Dodaj do ulubionych

Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i...

• aekielski Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 16:56
      Gdyby tak 4 czerwca 1992 roku lista agentów Antoniego Macierewicza została zrealizowana to dzisiaj mielibyśmy zjednoczoną klasę polityczną pod wodzą braci Kaczyńskich. Wielu musiało by się ratować szukając azylu na Białorusi.
    • zwyczajnae Dziwi postawa rzadu polskiego... 05.06.12, 16:56
      Jak dlugo jeszcze???
      nastepnym razem ani p.Komorowski ani p.Tusk nie otrzymaja moich glosow,to juz wiem.
      Wstyd mi za nich,mimo,ze nie bezposrednio,to jednak,bo jestem z Polski.
      • czes.tor Re: Dziwi postawa rzadu polskiego... 05.06.12, 18:53
        zwyczajnae napisała:
        > Jak dlugo jeszcze???
        > nastepnym razem ani p.Komorowski ani p.Tusk nie otrzymaja moich glosow,to juz w
        > iem.
        > Wstyd mi za nich,mimo,ze nie bezposrednio,to jednak,bo jestem z Polski.

Dostana moje glosy "bo jestem z Polski" !!!
    • pyskata666 Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 16:56
      Coz, ja bym sie nie przejmowala az tak bardzo ta "kampania informacyjna" skierowana do miedzynarodowych odbiorcow.
      W Atwerpii, miescie do ktorego jezdze regularnie, stoi zawsze w tym samym miejscu na najruchliwszej ulicy, pani w bieli, ktora obwieszcza przechodzacym, ze bog ich kocha, powinni wyrzec sie grzechu itp itd. Nikt sie nie obrusza, nie puka w czolo i nie probuje uogolniac, ze Belgowie lub scislej biorac Flamandowie to fundamentalisci religijni.
      Po prostu ta pani tak ma i tyle. Krzywdy nikomu nie robi, a swoja misje spelnia.
      Sprobujmy tak samo podejsc do Solidarnych 2010. Nei probujmy sie za nich wstydzic, bo niby dlaczego? Gdyby wtedy nie spadl samolot to najpewniej glosiliby teraz jakies inne objawione prawdy. Po prostu ten typ tak ma.
      • lileo Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 05.06.12, 17:04
        Zagraniczni turyści potraktują Szalonych 2010 jako lokalny folklor i zapomną. Tylko że te ulotki trafią też w ręce rosyjskich kibiców, a wtedy 12go mamy z ich strony odpowiedź murowaną... Pociechą jest to, że całe odium spadnie na Jareczka i w wyborach ostatecznie odejdzie w niebyt.
      • bromba_bez_glusia Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 05.06.12, 17:08
        Tylko widzisz, ta pani jest jedna. Nie robi wlepek po autobusach, nie obkleja miasta plakatami. A weź wytłumacz teraz jakiemuś Rosjanowi, który przejedzie sie autobusem z informacja ze Puitin zabił nam prezydenta, zobaczy plakaty na mieście i nie daj boże, zapęta się w okolice pałacu prezydenckiego w miesięcznice, że to wszystko to jednostki.
      • ka-mi-la789 Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 05.06.12, 17:24
        pyskata666 napisała:

> W Atwerpii, miescie do ktorego jezdze regularnie, stoi zawsze w tym samym miej
        > scu na najruchliwszej ulicy, pani w bieli, ktora obwieszcza przechodzacym, ze b
        > og ich kocha, powinni wyrzec sie grzechu itp itd. Nikt sie nie obrusza, nie puk
        > a w czolo i nie probuje uogolniac, ze Belgowie lub scislej biorac Flamandowie t
        > o fundamentalisci religijni.

A czy ta pani oskarża wszystkich dookoła o przestępstwa zagrożone bardzo wysokimi karami pozbawienia wolności z dożywociem włącznie? Czy blokuje ruch w przestrzeni publicznej? Zaśmieca tęże? Zakłóca spokój? Czy robi to wszystko za pieniądze podatników?

> Po prostu ta pani tak ma i tyle. Krzywdy nikomu nie robi, a swoja misje spelnia

Otóż to: krzywdy nikomu nie robi. To zasadnicza różnic między nią a pisoświrami.
      • puszka-3 Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 05.06.12, 18:33
        Ta pani nikogo nie oskarża o najcięższą zbrodnię jaką jest morderstwo i to morderstwo prezydenta innego kraju.Może z tego wyniknąć skandal dyplomatyczny bo wątpię aby Putin tak się pozwalał oskarżać.Nie może rząd i prezydent tolerować tych nieodpowiedzialnych wystąpień.Władze Polski powinny natychmiast zareagować i ukrócić te działania oszołomów którzy działają na szkodę Polski.A działanie na szkodę Polski jest prawnie i konstytucyjnie zakazane.
        • nikodem_73 Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 05.06.12, 21:04
          OMG.

Kuźwa. To sobie pojedźcie do Central Parku, a jak nie macie wizy to przynajmniej do Hyde Parku.

Znajdziecie tony najróżniejszych nawiedzonych. Od tych, którzy twierdzą, że widzieli Elvisa, poprzez tych, którzy uważają, że należy nosić czapki z folii aluminiowej bo obcy sterują naszymi myślami, skończywszy na tych, którzy twierdzą, że Elżbieta II jest zakamuflowanym gadem.

I CO W ZWIĄZKU Z TYM?

Naprawdę, ale naprawdę nie rozumiem tych szalonych wręcz kompleksów, które wypływają tutaj, a zdają się mieć źródło na Czerskiej. Kurcze! Może objawię Wam prawdę - znakomita większość gości to owych "Solidarnych" będzie miała w bezpośredniej okolicy okrężnicy!

Przyjmijcie wreszcie do wiadomości, że nikt nas nie ocenia ani przez pryzmat "Solidarnych", ani JarKacza, ani czegokolwiek oprócz dobrej zabawy.

SERIO.

A czy Wy będąc w np. Turcji z okazji np. wyścigów F1 przejęlibyście się protestami Kurdów organizowanymi kilometry od toru? Tylko szczerze.
          • pyskata666 Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 05.06.12, 22:02
            Wreszcie rozsadna odpowiedz . Juz zaczynalam w siebie watpic.
            Ludzie, wyluzujcie sie, przeciez ci Szurnieci 2010 naprawde nie obejda kibicow. Chyba, ze znajda sie wsrod nich podobni nawiedzeni, ale jakos trudno mi uwierzyc, ze tacy przyjechaliby na turniej pilkarski.
          • bromba_bez_glusia Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 05.06.12, 22:32
            A czy Wy będąc w np. Turcji z okazji np. wyścigów F1 przejęlibyście się protest
            > ami Kurdów organizowanymi kilometry od toru? Tylko szczerze.
            ====================
            Tylko zważ że mało kto tu sie przejmuje opiniami, dajmy na to, Niemców czy Chorwatów. Piszący tu zastanawiają się jak zareagują Rosjanie.
            I tak, gdybym była np. w Holandii i trafiła na demonstrację anty-polską z równie wysublimowanymi hasłami jak te Solidarnych to byłabym oburzona i moja sympatia do narodu holenderskiego bardzo by ucierpiała. I tylko tyle,bo jestem spokojną kobietą, a nie pijanym rosyjskim kibicem.
            • nikodem_73 Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 07.06.12, 17:59
              A jak mają zareagować? Sądzę, że dla wielu wzruszenie ramionami to i tak nadmiar.

Weź też pod uwagę, że owe treści nie są antyrosyjskie. Są skierowane konkretnie przeciwko obecnym władzom Rosji.

Czy będąc np. w Holandii, w np. 2006 miałabyś za złe Holendrom, że robią manifestację wymierzoną w Kaczyńskich?
    • djenn To się nazywa - molestowanie martyrologią. 05.06.12, 16:57
      i najlepsze jest to, że kombinują molestować obcokrajowców, którzy przyjechali zrelaksować się i rozerwać a dostaną wprost pod dziób - trumny, katynie, zamachy, groby, łofiary, putiny itd.
      haha
      Ja rozumiem, że są ludzie, którzy do usr. śmierci pragną kontemplować teorię pancernych brzóz, ale nie rozumiem dlaczego mają takie parcie, na wciskanie swojego spiskologicznego hobby - INNYM?
    • wkoz1 Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 16:57
      wszystko pieknie.... tylko dlaczego jeszcze jakies znaki zapytania, watpliwosci??? przeciez wszystko jasne jest... spec od katastrof wszelakich, lustracji, spiskow, antek czysciciel wszystko udownil... poddawanie tego teraz w watpliwosc jest swinstwem woec niego..
    • biala24 Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 16:58
      Ale nam siary narobią...
    • jogar Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 17:03
      Chorych psychicznie trzeba w kaftany i do psychiatryka, bez możliwości wyjścia na przepustki.
      Wszyscy cieszą się na Euro a oni robią zadymę. Wstyd na cały świat.
    • dwabe eksperci NASA? 05.06.12, 17:03
      chodzi konkretnie o "profesora" Biniendę? aaaaaahahahahahahahahahahahah! a czy NASA wie, że ma takich ekspertów? jako oni dali radę na księżyc polecieć??? :)))
    • forumowiecgwna Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 05.06.12, 17:03
      Szkoda ze potraficie tak miotac obrazliwymi wypowiedziami do innych ludzi, tylko dlatego ze mysla inaczej niz tacy wspaniali forumowi inteligenci jak wy.

Ja nie wiem co tam bylo - polskie "sledztwa" uwazam za blazenade, wypowiedzi tuska czy sikorskiego za niemniejsza blazenade, do tego w kazdym tvn widze te same geby "ekspertow". Nie uwazam zeby osmieszanie Polski w czasie Euro2012 bylo rozsadne - ale tez jestem na 100% pewny ze to taka "GW-niana" informacja, i nie bedzie nawet 5-tki takich czubow. Za to na pewno bedzie setka innych czubow, ktorych ludzie beda uwazali za "bawiacych sie kiboli".

Najbardziej obrzydliwe dla mnie jest to ze wszyscy podniecacie sie i cieszycie jakimis kolorowymi manifestacjami, walka o prawa gejow i innych niszowych tematow, jednoczesnie plujac na grupke dziwnych starszych ludzikow, ktorzy NIKOMU nic zlego dotychczas nie zrobili i nie zrobia. Sam smieje sie do rozpuku z programow tego lysego kolesia z RM albo tego nowaka roberta czy jak mu tam - ale uwazam ze to normalne ze sa inni ludzie niz ja. Maja prawo do zycia, tak samo jak geje, lesby czy inne "twory GWnianego swiata".

O wiele bardziej wk*ia mnie fakt tego odszkodowania dla ku...i z Poznania za te szkole niz takie pyskowki. I tu bym naprawde obrzucal blotem, ale jakos GWno tam wojny nie wszczyna i nikogo nie napuszcza na innych.

Zalozymy sie ze z tego jak zwykle nic nie bedzie? A nie, za tydzien bedzie juz kolejna "afera" z udzialem tych domniemanych "innych".
    • achu Re: Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku 05.06.12, 17:04
      O rany to oni spadli z 20 metrów? To mogli wyskoczyc chyba, nie? najwyzej by nogi polamali:) No i opowiedzieliby jak do nich ruskie "szczelały". To jest prawda twoim zdaniem?
    • mohyl Ciekawe czy ? 05.06.12, 17:05
      jakby mieli możliwośc to z tymi swoimi plakatami stanęliby przed przedszkolami i złobkami w Rosji ?
    • kuma1 Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 17:05
      Kwacz dostał nowe instrukcje prosto z Kremla ,Wódz Wodzóniów ma zawsze rację więc słowa nie ważne, ma być, to będzie destabilizacja .
    • elorapik Oni nawet nie potrafia poprawnie tego napisać ... 05.06.12, 17:05
      co oznacza na ich plakacie "law of physics"? ... Bez komentarza i zapraszam do nauki angielskiego.
      • skuba2 Re:O kurczę! 05.06.12, 17:45
        Nawet tych "praw fizyki" nie zauważyłem! Może ktoś by im dał szkołę? (geave them the school?)
        • joly.roger Re:O kurczę! 05.06.12, 19:32
          skuba2 napisał:

> Nawet tych "praw fizyki" nie zauważyłem! Może ktoś by im dał szkołę? (geave the
          > m the school?)

I know from moutain że coś wymyślą...
      • zdybka Re: Oni nawet nie potrafia poprawnie tego napisać 05.06.12, 20:26
        I wazna wskazowka.... przy drukowaniu uwazac zeby nie bylo do gory nogami...
        czy cos podobnego.
        Same przyglupy .
        • trajkotek Re: Oni nawet nie potrafia poprawnie tego napisać 05.06.12, 23:06
          zdybka napisała: I wazna wskazowka.... przy drukowaniu uwazac zeby nie bylo do gory nogami... czy cos podobnego. Same przyglupy .

A drukowałaś kiedyś ksiązeczki jakieś nie uważając na to, by nie było do góry nogami?
          Fajnie wyszło, czy nie zwróciłaś uwagi czytając potem?

Same przyglupy
          • zdybka Re: Oni nawet nie potrafia poprawnie tego napisać 05.06.12, 23:20
            trajkotek napisał:
            A drukowałaś kiedyś ksiązeczki jakieś nie uważając na to, by nie było do gór
            > y nogami?
            > Fajnie wyszło, czy nie zwróciłaś uwagi czytając potem?

Szukasz guza ?

• trajkotek Re: Oni nawet nie potrafia poprawnie tego napisać 05.06.12, 22:41
        elorapik napisał: co oznacza na ich plakacie "law of physics"?

law to prawo, zatem law of physics to pewnie prawo fizyki (myślałeś pewnie, że miało być "prawo i sprawiedliwość"?)

zapraszam do nauki fizyki: Laws of Physics
        • zdybka Re: Oni nawet nie potrafia poprawnie tego napisać 05.06.12, 23:25
          trajkotek napisał:
          zapraszam do nauki

Mam dla ciebie idealne logo ,to sobie mozesz wydrukowac ,ale pod warunkiem
          ze tylko dla ciebie.
          " We're looking for a some idiots with no future "

• trajkotek Re: Oni nawet nie potrafia poprawnie tego napisać 06.06.12, 00:14
            super, a co to znaczy?

ps. napisałem: zapraszam do nauki fizyki
    • zenutek Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 17:05
      Najlepiej byłoby, gdyby prezydent Warszawy odmówił zgody na wszelkie demonstracje polskich polityków w czasie trwania mistrzostw Europy. I tak będzie zator ze względu na strefy kibiców i związane z nimi atrakcje, rozgrywane mecze czyli dojścia do stadionów kibiców, ale także dojazdy piłkarzy na treningi w dni bez meczu czy też zwiedzanie miasta. Policja i urząd miasta powinni nie wyrazić zgody na dodatkowe "atrakcje" jednej partii politycznej i jej agentury medialnej (Gazeta Polska), która próbuje niezgodnie z prawem reklamować się przy okazji marszów. Dość uprzywilejowania na świętych krów, jeśli mamy wypaść dobrze i nie mieć problemów z późniejszymi krytycznymi uwagami zachodnich mediów - że zakłócaliśmy spokój i utrudnialiśmy prawidłowy trening drużynom biorącym udział w międzynarodowych zawodach - musimy ograniczyć własne ambicje polityczne i nie zgodzić się na dodatkowe utrudnienia mieszkańcom Warszawy, którzy jednak codziennie będą musieli stawiać się w pracy, dzieci i młodzież w szkołach czy w przedszkolach. Nie każdy może sobie pozwolić na tolerowanie blokady części miasta tylko dlatego, że kilkadziesiąt osób nie ma co z wolnym czasem zrobić, a więc w histeryczny sposób chce udowodnić utrudzonym mieszkańcom, że tylko oni są wybrańcami narodu i wszystko im wolno. Dość litowania się nad grupą oszołomów, dość świętych krów, dwa lata tyranizowania Warszawiaków chyba wystarczy... Pani prezydent Warszawy, mieszkańcy też ludzie i chcą spokoju i normalności nawet jeśli zgodzili się na obecność zagranicznych gości uczestniczących w Euro 2012.
    • lilu7 Putin powinien być zadowolony 05.06.12, 17:06
      że tak wielkie zagrożenie widzą w nim niektórzy ludzie, właściwie to mógłby im podziękować
    • podhajce Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 17:09
      Ulotka w języku angielskim zawiera ponoć informację kim był prezydent L. Kaczyński. Pytam się po co ? ,wszak cały świat wie jakim wielkim prezydentem był i jakie osiągnięcia na skalę światową miał. Trochę konsekwencji proszę Solidarnych nie zaszkodziło by.....
    • eat.pussy To samolot stał w miejscu? 05.06.12, 17:09
      Tak jakby samolot stał w miejscu na wysokości 20 m, a potem spadł. Czyżby ci idioci zapomnieli jaką prędkość ten samolot miał?
    • flyb52 Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 17:12
      A moze powinno byc tak: stupidity of PIS president killed 95 people?
    • litespeed Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 17:15
      No to będziemy mieli EuroObciach... :/
    • don_eugenio Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 17:16
      a za wszystkim stoją interesy finansowe największego złodzieja w Polsce - Rydzyka T.
      --
    • elbertson Prawda o Polsce jest o wiele smutniejsza niż sie 05.06.12, 17:19
      nam wydaje - czego sie nie dotkniemy to lipa , jakoś to będzie , pózniej sie zobaczy .
      Niestety prosze państwa czas wziąśc na klate przykrą prawde ,to nie zamach a nasze olewactwo .
    • bora5 Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 17:19
      i tak ta Polska nie ma wiele do zaoferowania a jescze taki jeden z drugim mącą , to wybitnie z zazdrośći że coś dobrego w Polsce może się udać,a kiedyś nawet byłem troche za Ziobrem ,a fe
    • jozwa51 Solidarni drukują na Euro plakaty o Smoleńsku i... 05.06.12, 17:23
      Precz z kaczyzmem .niech zyje koziolek matolek.
    • 1korektor spadając z 20 metrów??? 05.06.12, 17:23
      słodkie
      rachunek różniczkowy odkryli.
      ten samolot był też na wysokości 5m
      a potem 1m
      to jak skok ze stołka
    • arno-ger Polskie oszołomstwo ma sie nadal bardzo dobrze 05.06.12, 17:24
      Zawsze w Polsce isniala i bedzie istnieć grup[a polskich oszolmow, ktorzy nie przepuszcza zadnej okazji, aby z jak "najlepszej" strony "zaprezentować się " swiatu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka