Dodaj do ulubionych

Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje...

04.04.12, 18:35
"Jesteś średnio rozgarniętą publicystką" - tak wytwornie wyraziła się - ni mniej ni wiecej - "pani poseł SPZZ" do pytającej grzecznie (w imieniu czytelników) Dziennikarki. Wersal ! Godny fraszki: "Postaw K(l)empę przy korycie a rozpłynie się w zachwycie"
Obserwuj wątek
    • prezes_na_dopalaczach Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 19:38
      To wstretne, glupie babsko jest rowniez bardzo zalosne.
      Mowiac o arogancji, ona nie rozumie znaczenia tego slowa. Ona broni najbardziej arogancka osobe, jaka jest Rydzyk.
      Mowiac o nawiedzonych osobach, rowniez nie rozumie pojecia "nawiedzony". Tepe, zadne rozglosu, "nic".
      Wyobrazacie sobie ranek, budzac sie obok czegos takiego? Brrrrrr! Fujjjjjj!
      • marjolaine Re: Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeru 05.04.12, 04:34
        SAMA TEZ JEST AROGANCKA
      • hub381 Re: Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeru 05.04.12, 10:44
        prezes_na_dopalaczach napisał:

> To wstretne, glupie babsko jest rowniez bardzo zalosne.
        > Mowiac o arogancji, ona nie rozumie znaczenia tego slowa. Ona broni najbardziej
        > arogancka osobe, jaka jest Rydzyk.
        > Mowiac o nawiedzonych osobach, rowniez nie rozumie pojecia "nawiedzony".
        > Tepe, zadne rozglosu, "nic".
        > Wyobrazacie sobie ranek, budzac sie obok czegos takiego? Brrrrrr! Fujjjjjj!
        a czego oczekujesz od wsiory ?
    • zyks Wyścig Kempy z Jarkiem .... 04.04.12, 19:40
      Wyścig Kempy z Jarkiem, kto lepiej podliże się p. Rydzykowi
      • nerwus0 Re: Wyścig Kempy z Jarkiem .... 04.04.12, 20:44
        zyks napisał:

> Wyścig Kempy z Jarkiem, kto lepiej podliże p. Rydzykowi
        Stawiam na Klempę.
        • tw.zecik Re: Wyścig Kempy z Jarkiem .... 04.04.12, 21:03
          Chyba kto lepiej poliże :)
          • levy Re: Wyścig Kempy z Jarkiem .... 05.04.12, 09:03
            tw.zecik napisał:
            > Chyba kto lepiej poliże :)

Dokładnie! Rydzyk wystawia coraz to brudniejszą dupę i testuje kto pierwszy nie wytrzyma: Jarek czy Zbysiu.
      • costa3500 Re: Wyścig Kempy z Jarkiem .... 05.04.12, 07:43

Klempa robi wszystko aby Jarka poniżyć,jak była w PiS-ie to myślała że ją Jarek sypnie,ale on nie ztych.
    • saint_just Kempa: nabłyszczony łojem 04.04.12, 19:57
      cuchnący wór z podrobami.
      • antobojar Ten nabłyszczony łojem wór z... 05.04.12, 04:21
        .. podrobami, jak ją nazwałeś.. ma intuicję, iście niewieścią...
        Kaczor wprowadza ostatnie poprawki organizacyjne przed marszem na Warszawę, 21.04.2012:

youtu.be/gE2OjvyJmjE
    • zbysio47 Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 19:58
      Nie wiem do kogo to pisze , ale chyba do krajowej rady tv , jezeli teraz ustapicie rydzykowi to ten facio co kaze do siebie mowic ojciec .. wyrosnie ponad miare , moze ktorys z polonusow napisze jaka stacje telewizyjna mozna ogladac w Stanach i w kanadzie , nie tv Polonia ale tv trwam nie inaczej..to gdzie tu przesladowania jakies utrudnianie , pytam .. pieniadz i tylko pieniadz sni i mazy sie rydzykowi
    • j-agat Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 20:08
      Ciekawe,że Pani Kempie tak zależy na zaproszeniu Pana Kaczyńskiego??? A może ja go zastąpię ? Czekam na zaproszenie w tej samej formie ! Przygotuję specjalny "medal" dla pani partii za tę inicjatywę.A tak na marginesie:macie słaby refleks bo tych marszów protestu w tej sprawie odbyło się już wiele i nadal się odbywają.
      • antropoid Re: Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeru 04.04.12, 20:20
        j-agat napisał:

> Ciekawe,że Pani Kempie tak zależy na zaproszeniu Pana Kaczyńskiego???
        ----------

Syndrom kaczego czopka bez krzty honoru. Wszystkie te czopki charakteryzuje to, ze nawet po bezceremonialnym kopniaku od swego koślawego bożka dalej pozostały jego czopkami.
    • mortimer21 Re: Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeru 04.04.12, 20:19
      To obrzydliwe, że walkę o interesy pojedynczego krętacza i jego mediów nazywa się "obroną wolności słowa".
      • 0721x Re: Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeru 04.04.12, 20:24
        powiedziałbym że nazywają kocmołowate garkotłuki typu Kempa i inne blaszaki oraz 00
    • antropoid Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 20:21
      "Kempa: Myślę, że..."

Rewelacja sezonu - Kempa myśli.
    • zlappande cokolwiek by nie powiedziec 04.04.12, 20:25
      to zamkniecie TV Trwam byloby bardzo dla Polski pozyteczne
      szkoda, ze Kosciol polski i zakon redemptorystow nie pomysli w ten sposob
      na miejscu TV Trwam mozna przeciez stworzyc jakas stacje katolicka, przeniesc Rydzyka spowrotem do celi zakonnej (ciekawe, czy sie zgodzi) a ludziom przestac robic wode w mozgu, ze czuja sie jak eksperci, choc kupuja chlam
      • koloratura1 Coś Tyyy??? 05.04.12, 09:51
        zlappande napisał:

> szkoda, ze Kosciol polski i zakon redemptorystow nie pomysli w ten sposob
        > na miejscu TV Trwam mozna przeciez stworzyc jakas stacje katolicka, przeniesc
        > Rydzyka spowrotem do celi zakonnej

..I skutecznie podciąć niemały kawał gałęzi finansowej...

Przecież Rydzyk im buli!
    • moccobaron Re: Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeru 04.04.12, 20:36
      A kogo to interesuje co myśli ten damski?(na kobietę to, to nie wygląda) ordynarny przygłup!?
    • seviers Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 21:02
      No więc lepiej nie myśl, obleśny babsztylu, lepiej nie myśl!
    • aussie1inc Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 21:13
      Wszyscy powinni maszerowac - najlepiej w kolo, zeby bylo wesolo. A pani Klempa powinna maszerowac na kolanach, by dac swiadectwo, ze czara sie przelala i "Tusk musi wziac to pod uwage". Czy pani Klempa mowi o premierze? Jesli tak to powinna powiedziec "Pan premier Tusk" - no ale ona - jak to Klempa - moze o tym nie wiedziec, no bo skad?
      Jak by nie bylo, 21 kwietnia popieramy media pana Rydzyka, choc lepiej byloby popierac 1 kwietnia, bo wtedy byloby wiecej czasu, by "Tusk musial wziac to pod uwage". Zrozumiano?
    • zyks Kempie się czara przelała ... 04.04.12, 21:34
      A bodaj cię, Kempo... Mnie mniej interesuje idiotka i pyskata cwaniara Kempa, a bardziej ludzie, którzy ją wybrali do sejmu. To jest problem :(. Problemem są też przekaziory, które ta bezczelną nieestetyczną przekupę eksponują, gdzie i kiedy tylko mogą.
    • ju-li1 Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 21:55
      Bardzo pouczający tekst. Dotychczas myślałam, że premier ma głowę, ręce i nogi, jak każdy z nas. Dopiero pani Kempa pouczyła mnie, że on ma MACKI!
    • starysos Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 22:07
      Przeczytałem gdzieś w internecie,że chorobą psychiczną,można się zarazić.Tu mamy jeden z tych przypadków.A co takiego Kempo,ma Tusk do jakiejś porąbanej tv???Czy już nie masz przyjaciół,czy już im nie wierzysz??
    • gajane4 Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 22:16
      A ja jako jeden z 28% Polaków (tylko tyle nas systematycznie realizuje obowiązki zapisane w Katechiźmie) którzy mają prawo uważać sie za Katolików, stanowczo protesuję przeciw naginaniu prawa na potrzeby polityczo-finansowe odpustowego oszusta, posługującego sie bez żenady zasłoną Maryii ! Kiedy wreszcie spłaci dług tym, których pieniędzmi zabawił się pod pozorem "obrony Stoczni Gdańskiej"? Kto pozwolił mu pakowac nasze cieżko zapracowane pieniądze w hazardowe zabawy ? Czy na udzial w platformie cyfrowej ma zamiar zarobić w kolejnych grach szulerskich ? Niech najpierw wyłoży swoje WŁASNE pieniadze !
    • kruzen Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 22:44
      Kempa i "myślę" to oksymoron
    • kociewiak2 Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 04.04.12, 22:48
      ...pani Kempa jest zlym przykladem katoliczki ,sposob w jaki wypowiada sie ,agresja ,brak szacunku dla premiera i rzadu pokazuje jak malo pani Kempa wie o chrzescijanstwie ,,proponuje wersety z Bibli ,List do Rzymian 13/
    • jaklucz Kempa: Myślę... Hehehe 04.04.12, 22:49
      Kempa i myślę w jednym zdaniu... Pewne rzeczy do siebie po prostu nie pasują.
      • outsider44 Re: Kempa: Myślę... Hehehe 04.04.12, 23:00
        No, pamiętaj, że ona jest "mózgiem" krajowej części "Solidarnej Polski Niejakiej Ziobry".
        Kiedyś widziałem wierszyk z czasów słusznie minionych o ówczesnych "mózgach". Pasuje mi i dzisiaj; "A czy znasz ty bracie młody piękny pejzaż mazowiecki - Kępa, Moczar, Moczar Kępa i Piasec(z)ki." Tylko tamtą Kempę trochę inaczej się pisało.
    • jerobert6 Wolni Polacy przeciw POkomunie . 04.04.12, 22:57
      Nie będą dworakotuski pluć nam w twarz. Czas na nich przychodzi .
      • koniepobetonie Re: Wolni Polacy przeciw POkomunie . 04.04.12, 23:42
        Oj oszołomie,oszołomie... Choćbyście się ......... , to i tak nic z tego. Jak przyjdzie co do czego, naród i tak da wam czerwoną kartkę, SIÓDMY RAZ.
      • antobojar przychodzi.. ha ha, w brudnych butach, pomiętym.. 05.04.12, 04:30
        .. garniturze, w osobie Ka Czo Duce Doopo Kwaka...

youtu.be/gE2OjvyJmjE
      • zdybka Re: Wolni Polacy przeciw POkomunie . 05.04.12, 14:11
        jerobku czyzby nick sie twoj zmienil ?
        Juz nie 66 a tylko 6 ???????
      • normalny8 Re: Wolni Polacy przeciw POkomunie . 05.04.12, 15:21
        Porąbało Cię!
        • zdybka Re: Wolni Polacy przeciw POkomunie . 05.04.12, 15:35
          Kto rabie , czym i co ?
          • jerobert6 [...] 06.04.12, 02:54
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kato28 Jak jej nie wstyd 04.04.12, 23:17
      tak włazic w du... szefowi prywatnego biznesu? Obleśna baba. Że też nie załapała się na samolot do Smoleńska...
      • grabda2 Re: Jak jej nie wstyd 04.04.12, 23:39
        Może ty się gdzieś załapiesz .
        • antobojar Tak jak grabda2 się załapał na trolla ePiSkopatu.. 05.04.12, 04:24
          .. po 2.50 za wpis..
          • zdybka Re: Tak jak grabda2 się załapał na trolla ePiSkop 05.04.12, 14:08
            Razem z jerobkiem odwalaja nocki ,to chyba maja jakis jeszcze dodatek.
            ( patrz czas wpisow )
          • grabda2 Re: Tak jak grabda2 się załapał na trolla ePiSkop 07.04.12, 02:56
            Tylko ludzkie potwory mogą wypisywać takie rzeczy , jak wy , komuchy tutaj .
      • zejar47 Re: Jak jej nie wstyd 05.04.12, 08:31
        święta racja -obrzydliwa postać
    • inkwizytorstarszy Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 05.04.12, 03:23
      Pani poseł Beatka, wierzy że Kościół pomoże jej w karierze, oj żeby się nie zdziwiła....
    • marjolaine Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 05.04.12, 04:33
      SPZZ to brzmi prawie jak OPZZ
    • antobojar Kaczor pomaszeruje..Przygotowania..podaj dalej.. 05.04.12, 05:05

youtu.be/gE2OjvyJmjE
    • m1r4640 Kempa: Myślę, że Jarosław Kaczyński pomaszeruje... 05.04.12, 06:15
      "debil przemowil"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka