Dodaj do ulubionych

Kuszenie Beaty

07.06.12, 09:52
Znajac prawo funkcjonujace w krajach zachodnich uwazam, ze wymienieni sedziowie nie powinni miec dobrej opinii, odrzucili prawo kosztem panstwa, to panstwo uznali za suwerena. Wstyd, ze mamy takich prawnikow i jeszcze uwazamy ich za "dobrych", "doswiadczonych". Ci ludzie, wychowani w komunizmie samej idei praworzadnosci i praw jednostki nie rozumieja.
Tym samym prawo naruszaja i wydaja niesprawiedliwe wyroki.
Obserwuj wątek
    • gregory502 bydle przybrało postać węża a potem szatana 07.06.12, 17:22
      Jeśli ktos jest skorumpowany to powinien być ścigany osądzony i odbyć wyrok
      Ktoś kto jest skorumpowany ale według władz , organów ścigania jest za mało skorumpowany aby go skutecznie uziemic i takiego poddaje się boskiemu kuszeniu węża a potem po skutecznym skuszeniu dopisuje sie to kuszenie i jego skutek jako wielki sukces CBA i agenta Tamasza Kaczmarka to to dla mnie jest sku...syństwo
      Jeśli ktoś zupełnie czysty ale wyselekcjonowany przez CBA że nadaje sie za "EWĘ" I taki człowiek jest kuszony przez węża Tomasza Kaczmarka z CBA Następnie niezgodnie z prawem Tomasz Kaczmarek z CBA korumpuje niewinną ofiarę to co to jest ??
      To jest uzurpowanie sobie Boskich przymiotów włącznie z przywilejem kuszenia Ewy przez węża w tym wypadku Tomasza Kaczmarka Dla mnie tkie [postępowanie w wolnym demokratycznym kraju nie tylko jest niedopuszcalne Dla mnie to patalogia państwa służby CBA i agenta Tomasza Kaczmarka Patologia degeneracja słuzb które powinne ponieść konsekwencje KARNE To szef tej służby oraz jego agenci włącznie z agentem Tomaszem kaczmarkiem powinni byc ścigani przez prawo obowiązujące w RP powinni być doprowadzeni po przeprowadzonym śledztwie przed oblicze sądu a sąd powinien ich skazać prawomocnym wyrokiem który to wyrok powinni odbyć ODSIEDZIEĆ Grożni przestepcy kusiciele nie ponieśli jakichkolwiek konsekwencji a nagrodę za przestępczą działalność i zwykłe sku...syństwo to ci zostali wybrani przez PRAWDZIWYCH POLAKÓW przedstawicielami w Polskim parlamencie jako posłowie Sku...syństwo do kwadratu
      Takiemu bydlakowi Tomaszowi Kaczmarkowi i jego szefowi nawet do głowy nie przyjdzie aby sie wstydzić bo ludziom tej formacji wstyd jest obcy Oni nie potrafią się wstydzić swego sku...syństwa
    • joseph.007 Kuszenie Beaty 07.06.12, 17:36
      Nie żebym był specjalnym fanem metod CBA; ale w ciągu ostatnich kilkunastu dni to jest już trzeci kilkuszpaltowy wywiad z obrońcą Sawickiej na łamach GW (poprzednie były 22 maja i 31 maja), co oczywiste na jedno kopyto. Może by tak, choćby dla pozorów równowagi, jednak zamieścić choćby krótką opinię kogoś z przeciwnej strony...?
    • bool_a Re: Kuszenie Beaty 07.06.12, 17:41
      Masz rację, należałoby poczekać, aż pani Beatka w imię "milości" sprywatyzuje nam służbę zdrowia.
    • abdank27 Kuszenie Beaty 09.06.12, 21:49
      I temu człowiekowi pozwolono się schować za immunitet poselski. Brawo, prawdziwi Polacy :)
    • flipvert Kuszenie Beaty-scenariusz alternatywny 10.06.12, 10:07
      Agent Tomek poznaje Beate.Przymila sie i podlizuje,ale Beata sie nie ugina.Mowi:ja mam meza,ja kocham swoja rodzine,prosze mnie zostawic w spokoju a probe korumpowania mnie lub chocby sugerowania jakobym byla sklonna do korupcji natychmiast zglosze policji.
      Agent Tomek zwija zagle i tyle go widzieli.
      Dlaczego nie potoczylo sie to tak?Bo Sawicka to wywloka i zlodziejka a tu by trzeba troche kregoslupa moralnego.No,ale czego sie spodziewac po "polityczce"...
    • costa3500 Kuszenie Beaty 10.06.12, 12:32

Czy minister Lipiec też był kuszony i przez kogo.
    • rockawy Kuszenie Beaty 11.06.12, 12:57
      Dla mnie nic nie tlumaczy swietojebliwej placzki Beaty. Wziela ? wziela . Kombinowala ? kombinowala i kombinowalaby dalej i coraz wiecej bo apetyt rosnie w miare jedzenia.
      Wyrok jest adekwatny ale konsekwencje powinien poniesc /chociaz moralne/ rowniez amant/agent Tomek .W polsce ale przez "prawdziwych" polakow i "prawdziwych" katolikow zostal nagrodzony imunitetem.dziwne bo ponoc tak im smierdza byli pracownicy SB a tu jakos dobre zapachy czuja.
    • keram01 Kuszenie Beaty 13.06.12, 21:55
      Czy pani B. Sawicka stała na chodniku i zaczepiała ludzi "dasz kasę to ci coś załatwię" , takich
      interesantów znajduję się z polecenia dobrych znajomych. Ten agencina obrabiał ją parę miesięcy i to jest podżeganie do przestępstwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka