21:18 ...Leży na Wawelu chociaż dotąd nie wyjaśniono jego udziału w katastrofie, tylko próbuje się wymyślić jakiś atentat na tego człowieczka. W Parlamencie Europejskim plują sobie na brodę i chyba chcą by w rewanżu za ten wymyślony atentat wydać Rosji wojnę! W Unii jednak nie ma tylu półgłówków co u nas w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny_zjadacz_chleba Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 17:30 I to wszystko pod zarządem nieomylnego półboga L.K. Odpowiedz Link Zgłoś
autostradomaniak Panie redaktorze zachęcam do lektury kpk 29.03.12, 17:31 "Prokuratura złożyła apelację, ale sąd ją odrzucił" Sąd nie odrzuca apelacji (chyba, że z przyczyn formalnych). W postępowaniu karnym - Sąd utrzymuje wyrok w mocy, a w postępowaniu cywilnym - oddala apelację. Skoro Pan redaktor specjalizuje się w tematyce sądowej, to powinien znać podstawowe terminy prawnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
vistulian A w Sosnowcu badaja wariografem 29.03.12, 17:42 Ciekawe czy przeprowadzono badanie wariografem a jeżeli nie to dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: A w Sosnowcu badaja wariografem 29.03.12, 17:51 zakłamane do szpiku kości solidaruchy bawią się lepiej niż ub. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: A w Sosnowcu badaja wariografem 29.03.12, 18:12 zomozadwa napisał: > zakłamane do szpiku kości > solidaruchy > bawią się lepiej niż ub. UB i SB w POrównaniu to aniołki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 17:48 Cały czas mówię, że Matka Nieboszczka PRL była niewinnym aniołkiem w POrównaniu do tego co w ciągu 22 lat zrobiono z naszej Ojczyzny. Teraz to dopiero jest państwo policyjne pełne "koleżeńsko-biznesowych układów i układzików". Wstyd i hańba!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 18:12 I o co ta afera? Bo sedziego zrobili? Tysiące Kowalskich wrabiaja rok rocznie w faktyczne lub wirtualne przestepstwa i pies z kulawą noga sie nie interesuje! Przyklad? Prosze bardzo! W sądzie dla Wawy Zoliborza od 12 lat torturują psychicznie dwoch niewinnych ludzi wrobionych przez policje i prokurature zoliborską! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 18:15 wanda43 napisała: > I o co ta afera? Bo sedziego zrobili? Tysiące Kowalskich wrabiaja rok rocznie w > faktyczne lub wirtualne przestepstwa i pies z kulawą noga sie nie interesuje! > Przyklad? Prosze bardzo! W sądzie dla Wawy Zoliborza od 12 lat torturują psychi > cznie dwoch niewinnych ludzi wrobionych przez policje i prokurature zoliborską! Pana Kloskę też "załatwili" - "niezawisły sąd" dał jako odszkodowanie ( zadośćuczynienie) żenujący ochłap. Zobaczymy ile "swój - swemu" zasądzi odszkodowania!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Lech Kaczyński zaczął tworzyć IV RP. 29.03.12, 18:16 Potem Ziobro z Kamińskim i Śięczkowskim to twórczo rozwijali. Dorobili się nawet trupa. Gorzej bo takie prawo podoba się całej prawicy, PO też nie chce postawienia przestępców przed Trybunałem Stanu. Kiedyś mówiono że nie może być gorzej niż za komuny, Polacy pokazali że może. Zamiast dwu służb specjalnych mamy kilkanaście i wszystkie one chcą mieć swoich TW. W czasach komuny nawet głupie ORMO nie było tak liczne jak teraz służby. Trzeba przypomnieć że do ORMO brali wszystkich, nawet niepiśmiennych. Teraz skompromitowanych kryptoSBeków umieszcza się w prokuraturze lub płaci za niepełnienie funkcji, przenosi w "stan spoczynku". Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: Lech Kaczyński zaczął tworzyć IV RP. 29.03.12, 18:26 bronimir napisał: > Potem Ziobro z Kamińskim i Śięczkowskim to twórczo rozwijali. Dorobili się nawe > t trupa. > Gorzej bo takie prawo podoba się całej prawicy, PO też nie chce postawienia prz > estępców przed Trybunałem Stanu. Kiedyś mówiono że nie może być gorzej niż za k > omuny, Polacy pokazali że może. Zamiast dwu służb specjalnych mamy kilkanaście > i wszystkie one chcą mieć swoich TW. > W czasach komuny nawet głupie ORMO nie było tak liczne jak teraz służby. Trzeba > przypomnieć że do ORMO brali wszystkich, nawet niepiśmiennych. Teraz skompromi > towanych kryptoSBeków umieszcza się w prokuraturze lub płaci za niepełnienie fu > nkcji, przenosi w "stan spoczynku". Społeczeństwo ma to co chciało!!!!!!!!!!!!!!!! A ja się śmieję, jak jeden z drugim z solidaruchów kwęka, protestuje, itp. Przecież tego chcieli - Polska Ludowa im była solą w oku, więc teraz to ich biznes.Ja byłem czerwony, jestem czerwony i będę czerwony, choćby "łyży" z kaczorem się "pos...ali". Najwyżej wyląduję w Berezie-bis!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 18:21 Z naszych podatków,od skarbu państwa? A może od Kamńskiego,Ziobro lub JarKacza... doborowa trójka - niech płaci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 18:29 cookies9 napisała: > Z naszych podatków,od skarbu państwa? A może od Kamńskiego,Ziobro lub JarKacza. > .. > doborowa trójka - niech płaci:-) a czemu nie protestujesz że "łyży" ze swoją bandą rujnuje kraj, społeczeństwo, robi eutanazję starszego pokolenia, młodych wygania żebraczymi zarobkami i brakiem perspektyw na emigrację "za chlebem", a sami żyją naszym kosztem jak pączki w maśle?!?!?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 18:52 Pomyliłeś temat,przenieś się na temat emerytur i eutanazji na forum Radia Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_basia Re: Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 19:37 Jestem starszym pokoleniem i nie czuję się poddawana eutanazji - chyba że to jakaś wyjątkowo humanitarna i niezauważalna dla człowieka forma uśmiercania. Dwójka moich dzieci pracuje, Każde zaczynało od niewysokich pensji, ale teraz jedno z nich (po 10 latach pracy) zarabia 4,5 tysiąca (brutto), a drugie - (po 3 latach) 2.5 tysiąca (też brutto) i jeszcze dodatkowo studiuje. Żadne nie wybrało zawodu w mojej dziedzinie, żadnemu nie pomogłam zdobyć pracy. Nie narzekają - uważają, że wciąż mają przed sobą perspektywy, ciężko pracują, ale sądzą, że tak trzeba, niezależnie od tego, kto rządzi w kraju. Nie są osobami sfrustrowanymi (ja też nie) - jakaś mentalność niewolnicza czy realizm życiowy, jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: Sędzia chce od ABW pół miliona 29.03.12, 22:39 pani_basia napisała: > Jestem starszym pokoleniem i nie czuję się poddawana eutanazji - chyba że to ja > kaś wyjątkowo humanitarna i niezauważalna dla człowieka forma uśmiercania. Dwój > ka moich dzieci pracuje, Każde zaczynało od niewysokich pensji, ale teraz jedno > z nich (po 10 latach pracy) zarabia 4,5 tysiąca (brutto), a drugie - (po 3 lat > ach) 2.5 tysiąca (też brutto) i jeszcze dodatkowo studiuje. Żadne nie wybrało z > awodu w mojej dziedzinie, żadnemu nie pomogłam zdobyć pracy. Nie narzekają - uw > ażają, że wciąż mają przed sobą perspektywy, ciężko pracują, ale sądzą, że tak > trzeba, niezależnie od tego, kto rządzi w kraju. Nie są osobami sfrustrowanymi > (ja też nie) - jakaś mentalność niewolnicza czy realizm życiowy, jak myślisz? no cóż - wyjątki potwierdzają regułę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl gazeta znowu próbuje politycznie obciążyć 29.03.12, 18:32 "dyżurnego wroga" opozycję. Czy minister sprawiedliwości nadzorował UOP? Kto wtedy kierował UOP? Kto był premierem? Co mówili inni politycy? Odpowiedz Link Zgłoś