lehoo 08.06.12, 08:49 "spisywałam tabele wyników z Ligi Mistrzów, kto strzelił bramkę, ile punktów zdobyto." Toż to sobie młoda dama dopiero umysł pozaśmiecała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekwiertek Bo są najważniejsze dla nas 08.06.12, 09:44 Dziewczyny zawsze są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar "chodziłam z piłkarzem" 08.06.12, 09:58 Typowo kobiecy sposób zdobywania wiedzy... dawanie D* to "wojujący feminizm"? ROFTL Odpowiedz Link Zgłoś
ap_u Re: "chodziłam z piłkarzem" 08.06.12, 11:15 wystarczyło słowo "feminizm" w tekście żeby się forumowi frustraci uaktywnili.... wysilcie się trochę, bo stajecie się zbyt przewidywalni. Odpowiedz Link Zgłoś
tatrawiasta Nas się nie tyka 08.06.12, 10:15 Ciszę się, że nie mam koleżanek feministek, które w dniu mojego ślubu wyśpiewywałyby wulgarne przyśpiewki kibolów. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Nas się nie tyka 08.06.12, 11:59 "Czy się boję [..] Legionistów się nie tyka, nas jest zawsze więcej." kwintesencja kibolskiej odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista_back Nas się nie tyka 08.06.12, 12:16 "Nie możesz powiedzieć na co dzień: nienawidzę Niemców jak psów, bo nawet tak nie myślisz, ale miło jest patrzeć, jak twój zawodnik sfauluje na boisku zawodnika niemieckiego, a sędzia tego nie zauważy." Dobrze, że takie stworki dopuszczają do głosu. Jak mi znowu jakaś natchniona rabfemmie wyjedzie z tym złym testosteronem, hormonem nienawiści, będzie odpowiedź jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
buszel Inteligancja? 08.06.12, 14:17 Gdzie ta inteligencja? Jeśli pozwalasz odpalać komukolwiek racę i tak, jesteś za tym, choć to może być idiota, to znaczy masz problem z myśleniem, bo ta osoba może to zrobić źle i skrzywdzić innych. Jeśli uważasz że szalika trzeba "bronić" to masz jakiś problem ogólny związany z socjopatią. To przecież jest chore, żeby mieć jakiś problem z tym w czym ktoś chodzi ubrany. Ogólnie to wyje z tego wywiadu bardzo prosta dziecinada. Przecież dopóki ktoś lubi coś i mnie nie krzywdzi (mojej rodziny, słabszych, czy w ogóle innych), to co mi do tego? Co więc mi do tego jaki kto lubi klub, kolor włosów, majtek czy czegoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Szechterówka kłamie, wymyślona historia: 08.06.12, 15:30 www.wykop.pl/ramka/1165325/klamstwa-wyborczej-na-przykladzie/ Odpowiedz Link Zgłoś
konkretna.informacja Re: Nas się nie tyka 09.06.12, 10:29 Autorka KŁAMIE i POMAWIA KIBICÓW ... Postac na zdjęciu jest ZMYŚLONA, to autorka w peruce się sfotografowała sama. żydówka pomawia i oczernia kibiców, a potem się dziwi skąd się bierze antysemityzm ... wracaj publikować KŁAMSTWA w midraszu. www.wykop.pl/link/1165325/klamstwa-wyborczej-na-przykladzie/ Zamieszczono tam porównawcze zdjęcie fałszywej "kibicki" i autorki. Żałosne. Trzeba być naprawde ciemniakiem, żeby wierzyc w to co piszą w wybroczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kub GW kłamie! 09.06.12, 11:01 Gazeta Wyborcza kłamie! Szczuje od lat na kibiców bo nie popierają PO czy innych zdrajców. www.wykop.pl/ramka/1165325/klamstwa-wyborczej-na-przykladzie/ Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: GW kłamie! 10.06.12, 16:30 ja-kub napisał: > Gazeta Wyborcza kłamie! > > Szczuje od lat na kibiców bo nie popierają PO czy innych zdrajców. ---------- Bo za głupi są na to i wolą się łasić do jeszcze gorszych łajdusów i zdrajców. Tylko dlatego, że im pomachali przed nosem biało-czerwoną flagą i nazwali "patriotami"... Odpowiedz Link Zgłoś
konkretna.informacja Re: GW kłamie! 19.06.12, 12:13 Co nie zmienia faktu, że wyborcza KŁAMIE ... a skoro w tak błahych sprawach kłamie, ciekawe jak nas okłamuje w poważnych ... Ale naiwnym ludziom, którzy wierzą w to co czytają w tym serwisie raczej nie robi różnicy czy są okłamywani ... Odpowiedz Link Zgłoś
pauli05 Nas się nie tyka 09.06.12, 12:31 odnośnie bzdur w tym artykule: www.wykop.pl/ramka/1165325/klamstwa-wyborczej-na-przykladzie/ Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowmaz Nas się nie tyka 10.06.12, 16:20 Aneta z Opola, kibicuje FC Barcelona, 29 lat Moja pasja zaczęła się w liceum w czasie mistrzostw Europy w Austrii i Szwajcarii (2008). Trochę te liceum się jej przeciągnęło. No, ale pewnie musiała w końcu skończyć, by dostać pracę w dziale z książkami w Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
pytlarro Nas się nie tyka 11.06.12, 09:02 GWniana w swej najlepszej klamliwej formie. Ciekawe, kiedy usunicie linki udowadniajace wam klamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: Nas się nie tyka 13.06.12, 09:42 Kibole niczego nie udowodnili. Udowodnić bowiem nie mogli. Swoje prawdziwe oblicze pokazali wczoraj w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszm0 Re: Nas się nie tyka 13.06.12, 14:16 Pewnie dlatego mając 25 lat chodziła dopiero do liceum. (dla niekumatych - ma 29 lat, mistrzostwa w Austrii i Szwajcarii które miały miejsce 4 lata temu oglądała ucząc się w liceum) Odpowiedz Link Zgłoś
jan1234567890 Nas się nie tyka 29.06.12, 18:30 Kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa www.ocb03.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=703:kamstwa-qwyborczejq-na-przykadzie-odry-opole&catid=48:przyjaciele&Itemid=98 Odpowiedz Link Zgłoś