williamadama 22.06.12, 15:32 Pytanie do facetów. Byliście kiedyś u ku.rwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robespierre.lunaire Re: "Chwała dziwkom". Seks z kamerą 22.06.12, 16:28 williamadama napisał: > Pytanie do facetów. Byliście kiedyś u ku.rwy? __________________________________________ Byłem kiedyś , w wyniku bonusa od niegdysiejszego szefa zachwyconego wynikami. Niestety ,nie jestem zbyt hormonalny, sperma nie wali mi na głowę , seksualnośc to dla mnie jakas sześciociorzędna sprawa i w rezultacie "zmarnowałem" wejściówkę na pogawędki z Panią.:-D Ale po tej wizycie burdel kojarzy mi się klimatem z amerykańskiego zakładu pogrzebowego i pokojem wizyt w lecznicy dla zwierząt. Jestem pełen współczucia dla facetów gnanych biologicznym przymusem w takie miejsca. To katastrofa i dno beznadziejności oraz rozpaczy. "Korzystanie" z kobiety w takich okoliczościach to niestety dewiacja nie tak odległa od pedofilii, czy innych wynaturzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Pier.dolony biały rasista, gów.no ludzkie... 22.06.12, 17:03 "Nie ma wśród nich Europejek, nie ma polskich "tirówek". Te, tłumaczy Glawogger, na obecność kamery nigdy by się nie zgodziły" No coment. Na pewno jego mamusia kamery unikała... Gratuluję GW współpracownika. Coraz lepiej! Więcej... wyborcza.pl/1,75475,11986887,_Chwala_dziwkom___Seks_z_kamera.html#ixzz1yXBS8Mxw Odpowiedz Link Zgłoś
anonim111.1 Re: "Chwała dziwkom". Seks z kamerą 22.06.12, 18:20 Przychodzi do mnie co tydzien. Lubimy sie. Jest bardzo uprzejma i szczera w porownaniu do moich kolezanek ze szkoly. She came to my flat every week. We like each other. She is very nice and honest in comparison with my ex female-school-mates. Odpowiedz Link Zgłoś
creative83 Re: "Chwała dziwkom". Seks z kamerą 22.06.12, 21:26 To co, ku...arzem jestes. Żadna za darmo cię nie chce? Masz jakiś feler, krótkiego kutasa, czy może znerwicowany łosiu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś