Dodaj do ulubionych

Ściąga na klasówkę

01.06.12, 02:16
artykuł przeczytałem, pod tekstem znalazłem zachętę: "dodaj komentarz" ...
no cóż, czy wypada, by dorosły, dojrzały Ogórek zachęcał zielone jeszcze maluchy do ściągania na klasówce?
Myślę, że nie ... ale z drugiej strony, jak będą ściągać, to może oceny lepsze dostaną i jakieś tam wskaźniki biurokratyczne poprawią? Metoda głupia, ale nie można odmówić Ogórkowi zaangażowania w POprawę efektywności kształcenia w POlskim systemie oświatowym ...

• wing2009 Ściąga na klasówkę 01.06.12, 08:59
      Zapomniał Pan podpowiedzieć, że w tym naszym "wolnym" kraju, co czwarte dziecko jest niedożywione, a co ósme żyje w ubóstwie. Unicef ocenił sytuację polskich dzieci, jako najgorszą spośród 21 krajów europejskich. Blisko 2 mln dzieci w Polsce żyje na skraju nędzy.
      Więc niech Pan się juź nie wygłupia, bo jest Pan żenujący.
      • paskudek1 Re: Ściąga na klasówkę 01.06.12, 09:25
        on tego nie zapomniał, po prostu wykazał czym zajmuje się klasa rządząca zamiast rozwiązywać właśnie takie problemy, o jakich Ty piszesz. Śledztwem smoleńskim, prześladowaniami kościoła i katolików, przepychankami opozycji i partii rządzącej, obrażaniem sie pana Kaczyńskiego na wszystkich dookoła, dyskusjami czy należy Rosjan umieścić w Bristolu czy lepiej nie itd. itp. A jedyną receptą rządu i opozycji na problemy społeczne jest urodzić więcej dzieci. Ostatnie zdanie właśnie tego dotyczy nie zauważyłeś?
    • kotek.filemon Re: Ściąga na klasówkę 01.06.12, 09:25
      Trajkotek też jak widzę został wyposażony w centrali Partii w klawiaturę z "dyftongiem" PO. Bardzo POprawia to pisim trollom za złotówkę POprawne pisanie POdczas trollowania na forum. Chętnie kupiłbym taką jako egzemplarz kolekcjonerski, gdyby trajkotkowi już nie była potrzebne. Może za 50 lat osiągnęła by na aukcji niezłą cenę, podobnie jak dziś osiągają ją niemieckie maszyny z dodatkowym specjalnym klawiszem z podwójną runą Sig.
    • fagusp Ściąga na klasówkę 01.06.12, 10:06
      Dzięki Panie Ogórek. Nie ma to jak trochę dystansu do tego całego wariactwa.
    • aekielski Ściąga na klasówkę 01.06.12, 10:30
      Chcemy przychodzić na świat, ale nie mamy za co. Rząd zapomniał, ze wraz ze zróżnicowaniem wynagrodzeń jak 1 do 1000 powinny wyjść ustawy dopasowujące wynagrodzenia do możliwości. Taki nierób co ma minimalną krajową powinien mieć zakaz zakładania rodziny. Człowiek pracowity otrzymujący wynagrodzenie w wysokości np. 1000 pensji minimalnych powinien mieć prawo do wielożeństwa, np. 500 żon.
      Pożytek byłby z tego taki, że uczony i zdolny człowiek miałby tysiące mądrych dzieci.
      Sprawiedliwość musi być, masz pieniądze, masz tyle żon na ile cię stać.
    • demetria11 Ściąga na klasówkę 01.06.12, 12:15
      Super, panie Redaktorze! Świetnie ujęte! Przydałoby się więcej! :)))
    • tetsuo2 Ściąga na klasówkę 01.06.12, 14:41
      dobre :-)
    • ksylamit Przecież nie Niemcy, a Naziści napadli na Polskę! 01.06.12, 14:45
      Zbudowali nazistowskie obozy zagłady i zabijali wyłącznie Żydów, wszyscy Polacy im w zabijaniu pomagali bardzo się przy tym bogacąc.
      A Naziści przylecieli z Marsa...
      • kotek.filemon Re: Przecież nie Niemcy, a Naziści napadli na Pol 01.06.12, 15:00
        ksylamit napisał:

> A Naziści przylecieli z Marsa...

A nie, bo z Księżyca. Fińskiej klasyki nie oglądasz.
        • trajkotek Przecież nie Niemcy, a Naziści napadli na Polskę 01.06.12, 19:56
          ja też słyszałem, że z księżyca przylecieli!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka