departament_dekoracji 25.05.12, 19:46 ...długonogiej psycholożki Katarzyny Cichopek.... DŁUGONOGIEJ???? ekhm, ekhm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauleycz Zły dotyk paparazzich 25.05.12, 20:26 Piotr Bernaś: "Z obawami spytałem Przemka Stoppę, czy zgodzi się, żebym chodził za nim z kamerą. Film bardzo go zaskoczył. Dotychczas to inni przeglądali się w jego zdjęciach. Teraz on zobaczył na ekranie siebie oraz świat, który od ośmiu lat współtworzy. Był zdruzgotany." Przemysław Stoppa: "Dopóki na świecie są ludzie z nudnym życiem, w którym dzieje się niewiele dobrego, na brak roboty nie będę narzekał. Na szczęście głupota i prostactwo nie znają granic." Najwyraźniej p. Stoppa się szybko otrząsnął. Takiego świetnego samopoczucia można tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
rwakulszowa Re: Zły dotyk paparazzich 26.05.12, 00:50 Chyba ma żle ustawione proporcje w telewizorze. Przeciez to kurdupelka. A swoja droga coraz cześciej mysle że głupota jest bardziej zarażliwa niż ptasia grypa.A ten paparazzii Stoppa to straszny buc. Nie wpuścił bym go do domu podczas tornada lub zawieji, ani nie poszedł bym z nim na plac Zbawiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
foo_bar Re: Zły dotyk paparazzich 26.05.12, 01:04 > Chyba ma żle ustawione proporcje w telewizorze. Przeciez to kurdupelka. Chyba popsuł Ci się wykrywacz sarkazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
helmuth1975 Zły dotyk paparazzich 26.05.12, 07:54 ów jacyków to fascynujący fenomen...jestem bardzo spokojnym człowiekiem,a kiedy zdarzało mi się go spotkać zawsze miałem olbrzymią ochotę dać mu po ryju...co to może być???? Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Zły dotyk paparazzich 26.05.12, 09:15 Mimo wszystko, za najgorszy rodzaj paparazzich uwawzam taka Stankiewicz, stoczyla sie na samo dno, rezyserka filmowa (podobno) i dziennikarka 8tez podobno) a organizuje obrzydliwa nagonke na Niesiolowskiego, toz to prowokacja, jest gorsza od paparazzo robiacego tylko zdjecia w ukryciu. Paparazza (zenska forma paparazzo - paparazzi - liczba mnoga) Stankiewicz to hiena cmentarna - do niej jedynie mozna te kobiete porownac. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Zły dotyk paparazzich 26.05.12, 15:39 123jna napisał: > Mimo wszystko, za najgorszy rodzaj paparazzich uwawzam taka Stankiewicz, stoczy > la sie na samo dno, rezyserka filmowa (podobno) i dziennikarka 8tez podobno) a > organizuje obrzydliwa nagonke na Niesiolowskiego, toz to prowokacja, jest gorsz > a od paparazzo robiacego tylko zdjecia w ukryciu. Paparazza (zenska forma papar > azzo - paparazzi - liczba mnoga) Stankiewicz > to hiena cmentarna - do niej jedynie mozna te kobiete porownac. -------------- Za prowokowanie jej płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
ratzinger Re: Zły dotyk paparazzich 26.05.12, 18:54 Do swojej starej możesz porównać, Stefana. Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: Zły dotyk paparazzich 26.05.12, 10:27 departament_dekoracji napisała: > ...długonogiej psycholożki Katarzyny Cichopek.... > DŁUGONOGIEJ???? ekhm, ekhm... I tylko TYLE potrafisz powiedzieć??!!! Konkluzja artykułu (z resztą świetna) jest dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Zły dotyk paparazzich 26.05.12, 13:24 Tylko, że te zdjęcia w gazetach i na portalach plotkarskich pochodzą często z tzw ustawek- celebrytka lansuje się w ten sposób z dziećmi, nowym samochodem czy w galerii handlowej. Przecież paparazzi nie stoją pod ich domami non stop i nie śledzą 24 godziny na dobę, bo to niewykonalne. Informacje o tym gdzie będzie ta czy inna aktorka podają mediom sami zainteresowani bądź ich menedżerowie. Tak było swego czasu z Edytą Górniak- do fotografów dzwonił jej ówczesny mąż i umawiając się na fotki. A wiem co mówię, współpracowałam swego czasu z pewną agencją prasową.... Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Zły dotyk paparazzich 26.05.12, 15:42 - Odbiorca twoich zdjęć to głupek i prostak? - A znasz kogoś mądrego, kto się interesuje kolorem paznokci Anny Muchy? --------------------------- Tylko tyle i aż tyle. Podsumowanie najlepsze z możliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_bo_czytam Zły dotyk paparazzich 27.05.12, 09:32 Gazeta Wyborcza, a potem dania z mikrofali :-) "Gwiazda to wykwintna potrawa gotowana misternie na wolnym ogniu. Celebryta jest jak danie z mikrofali. Podgrzewasz w minutę, stygnie, zapominasz." Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczne_oko puenta genialna. 30.05.12, 12:58 Głupek i prostak. Nic dodać, nic ująć. Krótko i dosadnie i jakże prawdziwie podsumował czytelników np. Faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
chaha Zły dotyk paparazzich 31.05.12, 10:34 bardzo trafne i bardzo prawdziwe. byłem kiedyś fotoreporterem, teraz jestem mechanikiem rowerowym. przynajmniej 'chliebnaja rabota', jak mawiają bracia rusowie. GW czasmi zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
chaha Re: Zły dotyk paparazzich 31.05.12, 10:40 www.youtube.com/watch?v=nB_6JVaDlt8 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_to_nie_ja_raj Re: Zły dotyk paparazzich 31.05.12, 14:40 Przecież ten paparazzi to zwykły prostak. Kiedyś widziałem jakiś reportaż czy program o nim. Zero jakich kolwiek zasad. Żeby zrobić zdjęcie posunie się do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_twardziel Zły dotyk paparazzich 01.06.12, 00:04 Nie piszcie o tym, Że aktoreczka, Ma męża, dzieci I kochaneczka. Taki artykuł, Wprawdzie nieduży, Moralność w Polsce Doszczętnie burzy. To nie wypada, By matka, żona, Przez innych mężczyzn Była podlona. W tym kraju, który Wisła przecina, Największy prestiż Ma rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
h2s Zły dotyk paparazzich 01.06.12, 13:01 Panie Stoppa, zostań pan dilerem narkotyków. Oczywiście takim fajnym, z zasadami, np. "nie sprzedaję nieletnim niewidomym". Albo lepiej płatnym zabójcą. I tu też z pięknym samoograniczeniem "nie podrzynam gardła niemowlakom". Fakt, że zdaje pan sobie sprawę z tego, że jest pan sk-----em a mimo to tkwi pan w tym "ekosystemie" (na marginesie: ten ekosystem to nie czasy prehistoryczne, jak pan twierdzi, ale cuchnące szambo) powoduje, że nawet rzygnąć by mi się na pana nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
wisarionowicz Zły dotyk paparazzich 03.06.12, 19:46 Brawo Stoppa! Puenta znakomita!! Odpowiedz Link Zgłoś