Dodaj do ulubionych

Pani doktor miała dobre samopoczucie, gorzej z ...

12.09.12, 04:08
Polityka i szatańskie pseudomedyczne praktyki Ministerstwa Zdrowia wołają o pomstę do nieba.
Nie można tego określić inaczej jak demograficzno-genopolityczny spisek, sabotowanie przyrostu naturalnego Polaków, ogólonarodową aborcję, eutanazję, samounicestwienie, bezbożną manipulacją polskimi genami, czystkę etniczną, wydzieranie Boga z serca chrześcijańskiej Europy, ludobójstwo z polityczną premedytacją, polski holocaust, zdradę genetyczno-biologicznych interesów narodowych, cynizm dorównujacy Zbrodni Katyńskiej i Smoleńskiej i wszystkim rozbiorom Polski razem wziętym.
Reszte znajdziecie w artykule pod ponizszym linkiem:
Tekst linka

I cos na deser:Tekst linka
Chorujesz? Zapemietaj : Cierpienie = Zbawienie
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • elka323 Re: Pani doktor miała dobre samopoczucie, gorzej 12.09.12, 11:15
      Niestety , to jest prawda - cała prawda o profilaktyce i dostepności leczenia . Profilaktyka to kasowanie pieniędzy za wykonane najczęściej byle jak badania - wiem , bo sama to przerabiałam . Wielka akcja z mammobusami w tle to wyciąganie kasy , a chory , jak będzie mial szczęście , to sam się zorientuje , że ma raka i jak zdąży z leczeniem , to przeżyje. Mnie sie udało , więc żyję , ale nigdy więcej nie skorzystam z akcji pod nazwą profilaktyka .A konsekwencje swojej wiary w rzetelność takich badań będę ponosić do końca życia. Teraz walczę o dostęp do lekarzy , o niedostępne leki , które są bardzo drogie , chociaż podobno bezplatne. I walczę o skierowania na badania kontrolne , bo dostęp do nich też jest ograniczony. Bo może pacjentka jednak się zdecyduje i szybko umrze i w ten sposób NFZ zaoszczędzi . Chory kraj .
    • wiechuta Re: Pani doktor miała dobre samopoczucie, gorzej 12.09.12, 11:18
      Jak już musisz wypisywać takie bzdury to nie pod tym listem. Ja współczuję tej Pani i, chociaż Jej to nie pomoże, chcę powiedzieć, że takie praktyki dotykają nie tylko chorych z prowincji. Chory z miasta stołecznego, nie mogący się opłacać prowadzącym prywatną praktykę konowałom, czeka i czeka na swój termin przyjęcia na badania szpitalne.
    • lauren6 Re: Pani doktor miała dobre samopoczucie, gorzej 12.09.12, 12:34
      Przypomina mi się sytuacja ze szpitala położniczego, gdzie trafiłam z ciążą zagrożoną. Na izbie przyjęć czekają na pomoc lekarską kobiety właśnie rodzące, kobiety z poronieniem, kobiety którym grozi poronienie. Pan doktor wychodzi i przyjmuje bez kolejki swoją prywatną pacjentkę, która przyszła na wizytę kontrolną. Pacjentkom, którym odeszły wody i rodzą pielęgniarki radzą na własny koszt szukać innej porodówki, bo oni co prawda mogą dać karetkę, ale odeślą wtedy do szpitala w innej miejscowości.
      Ot, polska rzeczywistość.
    • he1ku Re: Pani doktor miała dobre samopoczucie, gorzej 12.09.12, 13:04
      tow-rydzyk - nie owijaj tego problemu w papier toaletowy i własna bezmyślność.Sprawa poruszona przez ta kobietę jest skargą na wykorzystywania sytuacji by się dorobić.Hasło pokarz lekarzu co masz w garażu, tutaj jest aktualne. Z czym ta pani nie może poradzić.Kobieta nie moze pogodzić sie z faktem; ona jest chora a lekarz to człowiek ,który chce dobrze zyć.
      • tow_rydzyk Nie rozumiesz intencji mojego wpisu 13.09.12, 03:17
        he1ku napisał:

> tow-rydzyk - nie owijaj tego problemu w papier toaletowy i własna bezmyślność.S
        > prawa poruszona przez ta kobietę jest skargą na wykorzystywania sytuacji by się
        > dorobić.Hasło pokarz lekarzu co masz w garażu, tutaj jest aktualne. Z czym ta
        pani nie może poradzić.Kobieta nie moze pogodzić sie z faktem; ona jest chora a
        lekarz to człowiek ,który chce dobrze zyć.

Nie szydze z nieszczescia tej kobiety.
        Wiesz dokladnie, kto jest celem mojej satyry...

*
        Oto przyszlosc naszej sluzby zdrowia:
        „Kongregacja ds. Kultu Bożego i Dyscypliny Sakramentów wydała dekret, w którym zabroniono dzielenia ciał świętych w celu pozyskiwania relikwii ale nie ma przeszkód, by inne relikwie były czczone i umieszczane w kościołach. Relikwiami mogą być części ciała, które pozyskano w wyniku uzasadnionej interwencji lekarskiej, np. dentystycznej. “ - ks. prof. Janusz Królikowski

Wiecej: www.eioba.pl/a/3rhe/ojciec-swiety-do-wynajecia-czyli-tooth-fairy-catholic-style#ixzz26JAiYw5T
    • piotr-ek40 Re: Pani doktor miała dobre samopoczucie, gorzej 12.09.12, 14:33
      no tak; wszystko w mackach rządzących - to oczywiście żart
    • guzikiewicz System z komuny 12.09.12, 21:27
      Tylko prywatyzacja i dobrowolne ubezpieczenia mogą zatrzymać patologię.Państwo nikogo nie wyleczy,zwłaszcza dosypując miliony do utracjuszy.CMP.CZD itd.Zostawcie nam pieniądze w portfelach,damy sobie radę.Ministerstwo Zdrowia brzmi dziś tak samo jak Ministerstwo Dziwnych Kroków Monty Pythona.
    • kontest_two Przestańmy nazywać tę bandę SŁUŻBĄ zdrowia 13.09.12, 05:05
      gdzie tak jest, że SŁUŻBA rządzi tymi, którym ma służyć ? Ostatnim znanym mi człowiekiem, który miał prawdziwą służbę był mój dziadek. Ale - w przeciwieństwie do obecnej tzw. "służby zdrowia", której problemy są przedmiotem troski nasz wszystkich - u mojego dziadka służba była od rozwiązywania jego problemów a nie na odwrót.
    • vito3 Pani doktor miała dobre samopoczucie, gorzej z ... 13.09.12, 19:59
      mozna probowac stawiac diagnozy itd dlaczego tak jest w tym kraju,to okropne ze lekarze okazuja sie zwyklymi ku...mi,zarabiali slabo jojczyli ze musza okradac pacjentow,od paru lat zarabiaja przyzwoicie ale dalej prywatnie zeruja na systemie,ci co sie nie sku...li na szczescie wielu sa dla nich alibi,rzygac sie chce na ten kraj chociaz ladny ale niestety ludzie ku...
    • cmazui Pani doktor miała dobre samopoczucie, gorzej z ... 14.09.12, 03:22
      Bo te bande w bialych fartuchach powinno zgromadzic sie razem i wypieprzyc w kosmos. Niech tam sie wzajemnie adoruja i zra. Zbydlecenie i prywata osiagnely apogeum bezczelnosci i sku...enia w tym zasranym srodowisku pazernych dorobkiewiczow.
    • guzikiewicz Czas pracy 14.09.12, 07:56
      Trudno nie wspomnieć dzielnego dyrektora sporego szpitala na Podkarpaciu,który przyjrzał się umowom o pracę lekarzy i pielęgniarek.Ponieważ koło 11 robiło się pustawo w jego szpitalu,wprowadził karty wejscia/wyjścia.Co działo się potem,pamiętamy:strajki,głodówki,palenie kukły.Dyrektor musiał odejść,podobnie jak Balcerowicz.Pytam:jakie pensum godzin mają lekarze z CZD,CMP i innych zadłużonych,i kto sprawdza realizację profesorskich umów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka