Dodaj do ulubionych

Nas się nie tyka

08.06.12, 08:49
"spisywałam tabele wyników z Ligi Mistrzów, kto strzelił bramkę, ile punktów zdobyto."

Toż to sobie młoda dama dopiero umysł pozaśmiecała.
Obserwuj wątek
    • jacekwiertek Bo są najważniejsze dla nas 08.06.12, 09:44
      Dziewczyny zawsze są fajne.
    • norbertrabarbar "chodziłam z piłkarzem" 08.06.12, 09:58
      Typowo kobiecy sposób zdobywania wiedzy... dawanie D* to "wojujący feminizm"?

ROFTL
      • ap_u Re: "chodziłam z piłkarzem" 08.06.12, 11:15
        wystarczyło słowo "feminizm" w tekście żeby się forumowi frustraci uaktywnili.... wysilcie się trochę, bo stajecie się zbyt przewidywalni.
    • tatrawiasta Nas się nie tyka 08.06.12, 10:15
      Ciszę się, że nie mam koleżanek feministek, które w dniu mojego ślubu wyśpiewywałyby wulgarne przyśpiewki kibolów.
    • bumcykcykhopsiup Nas się nie tyka 08.06.12, 11:59
      "Czy się boję [..] Legionistów się nie tyka, nas jest zawsze więcej."
      kwintesencja kibolskiej odwagi.
    • nazikomunista_back Nas się nie tyka 08.06.12, 12:16
      "Nie możesz powiedzieć na co dzień: nienawidzę Niemców jak psów, bo nawet tak nie myślisz, ale miło jest patrzeć, jak twój zawodnik sfauluje na boisku zawodnika niemieckiego, a sędzia tego nie zauważy."

Dobrze, że takie stworki dopuszczają do głosu. Jak mi znowu jakaś natchniona rabfemmie wyjedzie z tym złym testosteronem, hormonem nienawiści, będzie odpowiedź jak znalazł.
    • buszel Inteligancja? 08.06.12, 14:17
      Gdzie ta inteligencja?
      Jeśli pozwalasz odpalać komukolwiek racę i tak, jesteś za tym, choć to może być idiota, to znaczy masz problem z myśleniem, bo ta osoba może to zrobić źle i skrzywdzić innych.
      Jeśli uważasz że szalika trzeba "bronić" to masz jakiś problem ogólny związany z socjopatią. To przecież jest chore, żeby mieć jakiś problem z tym w czym ktoś chodzi ubrany.

Ogólnie to wyje z tego wywiadu bardzo prosta dziecinada. Przecież dopóki ktoś lubi coś i mnie nie krzywdzi (mojej rodziny, słabszych, czy w ogóle innych), to co mi do tego? Co więc mi do tego jaki kto lubi klub, kolor włosów, majtek czy czegoś innego?
    • three-gun-max Szechterówka kłamie, wymyślona historia: 08.06.12, 15:30
      www.wykop.pl/ramka/1165325/klamstwa-wyborczej-na-przykladzie/
    • konkretna.informacja Re: Nas się nie tyka 09.06.12, 10:29
      Autorka KŁAMIE i POMAWIA KIBICÓW ...

Postac na zdjęciu jest ZMYŚLONA, to autorka w peruce się sfotografowała sama.

żydówka pomawia i oczernia kibiców, a potem się dziwi skąd się bierze antysemityzm ...
      wracaj publikować KŁAMSTWA w midraszu.

www.wykop.pl/link/1165325/klamstwa-wyborczej-na-przykladzie/

Zamieszczono tam porównawcze zdjęcie fałszywej "kibicki" i autorki.

Żałosne. Trzeba być naprawde ciemniakiem, żeby wierzyc w to co piszą w wybroczej.
    • ja-kub GW kłamie! 09.06.12, 11:01
      Gazeta Wyborcza kłamie!

Szczuje od lat na kibiców bo nie popierają PO czy innych zdrajców.

• antropoid Re: GW kłamie! 10.06.12, 16:30
        ja-kub napisał:

> Gazeta Wyborcza kłamie!
        >
        > Szczuje od lat na kibiców bo nie popierają PO czy innych zdrajców.
        ----------

Bo za głupi są na to i wolą się łasić do jeszcze gorszych łajdusów i zdrajców. Tylko dlatego, że im pomachali przed nosem biało-czerwoną flagą i nazwali "patriotami"...
        • konkretna.informacja Re: GW kłamie! 19.06.12, 12:13
          Co nie zmienia faktu, że wyborcza KŁAMIE ...

a skoro w tak błahych sprawach kłamie, ciekawe jak nas okłamuje w poważnych ...

Ale naiwnym ludziom, którzy wierzą w to co czytają w tym serwisie raczej nie robi różnicy czy są okłamywani ...
    • pauli05 Nas się nie tyka 09.06.12, 12:31
      odnośnie bzdur w tym artykule:
    • ostrowmaz Nas się nie tyka 10.06.12, 16:20
      Aneta z Opola, kibicuje FC Barcelona, 29 lat
      Moja pasja zaczęła się w liceum w czasie mistrzostw Europy w Austrii i Szwajcarii (2008).

Trochę te liceum się jej przeciągnęło. No, ale pewnie musiała w końcu skończyć, by dostać pracę w dziale z książkami w Empiku.

• pytlarro Nas się nie tyka 11.06.12, 09:02
      GWniana w swej najlepszej klamliwej formie. Ciekawe, kiedy usunicie linki udowadniajace wam klamstwo?
      • michal_powolny12 Re: Nas się nie tyka 13.06.12, 09:42
        Kibole niczego nie udowodnili. Udowodnić bowiem nie mogli. Swoje prawdziwe oblicze pokazali wczoraj w W-wie.
    • lukaszm0 Re: Nas się nie tyka 13.06.12, 14:16
      Pewnie dlatego mając 25 lat chodziła dopiero do liceum.
      (dla niekumatych - ma 29 lat, mistrzostwa w Austrii i Szwajcarii które miały miejsce 4 lata temu oglądała ucząc się w liceum)
    • jan1234567890 Nas się nie tyka 29.06.12, 18:30
      Kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa www.ocb03.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=703:kamstwa-qwyborczejq-na-przykadzie-odry-opole&catid=48:przyjaciele&Itemid=98

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka