02.07.12, 17:36
Wow, Sadek! Moje gratulacje!
Pamiętam jak ja (piter12-6) wraz z m.in. Czakinsk'ym pomagaliśmy Tobie i Wierzejowi przy początkach Patrz.pl:D
Może mnie jeszcze pamiętacie...
Jestem strasznie dumny, że znalazłem artykuł o Tobie na profilu Facebookowym kolegi i że mogłem zostać "Przyjacielem" patrz.pl:)
Dużo się od tego czasu zmieniło, ja też poszedłem w podobną branżę co Wy ale wspominam tamte czasy i wymienianie maili z rozrzewnieniem:)
Pozdrawiam serdecznie! I życzę Ci dalszych sukcesów!
Obserwuj wątek
    • mhnowak2702 Sadekzone 05.07.12, 15:31
      Spodobało mi się bardzo podejście do biznesu. Pomysł to nie wszystko - szczegóły i dbałość o realizację pomysłu i..... najważniejsze kultura obsługi !!!! Uprzejmość i kompetencja. Wszyscy są tego spragnieni! Widzę to w mojej pracy. Mam 50 lat i od wielu wielu lat pracuję w obsługując moich Klientów począwszy od zapytania internetowego do zawarcia umowy. Słucham ich i wyjaśniam podążając za nimi. Całkowicie podzielam pogląd, że " w czym mogę pomóc" nie jest takie banalne jak się wydaje. Jeśli naprawdę chcesz przeprowadzić Klienta przez proces zawarcia transakcji to zobaczysz jego wdzięczność. U jednych wcześniej u innych później, ale każdy to docenia ( wyjątek 1-2% ludzi, którzy nigdy przenigdy nie daliby nikomu odczuć, że robi coś dobrze, to wbrew ich naturze)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka